RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-21 20:44:32

This Sad Me

Snart börjar skolan igen =D

2009-06-05 17:43

Idag - skolavslutning

Om 2 månader och 25 dagar - skolan börjar igen =D (minus 6 veckor)

Eurovision Song Contest 2009

2009-05-17 17:30

Först och främst vill jag gratulera Alexander Ryback som på ett helfränt sett vann Eurovision Song Contest 2009! Låten Fairytale satte sig direkt i mitt hjärta och jag kan inte få den ur min hjärna (vilket jag inte vill heller). För Sverige hade det säkert gått bättre om vi hade skickat en bättre låt! För fan! Inte för att Malena skämde ut oss, men jag tycker ändå att det var fel att skicka henne! Visst, hon har en bra röst, men det var upprepande. Nej, jag hade hellre velat se någon annan representera Sverige i år. Nu har det gått dåligt för Sverige flera år i rad men då kanske vi borde fråga oss själva "trivs vi så långt ner på listan?" eller "kanske vi ska försöka vinna i år" Skärpning alltså!!


Nä, istället för att klaga ska jag nu sätta mig och skriva låtar som jag INTE ska skicka in till Melodifestivalen, utan bara framföra't


Ha en trevlig Kristihimmelfärds dag, allesammans!

//Ewa

Sökes: Musiklärare =D

2009-05-10 14:32
Finns det någon som kan lära mig spela nåt instrument? Jag kan bara spela gitarr.. jag vill lära mig spela något mer! Musik är en del av livet.. måste därför ta del av det

Vill spela musik igen!!

2009-05-09 10:03

Jag spelade gitarr i två år på högstadiet, men nu här jag går gymnasie så finns det ingen som kan lära mig spela gitarr ='( Men jag kan ju de flesta ackorden, men det finns alltid något mer att lära sig. Var kan man hitta en gitarrlärare som har tid med att lära mig mer om musik?


Finns det ingen som vill lära mig mer om gitarr? Eller något annat instrument? Jag är öppen för förslag. Jag vill lära mig spela något mer än gitarr. Min storasyrra har spelat klarinett, fiol och nu (tack vare mig) spelar hon gitarr.

Life isn't fair -.-

Jag vill spela mer musik ='( <33 musik är livet


Finns det nån musiklärare här? ^^


Djur är också livet. Jag går på ett underbart gymnasie. Det bästa djuret som finns är nog kor. Underbara varelser som inte bits, dom e hur goa som helst ^^  fast det är ju klart att man gillar alla sorters djur ^^ djurälskare som jag är.

Änglar och demoner + lite annat

2009-05-02 21:28

Ja nu kommer den ut på bio =D jag håller på att läsa den, men det skulle vara spännande att se hur man gjort filmen.. vilka scener som tagits bort och så där. Boken är riktigt bra och jag rekommenderar den till alla lässugna


Nu när fyrorna tagit studenten finns det nästan inga roliga människor på skolan förutom vännerna.. inte för att fyrorna inte var vänner, men de vågade göra en massa. Vi ettor vågar nästan inte göra något, förutom att spela jävligt störande musik så fort man har chansen. Fast jag vågar allt (okej kanske inte allt)


Musik.. vi håller på att skriva låtar igen.. kanske vi spelar något på avslutningen, om vi vågar. Men det ska nog inte vara något problem. Såvida rektorn inte vill prata ut om allt. Men jag tror att det ska gå bra   =)


Nu måste vi börja filma inför miljödagen.. vi hade tänkt att göra en liten film..


Har du något att berätta, något som jag kan ha nytta av att veta? Kanske du vill att jag berättar nåt? Skriv till mig vetja =)


Ha en härlig vecka

Mvh Ewa


Sommar-APU

2009-03-23 11:38

Det är dags att hitta en APU-plats till sommaren. Sammanlagt ska vi praktisera i fem veckor under sommarlovet. Och därmed kan jag säga ajöss till halva mitt sommarlov. Sedan ska jag också hitta ett sommarjobb.. Hmm, måste in på Arbetsförmedlingens hemsida och skriva mitt CV. Hoppas det finns något ledigt jobb för mig.. Med tanke på att jag får studiebidrag så länge jag är på APU så det lär ju bara bli en tusenlapp till mig. Och det ska jag klara mig på i tre varma och goa månader.. Nepp, jag måste helt klart hitta ett sommarjobb. Det kommer kosta på mitt sommarlov, men så länge jag blir ledig på helger så kommer jag klara mig. Måste ut och söka APU och sommarjobb redan nu, annars blir det väl kört..


Goda nyheter, nu har jag varit på vårdcentralen med min skadade arm. Doktorn påpekade att det kan vara slemsäcken som blivit skadad eller om det var någon skelett skada.. Jag väntar nu på en tid från något sjukhus i närheten för röntgen.


Ha en trevlig vår-vecka =D här hemma blommar krokusar och snödroppar (eller vad dom du heter)

 Mvh Ewa

Vårdcentralen 23/3

2009-03-14 19:35

I sju plågsamma månader har jag gått med denna smärta i armen ='( Jag försöker med allt för att inte ska göra ont i armen. Arbetar som vanligt med armen, funkar inte.. Ibland blir jag illamående, ibland svimfärdig. När ska denna smärta ta slut?! Aja, får se vad Farbror doktorn säger när jag åker till vårdcentralen den 23/3


Jag vill varna alla som cyklar!  Och alla andra

Cykla aldrig på en cykel som är rostig i kedjorna eller någon annanstans! Min cykel orsakade denna armskada som jag haft nu i sju månader!

Kärlek till BWO <3

2009-03-07 22:45

BWO - ni försätter mig i trans <3 älskar er så mycket! Ni har en sån underbar fantasi när ni gör era musikvideos till era vackra låtar <3 Ni är Sunshine in the rain <33


Kärlek till er <3När ska jag hitta en ny fritidsysselsättning?

2009-02-28 21:13

På fritiden är jag en aning syssellös, så jag planerar att hitta en bra sysselsättning. Bowling var bara kul ett tag, till jag blev less på att bara bowla ensam. Ridning var också jätteroligt, men det blev inte lika kul när ridvännerna skulle sluta och man inte längre lärde sig något.

Har provat på svärdfäcktning en gång, men min kompis vågar inte fortsätta, så då tackade jag för mig och lämnade floretten.

Förutom kaninerna, läxorna och datorn, är det rätt så trist att vara hemma. Vännerna här hemma har dessvärre inte lov samtidigt som jag. Och helger brukar för delas del vara rätt uppbokade..

Det kanske är bäst att inte ha någon mer sysselsättning förutom plugg och kaniner. Jag får börja skriva lite låtar igen.. fast det känns som om Challan och Erika slutat tänka på att spela upp något på avslutningar o.s.v

Så jag blir ensam

Fast jag tänker inte vara ensam på scen

Nej tack

Jag låter min lilla sysselsättning vara att skriva låttexter. Så om någon vill ha en text av mig så e det bara att säga till. Fast mina texter e nog ändå inget att ha. Har bara VG i engelska och det kommer jag inte långt med. har ingen lust att skriva svenska låtar heller. Poesi kanske! =D eller skriva noveller som jag sedan kan lägga ut på internet..

Seriöst, jag är i behov av en sysselsättning! Jag blir tokig! xD


Ha de fint, alla go'a läsare ;)

//Ewa

Lite funderingar eller nåt ^^

2009-02-10 12:25

Det känns så sorgligt, Melodifestivalen sjunker till den lägsta nivån ever! Jag blir så sur, här har man gått i flera veckor och väntat sig en hejdundrande sångtävling, men så blir det så här. Har ingen aning om hur det gick i första tävlingen, men fy faan!


Istället för att se Melodifestivalen satt jag och tittade på Rush Hour 2 som gick på tv3 den dagen. Älskar verkligen Jackie Chan och Chris Tucker <3 Hade jag fått chansen att bli en sådan där fighter så hade jag tagit den ^^ när man ser eftertexten på filmen, så finns det små klipp på hur det gått på inspelningen xD vilket underbart jobb alltså, att ha roligt på andras bekostnad ^^

Mitt letande på Rush Hour 2 på DVD fortsätter, jag vet inte hur många affärer jag har varit och kikat i, jag hittar den aldrig! Arghh!! De måste vara riktiga bästsäljare eller vad det nu kallas. Finns det ingen Rush Hour 2 i affärerna? Måste jag beställa från internet när jag inte vet hur man gör?!


Kevin Borg, din godbit! Du är som godis för ögonen och för öronen ^^ Du har en ängels röst <3 Du är och kommer alltid vara den bästa vinnaren i IDOL  ever! Tack för att du sjöng ut för Sverige <3  Det behövde vi <33


Hmm.. när ska jag få tid hos vårdcentralen? Min arm värker fortfarande! Efter ca 5 månader har smärtan inte gått över! Vad är DETTA?!  Jag blir tokitokig! X'3

Team Erik kom tvåa! ='(

2009-01-31 22:04

Jag tycker att de förtjänade första platsen! Team Hanna skulle ge pengarna till några skejtare och deras skatepark! De har ju redan tillräckligt med rampar! Stackars team Erik som inte fick vinna och ge pengarna till välgörande ändamål! Det där stället behövde faktiskt pengarna!


*snyft* ='(

Så störigt!

2009-01-17 15:08

På min 16-årsfest hemma fick jag Rush Hour 1 och 3 av en kompis. Hon hade varit inne på hemmakväll och köpt dom där. Tyvärr så hittade hon inte Rush Hour 2.

Jag har varit inne i hemmakvällaffären i Knalleland, Borås  och i Trollhättan. Men filmen finns verkligen inte! Jag blir så trött. Jag frågade inne i hemmakvällaffären i Trollhättan om inte dom hade Rush Hour 2. Hon i kassan sa att det ska finnas en, så jag gick och leta där hon sagt att den ska ligga. Men nej, jag hittade den verkligen inte.


Vem e det som går och käkar upp alla Rush Hour 2- filmer?? Jag fattar inte! Någon vill hålla filmen borta från mig eller nåt.. -.- baaah


Ska det vara så svårt att hitta en helgrym film eller? Tydligen..

Har börjat på en till låt

2009-01-17 14:51

Jag ska kanske börja med att förklara varför jag har skrivit en låt..


Det e så att jag har en kompis på skolan. Hon är inte världens längsta tjej direkt, men hon är en underbar kompis. Och nu har hon börjat bli mobbad av en tjej som i början av gymnasiet var våran vän. Nu har hon gått och blitt otrevlig och börjar kalla min kompis för gubbjävel och en massa andra saker. Hon tvingar dessutom min kompis att gå bort till sitt rum och hämta sitt pennfack för att våran f.d vän ska rita med färgpennorna på sig själv. Och inte bara det. Nu är det en kille som klänger på henne, och ska hålla på att krama henne. Alltså, han gillar henne.


Min kompis är inte glad, hon tycker det är tråkigt att det har blitt så här. Så jag har skrivit en låt. Kanske inte just precis om detta, men man förstår det när man läster låttexten..

I samhället..

2009-01-16 21:52

Jag stod och väntade på bussen som skulle köra till min lilla håla. Min resväska var tung, temperaturen sjönk nästan så lågt man kan komma men mina gosiga tumvantar höll mina kalla händer varma. Gick in i hemmakvällaffären och köpte Batman Begins, för 49kr.


På tåget till Göteborg blev jag utslängd i Skövde på grund av att "mitt kort inte var aktiverat" sa konduktören. Tja.. han kan ta sina teorier och stoppa upp dom där inte solen når in med sina strålar -.- jag åkte buss med kortet innan. Pucko..


Aja.. tillbaka till när jag stod och väntade på bussen. I busskuren satt två fulla gubbar. Polisbilar körde omkring vid busstationen. Efter ett tag reste fullegubbarna på sig och gick bort till cykelstället där de ställde sig för att pissa och spy. Varför håller inte poliserna koll på alla fyllegubbarna? Det var helt förjävligt äckligt att se två gubbar stå och spy.. :S


Skäms, samhället! 

Mulan

2008-12-30 16:07

Nu tror jag att jag har valt min stora favoritlåt inom Disney :D *stolt*

Låten kommer från filmen Mulan, och låten heter (på engelska) I'll make a man out of you

Jag tycker den e helgrym!! Älskar den låten! Här kommer texten på engelska. Vill ni höra låten på youtube (rekomenderas) så är det bara att gå in på den här länken: http://www.youtube.com/watch?v=JtJzlxE6C28


Let's get down to
business-to defeat
the Hun
Did they send me
daughters when I asked
for sons?
You're the saddest bunch I
ever met
But you can bet before
we're through
Mister, I'll make a man
out of you

Tranquil as a forest
But on fire within
Once you find your center
You are sure to win
You're a spineless, pale
pathetic lot
And you haven't got a clue
Somehow I'll make a man
out of you

I'm never gonna catch
my breat
Say good-bye to those
who knew me
Boy, was I a fool in school
for cutting gym
This guy's got'em scared
to death
Hope he doesn't see right
through me
Noe I really wish that I
knew how to swim

(Be a man)
We must be swift as a
coursing river
(Be a man)
With all the force of a
great typhoon
(Be a man)
With all the strength of a
raging fire
Mysterious as the dark side
of the moon

Time is racing toward us
'til the Huns arrive
Heed my every order and
you might survive
You're unsuited for the
rage of war
So pack up, go home
you're through
How could I make a man
out of you?

(Be a man)
We must be swift as a
coursing river
(Be a man)
With all the force of a
great typhoon
(Be a man)
With all the strength of a
raging fire
Mysterious as the dark side
of the moon

(Be a man)
We must be swift as a
coursing river
(Be a man)
With all the force of a
great typhoon
(Be a man)
With all the strength of a
raging fire
Mysterious as the dark side
of the moon

 Ha ett gott nytt år!

Mvh Ewa

MIn katastofala julafton

2008-12-25 14:07

DEN BÄSTA JULEN NÅGONSIN! TACK SÅ JÄTTEMYCKET!

Släkten vill inte ha med mig att göra på grund av att jag är sjuk, och mina kusiner ska till Thailand! Underbart, min familj vill inte ens komma hem, utan vill sova över en :'( *snyft*

Det här julen har varit den värsta i mitt liv!

  • Magsjuk
  • Feber
  • Förkyld
  • Magknip

Och självklart skulle allting börja med att sex av våra kaniner, som vi nyligen gav bort till en kvinna som troddes vara kaninuppfödare, hittades några mil i från hemmet. Vi fick åka till den familjen som hittade dem, de behöll två. De andra fyra fick flytta in på Emausgården.

Någon som sett till sex viltgrå/röda kaninungar i Uddevalla eller Ljungskile? Dom är inte öronmärkta.Ha en fortsatt god jul, alla läsare!

Mvh Ewa

Jag får inte träffa jultomten i år ='(

2008-12-24 15:12

Jag sitter hemma i magsjuka och förkyldning, har haft 39 graders feber i helgen, men det har gått över. Har en magknip som kommer tillbaka med några minuters mellanrum.

Väldigt tråkigt att sitta ensam hemma och se på Kalle Anka ='( Inte ens min "farsa" bryr sig. Nä, han sover -.-

I dagens tidning stod det om våra upphittade kaniner.. det var dessutom en bild på en av honorna som hittades. De vuxna har det bra nu, men jag oroar mig fortfarande över kaninungarna som ännu inte är hittade.

När djursjukvården ringde svarade den absolut sämsta människa, min "pappa"! Ondskan själv -.- han ska då alltid förstöra julen för någon!

Vanligtvis brukar han förstöra för min lillebror, då det är tänkt att han och pappa ska åka med pappas bil till mormor och morfar. Han brukar aldrig vilja åka. Men som tur är, för min lillebror, så stannade jag hemma på grund av min magsjuka och förkyldning. Hade väldigt gärna följat med, men min lillebror som är några år yngre än mig, har inte fått träffa jultomten på grund av farsan våran -.-


Jag hoppas alla får en riktigt God Jul!

Kom ihåg att aldrig vara sjuk på julen, det är fruktansvärt! Jag ska se om jag kan äta något utan att riskera att spy upp det. Önska mig lycka till


God Jul och Gott Nytt År

Mvh Ewa

Julquiz! xD och annat sköj!

2008-12-23 11:04

- Så du påstår att älgen blivit ren efter att ha ramlat i sjön?

- Jag kan inte minnas att vi brukar göra en sådan stor affär av detta. Men det är klart att älgen blir ren!

- Men om en ren skulle ramla i sjön, skulle inte den också bli ren då?

- Hur kan du påstå det? Har du någon gång sett en ren ramla i sjön?!

- Nae.. det kan jag inte minnas att jag har gjort.


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


- Tyvärr, Larsson. Det blir inga lussebullar i år

- Varför inte det?

- Jo, för att bagaren smet!


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


Nu ska vi ha lite julfrågor

Fråga 1: Vad raskar räven över?

A) Över grannens mage

B) Över skolgården

C) Över grönsakslandet

D) Över isen


Fråga 2: Hur många var de tre vise männen?

A) 9

B) 6

C) 3

D) 12


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*


Ha en riktigt God Jul!

Mvh Ewa

Kom fram, Carina! Du kan inte gömma dig för alltid >:(

2008-12-22 21:05

Vi har fortfarande inte hittat den där Carina som dumpade sex av våra kaniner ut i skogen och behöll ungarna (eller hon kanske inte ens behöll ungarna). Bara tanken att hon kanske har stoppat ungarna i en påse och slängt dom i vattnet för att dö får mig att må ännu mer illa och till och med börja gråta. Eller hon kanske gör kaningryta av dom! >:(

Carina! Jag ska hitta dig! Och när jag hittar dig, ska jag slänga dig i en trång låda och sedan dumpa dig ute i en stor skog som du aldrig varit i. Och den skogen ska ligga flera mil ifrån ditt hem!

Bäst att du erkänner! Så kanske du slipper undan samma öde som de vuxna kaninerna!!

Du ska frivilligt ge tillbaka kaninungarna, och de ska alla vara vid liv!


Kanske det är förbjudet att skriva på det här viset, men jag är bara så förbannat förbannad!

Efterlyses! Ondskefull "kaninuppfödare" vid namn Carina!

2008-12-20 21:21

Jag efterlyser den kvinna (som lyssnar till namnet Carina) som den 18/12-08 tog emot tolv kaniner, varav 6 var viltröda/gråa ungar och resten var 3 viltgula (två vuxna, hona och hane. Och en ung hane), 2 madagaskar (honor) och en viltgrå hona.

Du behöll kaninungarna, men släppte ut resten att dö ut i skogen.

Platsen där kaninerna hittades var i Gusseröd i Ljungskile.


Jag vill ta ett snack med dig! Och det e nu! Du fattar inte hur mycket skada du gjort mot mig och min familj! Man gör bannemej inte så mot oskyldiga kaniner!!!


Fakta om Carina:

Lång (ca 180cm lång), smal, mörkt axellångt hår, tog emot 12 kaniner i Grästorp den 18/12 vid tre älgar. Hon har en mörk Volvo kombi.


Någon som vet hur jag kan få tag på denna människa? Hör av dig till mig! Det vore jättesnällt!