RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-05-15 21:13:24

mormortillflera

åhh

2010-11-14 23:20

Vet inte vilken blogg jag skall använda... nu skriver jag i 2 olika och har en tredje som jag inte vet om jag skall spara eller inte.. tycker dock att denna sidan är lite jobbig att jobba med =( men här är jag fortfarande lite anonym =)


I år har det varit en enorm epidemi med huvudlöss!! Var kommer dom ifrån? Varför får man dom? Och hur blir man av med dom?? Mina barn har peppar peppar än så länge klarat sig, ena tösen hade en gång men sedan var det bra. Grannen har haft mer otur med det, ena tjejen har haft det 4 ggr!! och den andra har det nu igen för 2 eller 3dje gången! Tycker så synd om barnen och fattar verkligen inte varför det kommer tillbaka! skolan lyssnar inte och jag VET att dom är behandlade som man skall göra. Nu står jag helt rådlös... vad göra??


Så i morgon skall vi storstäda 2 rum, tvätta sängkläder, täcken kuddar, nallar osv.. hänga ut bäddmadrasser  mm göra allt vad vi kan från grunden för att bli av med detta, men vad hjälper det om det finns någon annan bärare av detta som inte behandlar något? Och hur skall vi veta vem??


Ja ja detta blir spännande mitt upp i allt annat...


Puss   

2018

2010-11-04 20:17

Ibland blir det inget skrivet på många dagar kanske veckor, ibland kommer det flera gånger per dag..


Idag är väl en sådan dag då jag bara skriver för att ha något att göra och för att försöka fokusera tankarna på annat.. det är inte lätt kan jag lova..


Funderar på hur folk tänker, ingen speciell och inget speciellt men ändå...

Varför känner jag mig ensam? Vet ni vad det komiska i det hela är?? Den som verkligen visat att h*n bryr sig om mig idag då jag mår riktigt dåligt är en vän som bor en bit härifrån!! Visst vi har inte pratat med varandra så jätte mycket den sista tiden, men när det verkligen gäller då finns h*n TACK så jätte mycket för det<3

Visst folk frågar hur jag mår, eller påpekar att jag har en dålig period nu, men ingen bryr sig eller pratar med mig... kan ni tänka er att jag just behöver sällskap och prata med någon!! Jag behöver en vän, en man kan dela allt med, precis allt!! Var finns du??


Fanns massor jag ville skriva nu, men tele ringer i ett så jag ger upp


<3 <3< 3 Puss // p

1304

2010-11-04 13:04

Önskar verkligen att jag hade ork att ta tag i saker och ting, men det känns inte som om den orken vill infinna sig...Vill förändra så många saker men det är inte lätt att genomföra allt själv..

Vill ha ordning omkring mig, inne är det väl så där och där känns det mer som att jag inte hinner, så fort jag är klar och nöjd så kan man börja från början igen... undrar varför man har så mycket skit för? skulle lätt kunna klara mig på mindre än hälften av det vi har och ändå tycka att jag har mycket. Utsidan skall vi inte ens prata om, det är MASSOR som skall göras och jag känner att jag varken hinner eller orkar ta tag i det själv, så jag undrar när och om det kommer att bli bra där någonsin...


Nu står även julen för dörren och en massa som skall fixas inför det, och jag gör som vanligt ingenting! Skulle behöva ta tag i mig själv oxå, måste börja träna igen och röra på mig en hel del. Men åter igen så är det så tråkigt att ta tag i alla dessa bitar ensam..


Ensam.. ja det är just vad jag är. Visst jag har grannen där nere, och vi kanske rökar ihop en eller med lite tur 2 gånger om dagen, beror på om jag går ner eller inte, för upp kommer hon inte =( Vi kan sitta i var sin lägenhet och ha minst lika tråkigt båda två men ingen av oss tartag i det.. Jag vill inte störa när dom är hemma båda två, och dom kommer inte upp.. så det blir ett hej över datorn eller möjligtvis en cigg på kvällen.. Nu jobbar dom ju på fm så då kan man ju inte göra så mycket, men annars? Ja ja jag vill inte och tänker inte tränga mig på heller, har sakt en miljom gånger att jag finns här uppe, men vill hon inte så vill hon inte.


Idag är det en sådan där skit dag då jag mår dåligt och bara gråter... försöker städa bort min sinnes stämmning men det funkar dåligt det oxå. Gubben har lagt sig för en ny arbets period så han åker ikväll och kommer hem igen på söndag.

M & G leker för fullt med en kompis (T), men dom får hålla sig inne även idag. Dom är så hostiga och jätte förkylda så jag vill att dom skall vara friskare och piggare när skolan börjar igen på måndag. Hoppas kan man ju alltid =)


A har oxå en kompis hemma (M) och det har funkat riktigt bra. Tror att dom skall åka i morgon igen. D är hos en kompis vet inte när han kommer hem men skulle gissa på söndag. M är hos sin pojkvän, som det ser ut just nu så har dom fått en lägenhet så dom flyttar nog i helgen.


Vad skall jag göra med mitt liv? Var skall jag hitta ork? motivation? Jag vet inte...


Saknar mina barn så det gör ont!! Saknar mina barnbarn massor!! Tänk att jag skulle få rätt iaf... jag tvekade länge på om jag skulle flytta eller inte, men mina stora kloka barn sa att jag skulle det och att jag skulle tänka på mig själv, jag skulle inte tänka på dom för dom finns där alltid och min kontakt med barnbarnen skulle bli jätte bra iaf. Eller hur säger jag bara!! Det är tur om dom vet vem jag är idag =( Kommer att få det så som jag hade det med mina barn och mina föräldrar och det vill jag absolut inte!!! Hoppas att dom vet att jag älskar dom även om jag inte träffar dom så ofta!!! Tänker på er alla varje dag bara så ni vet det!!


Vänner... finns några få som jag saknar som skam!! Önskar jag hade kunnat trolla för då hade jag gjort det. Vill ha er alla nära mig och vill ha en stark kontakt med er alla, inte bara ibland eller när det hänt något eller är något utan i både glädje och sorg dag som natt. Jag vill känna att ni fortfarande behöver mig!!!


Patetisk är jag!! men men livet är sådant mot mig just nu så det får jag väl leva med det oxå..


En annan sak bara så där... är det något som ni tycker eller tänker så ta det med mig!!! Är så trött på att folk pratar en massa skit till andra men inte kan komma till mig och tala om hur dom känner eller vad det gäller. Pratade med en av er för ett tag sedan och inte ett ord du sa!!! Inte något!! Så får jag ändå höra det på omvägar från just andra människor!! Hur dumma kan ni vara? Ni vet att det kommer till mig förr eller senare, så ta det med mig på en gång då!!!


Älskar er alla mina underbara barn och barnbarn <3

Familjen <3

Vännerna <3

1726

2010-11-02 17:26

Så var det ny månad igen, snart står julen för dörren och jag har som vanligt inte hunnit med trots att man planerar en massa i riktigt god tid.. men men jul blir det vilket som..


Höst har vi nu, det blåser och regnar om vartannat och in i mellan så kommer det lite snö oxå.. men det är samtidigt mysigt, mörkt ute och en massa tända ljus inne =)


Lyssnade på radio idag när jag var iväg en sväng och kan ni tänka er att JAG faktiskt känner att jag skulle behöva gå till kyrkan!! joo det är sant! Jag har så mycket som snurrar i mitt huvud, så många tankar och så otroligt mycket saknad i min kropp, vet inte vart jag skall göra av allt! Känner oxå att jag skulle behöva tända lite ljus för en del nära och kära som inte finns med oss längre, så det blir en tur på fredag.


Annars? Joo det är mest som vanligt, lite förändringar kommer det att bli redan nu i veckan, andra kommer på sikt.. jag håller mig mest för mig själv och grejjar i mitt hem, men har även dagar som jag verkligen inte gör något. Hade mina 2 äldsta barnbarn här i helgen och det var helt underbart! Känner att jag kommit ifrån detta med just småbarn riktigt mycket nu, det är så lätt att säga till mina barn att dom skall kissa och klä på sig för vi skall åka iväg en stund, nu skulle man tänka på nappar, blöjor, välling osv .. gisses säger jag bara, har jag levt så i alla år?=) Roligt var det iaf och bra gick det. Saknar så otroligt mycket närheten till alla mina barn, dom är så utspridda nu och börjar bli så stora så dom är mindre och mindre hemma, det är jobbigt och jag känner att jag får en panik som pyr i kroppen. Vad skall jag göra nu? Är ju så van att alltid ha någon att ta hand om. Och nu behövs det inte längre på samma sätt.. Visst är det skönt att dom blir stora, men jag blir ju inte äldre =) eller?


Saknar min son som är såå långt borta!! Känns som om jag aldrig pratar med honom längre, och ännu mindre ser honom =( ändå var dom ju nyss här nere...


Min stora dotter träffar jag ju ganska så ofta, annars så pratar jag med henne nästan dagligen, det är jätte skönt, men saknar henne och barnen massor iaf!


Min andra stora dotter saknar jag oxå massor, nu har jag inte träffat henne på över en vecka! ( förlossningen var sista gången) har knappt pratat med henne heller =( Jag vill inte vara ivägen eller störa dom nu när dom skall komma i balans med sig själva och liten. Ser på bloggen att dom fixar detta galant och att dom har börjat att träffa folk nu igen. Skönt! Hoppas att dom kommer ut nu i veckan. Hade ju räknat med att dom skulle vara här mycket dom första dagarna men så blev det inte. Hoppas bara nu inte att han blir ett barnbarn som inte kommer att veta vem som är hans mormor =( älskar er alla!!


Skulle nog just nu kunna sitta och skriva precis hur mycket som helst om allt tror jag, mig själv, barnen, barnbarnen, familjen i övrigt, mannen, vänner, grannar, skola, dagis osv osv... men skall nog stoppa för nu iaf..


Min dotter A har en massa folk här nu från lite olika ställen så det blir nog ett par dagar med oror i kroppen igen, sena nätter osv...


Kommer nog ut snart igen... <3 // P

1621

2010-10-27 16:21

Önskar jag riktigt kunde komma på hur man fixar denna sidan.. just nu lutar det mer åt att byta blogg igen.. blir nog så att jag använder en av dom andra 2 där man verkligen kan fixa sidan och få den som man vill...


// P

1815

2010-10-25 18:15

Nu är väntan äntligen slut! Lilla Vincent har äntligen kommit till världen! 24/10 2010 kl 02:23 kom en lten prins på 4140g 52 cm. En förlossning som gick jätte bra, både Emelie och Andreas var otroligt duktiga.Söt var /är han oxå =) Detta har dom gjort riktigt bra =)

Var inne en snabbis idag och tittade på liten, körde hem Andreas och sedan vidare på mina egna uppdrag.. nu är jag iaf hemma och jag är trött och har ont överallt.. snart dags att fixa barnen för natten sen blir det sova även för mig, jag är helt slut! Men det är bara att inse att man inte är 20 längre utan väldigt mycket äldre med både barn och barnbarn..


till helgen skall jag passa mina andra 2 underbara barnbarn och det ser jag faktiskt fram emot, känns som om jag träffar dom alldeles för lite =(


Nu, just nu bara för att jag satte mig ner för att få skriva lite så kommer alla barnen och skall ha hjälp med allt möjligt så jag får väl som vanligt släppa detta..


Mina tankar finns oxå på en massa annat håll måste jag hinna få ner...farmor har varit borta i 8 år,kompisar som haft det jobbigt, änglabarn som fötts, gamla vänner som fått barn både idag och innan... så lite händer det ju =)


Nu skall jag ta mina barn iaf..   LOVE


// P

2227

2010-10-21 22:27

21 oktober och det snöar!!! Kom lite redan förra fredagen men det försvann lika fort, men idag har det snöat mest hela dagen.. lite väl tidigt för min del men vad skall man göra? Tycker det är jätte mysigt när det ligger vitt och fint ute, är lite lagom kallt och mörkt så man kan ha en massa värmeljus tända, men vill inte ha snö redan nu. Jag har inte ens hunnit få fram vinterkläder och inte heller fått på mina vinterdäck på bilen =(

Minsta har sin overall framme, och nästa har ett par termo byxor så det funkar men resten ligger i lådor på vinden...

Volvon har däck men där har kupe fläkten gått så jag får ingen värme i bilen, chryslern funkar perfekt men har inga däck =( roligt när gubben skall jobba hela helgen och dottern inte fått sin bebis ännu =( ja ja allt går på ett eller annat sätt. Nu kommer ju helgen så det blir till att riva runt på vinden och leta kläder och skor. Inventera lite så man vet vad som behöver inhandlas, lär ju behövas en del iaf.. vantar tex kan man aldrig få för mycket av, hinner ju knappt köpa innan en eller båda är borta.

Har en massa jag vill ha gjort och känner jag mig själv så blir allt panik i slut änden.. kan inte komma mig för att fixa något som det är just nu.. men det kommer det oxå. Är väl dags att ta fram papper och penna och börja göra upp mina fina listor för att komma någonstans alls...


Måste kolla igen massa saker, städa en hel del, rensa och kasta... kolla vad jag har i gardiner som passar här, leta vad jag har i julsaker och vad jag behöver, helst inget nytt för det finns det inga pengar till..

Räkningar skall betalas, önskelistor skrivas, bakas, städas, rensas.. jaa det är massor men just nu väntar jag bara, snaaart så är det över =)


Nu skall jag försöka stänga ner allt i tid, ta en dusch och sova, en ny dag i morgon med nya tag.


Puss    // P

0758

2010-10-20 07:59

Trött, så trött!! Men det går över det oxå. Fortfarande ingen bebis och nu har det snart gått en vecka över tiden. Pratade lite med min far igår och han sa att den kommer den 24 okt, varför just då? Joo för att det är samma datum som min farmor gick bort fast år 2002.Har många gånger tänkt att det finns ett samband med födslar och dödsfall... ja ja lite läskig tanke...


Sen snurrar allt som vanligt i mitt huvud... varför gör man si eller så?? varför säger man saker som man inte skall? eller är det bara jag som måste vara tyst?

Fick veta en sak i förrgår, detta gjorde mig verkligen ont! Även om berörd person inte är en av mina närmaste vänner så känner jag otroligt mycket med denna. önskar verkligen jag hade kunnat göra något. Blev tillsagd att vara tyst om detta och det har jag varit!!! sa inte ens något till mina barn eller min man. Så får jag höra det igår igen fast denna gången av mina barn!!! Och dom talade om vem som sagt det oxå men varför skall det ut till alla? Kunde det inte fått stannat där det var? Är det inte jobbigt nog för dom berörda? ja ja jag vet inte, jag är bara jag som inte skall veta eller så...


Igår var jag iaf iväg till ikea en snabbis och handlade lite ljus, idag skall jag handla lite mat, och naturligtvis invänta att min dotter säger att det är dags för bebis att komma =)


Har så mycket jag vill ha ut just nu men måste gå till skolan med barnen nu, vänner? vilka är det? var finns dom?

är det meningen att man skall gå igenom livet och känna sig ständigt ensam?

Äsch nu måste jag springa!!    // P

0857

2010-10-16 08:57

Ingen sov morgon för mig idag inte... bad ändå gubben gå upp eftersom han snart lägger sig igen då han skall jobba natten, men vem ligger och sover och vem sitter uppe?? Hmm svårt att gissa...


Ännu ingen bebis, trodde nästan att det var på gång igår men det blev inget så nu väntar jag fortfarande på att hon skall ringa och tala om att hon har ont.. jobbigt för henne!


Annars?? Finns just nu bara ett ord... TRÅKIGT!!!! jag har så tråkigt så det finns inte!!

Vad skall man göra? Känns som om det inte finns något, fast jag vet att jag har massor att göra... så just därför skall jag få i mig lite te nu och sedan skall jag börja i en ända av allt och se till att få saker uträttade idag =)


Ha en bra dag...


   // P

0929

2010-10-14 09:29

dags att ta tag i livet, så här kan man ju inte fortsätta. Måste hitta på något annars blir jag tokig!


Mycket har ändrats till det bättre på bara några dagar och det är jätte skönt!! Dottern har fått nya andra vänner och det verkar vara bra tjejer så jag hoppas att detta funkar nu =) skolan går oxå jätte bra trots att samma skit tjejer fortfarande håller på och nu även mot andra och mindre elever på skolan. flera föräldrar vill ha dessa avstängda från vår skola men något gör så att dom är kvar... Ja ja hoppas på en lösning snart.


Väntar gör jag fortfarande, hoppas hela tiden på ett samtal som säger att jag måste åka nu. Idag är det dagen som är bf, så jag hoppas att det under dagen vill ge sig till känna. Vore mysigt att få det avklarat och få se vad som gömmer sig där inne =)


Kalas dags är det ju oxå, 4 år redan! Vart tar tiden vägen?? tyvärr så har jag ingen möjlighet att åka ner till detta då min ekonomi säger nej.. men får ta det en annan gång istället.


Nu har vi ju gått in i den tiden då födelsedagarna avlöser varandra, någon eller några fyller år varje månad och så är det jul på det och sedan ännu fler födelsedagar. Det blir tufft, på detta så kommer barnen hem var och varannan dag med kalas inbjudningar, spökfester, klassfester, disco mm mm så brist på sysselsättning är det ju inte...


Nu skall jag se om jag kan få liv i min man, sen är det dags att ta hand om tvätten, behövs nog dammsugas lite oxå... få gjort lite vettigt när barnen är i skolan och så slipper jag ha det över mig när jag väl får åka. Skönt att slippa det när man kommer hem oxå.


Idag kommer min dotter hem och stannar tills på lördag så det skall bli roligt, fattas bara att jag är borta den tiden hi hi


Ha en bra dag...

   // P

0924

2010-10-13 09:24

Sitter här med en kopp jordgubbs te, tankarna snurrar, saknaden är stor.. känner att tårarna rinner men orkar inte bry mig.. Vissa dagar är bara sådana, man kan inte få stopp på allt, men jag vet att det blir bättre. Har precis suttit och pratat med dig över msn och det känns riktigt bra, hoppas att det blir bättre igen =)


natten har varit riktigt orolig, har inte kunnat sova och bara väntat på att min  dotter skall ringa och säga " nu mamma, nu måste du komma" men det har varit tyst, inget i natt heller =) nu är gubben ledig ett par nätter så nu känner jag mig lugn igen, nu får den komma när den vill,tänk att man kan längta så efter någon man aldrig sett, men det gör jag! Mitt lilla barnbarn kommer snart att få möta denna världen <3

Min kära man har oxå haft känslan av att det skulle ske i natt, han som aldrig ringer eller messar mig när han är på jobbet messade med mig inatt, full av oro för hur det skulle gå och vad som skulle hända. Men nu är han hemma och det är lugnt.


skulle behöva ta tag i en massa saker men känner inte riktigt att orken är med mig.. märker att det fort blir kallare och barnens termo byxor måste hittas. julen närmar sig fort oxå, vad önskar sig barnen? Vad har vi råd med? Hur skall jag lägga upp allt? Jag vet inte men borde nog börja att fundera på det. Mycket som skall fixas innan vi är där och som sagt tiden går fort. Om 2 veckor är det höstlov, sen rusar tiden fram tills jullovet börjar och som vanligt står man där i sista minuten.. Ja ja det ger sig det oxå..


Nyår... vad händer då? Jag vet inte... blir väl att sitta hemma ensam då kan jag tänka... julen blir nog oxå ganska så ensam.. tror att min man jobbar julhelgen iår =(


Nej... nu skall jag försöka fixa lite, barnen slutar tidigt idag så det är kort om tid... men skriver väl snart igen...


   // P

0922

2010-10-12 09:22

Tiden springer fram och jag står som vanligt stilla... känns som om jag inte ens hinner tänka ändå gör jag ju ingenting.. ja ja man måste kanske lära sig att göra ingenting på ett annat sätt =)


läser runt lite på olika bloggar, och det verkar som om saker och ting löser sig igen, skönt!! hoppas att det håller i sig, det är ni alla värda! Alla är vi olika och alla kan inte tycka och tänka lika heller, men man bör nog försöka att förstå och respektera varandra iaf. Håller tummarna för er alla! <3


själv funderar jag på vad just ordet vänner betyder.. vilka är ens vänner? Trodde jag visste men det gjorde jag nog inte... en enkel grej som att någon  inte har tid att prata eller kan prata med mig just när jag hör av mig och lovar att ringa sen, men inte gör det kan få mig att rasa.. Är jag bara bra ibland? Eller duger jag bara när andra har tid och lust? Är det bara på andras villkor? Mina egna värderingar och villkor, tankar och förväntningar betyder inget, eller?

ha ha nu låter det som om jag fastnat i självömkan, men glöm det! Jag orkar inte med folk som inte själva bryr sig, och jag orkar inte med bråk, Jag mår ganska så bra som det är just nu, och skulle inte vilja ändra på det. Jag har en underbar familj som jag älskar över allt annat på denna jorden!! Utan min familj hade jag inte varit någon alls...


nej mina vänner, nu skall jag försöka att strukturera upp mitt liv lite, har en massa saker som behöver bli gjorda och en massa jag tänker så det måste ner på papper innan jag har glömt det igen, även om det är enkla saker som jag ser hela tiden så måste jag ha lite hjälp för mitt minne...


ha en underbar dag, det skall jag =) Solen skiner, himmlen är klarblå, frosten ligger vit på marken och det är kallt ute, men det är skönt!!


  // P

0010

2010-10-09 00:14

Skall inte skriva en massa nu utan försöka att sova... Grattis på era födelsedagar killar =) <3


Skall börja med att säga att nej vi skall inte flytta och nej ingen säger att vi skall flytta heller, men det finns en del som vill att vi skall det, dock inte här utan där på det gamla stället så det är lugnt =)


Har inte haft datorn på ett tag igen därav inga uppdateringar, och nu är jag som sagt trött... men det har inte hänt något här iaf.. städat en del, tvättat med andra ord hemmafix som alltid. Ökat på lilltjejens tid på dagis så från måndag blir det bättre för henne =)


Får hem en del av mina barn och barnbarn denna helgen och det verkligen älskar jag!!


Saknar min underbara goa väninna låångt där borta =(


Funderar på om jag skall bli lite mer öppen i bloggen och kanske lägga ut lite foton, eller om jag skall använda den gamla som det ligger en massa bilder ute på? den z... jag vet inte, men vissa saker vill jag dela med mig om till nära och kära och det är inte alltid så lätt...


vissa saker har denna veckan varit mycket bättre och jag måste säga att det känns som om jag hittar mer och mer tillbaka till min granne, hoppas att det inte bara är jag som känner så! Har försökt att läsa av henne och att dra lite mer i henne, men jag vet inte..


ähh hoppar detta ikväll, tar nya tag på söndag---


Love U  // p

0913

2010-10-07 09:13

Lite dåligt med uppdatering igen från min sida... men jag har som sagt aldrig tillgång till min dator =( Orkar nog inte heller med allt gap och skrik mm som blir när jag säger nej så det lättaste är att ge sig och skita i vad man själv tänkt...


Återigen så ser jag att det händer saker, gissa om det känns skönt att veta att man inte har gjort eller sagt något??!! bara så underbart! Och skulle någon komma och säga att jag gjort det så kan dom hoppa åt h*e, jag tiger som bara den med allt!


Försöker för tillfället bygga upp en sorts relation med den vän jag har här på hemma plan, och det känns faktiskt som att vi skall kunna lösa detta... det handlar ju faktiskt inte om att vi inte vill, utan att allt är så bekvämt så man orkar inte ta sig för något! Då kan man prata om att vi är lata människor hi hi


skall iaf köra in till sjukgymnasten om en stund, sen är jag väl lagom hemma tills liten skall hämtas. Liten ja.. hon är ju inte så liten längre, men har iaf nu utökat hennes dagis tider så hon får vara borta samma tider som dom andra barnen går i skolan, tror att det blir bra för henne. Hemma blir hon rabiat när hon skall vara själv hela tiden.


Ser fram emot helgen då ett par av barnen med sina familjer kommer hit, riktigt mysigt och roligt, blir en helg med en massa familje spel =)


Nu måste jag ta min tvätt innan jag skall åka...


  // P

1246

2010-10-05 12:50

Blir inget jätte inlägg nu då min dotter vill att jag skall vara med henne, hade tänkt att pyssla lite och faktiskt även ta en sväng ut och plocka lite löv mm så man kan grejja lite, barnen tycker att det är roligt.


Läser runt i lite bloggar och blir faktiskt både ledsen och förvånad... vad tänker alla på? och vad gör alla?


1. Jag saknar mina vänner massor! Men har inte många som jag kan kalla vän!!

2. Jag trivs kanon här och tänker inte flytta.

3. Jag finns! Vill inte tränga mig på men jag finns!!

4. Jag är inte så stark som alla tror, skenet bedrar mina vänner =(


Ha en bra dag...   // P

3 okt 2010

2010-10-03 13:41

Jag vet att jag har jordens tråkigaste blogg, men jag har inte orkat ta tag i den ännu..


dagarna springer som vanligt iväg och det känns som jag sitter fast i ett ekorrhjul, det snurrar fortare och fortare men jag hinner inte att springa lika fort..


I fredags var jag iväg på gymmet en stund, det var otroligt skönt, men oxå riktigt jobbigt! Usch vad otränad jag är!! Fick iaf gått och cyklat en stund och lite övningar för magen hann jag oxå med, sen blev det att simma ett par längder innan jag hade fått nog och satte mig i bastun för att bara slappna av.


igår åkte min son till en kompis och kommer hem idag på em någon gång.. Fick städat en del igår oxå, det behövdes verkligen kan jag lova!


Idag har jag tagit det mest lugnt, fick ett samtal innan idag om ett litet besök idag =) det skall bli trevligt, har verkligen saknat denna personen otroligt mycket!! Hoppas att vi kan ses lite oftare framöver <3


har oxå pratat lite med en annan vän till mig, en av dom bästa jag har, det ser ut som om det är problem på arbets fronten där, så jag hoppas ännu en gång att dom överväger att flytta iaf en aning närmare =)


Min kära man har haft semester nu, men i veckan så börjar jobbet igen.. inget jag ser fram emot men det behövs iaf..


Sitter mycket och funderar över mitt liv, vad jag borde göra och vad jag kanske bara skall skita i.. vissa saker måste jag ta tag i så är det bara, men det är enbart för min egen skull... Skulle vilja ha lite mera tid med mina barnbarn oxå, den saknaden är enorm! Nu sitter jag och väntar på att min dotter skall få sin lilla bebis, det skall bli så spännande!! Inte är det långt kvar heller =)


Tiden har gått så otroligt fort! man kan inte tro allt som hänt bara under detta sista halvår... och då pratar jag inte bara om graviditet, utan oxå vänner, bostad, mognad mm,mm det har varit roligt att se alla framsteg som varit, men har oxå gjort mycket ont i alla bakslag.


Det som faktiskt gör mig mest ont och ledsen är folk som man tror att är ens vänner börjar prata bakom ryggen på en... saker som man har sagt i förtroende, eller kanske till och med i ett specifikt sammanhang, dvs inget ont alls utan man har pratat om allt möjligt så har man kanske sagt att " jaa det känner jag igen, XX kan vara sådan om man inte gör eller säger si eller så" och så heter det nu då att, men hon har sagt att du är dum i huvudet eller att du är svår att ha som vän osv... Återigen säger jag bara.... " PRATA MED MIG" är det jag som sagt ngt så kan jag stå för det och det vet ni alla som står mig nära!! Har jag gjort något fel så säg det, jag blir inte sur! jag älskar mina vänner och dom är inte många, och jag vill er alla bara gott! Var glada, må bra och ta hand om varandra!! Jag finns inte i er omedelbara närhet längre, men jag finns här! Jag FINNS!! Jag kan fortfarande prata och dela tankar, bolla problem och även ställa upp om det behövs hjälp med något, MEN jag behöver veta det mer än 5 minuter innan, det är faktiskt enda skillnaden på nu och då... Jag kan inte bara åka för att ta en cigg, eller "komma förbi" men har jag vägarna förbi så kommer jag mer än gärna!


Jag älskar er alla! Vänner, barn och barnbarn och självklart min underbara man <3

Min familj betyder oerhört mycket för mig och då pratar jag inte bara om dom som bor under samma tak som mig utan hela min familj!!


Ta vara på er alla! <3        // p

27 sept

2010-09-27 10:32

Skrev ett jätte inlägg igår kväll, massor av tankar som kom ner, men precis när jag trycker på publicera så försvinner mitt internet och allt jag skrivit är borta!! =( Åhh så tröttsamt det är... orkade verkligen inte skriva igen...


Min blogg kan bli en aning komplicerad då jag i dags läget valt att inte gå ut med några namn alls, vilket gör att det kan bli ganska så svår läst eller svårt att tolka det.. men det får bli så nu ett tag..


Helgen har varit kanon iaf, det blev mycket trevligt och underbar hjälp fick jag oxå av mina goa barn. Tack alla! <3

Roligt att träffa alla iigen och samlade på en plats så blev det underbart. Många roliga skratt och mycket prat. Nu har alla dock åkt hem igen och det är riktigt tyst och lugnt hemma.

Fick en liten överaskning oxå, då min stora son förlovat sig utan att säga något till sin mamma!


Mycket tankar och funderingar har jag oxå... varför kan inte alla vara vänner? om jag umgås med en person så betyder det inte att jag måste prata skit om en anna, eller??  Om mina vänner mår bra så mår jag oxå bra, varför kan man inte unna alla den glädjen? Anser att alla är värda en andra chans, man skall inte lyssna på rykten eller dömma någon efter vad man hör, bilda dig en egen uppfattning istället och gör som du vill, inte som andra vill eller som du tror att andra vill att du skall göra. Lev ditt liv som du vill.

Om några av minner vänner finner glädje i varandra så skall dom självklart umgås, måste jag bli sur då?

Om jag har en dålig dag så kan väl jag få ha det, eller måste det tolkas som att någon har gjort något för att jag inte orkar vara glad, trevlig eller social?


Mycket som snurrar kan jag lova.. men allt ger sig förr eller senare, jag vet vilka som är mina vänner och jag hoppas att dom vet att jag finns här oxå. Är trött på lögner och svek. Jag är jag och passar inte det så gå...


Dags att betala in lite räkningar =(   


     // p

Måndag

2010-09-20 19:13

Så var denna helgen oxå över. Har inte haft ork att blogga innan, men ett par rader skall det väl bli nu iaf =)


Hela helgen har gått åt till att fixa och grejja, nu är det målat både i hall och kök, skönt! har fått tvättat lite mattor oxå, har en massa kvar att fixa men det kommer det oxå.. Idag har jag varit i Lidköping och handlat lite, sen hem och grejja, plus att läraren kom idag för lite hemundervisning, sen till skara och handla igen, tur att man har en bra granne som följer med hela tiden så man slipper åka själv =) Fick oxå tag på pärlorna som jag saknade så nu kan jag bli klar med det oxå =)

snart dags att kolla på Biggest looser Swe, kanske kan man få lite inspiration?? Speciellt med cola i ena handen och chips i andra Hi hi =)


i morgon blir det städa för hela slanten, onsdag är gubben på utbildning, torsdag skall jag till läkaren, fredag skall det fixas och bakas, lördag är det fullt hus!! Tur att jag har barn som hjälper mig! Och självklart även en bra granne och god vän <3

på Torsdag kommer även min son och hans flickvän, gissa om jag saknat dom?? helt sjukt mycket!! Och mina under bara tjejer, mina barnbarn, åhh det skall bli så roligt!!!


Hoppas nu bara att allt funkar praktiskt som det gör just nu i mitt huvud =)


   // P

Fredag 17 sept

2010-09-17 21:31

Så var det helg igen, idag har jag gjort absolut ingenting! Har inte haft varken ork eller lust. Var en sväng och badade varm bad i badhuset med J & E, det var mysigt och underbart! Kände att jag nog simmade en aning för mycket då min arm inte ville vara med längre sen, och resten av dagen var jag helt slut! Allt som jag planerat att göra idag har blivit kvar så det innebär att jag kommer att ha dubbelt upp i morgon. I morgon skall jag bli klar med mitt kök =) då skall alla luckor och lådor vara målade så att jag kan få upp dom på söndag. sen är det en massa städning som skall fixas och mat som skall planeras..

Som tur är så har jag en snäll granne som lovat att hjälpa mig med att både bli klar och att fixa inför allt som komma skall, dessutom skall mina barn få sova där i helgen =) <3


Om det är någon som är inne och läser i min blogg så tar jag tacksamt emot förslag på buffe rätter som man kan ha på ett dropp in "kalas" för någon som fyller äldre =)  ( med andra ord inget barnkalas), och för så där ca 50 pers... känner mig just nu bara riktigt tom på tankar och ideer.. visst allt löser sig till slut iaf men just nu vill jag bara att det skall vara över,,,,


En lugn kväll hemma iaf, dom små sover , dom stora är borta över helgen och dom största är ju hemma hos sig själva... så nu skall jag oxå lägga mig i sängen och titta på tv en stund innan jag kanske kan få sova lite..


Ha det bäst <3        // P