RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-09 19:44:30

godisgrisenjoje

Fan fan fan

2012-10-24 20:24

Hej jag har pluggat lite nu men vi har ju fan prov på no i morrn och jag vill klara det, men va faan jag suger på no och fysik måsta  plugga plugga non stop hela kvällen hej då.


 

en lektion kvar

2012-10-24 10:50

Hej sorry för att mina rubriker blir så tråkiga hela tiden men jag har ju såå tråkigt och jag kan inte hitta Ellen och om hon gått till konsum kunde hon frågat om jag ville med men aja dissad är jag. Nu sitter jag på lunch rasten och bara är inne på fb typ. Har en lektion kvar och vi kommer sluta 12.30 shiiit lärarna säger att vi har långt kvar på dagen i gentligen men det är bara en lektion. Asso man undrar hur lärarna tänker ibland. god natt

2012-10-23 21:00

hej jag ville säga att ha en fortsatt bra tisdag. klockan är bara 21 typ och jag är jätte trött så god natt och vi syns väll imorrn eller aa. 

Märkta för livet.

2012-10-23 17:11

Asso kolla in det här det är hemskt, det var inte meningen men ingen gör nog så stort misstag. 


Klicka här om du vill veta vad jag snackar omMan asso jävla B***h

2012-10-23 14:40

hej jag har kollat på världens sämsta och falska kärring ever kolla här så får ni se asso blir nästan äklad. 


Klicka här  
Visste ni att

2012-10-22 19:59

Hej jag hade tänkt att jag skulle börja med visste ni att :)


Så visste ni att jag är jätte kär i en kille i min klass han är sjukt söt och han är jätte snäll.   Hemma

2012-10-22 18:23

Hej alla glada idag var jag hemma för att jag hostade hela natten så mamma tyckte att jag skulle vara hemma idag jag ville inte men så fick det bli. Har inte gjort så mycket idag liksom bara sovit och kollat på tv och myst under en varm filt  hehehe men imorrn tror jag att jag ska till skolan och om Ellen eller någon annan i min mentorsgrupp läser det här så undrar jag om det var något jag missat under dagen på mentorstiden kanske. Men Hoppas att det inte var något viktigt i så fall. Saknar alla från skolan vi har bara varit ifrån varandra under helgen men när man är sjuk på en måndag så känns det mycket längre tid men aja nån måste ju vara sjuk någon gång. Men, jag har merkt att jag säger "men" många gånger. Hahah Hej då vi hörs imorrn om jga orkar uppdatera :P

    

                                                                           

Bakaa

2012-10-21 10:15

Hej!


Min syrra fyllde år i fredags och vi var på pizzerian och det var bara min syrra som tog pizza hehehe jag tog kött för att jag älskar deet. mmmmm. Och jag gav min syrra ett kortspel som var lite för stort heheh . Men aja igår så var vi hos farfar eller aa hos hans fru Ingeborg det kändes väldigt tomt när det inte var en gammal gubbe som satt i gungstolen och sov, men på något sätt kändes det som om han var där med oss. När vi åkte hem så ösregnade det och när vi kom hem juste på vägen hem så köpte vi Choklad bollar och cocos bollar av en fabrik sååå gott jag lägger upp bilder sen. Men nu idag söndag så vaknade jag klockan 3 inatt och hostade jätte mycket och min katt liksom vaknade och jamade tills jag slutade och så somnade jag om och sen klockan 08.00 så vaknade jag och var jätte varm så jag gick upp och gjorde frukost sen efter det så städade jag mitt rum och sen bakade jag en kladdkaka och tre satser havreflan så nu är jag inte lika sugen på att baka men aja ska snart gå och äta lunch vi hörs sen puss puss. 


    mumms  godisgris kan man väll säga <3

Brandövning

2012-10-17 09:22

Hej!

Vi hade precis en brandövning på vår skola så hela skolan typ samlades på en gräsplan. Och vi var jätte antusiastiska när klockan ringde alla höll för öronen och vi var tröga som f**n  Ingen var så här måsta ta datorn måste måste måste förutom 6:orna. men aja nu har vi So så hej svejs. 

   


                                                                  

Farfar

2012-10-16 07:14

Farfar var du är  du älskad var du än går finns det spår som   du nya att följa du är en av dom bästa farfarn i världen jag älskar dig mer än vad jag visar ibland, men jag gör det otroligt mycket.  Farfar varför är du inte kvar med oss ,varför finns du inte längre?¿? Jag fick inte en chans att säga HEJ DÅ!  Men vart du än nu är som min farbror säger i Nangiala kan du plocka dig full av kantareller och skaffa dig många mer vänner bara du alltid är lycklig.


Älskar dig farfar över hela mitt hjärta Här var en bild innan du blev sjuk och oppererades <3Älskar dig för mycket för att kunna tro det är sant


R.I.P För min älskade och nog en av dom mest omtyckta personerna i världen Älskar dig puss och God natt med dig.   

Bra film

2012-10-12 12:31

hej jag såg precis en jätte bra film som heter 

She's the Man 

såå bra asso ni borde kolla på den. 


  samma person :)

Chatt med Elin

2012-10-12 11:09

Hej!

Jag sitter och kollar face book och chattar med Elin min kompis som är jätte snäll och söt. Katten sover och har inget annat att göra tips någon?


 


Varm choklad

2012-10-11 19:34

Hej!

Sitter med en kopp varm choklad framför brasan mmm så mysigt jag är ledig imorrn eller på sätt och vis vi har hemstudiedag då ska vi göra uppgifter vi fått. puss och hej då så länge kommer uppdatera mycket mera. 


      

:*

2012-10-11 19:28

 


Hej jag tipsar om ett jätte bra schampo och balsam ååå bara älskar det. Håret blir fint och väldigt mjukt och gosigt älskar dom helt enkelt puss puss här kommer en bild från miraklet som gjör mitt hår mysigt :)


(lite dålig bild men hoppas att den går ändå)


 Kär

2012-10-11 12:10

hej jag tror att jag  är kär i en kille i min klass men jag vet inte om han  gillar mg på det sättet för vi är jätte bra vänner. Men aja nån gång måste jag väll säga nått. Puss och hej om bara några minuter har jag Engelska hej svejs så länge :)


    Han är sjuk idag :( <3 

    

  Zayn är jätte söt <3 

Matte snart

2012-10-11 10:14

Hej nu sitter jag utanför matte salen med Mickis och Ellen  vill inte ha matte men aja jag kan inte skolka så jag får  lyssna på musik eller nått. Hehhe 


Puss och hej och sorry att jag inte bloggat så mycket. 

 


Hej så länge

One Direction

2012-10-10 08:35

            Älskar One Direction   men mest Luis och Zayn    Hhehe nu sitter jag och har IT eller aa typ dom ville att vi skulle ha läxtid då men ingen använder den typ. Idag ska jag ha franska prov och vet inte om jag kommer klara det. 


Visst ja igår sprang-gick jag 9,4 km på vår skolas hemmesta jogg så jävla piss jobbigt. 

Nu ska jag nog gå hoppas att någon i alla fall kommer att läsa :)


Puss och hej :)
Franska läxa :)

2012-09-27 20:18

Hej! 


Just nu sitter jag och gör franska läxa till imorrn och jag är jätte glad för att jag har klarat den så många gånger :)


Men aja det är fredag imorrn så jag är jätte glad. Och imorrn ska jag och Alice gå hem till henne efter skolan och ha ett film maraton och det kommer att bli as roligt :) men min syrra har halsfluss så jag nästa tycker om mig istället för att mamma säger att hon måste dricka läsk och äta isglass så åkte mamma iväg bara för att hon skulle kunna få då blev jag lite arg. Men nu ska jag dra och klicka här ocm du vill komma till Alice blogg.


Ellens blogg 


Matildas blogg


Elin bo blogg


Elin f blogg


Elin bj blogg


Hoppas ni kollar någon av de här bloggarna dom är jätte bra om fina. 


Hej dåå. 
Idas blogg

2012-09-26 18:37

hej min kompis Ida har också en veckans blogg tävling som jaganmält mig till.


Klicka här för att komma till hennes fina blogg <33333333333


Här är en bild på henne