RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-11 13:22:11

foreveradirectioner

Borta Bra:)

2012-10-13 21:22

Nu sitter man i soffan hemma hos slätingar och ska snart åka hem. Men har haft en trevlig dag och kväll ;d Men nu bär det av hemåt och så blir det lite dator och skype med Julia :) Trevlig Kväll


Puzz&Kramiz!

Skolan, Livet...

2012-10-10 17:35

Jag kom helt plötsligt att tänka på vad jag skulle göra efter jag gått ut skolan och ska ut i vilda livet. Jag har jämt velat bli en kock ;d SÅ jag funderar på att gå HR(Hotel Restaurang) i Örebro :D VIll inte vara kvar i denna byhåla känner mig instängd i ett litet rum här. Vill komma till Örebro och bo där i en mysig liten lägenhet. Målet när jag kommer dit är att skaffa en liten hund som är tålig att vara ensam på dagtid från 8.30 till 15 eller 16. Så några förslag tas gärna imot :D Mejla mig så blir det bra :D Ni kan mejla mig på [email protected]


Puzz&Kramiz!

G'Night

2012-10-09 22:17

Nu blire att sova men det kommer inte gå långt så edt blir spela spel på telefon inatt. ;d Imorgon tyska prov yippie somsagt stort F komemr det stå på alla sidor :D har första lektion också... men aja.


G-Night! Puzz&Kramiz!

Stationär Dator :)

2012-10-09 10:46

Plockade ihop min stsationära dator idag :) Sen kom pappa med internet. ;D Ja men vad finns det att skriva när man är sjuk :( Min bror tar hem min tyska mapp idag sen blir det pluuag plugga glosor. Jag fick nyss en stöt utav tangentbordet. Det gjorde ganska ont. :( Men har proppat mig full med hals tabletter och salt vatten och det går bra :)


Puzz&Kram!

Alltmöjligt

2012-10-08 21:10

I helgen har jag varit i Finnåker på konfirmand läger och lyckades dra på mig en förkylning. Undrar om jag kan gå till skolan imorgon? Har fett ont i halsen... Men ska proppa hals tabletter imorgon ;D Nu kollar man på Det Okända. Det är väldigt spännande att kolla på ;d Men jag kan bjuda på en bild på lilla sjuka mig. Men imorgon vlir det kör sedan spel-kväll med kyrkans unga(KU). Sedan hem och plugga tyska. Har tyska prov på onsdag. Yippie betyg. Kommer få ett stort F. Men man får väll göra så gott man kan.


Puzz&Kram!

Go'Natt

2012-10-05 23:52

Nur har man packat färdig inför Finnåker imorgon. Blir buss med församlingshemmet. Jag har även gjort en stor insats idag och flyttat min kanin tagit en promenad med mitt kusin-barn och grattat min faster Inga-Maj. Men som sagt så ska jag upp klockan 06:45 imorgon bitti och förbereda mig inför imorgon. 


Puzz & Kram!

Första Inlägg! :)

2012-09-27 20:39

Go'Kväll! Ja som sagt som rubriken säger så är det mitt första inlägg. Jag kommer lägga upp om mode och musik. Jag kommer även stötta min kompis Cassandra Rinaldo, som heter CassandraVoice på youtube. Kolla in henne! Men jag bjuder på en utav hennes egen-skrivna låtar Little Town av henne. Ha det bra!

Puzz &Kram!


Little Town