RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-06-25 08:02:44

izabelfilipssons blog

izabelfilipssons blog on Nouw

Tiden går fort

2019-01-17 18:26
Från izabelfilipssons

Tiden går så sjukt fort, min älskade lilla Estelle är redan hela 3 månader gammal. Och jag älskar att se henne utvecklas och bli mer o mer en liten mini person. Tycker hon blir mer och mer lik rasmus för varje dag som går, det vart verkligen en bra blandning.

Längesen

2018-11-07 20:17
Från izabelfilipssons

Längesen nu, mycket har hänt, har flyttat ihop med min pojkvän Rasmus och vi har även fått en dotter Estelle, hon är nu tre veckor gammal och mår hur bra som helst. Allt känns så annorlunda men jag är så lycklig. Det är det här livet jag vill leva och jag är så enormt glad över att jag fått chansen att göra det. Sen hon föddes förändrades hela min värld.

12.01.18

2018-01-12 07:56
Från izabelfilipssons

Godmorgon!
Vaknade ovanligt tidigt idag, har hängt med min älskling ifrån måndags tills igår och idag var det dags för jobb igen. Äntligen fredag också, ikväll blir det ut med Emmelie och förhoppningsvis Moa. Märks vart vi hamnar. Jobbdagarna går så fruktansvärt fort när jag börjat med inhandlingen på jobbet, tur mina kära arbetskamrater uppskattade att jag började för jag underlättar så mycket för dom, med tanke på att jag är rätt ung, frisk och kan bära tungt.

Rasmus Nygårdhs

2018-01-12 00:01
Från izabelfilipssons

Jag älskar denna människa så mycket att jag inte ens tror att ord kan beskriva mina känslor. Att du alltid fångat när jag fallit och att du alltid trott på mig när jag inte kunnat göra det själv. Du är anledningen till varför jag blivit som jag blivit och jag är dig evigt tacksam för det. Jag kan inte föreställa mig mitt liv utan dig och jag hoppas att jag aldrig ska behöva vara utan dig. Du är min allra bästa vän, min pojkvän, min klippa och min trygghet. Min största, min första och min enda kärlek. Jag har aldrig varit kär på riktigt innan dig och jag har aldrig älskat så djupt innan dig. Jag älskar allt med dig. Dina fina ögon, dina långa ögonfransar, din kropp och dina stora händer. Jag älskar ditt stora, varma hjärta och jag älskar hur ödmjuk du är och hur otroligt bra du behandlar andra levande individer, människor som djur. Du inspirerar mig varje dag i ditt vis att vara och jag hoppas att jag någon dag ska kunna bli ens hälften av det du är. Jag har aldrig mött en mer varm, ärlig och genomomtänksam person. Ibland önskar jag att jag kunde dela med mig av dig lite till alla bara för att alla tjejer förtjänar en kille som dig. Och att just jag fick dig är som att vinna högsta vinsten på lotto.

Semster

2017-08-04 13:14
Från izabelfilipssons

Denna veckan har varit sjukt skön, har hängt med Jessica för hon är barnledig och har semester, vi drog upp till Rättvik och chillade måndag-onsdag, träffade sjukt skönt folk, jag, Simon, Albin, Tobbe och Jessica drog dit. Var jätte bra dagar och jätte bra väder.

Nu dom här dagarna har vi bara legat hemma hos mig, igår drog vi till Lindesberg och träffade Jessicas kompis sen drog vi mot Örebro och käkade donken. Ikväll blir det nog chill, imorgon drar vi till Lindesberg på parkfest✨

Söndag

2017-07-16 19:12
Från izabelfilipssons

Oj, vaknade jätte sent idag. Har råkat vänt på dygnet, men idag har det bara regnat så har inte känt någon ångest direkt att jag sovit bort hela dagen. Ska väl bara fortsätta kolla på tv och mysa med hunden sen får jag väl bosätta mig i sängen igen. ✨

♡ godnatt

2017-07-16 00:17
Från izabelfilipssons

Gud vilken lugn helg det har varit, nykter och bara tagit det lugnt. För mestadels har jag bara varit ensam hemma och inprincip inte gjort någonting, bara gått runt i stor T-shirt och mjukis shorts och chillat galet dessa två dagar. Nu börjar det bli sent, 00:16 så kanske borde sova? Godnatt ✨

tidsfördriv & kvällspyssel. (Jag vet att ni har sätt finare kaffe, puss & godnatt)

Hamnat i en konstig sist. / känslor

2017-07-15 23:35
Från izabelfilipssons

Hej! Fan, efter jag och mitt ex gjorde slut i slutet på 2015 har jag faktiskt kämpat med mina känslor, att komma över honom kanske var det svåraste under året som varit men jag gjorde ju det. Klart jag tänker tillbaka på hur vårt förhållande var och det var såklart jätte bra och jag hade aldrig känt så för en kille tidigare som jag gjorde för honom, men nu är han så jävla respektlös emot mig så kommit över honom har jag gjort för längesen med tanke på hur han faktiskt behandlar mig efter vi gjorde slut. Vi bråkade aldrig under vårat förhållande, knappt småtjafsade. Nu när vi inte är tillsammans mer behandlar han mig som en jävla dörrmatta mer eller mindre. Aja, men efter honom ja, jag har träffat andra, i slutet på 2016 träffade jag en fin kille, jag fick känslor för honom men han backstabbade mig så hårt.. en annan kille har fått känslor för mig nu på våren, jag känner mig så taskig för att jag inte kan besvara hans känslor. Han är en jätte fin kille hur go som helst, pojkvänsmaterial allting. Men nej, jag verkar absolut inte kunna få känslor igen. Och nu, har jag satt mig i den sitsen igen... en annan jag träffat lite, samma sak där. Jag vet inte alltså, jag vill gå sakta fram men det känns som jag får det slängt i mitt ansikte så himla tidigt jämt "tycker om dig" jag blir så ställd och får panik. Jag vill bara radera deras nummer och försvinna men jag kan inte det heller för dom betyder ju någonting för mig. Men det känns som att det där med känslor. Det går inte för mig, det är sjukt svårt och efter mitt ex alltså nej, jag kan liksom inte. Känslor finns där, jag kan träffa folk, bli små intresserad men efter ett tag blåser dom bara bort och jag kan inte hjälpa det. Mina vänner säger alltid "Iza, folk blir kära i dig, jätte bra killar men du bara kastar bort dom som ingenting" och dom orden får mig att faktiskt bli sårad, för jag kan inte hjälpa det. Jag saknar liksom att ha någon att gosa med, att tycka om. Han jag träffade nu december 2016-mars ca, jag tyckte verkligen om honom... men ah. Då är det liksom inte så lätt. Jag får nog ta och tänka igenom det här & jag vet inte ens vart jag vill komma med detta inlägget. Men just nu känner jag mig faktiskt så grymt förvirrad.

Någon som varit i samma sits?

Min midsommar ✨

2017-07-12 18:58
Från izabelfilipssons

Marie skickade till mig på fredagen ett sms - Iza packa väskan vi drar till kusten, alltså jag är verkligen så himla tacksam till och ha henne i mitt liv.
Marie hämtade upp mig så drog jag, Marie, Cicca, Victor, Pontus & Kassem till grebbestad, det var verkligen en sån lyckad helg, regn på fredagen men det gjorde inte så mycket, vi grillade sen började vi fixa oss sen ringde vi taxi och åkte in till Strömstad där vi gick ut på krogen, eller dom andra gick ut på krogen medans jag stötte på x, alltså. den människan kan verkligen gå en på nerverna, sen drog vi hem, så vart ingen krog för mig på fredagen med tanke på att han var så fruktansvärt jävla elak att jag inte ville dra ut. På lördagen vaknade alla upp bakfulla i stugan sen började vi dricka nästan direkt, jag Cicca, Marie & Pontus gick ner till havet och satte oss på en bänk och käkade frallor medans som andra sov fortfarande. Helgen var amazing, vi drog ut och käkade på terrassen på kvällen och även drack lite där, sen gick vi vidare emot röda orm sen vart det taxi hem. ✨ underbar helg var det.

Onsdag

2017-07-12 18:49
Från izabelfilipssons

Vaknade rätt sent idag, kunde absolut inte somna på natten. Jag är jätte trött på dagarna och jätte pigg på nötterna. I alla fall, mamma stack iväg och handlade imorse för jag kände mig som en zombie, hon fixade grillad kyckling och lite annat, go hon. ✨ finns inte så mycket att göra om dagarna när man inte är så pigg längre, imorgon har jag i alla fall tid hos psykologen klockan 11.00, så får vi se vad han har och säga denna gång, håller på att göra en ny utredning och går på tester och kollar om jag har någon mer diagnos. Men det märks, ifall jag skulle ha någon mer diagnos är det bara bra att jag gått hos psykologen för jag får ju all hjälp jag behöver osv sen om det skulle visa sig vara något mer & det är jag jätte tacksam för!