RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-16 08:42:39

soffi blog

soffi blog on Nouw

SNART VÅR

2019-02-22 16:51
Från soffi

ska jag börja igen?

2018-10-08 20:13
Från soffi

Mot Melbourne

2016-08-23 03:18
Från soffi

Imorgon är dagen med stort D

2016-08-22 06:23
Från soffi

Vi sitter nästan i chock.. Vi har kommit till dagen då vi överlevt 88 dagar på en farm och håller ett andra års visum i handen OCH VI ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIGA!!

Imorgon klockan 11.00 går vår buss till wagga wagga för att sedan hoppa på tåget till Melbourne där vi ska sova en natt på ett hostell.

Klockan 9.40 dagen därpå flyger vi tillbaka till värmen och inte nog med det utan även möta upp alla killar igen OCH våra två vänner från Sverige (Ellinor och Jennifer)

Hade ni sett oss nu kan jag lova att ni hade inte sett något annat än ren och skär lycka.

Snälla upptäck världen med mig

2016-01-02 22:29
Från soffi

Hur långt bort vi än är så ligger ni mig alltid närmast. Ni är jag.
Världens bästa vänner.
S.E.S

Känslovåg

2015-12-20 20:08
Från soffi

Hej vänner!
Sitter just nu ihopkrupen med en kaffe i vänsterhand, tända ljus framför mig och lyssnar till matt corby ensam i mitt kök. Det är ungefär 2h kvar innan jag ska till jobbet och prestera mitt yttersta för att vi ska kunna gå stolta därifrån 07 imorgonbitti.

Om jag får vara lite blödig så hade jag väl nästan kunnat gå genom eld och vatten just nu för att komma hem till sängen med han närmast mitt hjärta sovandes i den.
Men det är bara tre veckor kvar!! Tiden har gått så sjukt snabbt så jag fattar det knappt. Det känns som det var igår vi satt i Adams bil och pussades en sista gång detta året innan jag åkte till Stockholm följt av att han åkte till Thailand innan jag kom hem. Men nog deppande...

Jag har ju ett fantastiskt nyår framför mig innan jag åker också! Tillsammans med mina underbara vänner så ska vi fira in året med storm. Klänningen är beställd och drickan står på kylning (äääh)
PS. Klänningen är inte svart, har jag blivit galen?

Fan nu börjar jag bli trött också.. Får göra några X hopp innan jag somnar här i stolen.


Tacomys och resplanering

2015-12-20 00:46
Från soffi

Inte alls avundsjuk..

2015-12-19 16:07
Från soffi

Halva familjen drog till nya Zeeland med stopp i australien för att fira pappas 50års dag.. Önska såååå att jag kunde åkt med.

Lördag

2015-12-19 16:03
Från soffi

Gårdagen var så himla mysig med nästan alla tjejer samlade.
Vi var på nyöppnade pinchos och pratade om allt mellan himmel och jord, kvalitetstid.

Idag när jag vaknade tog jag vatten i ansiktet och struntade i hur långt ner min motivation att gå till gymmet låg. Så efter ett ryggpass ligger jag nu i sängen och försöker vända på dygnet genom att försöka sova lite... Nattjobb väntar

godkväll

2015-12-16 20:01
Från soffi

Vaknade upp idag på ett kanonhumör vilket jag gjort alla de senaste dagarna, sover som en gud i mammas säng.

Har fått fixa det mesta idag inför resan vilket vart skönt det är så mycket mer än vad man tänker på..

men idag har jag:

Låst upp min mobil

fixat ett till bankkort

fått min försäkring

postat min ansökan om internationellt körkort

tagit beslut om att Backpackrygga blir det INTE. Resväska for the win.


Kan bara säga att jag är så glad att jag för en gångskull är ute i god tid... Förra året, fyra dagar innan jag skulle flyga så kom jag på att jag var tvungen att fixa visum och bara de skulle ta två veckor att få godkänt. tidsoptimist, JAVISST.

Men denna gången så är jag väl med på banan.


När jag vaknade imorse så fick jag en klump i hela magen då jag hade fått världens finaste meddelande av världens bästa vän. Just nu går allt i varv, det är julfix på jobbet, fullt ös, packning, planering om hur man ska hinna säga hejdå till alla, osv osv. Jag har inte riktigt hunnit stanna upp och tänka hur sjukt mycket jag kommer sakna mina vänner här hemma..

Men jag lever på hoppet om att Ellinor, Stina och Jennifer kommer springandes mot mig på någon strandväg i Bali till hösten.

Fått några frågor om hur min plan är och ska jag vara helt ärlig så ändras den varje dag jag vaknar. Jag vet iallafall att jag inte ska hem fören jag är KLAR och vad det innebär vet jag inte än.

Jag vill iallafall till Bali till hösten och sola, bada och softa. Sen vet man ju inte hur de ser ut just då man kanske har ett jobb som man trivs med eller så har planerna ändrats helt så man kanske redan sitter på ett flyg hem till Sverige. Jag ska iallafall söka högskola till hösten här hemma i Sverige så jag kan börja plugga OM jag skulle komma hem redan till hösten.

Jag hade även kunnat tänka mig att plugga management antingen i Australien eller USA, det är ju ändå det jag vill jobba med i framtiden. Ja med detta sagt så låter jag duschen rinna över huvudet efter 45minuter Indoorwalking. Godnatt!