RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-06-25 08:43:16

bellebun blog

bellebun blog on Nouw

LATELY

2019-01-18 20:00
Från bellebun

Gott nytt år i guess...
Fina ni, var ett bra tag sedan (hehe). Har verkligen inte haft någon motivation och verkligen inte orkat blogga, men har saknad det en del på sistone däremot. Comeback nr 100 typ, haha.

Men asså känns så sjukt att det redan är 2019, det år som varit har verkligen varit det bästa tycker jag. Kanske gör en ” mitt 2018 ” lite såhär hundra år efter alla andra.
Men ååh vad jag ser framemot det här året, känner att Gud kommer att göra mycket i mitt liv detta år och att detta kommer att bli ett EXTREMT bra år (!!!!!!)

Men ovan så ser ni lite bilder från ny år och några bilder som jag har tagit nu i Januari. Men kan vi bara prata om att det redan är 18:e Januari, kompisar det är ju typ sommarlov snart. Har verkligen sagt meningen ” det är sommar snart ” sedan oktober. Men som det stor i bibeln, tro så skall det ske;)))

Ni får ha en jätte mysig kväll så hörs vi en annan dag.

Screenshots

2018-10-23 16:29
Från bellebun

LOPPIS LÖRDAG

2018-06-09 17:24
Från bellebun

Har haft en mysig eftermiddag utan att hitta något på loppisen. ( Linnea hitta ett par jeans däremot, hon kanske bloggar om det på sin blogg:) ) Det roliga var att vi var påväg till en second hand affär när vi helt plötsligt hitta en loppis mitt i stan.
ATM så ligger jag i sängen, helt utsliten efter 6h sömn, för mycket sol, för lite vatten och efter att ha gått lite för mycket i ett par ej så ” gå långt vänliga skor ”. Har inga planer för kvällen vilket är riktigt skönt, men har klassresa imorgon så får fixa inför det. Kanske gör ett blogg inlägg om det?!
puss på er för nu<33

kisses, B

6 APRIL

2018-04-26 17:34
Från bellebun

my outfit that day, ALL bLaCk ( except my pink jacket, thihi )

FOOD // TACO BAR

next stop -> ChUrCh

För ett tag sen gjorde jag faktiskt ett inlägg om den här dagen, men på något sätt så råkade jag radera det...
Den fredag spenderade jag och Linnea i huvudstaden, tråkigt nog köpte ingen av oss något ( eller så tråkigt var det inte då jag spara pengar på att inte köpa något, haha ). Runt 16 tog vi tåget till Märsta för att hjälpa till i kyrkan och där spendera vi sedan våran kväll.
ATM: Förutom att jag bloggar försöker jag att planera mina kommande veckor då jag har mycket planerat. En del är roliga grejer, resten är skolrelaterat:/
god kväll på er lovies, puuss!

kisses,
bells.

COLOR WALL

2018-04-05 12:31
Från bellebun

seeing your crush be like... call me

Kisses,
bells.

JENSENS BØFFHUS

2018-04-01 00:00
Från bellebun
Do not recommend...

My beautiful girls<3

***

I söndags åt jag och tjejerna på Jensens Bøffhus innan eftermiddags mötena skulle börja. Var en väldigt mysig resturang som ligger i Vasastan. Tyckte att de hade bra pris för maten, dock så är det nog ingen resturang jag skulle äta på igen då jag inte tycker maten var så god, hehe ( livet som kräsen ).

Nu: Håller jag på att förbereda mig inför nationella prov jag har imorgon. Ska göra del prov C i svenska som är uppsats och även det sisa provet i svenska. Hittills har det gått bra enligt mig, så blickar framåt och tänker positivt inför alla prov som ligger framför mig nu.

Bless you guys!


// Last sunday the girls and I went to Jensens Bøffhus to eat before the afternoon service started. It was a nice restaurant that is in Vasastan. I think they had a good price for the food but still I wouldn’t go back to eat there again. I didn’t think the food was that good, hehe ( life as a picky eater).

Now: I’m preparing myself for the nationella prov that I have tomorrow. We are going to do test number C in Swedish that is an essay and the last test in Swedish. So far I think i’ve done well so I’m just going to think positive for all the other tests that is coming up.

Bless you guys!

X,
bellebun..