RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-06-25 09:32:42

nouw.com/Petrathor

petrathor blog on Nouw

Frukost!

2018-12-11 10:09
Från petrathor

Godmorgon.
Sitter och fixar lite frukost och sånt ska snart åka mot Huddinge faktiskt ska fixa en sak där vad som ske vill jag inte avslöja så blir en bild sen.
Igår var pappa min med på tvn på Sveriges tuffaste jobb med Adam Alsing pappa är ju spårsvetsare i tunnelbanan han var riktigt bra bakom kameran vi skrattade och pappa skämdes lite, men nu har jag bråttom.
Må bäst!

Ledig!

2018-12-10 11:09
Från petrathor

Godmorgon.
Idag är de äntligen min tur att få ha det lite ledigt! Vakna nyss och är på ett grymt bra humör ska snart gå ner fixa lite frukost och sånt.
Igår hann jag inte blogga blev mycket på jobbet slutade vid 20:40 jobbade även i Högdalen igår se var riktigt kul, var väldigt nervös till en början då jag var rädd att tappa maten eftersom de var hur mycket folk som helst, vi hade även evenemang så några stod och sjöng osv de var väldigt uppskattat.
Idag ska jag nog bara vara hemma och ta de lugnt äta onyttigt och kolla serier riktig slappar dag helt enkelt.
Må bäst!

Helg!

2018-12-08 22:48
Från petrathor

Godkväll!
Sitter i badet och kom på att jag varit väldigt dålig med att uppdatera er hur mina dagar har varit, i fredags var ingen blogg dag då humöret inte var på topp och även jobb på de så hade jag bloggat då hade de blivit massor med fula ord att läsa..
idag var humöret bättre och jag jobbade även idag de var mycket folk och tiden rusade iväg, 18:00 var de dags för stängning.
Efter allt var klart med stängning så åkte jag till Katrin (extra mamma) och snacka skit och drack en kopp te, sen åkte jag och köpte lite lyx mat för de var jag värd, imorgon är en ny dag med jobb och hoppas den dagen går lika fort som idag sen är de äntligen helg för mig, nu tänkte jag faktiskt sova.
Må bäst!

Godmorgon.

2018-12-07 07:27
Från petrathor

Sitter just nu i ett bad har alldeles nyss vaknat, ska åka om 15 min så måste börja klä på mig osv idag är de fredag och helg om några timmar skönt!
Börjar om 2 timmar ungefär sitter i bilen på väg till tåget.
Idag så händer nog inte ett dugg ska bara vara hemma ska upp tidigt imorgon och jobba.
Skriver mer sen
Må bäst!

God kväll.

2018-12-05 21:50
Från petrathor

Tjena.
Dagen har varit riktig tuff haft ont både här och där i kroppen så de har varit en tuff dag, men om man bortser från de så har dagen som vanligt varit bara kärlek och glädje.
Har varit fullt upp idag och klockan tickade på snabbt till stängning, efter stängningen åkte jag hem började må riktigt dåligt på vägen hem och mår faktiskt inte ett dugg bättre känner mig illamående och väldigt trött, så jag tänkte knyta mig till sängs, imorgon är en ny dag med nya möjligheter.
Må bäst!

Hjälp dom hemlösa.

2018-12-04 19:11
Från petrathor

https://madebyhomeless.com
Hemlösa behöver ditt stöd!
Vi måste hjälpa varandra!

Bloggat från min mobil

2018-12-04 15:45
Från petrathor

Tjena.
Sitter just nu hemma hos Katrin kollar på en rulle med en kopp te i handen, ska snart åka hem och duscha tänkte jag sen städa lite och fixa och trixa inför morgondagens jobb dag, sen blir de sängdags, dagen idag har bara varit lugn har varit hos Katrin och bara snackat om allt och lite till väldigt mysigt.
Har inte så mycket mer att skriva om faktiskt de här kommer bli väldigt ointressant att läsa så slänger upp lite bilder här nere.

Hej & välkomna!

2018-12-04 12:51
Från petrathor

Tjena, det är jag som driver den här bloggen mitt namn är Petra Thor är 21 år gammal och jobbar som servitris på Babas burgers.

Min blogg kommer i mesta dels vara massor med bilder och handla om min vardag inte så intressant egentligen men de kan nog bli något av den här bloggen oxå vi får hoppas på de ska försöka göra så gott jag kan.

Nu var det inte så mer intressanta grejer vi får lära känna varandra helt enkelt på resans väg.

Må bäst!