RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-13 21:31:48

lowapettersson

lowapettersson blog on Nouw

Jag fortsätter samtidigt som det drar ner mig

2018-12-09 17:27
Från lowapettersson

Ibland orkar jag inte, ibland kommer allting på samma gång. Mina tankar är just nu är bara negativa, skolan tar kol på mig i smyg och det känns. Pressen kryper på mig, jag känner mig lika lång som en evighet, finns det något slut på mig? Men det är som om jag är beroende av det, jag älskar det samtidigt hatar det. Pluggandet får mig lugn och jag känner mig bäst i världen, men bara för en stund. Den där stunden betyder guld för mig men i samma ögonblick glömmer jag den när jag väl drunknar i mig själv. Det känns som om jag aldrig kommer kunna uppnå det jag vill, som om jag redan har bestämt mig. Ändå så försöker jag, varför? när jag ändå vet att alla förutom jag vinner. Just nu känns det mörkt och kallt inom mig, precis som vädret . Ge mig sol, jag vill ha mer sol, jag vill ha energi innan det är försent. Mitt mål bara flyter ifrån mig längre och längre, kanske jobbar jag inte tillräckligt? Tänk om det finns en annan väg för mig, min dröm kanske bara är en illustration, precis som allt annat. Att ständigt känna sig begränsad, att aldrig kunna få uppleva känslan som fri. Jag har inget svar på någonting, jag vet inte ens varför jag skriver detta, jag bara gör det. Det är känns som att det inte är jag som skriver detta utan någon inuti mig, tänk om det är så.

Stallet, stallet, 3h

2015-10-16 20:45
Från lowapettersson

Nu sitter jag i bilen påväg hem från stallet och har haft det super lugnt och skönt i stallet. Var där ute i ca 3 h haha. Fixade mitt skåp osv. Nu är man påväg till Ica för att köpa godis och sen gå med Ellen hem till henne och sova där yay.
Ni får ha det så bra:*

Somnade ifrån provet, vänta i 1h, sovs hos Ellen, Wii hela morgonen, väntar f...

2015-10-16 14:02
Från lowapettersson

Slutat för ca 10 min sen, asså ååhh hadee u prov idag och vi började på sv lektionen som va 10.05-11.05 och då satt jag i ett rum och där har vi sova så somnade så jag sov i ca 20 min så tappade lite tid men sen fortsatte vi med provet på so:n. Satt i klassrummet då och det gick super, han dock inte klart med provet med vi ska fortsätta på måndag som tur! Nu ska jag vänta på Christian i 1h så ja. Sen ska jag till stallet och sen åker jag till Ellen då jag ska sova hos henne och imorgon så har hon morgonjour och då stannar jag kvar hemma för hennes pappa ska iväg på morgonen och Ellen och hennes mamma åker till stallet så jag blir kvar hemma med hennes lillebror Erik, vi kommer nog ändå bara spela Wii hela morgonen hahaha. Det börjar bli en standarsak när jag kommer hem till Ellen. Men annars händer inge speciellt imorn. Väntar fortfarande på besked ang Elcha men men.
Ni får ha det så bra :*

Godmorgon, super stressad, vänta till 14.40, sminka sig på bussen

2015-10-16 07:45
Från lowapettersson

Godmorgon, haft en jätte stressad morgon så sitter på bussen nu. Stressade runt på 20 min men jag han till sen allra senaste bussen jag måste ta för att inte komma allt för sent. Idag så slutar jag 13.40 men blir kvar på skolan till 14.40 då jag ska vänta på Christian hehe ser ni hur snäll jag är tyvärr han jag ju inte sminka mig hemma utan han bara lägga på puder och mascara så jag inge glömmer det idag igen.
Ni får ha det så jätte bra :*

Dra mot sitt slut, väntar besked, gå/skritta med Elcha oavsett, plugg i 2 h, ...

2015-10-15 22:57
Från lowapettersson

Nu börjar denna torsdag dra mot sitt slut och jag ska gå och sova. Imorgon har jag ingen sovmorgon utan då börjar 8.10 hehe så första alarmet ringer 6.00 :'((( dör hur ska jag orka???? Men jag har Elcha imoorn, yaayy.
Väntar på besked från hennes ägare Cassi hur hon va idag men ska ändå skritta henne/gå en lite längre promenad med henne oavsett. Om Liza har Anshie (Cassis andra häst) så ska vi nog skritta till Gesala och hämta Lizas Hoofboots som åkte av under träningen i lördags, men det är bara kanske.

Ja pluggade i ca 2 h, mamma förhörde mig också så jag borde borde bli godkänd imorgon iallafall ;)
Pratade även med Jonathan i 1 1/2 ca. Sen kom mamma hem runt 21 och då hade hon köpt nudlar, JAAAAASS. Iallafall så gjorde jag nudlar och det var då mamma förhörde mig också.

Haha orkade inte bädda min säng den dagen jag skulle göra det men nu idag gjorde jag det

La även ut en ny Instagram bild på bara mig haha har typ lagt ut 3 st på rad med mig och Elcha men nu blev jag ensam i bilen men men haha.
Nej mu måste jag sova !
Ni får ha det så jätte bra :*

Kort skoldag, stan, äta och sen plugga plugga

2015-10-15 15:45
Från lowapettersson

Efter en super kort dag i skolan är jag påväg hem till mig med Ellen. Träffade henne på stan för hon skulle köpa nån hair remover. Sen tog vi 2 hem till henne men hon hade glömt sina nycklar så vi va tvinga att vandra tillbaka till busshållsplatsen och hoppa på en 2 hem till mig och det är på den vi nu är på. När vi kommer hem ska vi äta och sen blir det plugga för båda oss. Händer inte så mycket mer denna torsdag eftermiddag men ja. Ni får ha det så jätte bra :*

Godmorgon, ligger i badet, Schwarzkopf hårinpackning, planering rasar, mina knän

2015-10-15 10:10
Från lowapettersson

Godmorgon
Vaknade runt 9.45 och gick upp direkt då jag sovit i över 9 h så trött var men ej här! Gick upp och la mig i badet och här ligger jag nu med. Har ca 5min kvar av min hårinpackning sen har den vart i mitt hår i 15 min. Den hårinpackningen är så bra, mitt hår blir den jag använder kommer från Schwarzkopf och heter BC bonacure hairtherapy cell perfection, priset på den är 250kr men jag låvar det är så värt det! Ja idag är det bara massa plugg som gäller, Gud hatar att mina planeringar alltid går åt skogen, haha. Mina knän, mina kära förälskade knän, ja ont att gå men jaja jag får väll överleva. Nej nu måste jag duscha så ni får ha det så jätte bra :*

Sociala medier, plugga as fuck, börja 11.30, 💥💥💥, godnaaaatt

2015-10-14 23:44
Från lowapettersson

Nu har jag kollat runt på ig, Snap,Facebook och youtube och ska dra mig till sängs asså, imorn har jag inge stall vilket innebörder jag måste plugga as fuuuck !!! inte tränat ett skit till So provet, varför vet jag inte men aja jag klarar mig hoppas jag. Ska bli så skönt och börja 11.30 ni anar ej. Imorgon lär jag ju inte kunna gå för haft så ont idag efter orienteringen, asså mina knän är min högra högt är oxå och mina ben över huvudtaget är
Men nej nu måste jag sova så ja, godnaaatt
Ni får ha det så jätte bra :*

Bilder på oss, super bra kväll, glömde bort mig, hoppgjord, äggad?

2015-10-14 22:07
Från lowapettersson

Idag när jag var i stallet så gick jag ut med Elcha en liten sväng i skogen och då passade jag på att tvinga mamma att ta lite bilder på oss, tog fler men dom blev inte så bra så här är 3 st bilder iallafall och jag är så glad att jag har henne, ni anar inteHaft en super bra kväll! Av mormor och morfar fick jag 400kr av min moster/kusiners familj fick jag 200kr och 3 peel of masker typ. Mamma jo hon glömde halvt bort att jag fyllde år så hennes presenter får jag den 25 hahaha. Under nästa vecka så ska jag köpa hoppgjord på hööks, den för 859kr. Av Ellen fick jag en hjälm (skulle köpa den av Alva men Ellen köpte den åt) sen fick jag en förbygel och 2 schabrak, ett vit och ett mossgrönt, as snygga och sen fick jag rosa rosor av Ellen Av liza fick jag ju ett fleecetäcke och sen om jag fattade det rätt på henne skulle jag få en till liten sak. Är jätte nöjd med allt och hela dagen! Skönt att man inte blev äggad men vette fan hur det blir imorn i skolan Haaha, nu ska jag ta bort mitt smink och börja fixa inför sova
Ni får ha det så jätte bra :*

21, fick 26 poäng, donken, Elcha

2015-10-14 14:19
Från lowapettersson

Nu sitter jag på 21 påväg mot stallet efter väldigt Lukas förmiddag. Klarade orienteringen, 18 behövde man för att bli godkänd men fick 26 så jaaas! Efter åkte jag och åt donken med mina kära amigos, super glad och tagg på livet! Nu ska jag till Elcha och göra dagen ännu mer toppen !! Ni får ha det så bra :*