RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-10 19:43:55

~MoonLight Malo~

Livet På Landet Bland Barn & Hästar

The White Lady

2018-12-04 14:00
 
  1. Älskar den här bilden på min fina tös! 😍

Semestertider

2018-07-13 07:52

 

Jordgubbskräm & Vulkanmat

2018-06-26 23:55

De senaste tiden har jag haft lite för dålig fantasi när det gäller mat så jag gör ett försök att bättra mig. Jag älskar att fota men att lägga upp en massa bilder på mat på Fb eller Insta är inte riktigt min grej men här på bloggen känns det helt okej. 🤗

Till lunch kokade jag jordgubbskräm med vaniljsocker. 


Och som kvällsmat blev det Vulkanmat, som är en av grabbarnas favoriträtt. 

Men tror tyvärr inte de fått några vulkaner sen i vintras!!
Så jag ska verkligen försöka att bättra mig nu. 😉

Jag tar gärna emot tips på maträtter oxå..?


Livet Från Den Vackra Sidan

2018-01-12 17:46

För mig egen skull måste jag nu bli bättre på att se världen från den vackra sidan så fr o m nu kommer jag här på bloggen fokusera på det vackra i världen genom vackra bilder.

Lite som en hashtag jag gillade och kämpade med för några år sedan. 100 happy days eller något sådant. Då försökte jag se något positivt med varje dag även om det varit en dålig dag. 

För övrigt så har jag jobbhelg nu, 42,5 timmar fördelat på 3 dagar. 

På återseende 

~MoonLightMalo~

Äntligen Nytt År & Liseberg

2018-01-03 00:18
Efter förra årets mardrömsår så hoppas jag innerligt att det blir ett bättre i år. 
Jag har så mycket önskningar och förhoppningar som jag hoppas kunna göra om till planer eller kanske t o m verklighet.
Nu är det snart ett år sedan den där läkaren på Skas sa till Mattias att han inte skulle klara sig. Det känns och spökar fortfarande i hjärnan men jag är glad att hon hade fel/gjorde fel för senast idag fick han "beröm" på Sahlgrenska om hur bra det gått för honom. Försöker att inte tänka på det men det är svårare än man tror gå fram efter så mycket motgångar.

Men idag, samtidigt som Mattias var på sjukhuset, passade jag o grabbarna på att göra årets första Lisebergsbesök. Den här veckan är bara Spelhuset öppet så man köper spelpass för 150:-(200:- om man inte har guldpass) och sen får man spela arkadspel så mycket man orkar. :)
Perfekt att de har så på loven eftersom det är såpass dyrt att spela annars.

Livet Före och Efter Cancer

2017-10-20 23:28
Livet traskar på i ett rysligt tempo.
Det går så fort, så fort och det har hänt så mycket. Sånt som jag aldrig kommer glömma, samtidigt som jag har glömt så mycket från livet vi hade före cancern kom.
Som nåt slags avslut så kom den stora sorgen när jag var tvungen att låta min bästa vän, hästen Ivory, somna in i början av september.
Men hur konstigt det ändå låter så har vi nu båda tagit första steget mot att bli oss själv igen.
Kanske är det våran tur att få leva igen?

Semester nr 2

2017-07-21 08:17
Att börja blogga igen är mitt försök att ta mig tillbaka till mitt liv som mig själv... 
Denna veckan började min semester nr 2 och nu känns det bättre. Jag är lite lugnare och vi har "terapi-handlat" en massa på Ikea bl a inredning till garderoben så det känns skönt att kunna lösa några av våra materiella problem åtminstone.
 
Vi köpte även en ny spa-pool(en billigare modell) trots att vi hade bestämt att vi skulle vänta och köpa en riktig.  Jag blev trött på att ha träningsvärk. Förra sommaren var vi båda så risiga att vi inte orkade ta fram den gamla och se om den var okej. Och nu har den legat så länge att det känns ändå som om det var läge att byta. 
 
 

Äntligen Tillbaka...

2017-07-20 09:07
I tre veckor har det krånglat med min domän så den antingen funnits på gamla adressen eller legat nere helt men gulliga blogg.se har fixat allt och t o m fyllt på 2 extra månader pro och massa extra blogg-poäng! 👌😃
Så nu tänkte jag äntligen komma tillbaka till bloggvärlden.

Snart Semester

2017-06-30 22:03
När jag slutar jobbet inatt så har jag bara söndag kvar sen börjar min semester. Känns konstigt för det är ändå ingen efterlängtad semester. Jag visste inte ens när jag skulle ta semester när det var semesterplanering på jobbet. Mattias är ju hemma hela sommaren sjukskriven och vi har inga datum bokade överhuvudtaget i sommar. Allt beror på hur Mattias mår. Så jag spred ut min semester över hela sommaren med start nästa helg för då är det Big Power Meet och jag räknade inte med att kunna ta mig till o från jobbet inom rimlig tid.
Mitt mål och önskan för semestern och sommaren är att få le och kanske t o m skratta åtminstone en gång utan att vara påverkad/avtrubbad av medicin. 
 
 

Morgonpromenad & Minihage

2017-06-12 12:20
Det är sällan jag har en sysslolös stund, både på gott och ont. Idag gjorde vi en tillfällig minihage till Mirakel för han har blivit så lös i magen till o från sen regn-perioden började och nu i helgen har han varit lös hela tiden. Testar nu några dagar där det varken finns nåt gräs eller vattenpölar. Det sistnämnda blev faktiskt Ivory dålig i magen av i vintras/våras, han sörplade vatten från vattenpölar!! Usch...
Men annars är Mirakel som vanligt. 
 
Bild från våran morgonpromenad ihop med Mattias. 
 

Mardrömmen Som Blev Verklighet

2016-10-21 20:50
Tittade in här och upptäckte att det fortfarande finns massor av besökare som tassar in här dagligen.
Har länge tänkt att börja blogga igen men tröttnade lite i vintras när det strulade med domänen och sen började mardrömmen.
Jag har haft mitt livs värsta år nånsin!!
Månad efter månad med otäcka händelser, skador och sjukdomar.
Vet inte ens om jag orkar berätta om allt.
Sen trodde vi att vi äntligen kunde få andas ut och börja leva igen men då...
CANCER!!! 
Även om vi nu lever mitt i så känns det fortfarande overkligt att mitt livs kärlek har den otäckaste sjukdomen nånsin...  
 
 
 

Grattis Bloggen 9 År!!!

2016-01-23 21:02
 

Då Var Julen Redan Över

2015-12-26 20:25
Man planerar, fixar och shoppar i veckor med att få iordning allt inför julen men ändå så går det så fort när dagen väl är inne... 
På ett sätt är det skönt att kunna slappna av med känslan "Yes jag klarade de" samtidigt som känslan av "jaha va det bara de" och en liten besvikelse över att det gick så fort... 
 
 
God fortsättning...

Höstbilder På Mirakel

2015-10-23 08:00
Igår hade jag bestämt mig för att fota lite höstbilder på min lille Mirakel, men när jag hämtade in honom så både duggregnade det och blåste halv storm så naturligtvis hade han rullat sig. 😣 Fram med handdukar och potatismjöl. När han väl var ren, torr, stajlad och placerad på alla ställen med fina löv så var han inte alls intresserad av att bli fotad utan stod mest och halvsov!  Tillslut gav jag upp och hämtade vanliga grimman och gav oss ut på promenad och då hände det; en gren på ett träd knakade till och gick av o landade med en duns inne i skogen och äntligen fick jag en uppmärksam bild! 😃👍
 
Sen i efterhand så jag också att två av de andra bilderna blev hyfsade så lägger även in dem här.
 
 
Visst är han söt?? 
Min lille isbjörn! 😍

Jiu jitsu-tävling och Myskväll

2015-10-11 09:10
Igår var det äntligen dags för barnas jiu jitsu-tävling.
Dagen kunde börjat bättre då Nico återigen visade upp sitt typiska dåliga morgonhumör. Vilket tyvärr resulterade i att när vi väl var på tävlingen så vägrade han lyssna så han ägnade drygt 2 timmar att springa runt och leka o busa så när tävlingen började var han genomsvett och helt slutkörd! Ja ja... Men tror att han faktiskt lärde sig något tills nästa gång. 
Men Zebben däremot kämpade hårt och lyckades vinna en tävling vilket gav honom en fjärdeplats. 👍
 
 
Sen fick Mattias åka iväg så jag och pojkarna tog en egen myskväll, vi började med att ta en promenad med Mirakel efter kvällsmaten. På väg hem ville först Zebben rida och sen Nico med.
 
Sen avslutade vi med lite film-mys till filmen Pixels. Kan verkligen rekommendera den. 😃
 
 
 

God Morgon

2015-10-07 08:27
Jag har gått och blivit morgonpigg! Vaknar numera faktiskt före klockan. ☺
 
 
 
Utsikt från mitt sovrumsfönster med ca en timme emellan bilderna.
 
 

Konkurrens Om Platsen

2015-09-17 13:15
Fortfarnade sjuk... 🏥👎
 
Jag råkade gå upp från min plats i soffan för att snyta mig och minuten senare är min plats i soffan upptagen!
 
Jaja...
Legolas ser för rolig ut i alla fall... 😉
 
 
 
 
 
 

Sjuk...

2015-09-17 00:13
 

 
Tre dagar med feber... 😣

Blommor Till Mig

2015-09-13 10:27
För ett tag sen var Nicolaz på torget med morfar när jag jobbade. Och för alldeles egna pengar köpte han de här blommorna till mig. 
Bara så gulligt gjort. ❤