RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-11-08 12:12:39

mammanigulahuset

Snart 2 år sedan senaste inlägget :-)

2019-03-11 22:00

Oj oj oj! Två år sedan och det ser typ likadant ut föutom att tempot har höjts ytterligare i livet :-) 

Chefsjobb inklusive utbildning inom det, tre hockeyspelande pojkar varav den älsta är 14 år och satsar stenhårt på det här och en make som kör mycket enduro. Jo vi vet att vi lever!

Tyvärr är det den där träningen som fortsatt får stryka på foten för min del och det MÅSTE det bli ändring på. Det tråkiga är att jag tycker att det är KUL att träna men ända kan jag inte förmå mig att prioritera det! Vi får se om jag kan ändra på det här!


På återhörande!

Det här med blogg.....

2017-03-15 20:35

Hej igen!

Det här med blogg går riktigt bra....   Tur att målet inet varit att få många läsare.....  

Det är tydligen 100 dagar till midsommar i dag och där med börjar A-M's satsning på Anna-Maria 2.0 om igen. Mindre, starkare och uthålligare är målet!

Jobbet har varit galet sedan i höstas och det varvar liksom aldrig ner... Det som händer är att jag inte orkar träna och blir ännu tröttare men nu ska det bli ändring, det måste bli det! Nya utmaningar väntar troligtvis på jobbfronten, återkommer med detaljer när allt är klart! Starten på det kommer att bli från augusti. 

Hörs!

1/100 till Anna-Maria 2.0

2015-08-31 21:22

Anna-Maria 2.0 har förväntad leveranstid i början av december -15!! :-)


Gör om gör rätt! Mina hundra dagar började bra i 7 dagar sen inte bra i 5 dagar.... så i dag börjar vi om! Jag ska sluta vara så elak mot mig själv och hoppas att det hjälper!


4 veckor kvar till Lidingöloppet och i dag är första dagen på 14 dagar som jag inte har ont i halsen... dags att hårdträna nu! Gymkort köps efter Lindingöloppet och då är det dags för favoritträningen igen! Jessica here I come!


Funderar fortfarande på i vilken mån jag ska åka Vasaloppet och Vätternrundan, få helt enkelt se vilken tid jag har till våren. Våren ska bli lugnade rent undervisningsmässigt men jag vet hur vårar brukar vara..... sedan händer det lite annat på jobbet så det kan kanske bli något annat med på delar av min tjänst.... det innebär dock att jag måste släppa viss del av undervisningen..


Ska läsa minst två kurser på universitetet i höst! :-)

Dag 4/100

2015-08-13 21:28

Nu har jag jobbat i 4 dagar och således kommit fyra dagar in på det nya livet :-) känns helt ok! I morgon ska jag äntligen in och fixa ögonfranarna igen!


Tyvärr är F fortfarande febrig så i morgon får vi ringa till VC och få en tid.

Dag 1/100 och första dagen på jobbet efter semestern!

2015-08-10 19:45

Skulle ju bli bättre på att blogga!


Träningen fick ett uppsving förra veckan, flera längre pass. Maten.... finns mer att önska men nu är det dags! Helgen bestod av arbete på Larsmäss. F fick feber i onsdags, var feberfri fre-lör men har hög feber igen. M har fått feber i dag! Torrhosta följer med på köpet.... Inte kul!


Min utmaning till mig själv är 100 dagar utan socker med start i dag, dvs inget godis, fika bröd eller vitt bröd! Belöningen filar jag på men det kan bli PT-pass vilket vore tränings inspirerande, eller kurs i klassisk skidåkning, eller nya skidor!


:-)

2 augusti 2015

2015-08-02 19:56

Ok, jag får nog ge upp detta bloggande eller skärpa mig! Jag tror jag ger det ett sista försök så ser vi hur det går!


Beach-15 gick inte alls, kan fortfarande inte göra en enda chins men har cyklat halvvättern och simmat halv-vansbro så nu är det bara Lidingöloppet kvar sedan har jag gjort en halvklassiker. Frågan är ju om man ska göra en helklassiker nästa år eller bara träna för att det är kul?

Oavsett så har jag 8 veckor kvar till Lindingölppet och nu är det dags att ta tag i löpning och beach-16 redan nu för att kunna springa fortare! I morgon är det dags för nygamalt kostprogram och intensivare träningsprogram. 15 km terräng på 90-100 minuter får vara målet i år!

Jag och blogga.......

2015-03-09 21:25

Det går ju inte så bra det här..... med att blogga....... Ja ja nya tag!

Åkte Halvvasan förra veckan på en hyffsad tid. Har kommit igång och träna på Nora KK sedan innan jul och måndagsmornar är kvalitetstid med Jessica, superkul och renderar ALLTID megaträningsvärk!


Stakmaskinen får nu ge vika för spinningscyklen, nästa mål är nämligen Halvvättern den 7 juni! Ska få låna Sofias racer så jag slipper köpa en egen, letar dock efter en mountainbike!

Beach-15 har också börjat, kanske kan jag ta det på allvar om jag skriver det här! Hoppas det! Vore ju snyggt om alla muskler kunde synas till sommaren. Tog föresten 100 kg i marklyft i dag men orkar inte EN ENDA chins...... ja ja nya mål! 

Intervallträning!

2014-10-29 22:27

Ok, nu ska jag göra ett försök att blogga! I dag har jag och grabbarna gjort Örebro och Marieberg, givetvis besökte vi Ikea med! Oliwers favortiinköp blev en dress med skelettdelar, Felix köpte två "Mogge D-tröjor" och Melwin valde zombietröja och jeans, vi försökte hitta finkläder till skolans Nobelfest men det lyckades inte så bra! Tur att man kan handla på internet!

Sedan har jag och lillasyster Linn intevalltränat på Käppstaberget, jobbigt men kul med träningssällskap!

Höstlov!

2014-10-28 08:35

Hej på er Niklas, Robin och Evylyn! Här kommer en höstlovshälsning fårn oss! 

Många kramar från ett regnigt Sverige!
 

Börja blogga!

2014-08-11 21:59

Ska man ha en blogg och i så fall varför? Jag har provat att blogga förut, utan framgång....tror den bloggen har tre inlägg :-)


Men vi får se om denna får fler!