RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-11-08 10:42:11

karenobaka

Hej igen

2019-04-01 09:46

Jag skapade en ny profil på den här sidan

Där hittar du intressanta videor.


Dejting tips

Dating kan vara en knepig verksamhet. Vad ska du ha på dig? Var ska du träffas? Hur mycket ska du säga? Vem ska betala? Hur snart efter din dejt ska du ringa? Med så många frågor är det svårt att fokusera på att faktiskt lära känna din dejt. Här hittar du några topp dating tips för män om hur man dejta kvinnor (om det är vad du är i).

1. första intrycket är alltid viktigt

Din rippade jeans kan ha tur, men kom ihåg, detta kommer att vara det första intrycket ditt datum får av dig. Ja, du ska aldrig låtsas vara någon som du inte är, men en tjej kanske vill se att du är stolt över ditt utseende. Oroa dig inte, detta betyder inte att du behöver bära en hel smoking, men med en dusch, en rakning och sätta på något lämpligt hjälper dig att imponera på din dejt och få dig till en bra start. Nu är allt du behöver oroa dig för att vrida upp i tid.

2. gör datum planer för någonstans du känner dig bekväm

Dating kan vara en skrämmande upplevelse. Om hon har bett dig att välja någonstans, hjälpa till att skära genom dessa nerver genom att arrangera att träffas i bekanta territorium. Detta kommer att hjälpa dig att känna dig mer bekväm. Även om, kanske undvika din vanliga lördag natt pub, som stöta in i dina kompisar kan vara lite störande på din dejt.

3. var säker

Över hela linjen, förtroende är attraktiv-entusiasm kommer att få dig att lysa. Om du är lite blyg, öva på förhand genom att prata med människor du inte känner. Eller, när du är på dagen, Välj ett ämne som du är entusiastisk över, till exempel en hobby. Hon kommer att känna ditt själv förtroende när du pratar passionerat om det. Många människor kan också vara blyg om deras utseende. Du kanske inte är 6ft lång med en sex-pack, men det är mer attraktivt för en kvinna att visa att du är bekväm i din egen hud och glad att du.

4. gör inte allt prat

På din dejt, se till att du inte gör allt prat. Om detta datum går bra, kommer det att finnas många fler möjligheter att dela dina historier i framtiden. Var inte rädd för pauser och hjälpa till att blanda ihop samtalet genom att ställa dina datum frågor. Att lyssna är viktigt, eftersom det visar att du är intresse rad av vad hon har att säga.

5. Håll konversationen rolig

Försök att hålla din konversation lättsam. På din första dejt vill du inte komma in på ett djupgående samtal om varför du inte gillar ditt jobb eller andra problem som du har haft. Ja du måste vara seriös ibland, men i ett tidigt skede av dating, ha lite kul.

6. Undvik "ex" konversation

Att prata om ditt ex är farligt territorium. Det är bäst att hålla sig borta från samtalet helt och hållet. Det är osannolikt att din dag kommer att vara intresse rad och det kan få saker att kännas tafatt mellan dig. Om din dejt tar upp motivet, försök att hålla svar kort (utan att synas misstänkt). Lugna henne att ditt förflutna är historia och att du vill tillbringa din tid att lära känna henne istället.

7. Stäng av telefonen

Det finns inget mer irriterande än telefoner ringer samtidigt som man försöker spendera kvalitet tid ut med vänner, och det är lika irriterande på ett datum. Inte bara sätta den på tyst eller vibrera, eftersom du fortfarande kan bli distraherad. Stäng av telefonen helt. Om hon vet att du har stängt av telefonen för att fokusera helt på datumet, hon kommer att uppskatta att du tar dig tid att engagera sig med henne fullt ut.

8. dela räkningen

Oavsett om du dejtar en feminist eller inte, de flesta kvinnor kommer att anta att de betalar för sin andel av räkningen. Det kan vara värt att låta henne veta i början av din dejt, bara så att du båda är på samma sida. I ett tidigt skede av dating, vill du att hon ska tillbringa tid med dig eftersom hon gillar dig, snarare än för att hon tror att hon är skyldig dig något.

9. Följ upp på rätt sätt

Om du inte vill ha ett andra datum, säg inte att du ska ringa henne. Du kommer att hamna mår dåligt och hon kan känna sig sårad. Säg bara: "jag hade en fantastisk tid ikväll". Om du vill se henne igen, inte spela spel. Ja, i filmer de alltid lämna det ett par dagar att kontakta varandra, men detta är verkliga livet. Om du inte kontaktar henne inom ett par dagar, du verkar som om du inte kunde bli störd, eller inte njuta av datumet. Ju förr du berättar för henne vad en fantastisk tid du hade, desto bättre.

10. få feedback från en kvinnlig vän

Dating är inte något vi lär oss i skolan, vi måste helt enkelt hoppa i den djupa änden och se hur det går. Men, om du är ute efter att förbättra din dating färdigheter, varför inte prata med en kvinnlig vän. Diskutera ditt sista datum, var du gick, vad du gjorde och vad du pratade om. Alla har olika åsikter, men det kan hjälpa till att ge dig lite nyttig feedback om hur man blir bättre på ditt nästa datum.