RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-11 14:24:01

spelgalaxen

RECORE

2016-03-11 20:15

Recore är ett spel där robotar är din bästa vän. 

Du intar rollen somen ung tjej vars sidekick är en robothund med en lysande kärna som hjärta. 

Denna kärna har alla robotar som du stöter på under spelets gång. Den kvinliga karaktären är utrustad med en hook blade. Denna hook är till för att slita bort kärnan från andra robotar för att kunna besegra dem.

Genom spelets gång har du som uppgift att rädda mänskligheten, men inte ensam...


Armature studio och Concept är de som står bakom utvecklingen av spelet.

Concept har tidigare skapat spelet "ninja gaiden z" och Armature studio är utvecklarna bakom "metal gear solid hd collection" till ps vita. 

Concept är ett intressant företag eftersom det är designern bakom Mega man,  Keiji Inafune, som är grundaren för företaget. 

 

Det finns ännu inget realese datum för detta spel men jag kan säga redan nu at trailern fick gjorde mig väldigt nyfiken över hur detta spel kan bli. En väldigt orginell historia ser det ut som vilket jag starkt gillar! 

Med tanke på hur det ser ut ser jag det även som ett givet köp!

Spelet släpps till Xbox One och Windows någon gång nu under 2016-2017

 


// Game On

DOOM

2016-03-10 22:07

Den 13:e Maj 2016 är det äntligen dags för DOOM att inta spelhyllorna och spelet kommer släppas till Xbox One, PS4 samt Microsoft Windows.


Utvecklarna bakom DOOM är Id software, som stått bakom de andra spelen i seiren.

I en interjuv med Hollenshead, huvudman för Id software, fick han frågan om DOOM 4 var en uppföljare eller en remake. Han svarade att det är varken eller utan är helt självstående.

För att vidare inte få några missförstånd, togs 4an bort från titeln och spelet fick enbart namnet "DOOM".


2008 fick spelare världen över ett uttalande om att ett nytt DOOM spel skulle dyka upp och enda sedan dess har spelet varit i utveckling, fram till nu detta år då du äntligen får greppa tangentbordet/kontrollen och kicka loss mot alla demoner med alla pang-pang vapnena som erbjuds.

Men 2011 började projektet om efter en massa strul och från 2011-2016 har spelet tagit en ny början och en helt ny utveckling.


Vidare om spelet i sig, den klassiska motorsågen är tillbaka! Kan det bli bättre?

Ja förhoppningsvis kan det bli det med tanke på storsatsningen av onlinespelandet. Här kan du teama upp med andra spelare eller köra helt själv mot andra. (Det slutar nog i ett riktigt blodbad vilket fall som)

De har även satsat mycket på bandesign där du som spelare kan designa dina egna banor och köra en deathmatch med dina vänner.


Jag har förhandsbokat mitt exemplar och väntar nu, i skrivande stund, otåligt på att brevbäraren ska knacka på och slänga spelet i min famn.

Den stora frågan är: sjukanmäla sig eller inte? ;)


// All credit går till "Bethesda Softworks" för denna video, jag äger ingen rätt av videon alls!

Bethesda äger numera Id software och kommer i forsättningen publicera alla spel som Id utvecklar.