RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-14 00:52:30

parlplattan

Åt Helv*te

2013-11-17 08:20

Vi la färdigt porträttet igår, men vi gjorde ett liitet misstag som vi inte tänkte på förns det var för sent. Och tejpen tog också slut, så allt blev rätt dåligt och vi vill inte stryka något som är dåligt. 

Men man lär ju av sina misstag och nu har vi tagit nya tag och håller på att pärla ett annat foto, fast på en av våra katter. Asgulligt. Och det tar inte speciellt lång tid heller. Nu måste vi bara få tag i en himla massa maskeringstejp igen sen så kommer ni få se!

Och självklart ska vi försöka pärla lite annat i mellan med så vi får upp grejer på bloggen och facebooksidan. Vi fick ju ett jättetrevligt tips som vi absolut ska ge oss på!

Hoppas för övrigt alla har en fin morgon och att ni kommer ha en bra söndag!

//JJ

Rätt dött nu

2013-11-16 07:34

Anledningen till att det har vart så dött nu i ca en vecka är att vi har lagt ett porträtt. Och det är klart och har vart i några dagar men vi har fortfarande inte köpt några ljusgrå pärlor. Och eftersom porträttet är så stor har vi använt alla piggplattor till detta så det gör det svårt att pärla nya grejer.
MEN, idag ska vi köpa ljusgrå pärlor så ikväll kommer det förmodligen upp bild på vårt fina konstverk. Jag hoppas att det kommer uppskattas.

Örhängen

2013-11-10 09:37

Igår kväll gjordes våra första örhängen av hama rörpärlor. Det blev riktigt bra kan jag nog säga, förutom att vi råkat beställa för stora ringar, men det får va tills vidare. 
De blev inte tunga och inte heller jobbiga att bära. Och de franska öronkrokarna gör det lite elegant!
Helt utan nickel!

Motivet på våra första örhängen blev ett par enkla, julinspirerade hjärtan   

 

Omröstning avslutad

2013-11-09 14:48
Vilket spelkaraktär skulle du helst se i pärlor?
Mario (Super Mario)     25.9 %Luigi (Super Mario)     3.7 %Peach (Super Mario)     22.2 %Toad (Super Mario)     0 %Link (Legend of Zelda)     14.8 %Zelda (Legend of Zelda)     11.1 %Dr.Mario (Dr.Mario)     3.7 %Crash Bandicoot (Crash of the titans)     0 %Coco Bandicoot (Crash of the titans)     0 %Gizmo (Gremlings 2)     18.5 %Annan (Skriv gärna vilken i frågerutan!)     0 % 

Totalt har 27 personer röstat.
Omröstningen startade 2013-10-27 17:03

Det här blev resultatet i omröstningen- Mario blev vinnaren, så nu är det bara att vänta och se när Mario kommer upp på bloggen här.
Tack alla som röstade!

För tillfället håller vi på med vårt första porträtt som tyvärr inte kan bli klart innan dess att vi har köpt nabbis ljusgrå pärlor, men det borde inte dröja länge!

  

Ny beställning

2013-11-05 20:53

Vi har precis lagt en ny beställning på 93000 pärlor (varav 72000 går i gråskala), en ny limpistol, magneter, örhängen och o-ringar.

Nu framöver kommer ni alltså få se produktion av magneter, halsband och örhängen m.m Det tycker i alla fall vi kommer bli väldigt roligt och hoppas självklart att ni gör det också!

Om ni har några tips eller idéer på vad som skulle bli fina smycken så lämna en kommentar. 
Glöm inte rösta på din favorit i omröstningen här till vänster.

   JJ

Juletid

2013-11-05 16:48

Såhär i juletider är det ju passande med snöflingor, tomtar och söta små snögubbar. Inte för att vi har fått någon snö ännu, men det är faktiskt bara lite mer än en månad kvar till jul.
Och beställningar och önskemål har redan nått oss om julsaker, bl.a just snöflingor, tomtar och snögubbar.

Här är en bild på två snöflingor i olika varianter och storlek. (Ber om ursäkt för att bilden blev suddig)
Under ser ni två bilder till på snöflingorna.
 
   

En liten snögubbe och en tomte, eller snarare en liten tomtenisse.
          

Och en stor tomte, som jag personligen tycker lite synd om då han varken har hår eller mössa på huvudet, men det får han väl leva med.
(Pärlplattan är inte klar ännu som ni ser, men det är en bra pärlplatta av vår kära julikon.)
 

Kort update

2013-10-27 20:09

Finns nu en sida för vår lilla verksamhet, om man kan kalla det så!

https://www.facebook.com/jjparlplattor
Klicka er in där och gilla sidan.
Där kan ni också skriva era tankar och funderingar.

Hoppas ni alla har en bra kväll!   

Omröstning

2013-10-27 17:07

För att få med er läsare tänkte vi att en omröstning var på sin plats.
Utifrån vad resultatet blir kommer vi att skapa en tavla som vi sedan kommer att lotta ut till en av våra fantastika läsare. Så var med och rösta, se resultatet och var sedan med i lotteriet om tavlan!

Hur lottningen kommer att gå till får ni veta vid ett senare tillfälle. Planerna smids.

Koopa Paratroopa

2013-10-27 09:18

Ber om ursäkt för att vi inte uppdaterat som vi ska. Det har vart sjukdomar och jobbigt men ändå har vi lyckats pärla en del som kommer att komma upp här på bloggen. En bild på tavlan vi sålde har vi lovat ska komma upp så den tänker vi slänga upp i slutet av inlägget.

Kan även berätta att vi såld Link och Zelda för 1000:- Riktigt bra för affärerna. Vilket betyder nya pärlor i massor, ny limpistol och lite annat smått och gott. En bild kanske kommer upp när leveransen har kommit till oss.


Nu ska jag börja pärla en blå paratroopa, de är ju så söta och jag har väl en speciell realtion till sköldpaddor. Och så måste man ju ha något att göra när ens pärlpartner fortfarande ligger och sover.   

   
Link & Zelda sålda för 1000:-. Båda två är ca 25 cm höga. Riktigt toppenpris fick vi tycker jag! 

 
Vårt första foto vi har pärlat. Vi blev relativt nöjda med den. Mycket färger blev det och en del fick vi byta ut då vi inte hade en viss nyans o.s.v Också såld. Mått ca 32*43 cm

The Legend of Zelda

2013-10-22 20:58

Link


Zelda
     

Pokémon

2013-10-21 12:16


Ash & Pikachu

 
Charmander
 
   

SUPER MARIO

2013-10-20 19:13Yoshi
 
Koopa Troopa
 
Piranha Plant

Mario
    
1-up Mushroom

Rex
   

Börja pärla, varför inte?

2013-10-20 18:17

Halloj!


Här sitter vi och har pärlat en himla massa olika pärlplattor. Mest supermario tema har det blivit just nu. Vi är stora fan av just super Mario så det är ju inte så konstigt. Ett par pokémon plattor och Legend of Zelda har vi också hunnit med.

Det är inte ens en vecka sen vi fick hem våra pärlor och ihopbyggbara piggplattor. Vår allra första beställning som resulterade i 48000 pärlor och tio plattor. Man måste ju ha något att börja med. 
Det här är alltså väldigt nytt för oss men hittills har vi klarat oss ganska bra och vi har till och med fått vår första beställning, som blev klar idag för övrigt. Bild på det kommer senare. Kommer även bild på lite annat vi har gjort under dessa få dagar.

Allt är inte perfekt och det kan bli mycket mycket bättre men ni får ha överseende med det tills vidare. Vi ska beställa fler nyanser och lite annat smått och gott så man kan göra häftiga och roliga saker! 


Hoppas att ni vill följa oss och se hur saker och ting utvecklar sig. En del mönster kan komma upp för er som redan pärlar själva eller ska börja.

Ha det så bra sålänge, så hörs vi snart igen!