RSS - xml

Kontrollerades senast: 2021-04-18 23:32:48

nouw.com/felicia6000

#Felicia6000 blogg på Nouw

26 Januari 2019

2019-01-26 17:05
Från #Felicia6000

Hej allihopa!

Nu är det nytt år igen och väldigt dålig uppdatering. Tyvärr så kommer det nog fortsätta att vara så då jag inte har så mycket tid vid datorn osv. Men jag ska verkligen försöka för jag tycker att det är kul speciellt när man blir äldre och kan kolla tillbaka till sina unga dar.

Men man kan ju säga att 2018 sluta på ett bra sätt i början och sen blev det kaos. Men det är över nu orkar inte bry mig om det längre vill inte ha ett år igen där man bara tänker på det negativa hela tiden utan kan gå vidare och tänka positivt. Hittills har 2019 varit helt okej. Det har inte hänt så mycket än. Men det har ju trots allt precis börjat. Det bästa kommer ju hända när jag blir 18 i September och skaffar körkort och kan göra precis vad jag vill typ. Längtar sååå mycket, vill även börja jobba detta år för att kunna spara ihop egentjänade pengar.

Men trots allt det så tror jag verkligen på detta år att det ska bli ett bra år. Inga mer negativa människor, inga mer tråkiga människor, mer förlåtande och att såklart ha roligt!

Vi får se när vi hörs igen men hoppas på att det blir snart:)

Första dagen efter höstlovet

2018-11-05 09:58
Från #Felicia6000

Gud vilken vecka jag haft! Har träffat flera underbara människor trodde verkligen inte det kunde finnas! Jag har spenderat min vecka hos Julia, hon har nämligen flyttat igen! Men har haft så kul! Hon är verkligen min bästa vän. Trodde inte det kunde vara möjligt att hitta en så underbar människa. Jag har känt Julia i nästan hela mitt liv, ja vi har haft våra hinder i vänskapen, men hon är ändå den ända vännen som alltid kommer tillbaka och visar vad äkta vänskap är!
Så himla glad att jag har träffat henne!

Nu är det skola igen... vill bara ta studenten orkar inte med skolan längre.... men det är mer än ett och ett halvt år kvar.... mycket kan hända på denna tiden. Men nu har jag håltimme i ca 4 h ingen aning vad jag ska göra men jag hittar la på något:)

Förändring är påväg

2018-10-02 20:38
Från #Felicia6000

Hej allihopa!

Ja lite uppdatering på veckan, jag har ridit några gånger och det har gått jätte bra Gede har varit jättefin! Annars har jag bara varit i skolan och pluggat helt ärligt haha.
Idag så började jag skolan 12:30 och hade bara en lektion så efter det åkte jag och träffade två kompis och sen tog vi en fika och bara hade väldigt trevligt!

Men nu till förändringen jag skrev om i titeln, jag vill bara få förändring på att, jag har bestämt mig för att färga håret! Och jag tänker inte avslöja hur förrän det är gjort. Jag kommer starta upp min youtube kanal inom kort igen då många har velat det. På youtubekanalen har jag tänkt att det ska handla mer om mig och smink osv, då jag vill ha något mer personligt eftersom detta ska bli en hästblogg men försöker få in lite vardagligt också! Jag är ju väldigt intresserad i smink och allt däremellan, så det kommer jah blanda in mer både här och på youtube. Men jag kommer även göra vloggar där jag kanske vissa gånger gör en följ med mig till stallet till exempel! Alla klipp kommer jag att länka i ett blogginlägg så ni kan se det!

Hoppas ni tycker om idéen så hörs vi senare❤️

Torsdag 27/9-2018

2018-09-27 21:18
Från #Felicia6000

Hej allihopa!
Hur har er dag varit? Min har varit helt fantastisk!

Dagen började med att jag åkte till skolan hade alla lektioner som stod på schemat. Sedan direkt när jag kom hem så åkte jag och mamma ut till Gede, då jag skulle rida idag! Hon var så fin idag, väldigt mjuk och lugn. Finns en liten video på det på hennes Instagram ni hittar på vänster sida.

När jag direkt kom hem från stallet så gick jag in i duschen och sen gick jag upp till vardagsrummet där jag och mamma nu sitter i soffan och kollar på Lucifer! När vi kollar klart tänkte jag börjar göra ett par nya naglar och sen blir det natten för mig!

Hoppas er dag varit super bra. Så höra vi mer imorgon❤️

Onsdag 26/9-2018

2018-09-26 11:53
Från #Felicia6000

Hej allihopa!

Hur har eran dag varit hittills? Min har varit hyfsat bra förutom att det är uruselt väder! Men jag började med spanska imorses, vilket jag tycker är det typ tråkigaste ämnet i hela skolan då jag känner att jag inte kommer ha så mycket nytta av det i framtiden förutom om jag reser till Spanien. Men aja jag gör mitt bästa ändå. Efter spanskan så hade vi geografi vilket jag kan tycka är kul om man inte hade varit så himla dålig på allt som har med geografi att göra... är verkligen kass på det.

Men nu har vi håltimme och eftersom maten i skolan är lika äcklig som sopor så väljer jag att inte äta idag utan tänkte att jag kan äta när jag kommer hem efter jag varit med min bästa vän Astrid! Vi har planerat att vi ska åka till Skövde idag, är lite osäker på vad vi ska göra men det blir säkert jätte kul! Då jag aldrig typ umgås med kompisar längre för att jag försöker satsa så mycket jag kan på skolan och på ridningen, och det tar mer tid än vad man kan tänka sig. Men jag älskar att umgås med mina vänner, och idag är det Maddes födelsedag vilket också är jätte kul för vi fyller år så tätt in på varandra! Så stort grattis till Madde!

Just nu sitter jag i biblioteket och har precis gjort klart min spanska läxa, och nu har jag inget att göra tills nästa lektion börjar om ett tag, tänkte att jag bara kan försöka planera upp min vecka och ta dag för dag!

Glöm inte att kolla in min instagram @feliciaaalindholm och mitt konto för mig och Gede @hastengedestar så får ni ha en otroligt fortsatt trevlig dag!

Denna sena kväll

2018-09-26 00:04
Från #Felicia6000

Hej allihopa!

Så idag gick jag i skolan det vanliga, sen åkte jag hem med en kompis och vi åkte ut till Gede då jag lovat att fixa stallet denna dag då mamma var i Allingsås på möte, så såklart fixade jag det!

Sen på kvällen umgicks jag och mamma och kollade på Lucifer en av de bättre serierna jag har sett! Tipsar verkligen. Sen nu har jag tagit min medicin för näsan och blir väl förmodligen trött snart då jag blir det av tabletten, annars lyssnar jag lite på Shawn Mendes just nu och väntar på att bli trött

Imorgon blir en jobbig dag men vi tar oss igenom den!
God natt hörrni!❤️

Hektisk helg

2018-09-23 20:00
Från #Felicia6000

Hej allihopa!

Aa hur gick det nu igår? Jo enligt mig gick det uselt!

Hon vägrade på vartenda hinder vilket var jätte tråkigt, men jag kände redan innan att det inte skulle gå bra då hon var jätte stressad, och jag var väldigt nära på att hoppa själv om man säger så, jag tackar mina kära benmuskler att jag lyckades trycka mig upp med benet. Men vi hoppade en runda på 4 hinder efter det och då hoppa hon fenomenalt!

Jag är väldigt nöjd över Gede önska bara jag hade lyssnat på min magkänsla, men aja det gick som det gick! Imorgon är det skola igen och jag är långt ifrån taggad sitter och räknar ner tills studenten är. Vill bara bort från skolan och bilda mig en karriär och flytta från Skara, men det kommer nog dröja en massa år!

Idag har jag bara legat i soffan kollat på youtube, och beställt lite nya nagelgrejer då nästan allt mitt var slut, så det brann lite i plånboken idag, men ibland får man unna sig lite saker tycker jag! Men för att verkligen byta ämne så vill jag så gärna börja med youtube igen, känner bara att det är dags, jag har så många bra idéer och vill bara sätta mig ner vissa dagar och redigera videos. Så vad tycker ni, skulle ni tycka att det vore kul?

Men nu ska jag åka till affären och köpa fizzy pop för är så sugen på det! Vi hörs när vi hörs!

Imorgon lördag gäller det

2018-09-22 00:45
Från #Felicia6000

Hej allihopa!

Åhhh vad jag är nervös, imorgon Lördag ska jag och Gede hoppa vår första ”tävling” tillsammans, jag vet att det kommer gå bra men är så nervös ändå.
Vi ska bara hoppa 40 och 50 cm då det är första tävlingen, men ändå är så nervös.

Det kommer bli svårt at sova idag...
Om ni vill följa min och Gedes resa kan ni följa Gede på Instagram @hastengedestar

Off to school

2018-09-18 11:49
Från #Felicia6000

Full fart fram

2018-09-13 19:33
Från #Felicia6000

Hej allihopa!

Idag så stod det rida ut på schema, och det var helt magiskt hon var så himla duktig, och det har jätte mysiga vägar och perfekt väder!

Man får passa på nu innan den hemska vintern kommer! Hur har er dag varit?

Jag har varit i skolan hela dagen och när jag kom hem så åkte vi direkt till stallet, lilla älskade Gede vad jag gillar henne❤️