RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-11-01 11:42:28

hannacatrins blogg

hannacatrins blogg på Nouw

INSPIRATION

2019-08-25 10:11
Från hannacatrins

Sitter just nu och kollar lite inspiration inför den kommande flytten. Jag vill ju verkligen göra om typ allt och byta ut alla möbler vi har, hehe. Men antar att jag får göra det efterhand. Denna gången är tanken att vi ska bo in oss lite innan vi köper massor med möbler, så allt blir perfekt och så som vi vill ha det från början. Förra flytten så gjorde vi misstaget att vi köpte typ allt innan vi flyttade, och sedan visste vi inte vart allt skulle vara eller ångrade oss. Denna gången vill jag köra på lite mörkare inredning, med ljusa detaljer. Åh, jag längtar så!

Hotellfrukost, bilköp & kalas

2019-08-24 17:31
Från hannacatrins
i love sleep because it's like a time machine to breakfast

Hej finisar! Började denna lördag med en hotellfrukost på Hus 57 här i Ängelholm, tillsammans med Elias bror och föräldrar. Alltså det är något speciellt med hotellfrukost, det är så sjukt gott. Efter frukosten så åkte vi och provkörde en bil som Elias var intresserad av, den var verkligen så fin och rejäl vilket är ett måste nu när det är barn, hund och vagn som ska in i bilen. Så ja, bilen är köpt och han är malligare än någonsin! Vid 14 var det kalas för mitt kusinbarn i Höganäs och efter det åkte vi och köpte det sista inför lillans ankomst, så nu får hon gärna komma ;-). Ikväll så är tanken att vi ska beställa hem lite pizza och mysa framför tv:n. Vi har haft en så stressig vecka så det ska bli så skönt att bara mysa och ta det lugnt. Kram på er

VÅR LÄGENHET LIGGER NU UTE TILL FÖRSÄLJNING

2019-08-24 16:51
Från hannacatrins
lamellgatan 10

Klicka här för att komma till lägenheten

VI SKA FLYTTA!!

2019-08-23 09:14
Från hannacatrins

Den 1a November så flyttar vi till en 20 kvm större lägenhet, i VIKEN. Jag ska äntligen få flytta hem igen. Ett eget rum till lillan, diskmaskin, tvättmaskin, stor balkong och öppen planlösning. Vi är så glada över detta och jag längtar så in i bänken alltså, den nya lägenheten är så perfekt! Detta blev rätt spontant, vi blev erbjudna en visning som vi åkte på men vågade inte ens hoppas på att vi skulle få den. Men dagen efter visningen fick vi besked om att vi fått den, och sedan dess har allt gått så fort. Vi måste få sålt vår lägenhet här i Ängelholm, så mäklare har varit här och värderat lägenheten och den har även fotograferats så nu ska den endast ut till försäljning och sen hoppas vi på att någon vill köpa den såklart. Jag är så taggad på att få inreda den nya lägenheten och att lillan ska få ett eget rum, för redan nu märker vi av hur trångt det börjar bli här hemma. Sen ska det bli så skönt att ha egen tvättmaskin samt diskmaskin. Åh, att vi fick denna lägenheten gjorde att ännu en pusselbit här i livet börjar falla på plats.

CATCH UP

2019-08-22 22:12
Från hannacatrins

Hej fina ni! Gud vad dagarna går? Jag hinner knappt med själv, och bloggen ska vi inte ens tala om. Den har jag helt glömt av och det skäms jag lite för. Jag som ville uppdatera massor nu under bland annat graviditeten för att kunna blicka tillbaka på sedan och minnas. Nu är det endast 21 dagar kvar tills lillen är beräknad och jag har jobbat mitt sista arbetspass. I min hjärna är det flera veckor kvar, så det känns så konstigt att allt är så nära. Helt ärligt så orkar jag inte vara gravid längre, ryggen gör så fruktansvärt ont, men i slutändan så vet jag att allt detta kommer vara värt det.

Tänkte bjuda på en liten uppdatering om vad som hänt den senaste månaden.

babyshower

Fick den absolut finaste babyshowern som Minna aka min bästa vän och blivande gudmor och finaste Elias hade fixat. Det var en av de bästa dagarna med personer som jag älskar mest, och fick såså fina presenter till lillan också. Åh, jag ÄLSKAR er!

mat, mat, mat 

Ja, mat är numera typ hela mitt liv. Antar att alla gravida förstår mig, jag har aldrig älskat mat så mycket som jag gör just nu. Första bilderna är från en tripp till Helsingborg med Elias och de andra är från en middag på strandsidan i Viken.

göteborg

Åkte över till Göteborg över en dag med Elias. Gick först och shoppa lite innan vi gick till Universeum samt Liseberg.

Chiko har fyllt 2 år 

Vår fyrbenta älskling har fyllt 2 år. Åh, är så glad att vi köpte dig <3

En tripp till enkla ting 

Från en mysig sommardag tillsammans med Elias familj.

Bak inför lillans ankomst 

Jag har bakat en del för att ha fika i frysen inför alla besök man lär få sen när lillan är ute. Men jag lär få göra det snart igen, för this bitch har käkat upp typ allt :-)

Jag har blivit faster

Ja och något av det finaste som hänt, så har jag blivit faster. Till denna lilla kille som idag redan är en månad gammal. Så jag har fått bebismysa en del innan lillan kommer.

Kram på er

Välkommen vecka 33

2019-07-19 22:16
Från hannacatrins

Går alltså in i vecka 33 idag, med 55 dagar kvar till beräknad bf! Det är helt galet hur fort tiden går?! Lillen väger ca 2 kg nu och är ca 40 cm lång, snart är hon färdigväxt. Jag börjar dock att tröttna på att vara gravid nu. Ingenting passar, halsbrännan tar kål på mig och orken finns inte där alls. Men snart är det över, och jag hoppas tiden fortsätter att gå lika fort som den gjort hittills om inte lite fortare, haha!

Hämtade ut denna startbox på Maxi tidigare idag, älskar verkligen babyboxar. Men denna var nog faktiskt en av de bästa som vi har hämtat ut. Ett tips till er som också är preggo!

Ändrade planer

2019-07-18 21:11
Från hannacatrins

Det blev lite ändrade planer ikväll. Tanken var väl att vi skulle ta båten över till Helsingör med Elias familj för att äta middag. Men dels så kunde vi inte ta in Chiko på land i Danmark då vi inte har något pass till honom, och dels så var det mycket vågor på vattnet. Så det blev istället att vi åkte fram och tillbaka till Helsingör för att köra en runda med båten, för att sedan äta i Helsingborg istället. Men det var lika mysigt det. Ligger just nu och kollar film med Elias och ska strax sova, är så sjukt trött.

Tvättar upp lillens kläder

2019-07-18 14:39
Från hannacatrins

Tog en rejäl sovmorgon idag, jag vaknade närmre klockan 12. Gick då ut en runda med Chiko innan jag började att tvätta upp alla lillens kläder i storlek 50 och 56. Alltså jag dör vad söta alla dessa små kläder är, och jag har inte insett förrän nu hur mycket kläder jag har köpt till henne. Men det är ju så svårt att låta bli?
Sitter iallafall just nu och fixar mig, för att så fort tvätten är klar så ska vi åka över till Helsingör för att käka lite middag. Det ska bli sjukt mysigt, kram på er

Picknick på stranden

2019-07-17 18:09
Från hannacatrins

Idag har varit en jobbig dag, mina hormoner har verkligen tagit över mig känns det som. Grät hela förmiddagen utan att jag visste varför. Men Elias kom hem tidigare från jobb så då åkte vi ock köpte massa gott för att sedan köra ner på stranden för att mysa. Så då kändes det genast bättre, min soulmate

En ledig söndag

2019-07-14 22:41
Från hannacatrins

Hejsan på er! Efter att ha jobbat onsdag-lördag denna vecka så var det skönt med en ledig dag idag. Har varit så mysigt att få spendera dagen med mina killar. Eftersom att jag och Elias går om varandra ofta så uppskattar man dessa dagar vi får tillsammans. Han jobbar vanliga måndag-fredag tider och jag endast kvällar och helger. Så idag har vi varit på Väla för att kolla runt i lite affärer samt tagit en fika, gått runt i Hembygdsparken och avslutat dagen med middag på en uteservering. Imorgon går Elias tillbaka till sitt jobb som vanligt medans jag har tagit ledigt i en vecka. Jag känner verkligen hur tungt det börjar bli att jobba nu och eftersom jag inte har tagit någon semester i sommar så tänkte jag att de skulle vara skönt med iallafall en vecka ledigt. Detta blev bestämt igår så jag har inte riktigt planerat vad som ska hittas på under veckan, Elias jobbar ju under dagarna men vi får iallafall kvällarna ihop.
Och jag ska verkligen försöka uppdatera mer nu när jag är ledig, jag måste verkligen skärpa mig! Kram på er