RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-09 09:23:38

fridaochmelody blogg

fridaochmelody blogg på Nouw

Shoppingdag som slutade med en sjuk Melody

2019-08-08 23:24
Från fridaochmelody

Först och främst. Jag saknar er. Om det nu finns några kvar som klickar sig in. Älskar instagram speciellt instastory och hoppas jag vågar ta modet till mig och starta upp min egna youtubekanal. Men tills dess är jag tillbaka här.
Fredrik har gått tillbaka till jobbet och denna veckan blev min och barnens första som själva. Inte för att Fredrik varit hemma på semester direkt. Men två veckor fick vi honom för oss själva.
Här hemma har vi varit sjuka. Först jag, sedan blev Charlize och Blake smittade. Fredrik nu och Melody har klarat sig. Hon lyckas alltid med det konstigt nog.
Eftersom dagarna har spenderats hemma var torsdagen väldigt efterlängtad. Min mamma hade bokat tid hos optikern för oss, har aldrig sett dåligt. Men nu ser jag knappt texten på tvn. Tjejerna var förväntansfulla då vi skulle köpa massa nytt till skolstarten. Blake hatar affärer, speciellt när han får sitta i vagnen. Men det gick hyfsat ändå. De jag älskar när vi iväg är att jag aldrig känner mig stressad. Barnen kan vara högt och lågt men det rör mig inte. Människor ser väl oss som en cirkusföreställning, haha. Jag älskar detta livet. För JA det är lite kaos med tre barn på ett köpcentrum. Speciellt när alla har lika stark vilja.
Vi lämnade av mamma hos optikern då hon hade tid först. Jag och barnen kikade i affärer och från ingenstans behövde Melody kissa. Hon brukar aldrig bli superkissig utan kan helt klart vänta någon minut. Men nu var det akut. Då hon har problem med sin förstoppning trodde jag att det var nummer två som behövdes göras. Så för att ta de säkra för de osäkra gick vi till toaletterna. Hon blev kvar där inne länge och vi väntade. Att stressa henne hjälper inte utan hon behöver lugn och ro.
När hon kommer ut är hon helt likblek. Förklarar att hon är trött och trodde hon hade sovit för lite. Visst blir sömnen lidande under sommaren, men inte så hon blir hängig under dagen.
Melody vill gå till mormor och eftersom det även var min tur snart att kolla synen kändes det klokt. Allt flyter på. Tills jag kommer ut från synundersökningen och ska prova olika bågar. Melody’s tårar rinner ner från kinderna och hon berättar nu att hon har så ont i magen. Jag är rätt lugn och vi sätter oss ner och vilar. Försöker ta reda på mer. Hur hon mår etc. Melody vill hem. En bilresa på ca 45 min. Som tur är jobbar Fredrik i UDDEVALLA och vi förbereder honom på att köra hem med Melody. Melody ångrar sig flera gånger och vill stanna kvar, sedan åka hem. Men när hon sedan kommer fram till mig igen och säger. Det känns som jag ska dö mamma, så blir jag faktiskt orolig. Hon har aldrig sagt så förut. Vi springer till apoteket och köper alvedon. Hon får sig en dos direkt och vi stannar ute i friska luften. Väntar in Fredrik som är på väg. Efter ca 30 min var det som att få tillbaka en helt annan unge.
Va hände..?
När jag tänker tillbaka på dagen så nämnde Melody faktiskt att de va kallt när vi klev in på köpcentrumet. Hon som dessutom aldrig fryser. Hennes humör har varit svajigt och inte alls taggad på livet. Hon älskar att gå i affärer, prova kläder och mysa med oss.
Eftersom hon blev bättre fick Fredrik åka tillbaka på jobb och resten av dagen var hon som en sol. Den Melody som vi är vana med.
Vi har verkligen fått fixat så mycket idag. Och min mamma, barnens mormor som skämt bort oss idag. Herregud vad tjejerna har hittat massa fina saker. Blinkande skor, paljettryggsäck, klänningar, leksaker, massa nya saker till deras kaniner. Rena rama julafton.
Och hur har Melody mått nu när vi kommit hem. Jo lika bra. Ingen mer alvedon. Så himla märkligt. Men hon måste ju åkt på något liknande som vi haft.
Håller tummarna att hon mår bra imorgon med.
Godnatt på er!

Cybex Priam Lux - samarbete

2018-10-15 18:49
Från fridaochmelody

Samarbete med BABYWORLD

Som alla vet så har min kärlek till vagnar alltid legat hos bugaboofamiljen. Vi har varit så nöjda så vi har inte ens lagt tid på att leta efter något nytt intressant att prova. MEN så vaknade intresset för Cybex upp då jag sett att en nära vän köpt den. Läste om vagnen på barnvagnssidor och den blev hyllad av många. Det var då intresset vaknade upp på riktigt och efter det kunde jag inte släppa vagnen. I samarbete med BABYWORLD fick jag chansen att prova på denna skönhet. Först och främst vilken ära! Har aldrig varit så exalterad och nyfiken på ett samarbete förut.

Ska jag vara helt ärlig så blev jag förälskad direkt.
Varför har jag inte kollat efter denna förut..?

Förutom att Cybex Priam är snygg att vila ögonen på så har den väldigt mycket egenskaper som vi söker hos en vagn. Varukorgen är enorm, lätt att öppna och stänga då den har magneter som håller ihop den. Även lätt att komma åt. Lätt att fälla ihop, speciellt med sittdelen då den går att fälla ihop tillsammans med chassit. Handtaget går enkelt att justera med en hand, perfekt för oss som måste höja och sänka den hela tiden då det skiljer sig lite på längden mellan mig och min Fredrik. Suffletten är lika stor som på vår donkey vilket jag älskar. Bygeln går att fälla bort på bara en sida, så man kan vrida den. Något som jag verkligen har saknat på vår donkey. Liggdelen har varit rymlig och vi använde den väldigt länge. Så himla mysig och ombonad.

Eftersom vi bor i en kombinerad miljö med både grus/asfalt/skog och kullersten så har vi testat på de flesta underlagen och det finns inget negativt att säga. Älskar att hjulen är stora och att det går att låsa de svängbara längst fram. Blake älskar den och somnar som en stock i den.

Det finns två olika sittdelar att välja till. Vi valde LUX vilket jag är så glad över. Den är inte ergonomisk som hos donkeyn, men vi älskar den. Fotstödet går att ändra och man kan få helt plant liggläge. Dessutom är sittdelen väldigt lång och ombonad. Man behöver inte ha en sittdyna för att få en mysfaktor i vagnen. Suffletten till sittdelen har verkligen räddat oss denna sommar då det varit så varmt. För lyfter man på en liten flik så är det öppet för luft att passera. Helt klart något av det bästa med vagnen (enligt mig).

Förutom att vi TOK älskar vagnen så är jag helt såld på Cybex babyskydd. Varför fanns inte detta när tjejerna var små..? På riktigt så finns det inget babyskydd som kan mäta sig med cybex babyskydd Cybex Cloud Q Plus . Som ni ser på bilderna nedan så går det att fälla till ”liggläge” perfekt när bebis har somnat och man inte vill väcka och lägga över i vagnen. Utan istället klickar man på det på vagnen och fäller det till liggläge och bebis rygg får vila. Lätt att glömma hur viktigt det är för små bebisryggar att vila. Denna lösning har vi använt nästan varje dag. Supersmidigt! Kommer tipsa alla om detta babyskydd för de är verkligen så värt pengarna.

För oss var det viktigt att basen till babyskyddet både fungera med Isofix och bälte. Något som besafe helt saknar! Enkelt att montera basen och därefter klickar man bara i babyskyddet. Finns nog inget negativt med babyskyddet. Suffletten är stor och går att ändra med bara en hand. Stolen har även sidorkrockskydd som man fäller ut under färd. Det har verkligen varit jobbigt att byta till annan stol för Blake då vi allihopa har ÄlSKAT detta babyskydd. Men det var bara att acceptera att vi inte har en liten bebis här hemma längre.

BABYWORLD har inte bara vagnar utan allt du söker hos en barn och babybutik. De har fysiska butiker i närheten av Stockholm med riktigt kompetent personal som verkligen brinner för de som de jobbar med. Men för oss som bor lite längre ifrån så har de även en webshop med snabb frakt. Ni hittar till den HÄR !

Tack BABYWORLD och Cybex för detta samarbete. Så himla nöjd och vi tok ÄLSKAR vagnen.

L.O.L Surprise Confetti Pop

2018-07-10 13:05
Från fridaochmelody

Tjejerna har i samarbete med Amo Toys fått testa deras L.O.L Surprise Confetti Pop. För er som följde oss på instastory på min Instagram @fridaochmelody kunde se hur lyckliga tjejerna var när de öppnade dessa bollar. Det var succé här hemma och det var värt allt städ efter våra confetti smällar.
Men för er som missade det så är det en boll full av 9 lager med överraskningar, en överraskning i varje lager. Just denna Confetti Pop skiljde sig från de andra då man i slutet fick en tråd som man skulle dra i. Och när man drog i tråden så poppade det till, bollen delade sig, confetti sprutades ut och inuti ligger det en docka. Ger du dockan lite vatten med hjälp av vattenflaskan avslöjas ännu en överraskning. Tjejerna tackar och bockar Amo Toys för alla bollar, det leks flitigt med dessa hemma nu och är HELT klart deras favorit leksak just nu. L.O.L Surprise Confetti Pop säljs i de flesta leksaksbutikerna i Sverige. Vi kommer aldrig ur en butik utan dessa bollar, då kanske ni förstår hur mycket tjejerna gillar dessa.

Ett stort steg

2018-05-15 21:38
Från fridaochmelody

För två veckor sedan gick jag in på 1177 och gjorde mig en egen remiss till gynmottagningen. Något som jag skulle gjort för väldigt längesedan, men det här med att ta tag i sig själv är inte min grej. Barnen går alltid först och jag glömmer lätt bort mig själv. MEN för att vara en bra mamma så behöver man må bra själv, för mår man inte bra så mår inte resten av familjen bra. Något jag lärde mig för 1,5 år sedan, men som jag behöver ta till mig varje dag. Då jag lätt faller tillbaka. För vem vill egentligen gå till doktorn..?
Inte jag i alla fall....

Jag kommer inte nämna varför jag var på gynmottagningen idag. För vet ni vad... jag skäms! Inte ens mina bästa vänner vet om det, utan de som vet om vad jag gjorde där idag är bara min mamma och pappa, samt min kärlek Fredrik såklart. Det får helt enkelt vara så. Kanske att jag nämner det i framtiden, men just nu är jag inte redo. Vill att ni respekterar det!

Besöket som jag varit så rädd för gick så himla bra. Hade en liten panikattack precis innan, men så fort jag tog läkaren i handen så lades ett helt lugn över mig. Det var som att han visste och tog ner mig på jorden igen. Och jag som dessutom var så rädd för att träffa en manliga gynekolog. Snacka om rätt person på rätt plats!

Han började med att fråga hur jag mådde, en rätt vanlig fråga där man oftast får ett positivt svar tillbaka. Eller hur..? För det är inte ofta man säger till någon som frågar hur man mår, att man mår skit. Men jag valde faktiskt att inte säga att jag mådde bra, så samtalet tog en helomvändning och vi började prata om helt andra saker. Speciellt min mage som aldrig tycks bli bra. Efter vårt prat och mitt besök där idag så väcktes jag upp till liv igen och tänker gå till botten med alla mina besvär nu. För det ni inte vet är att jag mår väldigt dåligt, inte i själen utan det är min kropp som inte mår bra. Ibland blir jag avundsjuk på de som bara glider fram i livet utan att få känna på hur det känns att ha mer ont än att må bra. Min högsta önskan är inte att vinna miljonvinst på lotto, utan det jag önskar mig mest i hela världen. Det är att jag hade sluppit alla mina besvär med magen. Jag hade bytt ut vårt fina hus mot en frisk mage alla dagar i veckan.

Nog om min mage, ni som känner mig vet redan allt om min problem mage. Men det var inte därför jag var hos gynekologen idag. Utan det var för något helt annat. Något som jag tampats med sedan tonåren, som nu eskalerat så jag tillslut behövde hjälp. Och jag hoppas verkligen att besöket kommer hjälpa mig. När jag ändå låg i gynstolen, passade de även på att ta ett cytologprov. Skönt att få det överstökat. För att ligga med benen i luften i en gynstol är inget som jag tycker är så himla roligt, så de var snällt att de hade planerat det också.

Jag är så himla stolt att jag äntligen tog tag i detta. Hoppas nu att det kommer hjälpa så jag kan bocka av denna grej för att bli frisk i min kropp. Nu är jag redo för att ta tag i resten med problem som hängt över mig, next up - vräka mina hyresgäster (hemorrojder).
Fortsättning följer!

Kram på er!

Klänningen” som jag valt att ha öppen har jag fått hem i ett samarbete med clubxpress. Är så kär i den! Ni hittar den och massa andra fina saker på deras hemsida HÄR. Galet låga priser!

Babyshower

2018-05-08 11:01
Från fridaochmelody

I lördags hade vi babyshower för min underbara vän Carro. Vi lärde känna varandra på jobbet för ca 6-7 år sedan. Jag blev gravid och Carro var en av de första som fick reda på det, då var vi inte alls lika tighta. Men tre månader senare var även hon gravid och efter det har vi hållit ihop. Våra tjejer blir 6 år nu i sommar, de har känt varandra sedan de var små bebisar. Och även om vi inte träffas varje dag, så vet jag att hon alltid finns där, bara ett samtal bort. Att välja henne som gudmor till lillebror Blake var självklart! 


Nu längtar vi efter deras lille prins, som är beräknad till slutet på juni, början på juli


All dekoration till babyshowern är köpt hos myperfectday. Temat är ”oh baby” och jag bara älskar det. Dessutom ÄLSKAR både jag och Carro guld, så temat var självklart! Ni hittar till myperfectday HÄR.

(Samarbete med myperfectday)

Hej då ersättning - hej välling

2018-05-07 12:07
Från fridaochmelody

Penicillinet börjar värka och jag känner att jag börjar sakta men säkert komma tillbaka. Dock har Blake blivit dålig, vilket gör mig mer orolig då det är hans mage som ballat ur. Är det magsjuka eller den mjölkfria ersättningen som vi ger honom..? Avföringen luktar precis som när Charlize ätit något hon inte tål, har haft en magkänsla att ersättningen inte hjälpt. Då magen krånglat, han har blivit mer gasig och eksemen ger inte med sig. Efter ett samtal med barnmottagningen så kommer vi sluta ge han ersättning nu. Istället skulle vi prova på välling. Vi får se vad herren säger om detta!

En dagstur till jourcentralen

2018-05-06 20:09
Från fridaochmelody

Hej på er! Hoppas ni har haft en fantastisk dag i det fina vädret. Vår dag blev inte alls som planerad, men så kan det bli ibland.

Det började i fredags, jag hade grejat massa inför lördagen då vi skulle överraska min bästavän Carro med en babyshower. Kände att jag började få liiite ont i halsen. På kvällen hade det eskalerat och det började göra riktigt ont. Eftersom jag opererade bort mina halsmandlar för ca 10 år sedan var jag inte särskilt rädd att de skulle vara något konstigt. 

Vaknade upp på lördagen med en riktigt svullen hals, men det blev bättre under dagen. Passade även på att ta Ipren så jag kunde närvara på Carro’s babyshower. Ett eget inlägg med bilder på babyshowern kommer upp antingen imorgon eller på tisdag. Ni vill inte missa!

På kvällen när jag och Melody kom hem så började även kroppen ömma. Fick ont överallt och började få frossa. Så kvällen spenderade jag under täcket i soffan, Fredrik hängde i garaget och spelade pingis med grannen. 

Idag (söndag) var det verkligen illa. Kunde inte ens svälja mitt spott/saliv. Halsen kändes som en fotboll. Försökte vila, men svårt med tre barn som vill vara nära hela tiden. När klockan närmade sig 10:00 så fick vi avboka dagens planer, även Ullared’s resan som vi sett fram emot. Men hälsan går först!

Mamma hämtade upp mig och Melody, sedan styrde vi bilen mot jourcentralen i tanum. Vi slapp vänta och kom in direkt. Varför Melody följde med, var därför att hon hade klagat på ett sår i näsan under lördagen. Tänkte att vi kunde köra två flugor i en smäll!
Sagt och gjort så fick vi träffa fina sjuksköterskor och även en fantastisk läkare. Melody hade panik där inne och vägra hjälpa till. Gör så ont i mammahjärtat. Att gapa och göra halsprov var en match i sig. Men vi fixade det och efteråt var hon så stolt! Med all rätt dessutom.
Tanken att Melody skulle vara sjuk fanns inte på världskartan. Men de ville ändå göra ett halsprov då hennes mandlar var väldigt röda och förstorade.
Domen blev halsfluss för båda! Jag tog ju bort mina mandlar för att slippa halsfluss. Och att Melody hade det, utan att ens nämna att det gjorde ont.
Gör så ont i mammahjärtat att vi inte tänkt i de banorna. 

För under ca 1-2 veckors tid klagade hon på lite ont i halsen, eftersom hon inte hade någon feber så valde vi aldrig att kolla upp det. Dessutom berättade hon varje dag att det kändes bättre. MEN något som oroat oss de sista är att hon inte varit sig själv. Lättirriterad, lätt till gråt, arg, mycket nedstämd och ledsen. Vi trodde att det bara var någon fas, men hon har säkert haft ont MEN utan att nämna något. För vi vet hur rädd hon är för att gå till doktorn. Vi dessa tillfällen känner man sig som världens sämsta mamma. 

Men nu har vi fått penicillin, fick åka land och rike för att hämta ut det. Men så himla värt det så vi kunde få i oss det direkt. De enda man vill när man är sjuk, är att bli frisk! 

Hur känner ni att jag börjat blogga igen..? Ska försöka dela med mig om vårt liv här igen, inte varje dag som förr utan någon gång ibland är tanken. Hoppas ni vill följa oss!

Arlo Baby - babyvakt

2018-05-04 13:05
Från fridaochmelody

Inlägget är i samarbete med Netgear

Som ni säkert sett på Instagram så fick jag hem en superfin babyvakt från Netgear för ca 1-2 månader sedan. Och tänkte nu ÄNTLIGEN ge er en rättvis recension om hur vi upplevt hur det fungerat hemma hos oss.

Som ni vet så bor vi i ett rätt stort hus, med två våningar. På övervåningen har vi dessutom alla sovrum. När Blake var liten fick han alltid sova i vagnen här nere. Jag var inte redo för att lämna honom själv på övervåningen med vetskap att inte kunna se eller höra honom. Vet att jag kände samma med tjejerna tills jag skaffade en babyvakt. Det var vår räddning! Mina krav var egentligen inte så höga, förutom att jag ville både SE och HÖRA dem. Men eftersom vi inte planerade några fler barn direkt efter Charlize så gav jag bort babyvakten och när Netgear kontaktade mig om ett samarbete så kunde det inte kommit lägligare.

Arlo baby har mycket mer funktioner en vad vår första babyvakt hade, men det vi gillade mest var att man kunde koppla den till sin läsplatta/telefon genom en app som man laddade ner, som sedan kopplades upp genom husets WI-FI. Super enkelt! Nu för tiden styrs det mesta genom våra telefoner, så att ha babyvakten kopplad till telefonen känns så självklart, men framförallt lyxigt!
Eftersom jag kan styra det mesta med appen så behöver jag inte springa mig varm i trappen för att kolla till prinsen. Utan börjar han vakna till eller bli lite ledsen kan jag prata till honom, sätta på musik eller tända en nattlampa. För oss har det funkat toppen med musik, i början satte vi till och med igång musiken direkt och han somnade med en gång. Han älskar musik lika mycket som sina storasystrar.
Batteriet till babyvakten är uppladdningsbart vilket gör den smidig att flytta runt i rummet - speciellt då den är trådlös. Som ni ser på bilderna nedan så mäter den temperatur och luftfuktighet också. Denna funktion tycker jag är fantastisk under sommaren, då det lätt kan bli väldigt varmt i sovrummet.

Vi är verkligen så himla nöjda med babyvakten från Arlo. Den har gjort livet lite enklare att leva, då jag kan vara på nedervåningen i lugn och ro med vetskap att jag både hör och ser Blake rakt framför mig.

Ni hittar till babyvakten HÄR

Veckan som gått

2018-01-18 12:21
Från fridaochmelody

Denna vecka har gått i en rasande fart. Idag är det redan torsdag och snart helg.
Veckan startade med en dag på öppna förskolan, premiär för mig som trebarnsmamma. Tjejerna behövde verkligen det efter ett långt jullov hemma. Vädret har ju inte varit på den bästa sidan här på västkusten under december/januari, mycket regn och blåst. Hade hellre haft massa snö!
Blake som oftast sover sig igenom ALLT bestämde sig för att vara vaken. Inga problem alls då han var superglad under sitt Babygym medan tjejerna sprang runt och lekte med andra barn. MEN det är ett pussel att få ihop det med tre barn. Kändes som jag hängde på toaletten den mesta tiden då alla barn skulle bajsa samtidigt. Blake hade även sparat sin tarm på massa gottigheter efter Rota-vaccinet så hans blöja var verkligen inte att leka med. Sedan var tjejerna AKUT hungriga och även deras lillebror med, såklart. Det är tur man är så bekväm med amningen. Kommer ihåg när jag ammade Melody och jag tyckte det var lite jobbigt att amma offentligt. Men nu bryr ja mig inte alls. Efter 4 timmar av stoj och lek packade vi in oss och åkte hem.

På tisdagen var det premiär för babymassage. Något som jag ALLTID velat prova på men som aldrig fanns när tjejerna var små. Så det var snabba ryck med att anmäla sig. Och det var tur det då gruppen blev full direkt. Eftersom mamma var ledig ställde hon upp och passade tjejerna. Vi hade ju fått snö under natten så när jag kom hem stod det en ståtlig snögubbe framför huset. Är så glad som har mina föräldrar som alltid ställer upp och passar barnen när det behövs. Längtar redan till nästa babymassage, för denna gången var det bara introduktion och tillfälle att träffa de andra mammorna och deras bebisar.
På eftermiddagen kom Lova och Sofie förbi och lekte med tjejerna. De är guldvärt att ha två stora tjejer som kommer och hittar på saker med dem. Jag passade även på att storhandla inför veckan. Vi brukar göra så för att hålla ned på matkostnaderna och för oss funkar det super. Så varje måndag skriver vi en matlista och handlar utefter den. Så vanligtvis handlar vi på måndagar, men denna vecka blev det tisdag istället.

På onsdagen fick tjejerna gå tillbaka till förskolan. Jag berättade detta för Melody på tisdagen och hon hoppade av lycka. Hon har alltid älskat förskolan och hade gärna gått där dygnet runt. Charlize var också glad att få träffa sina vänner och fröknar igen. Vi är även så nöjda med deras avdelningar.
Medan de lekte av sig en stund på förskolan så hade jag min vän och gudbarn på besök. Så längesedan jag träffade dem nu. Tjejerna hade även turen att träffa dem en stund då de var kvar när de kom hem igen.

Idag är tjejerna på förskolan en stund. Blake har blivit förkyld nu under natten så han ligger just nu och vilar sig. Mammahjärtat brister när ens små är sjuka.
Medan han sover så tvättar jag och plockar bort de sista julsakerna innan jag ska hämta tjejerna och åkte till kyrkansbarntimmar. Ingen lugn stund här inte! Men jag älskar det. Hoppas ni har en fin dag! Här tittade precis solen fram mellan de tjocka molnen.

Kusin på besök

2018-01-13 22:42
Från fridaochmelody

Idag har vi haft min kusin med familj på besök. Var på tok för längesedan vi sågs. Vi måste bli bättre på att ses helt enkelt. Vi hade en mysig stund. De väntar också tillökning och idag är det bara 11 dagar kvar tills deras lille prins är beräknad. Alla i vår närhet har fött pojkar nu under hösten/vintern. Till våren/sommaren ska alla andra i min närhet ha flickor. Lite komiskt ändå.
Patrick hjälpte även Fredrik att få upp den sista hålkärlslisten i tvättstugan. Vi har verkligen försökt få till det, men utan resultat. Så detta var verkligen guldvärt! Tusen tack Patrick, om du nu läser detta.
Så nu kan vi ÄNTLIGEN slutföra det sista i tvättstugan. Är så skönt när alla pusselbitar sakta men säkert faller på plats.

När de hade åkt kom mina föräldrar på besök. Blev en kortis då tjejerna ville iväg för att köpa det efterlängtade lördagsgodiset. När vi sedan kom hem hade pappan i huset lagat mat, en hungrig bebis väntade dessutom på mig.

Nu sitter vi i soffan, har precis tittat klart på filmen ”Steve Jobs” (tips till filmälskare) och nu ska strax hoppa i säng. Tjejerna somnade bredvid oss för ca 2-3 timmar sedan. För dem är det verkligen helg när man får somna på soffan. Kommer själv ihåg det som liten.

Trevlig kväll på er!