RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-08-08 05:20:46

Strength blogg

Strength blogg på Nouw

Lycka

2019-04-25 14:51
Från Strength
Grenarna har vissnat, på en gång ett så vackert träd. Marken förtvinar och snart är det sista lövet fallet. Rötterna som så länge har varit starka bryts ner i takt med hjärtslagen från mitt brustna hjärta. Jag borde vara rädd, men smärtan gör det enklare att tillåta fallet som kommer ta mig till en lyckligare värld vilket i mina fantasier kvarstår. Till den plats för länge sedan där en lycklig ung pojke glädje sig av livets underbara färger och ting. Där hann kanske får en sista chans att kunna älska sig själv igen och minnas hur det kändes.

Depression

2018-10-26 12:31
Från Strength
Ensamheten har alltid varit min närmaste vän. Glädje kommer och går men ensamheten kommer alltid att bestå. Från en enkel tanke har den växt och har nu formats till en smärtsam verklighet som är omöjlig att leva i. Mitt hjärta är tomt, trots att jag ger dig möjligheten att fylla. Säg mig varför är det ingen som vill öppna, fylla med kärlek, trygghet och glädje. Jag gör allt, precis allt, dag ut och dag in, sliter, tar emot slagen som skulle ha sänkt mig ner i mörkret för länge sen. Men jag är kvar, jag är kvar för dig. Gud kan du inte se att det gör ont, titta på mig, kan du inte se att jag lider, rädda mig, ta mig härifrån. Jag är fast här, jag är rädd, hör ingen hur jag skriker...snälla hör mig.

En fars kärlek

2018-10-24 20:51
Från Strength
Jag springer på ängen, vid min sida ni alltid vandrar, under mina vingar ni alltid stannar. Ni är så vackra, så betydelsefulla. En dag skall ni få egna vingar, men ni lämnar aldrig mina. Jag lever inte enkelt. Genom betong och malm jag vandrar för er, genom kärleken skall jag alltid finnas för er. Men dimman lägger sig och de mörka gränderna visar sig starkare. Jag letar och letar men ni finns inte kvar. Jag stänger ögonen och vaknar upp. Fast i mina egna tankar lever jag nu i orons stad. Jag skriker på hjälp men ingen hör. Jag springer genom skogarna, utan kapaciteten att se men jag kan höra änglarna ropa, mina änglar. En stad reser sig i ljus och stjärnorna färgar den oförglömliga natten jag obehagats i. Vid min sida ni ännu vandrar, vid min sida ni alltid vandrat. Jag förfördes i en overklig sanning mot rädslan att förlora er. Jag älskar er.

DU KAN BLI JAG OCH JAG KAN BLI DU

2018-03-15 11:31
Från Strength

​Bortom visionernas kapabilitet att nå finns du. orädd för det vi fruktar mest, modig, förstående, men framförallt ett framtida tecken på att humaniteten måste ta en början och inte ett slut. I våra grödor du skall vandra, ur dina tårar vi skall dricka, vi dödens port du välkomnar. Ge mig din smärta och du skall få min. Du kommer få frid. Jag vet att om jag tar emot din själ så är allt över, om du tar emot min så är det bara en början. En början på ett nytt liv, ett nytt kapitel, ett nytt äventyr. Din nedbrutna kropp skall aldrig få gömma sig när solen reser sig över dalen, när stjärnornas glimma slukar dina ögon eller när månens strålar får dig att läka. Aldrig mer skall du misstro, aldrig mer skall du förlåta vad denna värld erbjuder dig. Ett steg före du är vad som senare måste åstadkommas.


Jobba för det du tror på

2018-01-16 12:58
Från Strength

Åter på samma bana jag vandrar, okontrollerad, sorgsen och vilsen. Vart ska jag ta vägen nu när de tydliga mönstret jag har byggt upp har suddats ut av mina handlingar. Jag har försakat den plats jag ödelägger mig i. Jag har grävt mig djupare och nu är jag tillbaka på den ogjorda pusselbiten som jag inte vet ska placeras. Jag har förlorat sinnet för mönster och glasögonens funktion blir drabbade av min immunitet mot omvärlden. Jag är räddare än någonsin att förlora greppet helt och hållet, att jag inte kommer kunna kontrollera vad jag känner eller gör eller känna igen den jag är och alltid varit. Det har aldrig slagit mig innan att en dag kan allt vara över, en dag finner sig inte möjligheternas exemplar i mitt sinne och hjärtat är förlorat. Tro mig när jag tror. Jag tror på morgondagen och vad den kan erbjuda, jag tror på lycka, jag tror på lycka, jag tror på kärlek, men framförallt tror jag på mig, på dig och på oss alla. Men det är en spärr emellan det jag tror på och det kan jag kan utföra med min tro. Livet handlar inte om hur länge du lever ditt liv utan vad du gör av den tiden du har blivit given. Trots att jag nu sitter här och försöker förmedla med mina eget skapade meningar hur min insida talar till mig så vet jag att ljuset väntar på mig över horisonten. Det kommer ta tid men en dag skall jag ta mig dit, utan rädsla och fylld med hopp. Detta är bara ett hinder på min väg till mina drömmar och förhoppningar. Vi kommer alla hamna här en dag. Det är vad du gör i stunder som dessa som kommer avgöra vart du kommer kunna se dig själv i framtiden, tar du chansen att övervinna din egen hjärna och ditt eget liv eller kommer du ge upp och detta skall föralltid förankra dig livet ut.

jag tror jag älskar dig

2018-01-01 18:51
Från Strength

Jag flyter omkring på molnen, bland stjärnorna med dig. En tidigare dröm om oss förde mig till landet bortom tankarnas kapacitivitet att se. In i de vakna städerna ska jag vandra med dig, som en skyddsängel runt din axel ska jag skydda dig. Förföra dig undan från mina minnen av kärlek och aldrig låta dig få återuppleva det som dig tidigare drabbat har. Det startade med smärta och har nu tagit sig fram till ditt hjärtas ingång där mitt inre ska få frid, där min ro ska ta till varas på i varje sekund du ger mig tillgång till den. Jag kommer inte lämna förrän du ger mig order att gå, jag kommer inte älska förrän du ger mig modet att förstå. Det förflutna fyllt av rädsla och svek som jag själv skapat för att nå dig kan förändra hela din syn på det jag uppfattas som. Utan någon som helst tanke gav min kropp och mitt mentala allt för att få din bekräftelse på min existens. Chansen jag nu blivit given har inte varit vacker att komma till, hjärtan har krossats, utnyttjats och manipulerade, ord blandat med glädjens gift har fått mina synder att öka och psyke att minska. Ångern i kroppen kommer alltid finnas kvar tills du anser att det är dags att släppa taget om det som en gång var och blicka framåt på vad som sker nu. Samma ord har återupprepats flertal gånger för uppmärksamhetens skull i samband med ensamheten min kropp inte klarade av efter dig. Det var nytt för mig, det var overkligt och min förståelse för vad som precis hade skett inte kunde släppa taget om minnet. Vi människor är fenomen som begår misstag dagligen, vi säger och agerar på sätt i stunder där vi själva inte kan kontrollera vad som görs. "ÄLSKA MIG SOM MEST NÄR JAG FÖTJÄNAR DET SOM MINST FÖR DÅ BEHÖVER JAG DET SOM MEST".

Bildresultat för COUPLE

LOVE​

En evig labyrint

2017-12-28 16:53
Från Strength

I de vackraste men samtidigt tomma tankarna pågår ett djup som är svårt för andra att förstå, som gör det svårt för dem att se. I ett oändligt pussel som endast jag kan stå för, där endast jag förstår. De tar tid, det är det inte andra förstår. En gåta som endast vissa vågar lägga ner tid på genom vad de tror ska kunna ske. Om denna begränsade stund inte är mer annat än ett påhitt som vissa anser det som. Men hoppet finns än, en dag kommer de förstå att det var värt all denna frustration, all denna väntan och alla de svek som kommer uppstå på vägen mot lycka. Det kommer uppstå två skepnader i denna eviga väntan, den som ger upp och den som är en av de som fortfarande har tron i ådrorna som hjälper hjärtat att hålla den harmoniska takten med mitt. De som kan se djupt inom resterna som än finns kvar av de övertagnas stad. Det enda jag begär är tid.

Kom närmare

2017-12-25 14:00
Från Strength

Andra änden på rummet känns som andra sidan jorden när jag försöker nå dig. Mitt hjärta skriker och bankar men jag står helt still. Det är som att hela min massa strömmar i din riktning men det känns inte som om din gör densamma för mig. Det kanske bara är mitt mörker som släcker gatlyktorna på den vägen du strävar efter, eller är det kanske bara är min smärta inom mig som gör det svårt för dig att se. Jag kan inte ljuga om att det känns ibland, jag kan inte ljuga om att ibland känns det som om det är någon som berör mig, som om något inom dig ropar efter mig. Det känns osannolikt att allt det vardagliga helt plötsligt skulle vara över, att det finns något där ute som faktiskt känner något för den ensamma och rädda varelse som tvingar sig själv in i en annan värld för att på samma gång känna en oäkta kärlek som lurar de inre.

Dessa texter jag framför idag som människa är delar av mig jag nu idag har bekämpat med egen viljestyrka och mod att våga ta risken att må dåligt, att bli av med den där ständiga rädslan om livet och alla dess utmaningar som de kommer sätta oss prov på. Meningen med hela denna idéen om bloggen är till största del för att visa att allt är möjligt som individ och att du är så mycket starkare än vad du tror. De texter jag utger var mig för endast någon månad senare de känslorna jag höll inom mig i fler år tillbaka. Jag vill att människor ska kunna relatera till de saker jag själv har gått igenom de de själva kanske känner igen bland sig själva. Jag vill att de ska känna ett hopp, om jag nu klarade mig igenom all mobbning, alla motgångar och depressioner så varför skulle inte du kunna göra det. Du är så otroligt stark vem du än är, vad du än är, vad du än vill bli så kan du klara det. Du står här idag med egna ben, med ett eget hjärta och en egen du. Du är fantastisk, du är starkast av oss alla och du kan förändra vad du än vill med ditt liv. Jag tror på dig, vi alla tror på dig allt du behöver göra det är att tro på dig. Du behöver tro att du kan lyckas, du behöver tro att inget är omöjligt och du behöver tro att det du ser framför dig, det du vill åstadkomma, det du vill göra skillnad för....det kan du lyckas med. Livet är inte enkelt och det kommer det aldrig att vara, det kommer komma motgångar, det kommer komma stunder då du känner att det är dags att ge upp. Men det är vad du väljer att göra i de stunderna som kommer avgöra vad du kommer göra med ditt liv. ”Livet handlar inte om hur många gånger du kan bli nedslagen och fortsätta framåt, livet handlar om hur hårt du kan bli slagen och fortsätta framåt, hur mycket du kan ta och fortsätta ta dig framåt”~Sylvester Stallone

Du duger som du är

2017-12-18 19:04
Från Strength
Bildresultat för every human mattersAtt vara en bra människa. Måste det alltid handla om att vara den bästa på allting, att vara den komiska, den som alla pratar om eller som alla tycker ser bäst ut? Enligt mig är en bra människa någon som alltid bryr sig, någon som alltid ställer upp för de levande bevis på varför denna jord skapades från första början. Men framförallt en människa som behandlar alla med samma förutsättningar och rättigheter som vilken annan person som helst oavsett kännedom eller band emellan dem. Det vi alla måste vara förberedda på här i livet är att det kommer uppstå konflikter, det kommer blandas in känslor i samband med ilska, sorg och förtvivlan. Vi kan aldrig riktigt veta vad som utlöser det som sker, vi kan inte sätta oss in i vad andra känner gång på gång när det väl är där. Det viktiga är att vara förstående som individ. Det kan vara allt från att ha en dålig dag till att det är jobbigt hemma. Allt vi behöver göra är att lyssna, våga prata, våga må dåligt och våga stå för det. Man kan inte alltid må bra, man kan inte alltid vara bäst, man kan inte alltid ha rätt. Det viktigaste är att vi aldrig ger upp hoppet om oss själva, släck inte den glöden som brinner inom dig som får dig att kämpa för den du står för. DU DUGER SOM DU ÄR, DU ÄR DEN DU ÄR, DU ÄR BRA, det finns bara en som dig och det är det som gör dig unik. Du har formats av samhället och alla dess normer, du har kämpat igenom de dåliga i livet och bara det gör dig till en vinnare. Hur dåligt någon annan än mår, kämpa för dem, ge dom din energi, ge dom din vilja och din glöd. Vi är här av en anledning, vi kommer inte klara denna världen ensamma.

Min väg ut

2017-12-16 20:36
Från Strength

Om det är någon som har makten att ändra något livet inte ger eller tar så är det du och endast du. Jag var ute och gick häromdagen i den trofyllda kylan som smekte kinderna på samma sätt som de stilla vågorna i de blå. De små vackra symboler för lycka föll som ett mirakel ännu ett av orons år. Man fick känslan av glädje i samband med sorg i det täckfyllda landskapet som spred sig längre än ögonens vilja var kapabla till. Musiken har alltid varit ambulansen och då under detta under tilltalade mig att än kvarstår eldarna hos de ensamma själarna där ute som inte längre klarar detta ensamma. Nu är det vår tur att vara deras snöflingor i denna iskalla värld. Det är vår tur att symbolisera vad vi människor kan åstadkomma tillsammans för alla de utsatta barn och föräldrar som inte vet själva att hoppet än finns. Älska de du älskar och älska de du hatar. Det visualiserade samhället vi alla lever i förvränger våra sinnen att inte ta det sista steget vi borde. Alla på vår sjunkande jord är av samma värde oavsett hudfärg, storlek, ursprung eller historia bakom sig.