RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-06-22 03:23:56

sannatreijs blogg

sannatreijs blogg på Nouw

Nytt liv

2020-06-21 23:47
Från sannatreijs

Nu är det mer än ett år sedan jag sist skrev här, att det ska vara så svårt att hålla bloggen vid liv. Jag skriver, men det är utkast och texter till mitt förväntade bokmanus (som jag tvivlar på någonsin kommer att bli klart).

Midsommarhelgen har precis passerat och det har varit en av de finaste helgerna på väldigt länge. Både solen och värmen har varit med oss. Vi ordnade en mysig tillställning med några av våra närmsta vänner och det var helt perfekt. Igår han jag och O med en middagsdejt i hamnen och idag har jag både hunnit träffa farmor (över en socialt distanserad utomhusfika) och solat&badat i poolen hos mor och far.

Imorgon är det måndag och en fullspäckad sådan. Jag har sex visningar, ett möte och en hel del förberedelsearbete med de lägenheter som ska vara klara inför sommaren.

Lördag

2019-04-06 09:26
Från sannatreijs

Godmorgon!

Lördag och vi är i Nyköping denna helg. Oscar har seriepremiär denna helg så jag passade på att åka med. Jag kan dock inte se matchen live för den är på söndagseftermiddag och då har jag visningar, hinner dock se den på tv.

Jag vaknade redan kl 08.00 idag, för att inte väcka Oscar (och för att jag var enormt kaffesugen) klev jag upp, drog på mig morgonrocken och gick upp o bryggde en kopp. Nu har jag vaknat till liv med kaffet och nyhetsmorgon som sällskap, bästa början på en ledig lördag. Snart ska jag veva ihop två omeletter till oss som frukost innan jag ska ta bilen till tågstationen och plocka upp brorsan. Vi ska nämligen springa från Nyköping ner till Oxelösund där det vankas födelsedagsmiddag för min far ikväll.

Ha en fin lördag!

Gävle Högskola tur&retur

2019-04-03 22:30
Från sannatreijs

Idag vaknade jag redan vid 06.00 för att två timmar senare fotografera en lägenhet (på samma gata som vi bor faktiskt, alltid extra kul) tillsammans med min fotograf. Min stylingfirman hade varit där igår och fixat i lägenheten så det var så himla fint, ska bli roligt att se bilderna imorgon!

Efter det mötte jag upp två kollegor och tillsammans tog vi bilen upp till Gävle Högskola för att träffa mäklarstudenter. Vi kom fram lagom till lunch så vi började med det innan det var dags att ta sig till föreläsningssalen och träffa alla studenter. Tack FMF och Högskolan i Gävle för en rolig dag, alltid lika kul!

Jag var hemma igen kl 19 och började förbereda middagen, nu har vi smällt i oss fläskpannkaka och ligger utslagna i soffan. Imorgon torsdag ska jag avsluta veckans budgivning samt fixa annonserna till två nya fina lägenheter som ska läggas ut på Hemnet på fredag.

Godnatt!

Veckoslut

2019-03-29 23:13
Från sannatreijs

Herregud va snabbt dagarna och veckorna går. Det känns som om det nyss var helg och nu är det fredagkväll igen. Jobbet som mäklare gör att veckorna swishar iväg på ett sätt som jag aldrig upplevt med tidigare arbeten. Positivt givetvis!

Oscar och jag beslutade oss för att inleda fredagen med pannkaksfrukost, sagt och gjort. Kl 08.00 serverades det ett lass pannkakor och en kanna kaffe . Sen hade jag ett tillträde på kontoret och en massa annons-fix, värderingar och offerter som skulle skickas. Så jag blev klar med allt efter lunch och då packade vi in oss i bilen och åkte till Nyköping. Precis som förra fredagen så bytte jag om till träningskläder och drog iväg på en löptur i eftermiddagssolen, helt magiskt! Jag planerar att springa en långdistans imorgon så idag blev det en mil i skönt tempo med lite tempo-lekar i terräng.

Innebandykväll

2019-03-25 20:15
Från sannatreijs

Idag har jag haft en fullspäckad måndag med mycket admin men även flera möten och en visning. Jag kom innanför dörren här hemma strax efter 18 för att äta middag tillsammans med Oscar. Nu laddar jag med en kopp kaffe och en hel del vatten för ikväll väntar två innebandymatcher. Jag har fått förfrågan om att vara med ett korpenlag och spela matcher varannan måndag. Det är inte alltid jag kan eftersom jag oftast har omvisningar på måndagar men ikväll var matcherna så sent så idag blir det av. Jag har ju spelat innebandy under väldigt många år och jag saknar det så mycket. Sen håller tyvärr inte mina arbetstider för en innebandykarriär så därför får jag nöja mig med korpen och dom gånger jag hinner.

Nu måste jag byta om och sticka iväg. Trevlig kväll!

Oplanerad löptur & Norrköping

2019-03-24 00:49
Från sannatreijs

Igår fredag, tog jag och Oscar bilen mot Nyköping efter lunch när jag var klar på jobbet. Så snart vi kom hem bytte jag om till träningskläder och drog ut på en oplanerad löptur. Jag planerar alltid mina löpturer (säg något i livet jag INTE planerar ha ha) men denna runda hade jag inte satt upp distans eller tempo på. Jag hade en dag nu i veckan när jag mådde dåligt för att jag tränat hårt utan ordentlig återhämtning, så jag visste inte hur kroppen skulle svara på löpningen. Så jag begav mig ut på landsvägen med Sjösa som mål, men när jag kom dit kändes kroppen både pigg och stark så jag gasade på några kilometer till innan jag vände tillbaka. En väldigt skön eftermiddagstur med andra ord.

Idag lördag har jag och mor varit på shoppingtur i Norrköping. Jag hittade en massa snyggt till så väl jobb-, som privatgarderoben så jag är mycket nöjd. Oscar har lagfest ikväll så jag har varit på middag hos mina föräldrar i Oxelösund. Nu ska jag sova för imorgonbitti åker vi hem till Stockholm igen för jag ska jobba, två visningar i Hornstull väntar. Godnatt!

Fredag

2019-03-22 08:20
Från sannatreijs

Godmorgon! Idag vaknade jag av att solen strålade in i vårt sovrum, fantastiska känsla. Jag är extremt väderberoende och märker skillnad i mitt humör direkt (så som många andra).

Igår hade jag en lång arbetsdag med ett sista möte på kvällen som avslut på dagen. Jag gick hem innan och ”laddade om” både fysisk och psykiskt. Fysiskt genom förnyat smink (för att få bort tröttheten i mina ögon) och psykiskt genom att andas några gånger i soffan. Sena möten efter en lång dag är en riktig utmaning, för man måste komma in med samma energi som om det hade varit mitt på dagen för att ha en chans mot den tuffa konkurrens som man ställs inför. Men gårdagens möte gick bra och säljarna hörde av sig redan på kvällen och meddelade att dom ville anlita mig. Så kul!

Idag fredag blir det en lugnare dag. Jag ska ner till kontoret och göra lite admin samt avsluta veckans sista budgivning. Efter lunch sätter vi oss i bilen och sticker mot Nyköping. Ha en solig fredag vänner!

Pass nr 2

2019-03-19 20:16
Från sannatreijs

Under eftermiddagen så tittade solen fram här i Stockholm och då fick jag återigen feeling att dra ut på en löptur. Så jag gick hem och snörade på mig skorna och tog på mig vinterutrustningen och drog iväg. Denna gång åt andra hållet jämfört med imorse, så det blev en härlig runda längst med Årstaviken. När jag kom fram till Eriksdalsbadet så stannade jag en stund på ute-gymmet för lite styrkeövningar innan jag tog mig vidare. Nu känner jag mig riktigt mör (och skön) i kroppen så nu ska jag sätta mig och jobba en stund. Träning är det absolut bästa sättet för mig för att "komma er i lugn". När jag får ta ut mig fysisk så slutar tankarna snurra (som dom annars gör hejvilt) och jag blir lugn och glad. Träning i alla dess former funkar men allra bäst är det jag gjorde idag, löpning utomhus med min andning tillsammans med musik i öronen som sällskap.

Jag ska skriva ett längre inlägg om just löpningens påverkan på mig och hur jag använder det som verktyg för att orka med en stressig vardag. Men nu måste jag öppna upp mailen och jobba en stund innan middagen.

Veckans bästa beslut

2019-03-19 08:30
Från sannatreijs

Imorse snörade jag på mig löparskorna redan innan frukost vilket inte är något jag gör varje vecka. Men, varje gång jag övertygar mig själv att ta en löptur innan frukost så är det alltid veckans bästa beslut. Det ger så mycket energi samtidigt som man vaknar till liv på ett ”mjukare” sätt och dessutom smakar kaffet & frukostmackan betydligt bättre än om man kommer direkt från sängen. Oscar stack iväg strax innan 07.00 så jag gick upp samtidigt för att sätta på kaffet och sen pälsade jag på mig fyra lager på överkroppen och satte fart mot Riddarfjärden. Mycket krispig och fin morgon.

Nu har jag precis ätit frukost, så nu ska jag byta om och bege mig ner till kontoret. Ha en fin tisdag!

Måndag med fläskpannkaka

2019-03-18 19:26
Från sannatreijs

Idag har jag haft en lugn dag, måndagar brukar annars vara lite halv hetsiga med omvisningar som avslut. Jag hade min visning igår så under dagen idag har jag bara gjort administrativa saker på kontoret. Jag han även förbi Katia på SK Salong Stockholm för att fixa naglarna och påväg därifrån stannade jag på gymmet och körde ett överkropps-pass.

Oscar är träningsledig idag så det blir tidig middag, normal middagstid för oss på vardagarna är annars kl 21.00 när han kommer hem från träningen. Ikväll serveras det fläskpannkaka här hemma.