RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-05-27 06:20:09

Emeliiie blogg

Emeliiie blogg på Nouw

En vändning i livet!

2018-12-16 18:52
Från Emeliiie

Godkväll!
Va några dagar sen jag uppdaterade bloggen, så kände att det är dags att uppdatera både er och bloggen! Sist jag bloggade så va jag hemma på permission över helgen, och permission gick så jävla bra rent ut sagt så i måndags blev jag utskriven från avdelningen, så himla skönt! Min stämnings stabiliserande medicin som jag fick har verkligen gett ett under, har nu i en veckas tid fått mått riktigt bra, sån himla härligt känsla att äntligen kunna få le åt livet å känna att livet faktiskt ha en mening! Dagarna hemma fungerat super bra och jag börjar äntligen att komma in i en normal vardag igen!

Permission

2018-12-07 09:44
Från Emeliiie

Godmorgon på er!
Äntligen är dagen här då det är dags för mig att få åka hem över helgen på permission. Ska bli så himla skönt att få komma hem samtligt som de känns otroligt läskigt att få komma då man känner att det inte finns samma trygghet hemma som det gör här på avdelningen! Men ska iallafall prova att åka hem över helgen för att se hur det går och framför allt hur det faktiskt känns att vara hemma efter några dygn här på avdelningen! Igår fick jag även träffa läkaren då vi diskuterade inför helgen’s permission hur det skulle bli och hur jag kände inför permissionen. Faktum är att läkaren till och med gav mig ännu en dag med permission så om allt går som det ska hemma så behöver jag inte åka tillbaka till avdelningen förens på måndag, vilket som kändes skönt. Vi bokade även in ett nytt läkarbesök redan på måndag för att utvärdera hur helgen har funkat!

Vill även passa på i detta inlägg att tacka för alla fina meddelande/kommentarer som jag får, det värmer otroligt mycket i hjärtat! Sen vill jag passa på att önska alla mina fina läsare en trevlig helg!

Min helg!

2018-11-19 10:35
Från Emeliiie

Godmorgon måndag!
Ny vecka och nya möjligheter så härligt!
Mitt mående har skönt nog hållit i sig nu nästan en veckas tid så skönt. Så har haft en riktigt bra helg! I lördags va det krutkuppen som stod på schemat, som jag va och kollade på när mina kära vänner tävlade riktigt spännande och kul att få kolla på! Resten av helgen spenderade jag i pyjamasen framför tv’n med massa mys tillsammans med min fina kille, så skönt att bara få ta det lugnt en helg utan att ha massor inplanerat flera sånna helger behövs verkligen!

Vad som står på schemat idag så har jag inget planerat så blir nog ännu en dag att strosa runt i pyjamasen med tekoppen i högsta hand och bara njuta av denna dag å ta dagen  som den kommer!
Önskar er alla en trevlig vecka!

Hot och våld...

2018-11-14 18:03
Från Emeliiie

Godkväll!
Äntligen har jag FAKTISKT haft två hela dagar där jag har fått mått bra en hela dagarna, sån underbar känsla, nästan så man hade glömt hur det faktiskt va att ha en sådana bra dagar! har även kunnat sovit dessa två nätter hela nätterna som jag inte har kunnat gjort på veckor så riktigt skönt att man äntligen kan vakna och få vara utvilad!
Idag har jag varit på psykiatri där vi idag började intervjuen som kallas för M.I.N.I där jag fick svara på massa frågor, just denna intervju handlar om att se om jag lider utav nån eller några slags diagnoser, dom diagnoser vi kom fram till idag att jag lider utav är ångest , depression , tvångstankar samt trauma från min barndom! Intervjuven va något jag haft ångest inför redan sen tidigare för jag visste att dom jobbigaste åren och delarna i mitt liv skulle tas upp. För mig är min barndom väldigt känslig då jag levt med en mamma som inte har gett mig den kärleken som ett barn ska få utav sin mamma, jag har fått varit med om hot och våld i hemmet där jag egentligen ska vara trygg.. Så barndomen för mig är ett känsligt ämne som jag ofta undviker men som jag nu ska få ta itu med och få bearbeta allt jag varit med om! Att få bearbeta barndomen är känsligt ämne så inför den kommande terapin har jag blandade känslor inför även om det är en lättnad över att jag ska få bearbeta den!

Oväntad akuttid!

2018-11-12 18:22
Från Emeliiie

Godkväll på er, vill börja att tacka för all kärlek å alla fina kommentarer som har ramlat in sen jag kom ut med min ”hemlighet” det värmer otroligt mycket i hjärtat!
Under helgen har det varit väldigt tyst från mig då det har varit en otroligt jobbig helg med mycket tankar och ångest så helgen tillägnade jag min tid för att bara ta det lugnt och brottandes med ångesten!

Idag har jag varit på samtal på psykiatri vilket va jätte skönt att få öppna upp sig och få prata med någon som faktiskt hörde vad jag sa och förstod mig, dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig efter samtalet så fick jag en akut tid till en läkare vilket va super skönt då jag fick träffa en vettig läkare som tog väl hand om mig och lyssnade på mig och lät mig vara delaktig i samtalet vilket var en lättnad ! Under läkarbesöket bestämdes det att jag ska upphöra med en medicin jag äter som har under tiden get mig väldigt dålig syn under denna period jag ätit den så den ska tas bort ett par dagar i förhoppning att synen ska komma tillbacks så jag kan se 100% bra igen, det bestämdes även att det skulle sättas in en till antidepressiv medicin som förhoppningsvis ska hjälpa mig och mitt mående att bli lite mer stabilare! Så nu håller jag tummarna på att det funkar så det kan bli någon skillnad men det åter står att de om ett par veckor!

Jag hoppas iaf att ni hade en underbar helg, ta hand om er och varandra!

Dåligt bemötande utav min läkare...

2018-11-09 16:27
Från Emeliiie

Gårdagen!

Igår va jag på mitt första läkarbesök på psykiatri, jag hade en sådan fruktansvärd ångest hela förmiddagen innan det va dags att åka in till stan för läkarbesöket! När jag väl kom in på psykiatri och fick träffa min läkare så kände jag genast hur ångesten blev starkare och hur panik kom krypandes i kroppen. Jag kände direkt att jag fick ett dåligt bemötande utav min läkare då tiden att lyssna på mig, va inget som han uppskattade de han ville ha ja och nej frågor som han ställde. Jag blev snabbt irriterad på läkaren då jag försöker verkligen förklara min livssituation men han bara ignorera mina tankar och känslor i det här, vilket blev jobbigt då jag inte kände mig hörd. Och inte fick svar på mina frågor som jag önskade att jag hade fått. Det va han som berättade för mig hur jag mådde, vilket inte stämde in alls bland mitt mående och mina känslor. Så gårdagens läkarbesök va ingen höjdare då jag kände att det inte alls fanns nån förståelse för mig över huvudtaget så jag fick lämna läkarbesöket med en stor besvikelse och en klump i magen inför dom kommande läkarbesöken..

Min djupaste hemlighet..

2018-11-07 19:04
Från Emeliiie

Jag har bestämt mig jag tänker inte längre dölja min hemlighet. Jag lever med psykisk ohälsa och gjort de i 3års tid och levet med ångest ända sen jag va ett litet barn, men som ett litet barn så vet inte vad den där konstiga känslan i magen betyder eller varför man har ett tryck för bröstet.. Men idag vet att det var ångest som jag ständigt levde med.. Jag valde och stänga ner bloggen för några månader sen pågrund utav mitt mående jag kände vem vill läsa om mitt mående å min problematik som jag lever med! Jag skäms över hur jag lever och jag skäms över min problematik jag lever med just nu.. Men jag bestämt mig att det är dags att öppna upp bloggen igen och stötta oss som lever med psykisk ohälsa för det är mer vanligt än vad vi egentligen tror, och det blir vanligare och därför tycker jag att det är ett viktigt ämne att prata öppet om, för det är inte fel att prata om de även om det känns så!
Nu tänker jag avslöja min hemlighet som jag burit på i snart 3 veckors tid. Fredag den 6 oktober åkte jag in till Säter pågrund utav starka självmordstankar samt starka hallucinationer jag kände att jag helt enkelt inte ville leva nå mer jag ville få ro och slippa all ångest och oro jag bär på. Jag ville helt enkelt få komma till ro, det slutade med att jag blev inlagd pågrund utav hög risk för självmord. Det va en väldigt intensiv dag jag han inte riktigt med att förstå vad som hände förens jag satt inne på avdelningen i mitt rum som endast hade en säng och nattygsbord! Jag kände mig tom och ensam! Efter ett par timmar på avdelningen fick panikångest å började skrika och gråta de va då jag insåg att jag va inlåst och vilken fara jag va för mig själv.. Efter en lång kväll på avdelningen kom äntligen doktorn och pratade med mig resonerade över saker och ting och efter övervägande fick jag åka hem på observation vilket jag blev tacksam för, för panik jag hade där har jag aldrig upplevt förut att vara instäng bakom stängda dörrar gav mig panik! Som sagt har det gått 3 veckors tid nu och vad som händer nu är att jag är sjukskriven från skolan inskriven på psykiatri och har taggigt massa prover och går nu på medicinering för min depression samt mina hallucinationer. I morgon ska jag få träffa en doktor på psykiatri för första gången, det känns ganska läskigt jag är ganska rädd i den situationen jag är i nu vissa stunder är jag till och med rädd för mig själv. Nu längtar jag till dom ljusa dagarna! Men jag vill tacka alla som finns här för mig just nu under denna period, ni vet vilka ni är !!❤️

Hemma igen!

2018-02-18 20:42
Från Emeliiie

Godkväll alla underbara läsare!
Hoppas ni har haft en super mysig helg, min helg har iallafall varit hur underbar som helst, går inte att beskriva hur otroligt mysigt det har varit att fått spendera helgen tillsammans med familjen! Va så otroligt skönt att få komma hemifrån ett par dagar och bara vara och få lite miljöombyte vilket som va otroligt välbehövligt!. Men tråkigt nog så börjar ju faktiskt även denna helgen att lida mot sitt slut vilket jag tycker är så otroligt tråkigt då jag gärna hade stannat ett par till dagar uppe i Säfsen med familjen , även om det är skönt att få komma hem så längtar jag redan tillbacks! Va så otroligt välbehövligt med en helg som bjöd på så otroligt mycket fina stunder och ett par otroligt roliga överraskningar!

Hursomhelst så är det dags att göra sig i ordning för kvällen och försöka sova lite så jag är pigg tills morgondagen då en ny spännande dag på praktiken står å väntar!

Hoppas verkligen att ni också har haft en lika underbar helg som mig!!

Framme i Säfsen

2018-02-16 06:10
Från Emeliiie

Godmorgon !
Så himla typiskt att man inte kan sova ut när man väl är ledig och har chansen.. Men eftersom jag är uppe med tuppen kan jag ju faktiskt passa på att blogga lite! Blev aldrig något inlägg igår då jag va super trött när vi kom fram till stugan och kände att jag bara ville packa upp och strosa omkring lite! Men som sagt äntligen är vi på vårt årliga besök i Säfsen så himla mysigt! Och idag kommer resten utav familjen upp, tyvärr så blev de lite ändringar då min kille egentligen också skulle komma upp och spendera helgen här med oss, men tråkigt nog så blev han sjuk och kan tyvärr inte komma upp till Säfsen nu i helgen! Men som tur så är vi övriga friska och krya!
Vad denna dag har att erbjuda är lite oklart ännu, så vi får se va denna dag har att erbjuda helt enkelt!
Hoppas ni får en underbar dag allihopa, nu ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp te!

Dags för några lediga dagar!

2018-02-14 19:44
Från Emeliiie

Glad alla ❤️ dag alla underbara läsare!
Idag har jag gjort mitt sista skift för den här veckan, ska bli så skönt med några lediga dagar nu så jag får vila huvudet lite efter alla nya intryck! Trivs fortfarande super bra på min praktikplats, vilket som är en otrolig lättnad då jag från början va super nervös över att jag inte skulle trivs alls! Men som sagt ska bli skönt med lite ledighet nu så jag får vila huvudet och ta igen mig tills nästa veckan då det är dags för nya tag och nya utmaningar! Nu ikväll så har jag inte gjort så mycket mer än att pysslat om mig själv lite gran och gjort lite nya naglar, och packat lite inför helgens äventyr då vi har bokat stuga i Säfsen till hela familjen. Vilket som kommer bli super mysigt! Men nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och försöka sova lite så jag är pigg tills i morgon!

Saknaden är enorm...

2018-02-13 18:57
Från Emeliiie

Dagens blogginlägg vill jag ägna till min älskade gammelmormor som sorgligt nog somnade in för ett år sen idag...
För ett år sen idag så fick jag verkligen mitt livs jobbigaste samtal om att min älskade gammelmormor hade taggigt sina sista andetag och somnat in, just vid det tillfället så rasade även hela min värld och jag kunde verkligen inte förstå varför det blev som det blev och varför just du? Livet kändes så himla orättvist, hur skulle jag kunna leva utan en person som jag älskar så enormt mycket? Och hur skulle jag kunna fortsätta livet när det kändes som en stor bit utav mig bara försvann så där.. Men som sagt tiden läker alla sår och även en sorg går att bearbeta trotts att det är en jobbig process. Att få en utav hennes otroligt varma kärleksfulla kramar är något jag saknar så otroligt mycket. Men än idag kan jag känna hennes närvaro och hålla henne varm om hjärta! Ikväll så tänder jag ett ljus för himlens finaste ängel som jag saknar så otroligt mycket och ägnar all min kärlek åt ikväll!

Första dagen på praktiken!

2018-02-12 20:59
Från Emeliiie

Godkväll!
Äntligen dags att få krypa ner i sängen och få sova efter en lång dag med nya intryck! Första dagen på praktiken gick super bra, och skönt nog så släppte all nervositet när jag kom på plats! Fick ett super bra bemötande från både personal och patienter vilket kändes otroligt skönt! Fick även prova att ta venprovtagning för första gången på en riktig människa, va verkligen super kul å jävligt nervöst måste jag erkänna! Men nu är det äntligen min tur att få sova efter en lång dag med mycket nya intryck, så nu gäller det bara att ladda upp inför morgondagen!

Myssss helg!

2018-02-11 19:08
Från Emeliiie

Tråkigt nog så börjar helgen lida mot sitt slut, men vad gör det egentligen när man har haft en super mysig helg tillsammans med f&f.
Helgen har verkligen bestått utav så mycket skratt och mys, igår fick det även bli en lite utflykt till sjön för att pimpla lite! Och turen hade vi också med oss å fick upp några abborrar iallafall! Och gårdagen avslutade vi med lite melomys framför melodifestivalen! Men nu är jag äntligen hemma i min säng! Så snart ska jag släcka ner och försöka sova så jag är pigg tills i morgon bitti då jag börjar min praktik!!
Hoppas ni har haft en lika mysig helg som mig!

Efterlängtad fredag!

2018-02-09 18:46
Från Emeliiie

Äntligen är fredagen här som jag har längtat! Ska bli så skönt med lite ledighet nu inan det är dags att gå ut på praktik nästa vecka! Dagen i sig har varit ganska lugn då jag endast hade en lektion i imorse så jag fick ta helg ganska tidigt idag! Planerna för helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, så istället packade jag väska och åkte till farmor och farfar idag lite spontant för att för att bosätta mig här i helgen! Så just nu har jag ingen aning om vad som kommer att ske i helgen! Ganska skönt ändå att inte ha något planerat och bara ta helgen som den kommer! Så nu ska jag mysa ner mig i soffan med ett glas vin för lite fredags mys med f&f!
❣️
Trevlig helg på er!

Uppdatering

2018-02-07 13:05
Från Emeliiie

Hej på er!
Tänkte börja med att bjuda på en liten varmare bild nu när februarikylan är här! Som ni ser så kommer min eftermiddag att bestå utav massa plugg inför körkortet som jag äntligen har börjat taggigt tag i! Men inan jag ska sätta mig ner i lugn och ro så tänkte jag göra ett inlägg här på bloggen och uppdatera er vad som har hänt dom senaste veckorna när jag inte har varit aktiv här! Som ni läste i mitt senaste inlägg så har inte riktigt orken eller tiden funnits till att blogga dom senaste veckorna nu när jag har gått upp i heltid i skolan men som sagt nu har jag äntligen kommit in i rutinerna och känner mig inte lika sliten efter skoldagarna längre! Så vad har egentligen hänt dom senaste veckorna ? Egentligen har det väll inte hänt så mycket mer än att i torsdags så va det ÄNTLIGEN min tur att få bli 18, sen i helgen så blev rejält firad utav både familj och vänner, och fick finbesök från Sandviken då två riktigt goa tjejer kom till dalarna för att hälsa på och fira mig! Sen har det inte hänt så mycket mer!
Så hoppas ni känner el lite mer uppdaterade nu å så vill jag önska er en fortsatt trevlig dag!

6/1-18

2018-02-06 19:38
Från Emeliiie

Godkväll!
Tyvärr så va det ett tag sen jag bloggade nu, dom senaste veckorna har jag verkligen haft fullt upp hela tiden nu när jag går heltid i skolan, har inte direkt funnits nån ork till att blogga! Men nu så har jag äntligen kommit in i rutinerna å vant mig med långa skoldagar! Skönt nog så mår jag fruktansvärt bra och känner att jag äntligen har kommit till den punkten då jag äntligen kan få må bra och samtidigt klara av skolan och få ett ”normalt tonårsliv” som verkligen är en stor befrielse! Så nu när jag äntligen har kommit in i alla rutiner så ska jag även försöka hålla igång bloggen! 

Hoppas allt är bra med er, kramisss

Heltid i skolan?!

2018-01-19 10:06
Från Emeliiie

Godmorgon!
Äntligen är fredagen här så underbart! Men för mig så är det inte vilken fredag som helst utan idag börjar jag faktiskt skolan på heltid igen vilket känns så otroligt skönt men samtidigt lite läskigt nu när man mår så himla bra så är man samtidigt super rädd för att man ska braka igen nu när man mår så himla bra!! Men håller verkligen tummarna nu på att mitt mående kan samarbete med skolan nu denna gång! Skönt nog så är det en ganska kort dag idag vilket som känns otroligt skönt så man får starta lite mjukt! Men som sagt håller tummarna nu för att detta verkligen ska funka nu, vore så skönt om man kunde klarar av skolan nu!

15/1-18

2018-01-15 21:53
Från Emeliiie

Godkväll!❣️
Förra veckan blev inte riktigt som jag hade tänkt mig då jag hade så otroligt mycket planer, som tyvärr inte gick att genomföra då febern och förkylningen smög sig på! Men som tur är det en ny vecka så det är äntligen dags för nya tag och nya utmaningar!
Denna dag har verkligen sprungit iväg tycker jag! Denna dag ägnade jag åt med massa plugg inför körkortet samt lite övningskörning! Sen nu under kvällen så blev det en spontan tur in till stan för en kaffe hos farmor å farfar som va otroligt mysigt! Och nu resten utav kvällen har jag ägnat dom sista timmarna till att städa bort julen å ta fram all fin inredning till våren! Dock så önska jag att jag hade fått några extra timmar på denna dag idag, men nu är det dags att krypa ner i sängen å försöka sova!

Behandling!

2018-01-08 10:02
Från Emeliiie

GODMORGON!
Äntligen är en ny vecka här och det är dags för nya utmaningar, min morgon började otroligt bra trots att jag knappt sovit en blund inatt, iallafall så fick jag börja min morgon med akupunktur behandlingen som va så otroligt välbehövligt då det va ett tag sen jag fick behandlingen! Så dagens behandling va verkligen välbehövlig va så skönt att få ur sig all ångest, smärta, ilska och oro som jag har i kroppen, så det va verkligen uppfriskande!
Vad denna dag har att erbjuda mig har jag faktiskt ingen aning om?! Mina planer för dagen är att njuta av sista dagen på jullovet inan det är dags att gå tillbacks till alla rutiner igen då skolan börjar igen i morgon!
Jag hoppas verkligen att även ni har haft en bra start på denna dag som jag har haft!

2018, DU HAR VARIT EFTERLÄNGTAD!

2018-01-01 20:38
Från Emeliiie

2018 är äntligen här och det är äntligen dags för en omstart samt nya tag och nya chanser i livet!
2017 blev inte direkt mitt år då jag haft så otroligt mycket motgångar kämpat mig igenom blod svett och tårar för att ha försökt att överleva vissa stunder, händelser under 2017. Trotts alla motgångar jag har fått kämpat mig igenom så har jag fått så otroligt mycket lärdom under året samt blivit starkare i mig själv efter ett händelserikt år! Trotts att det har varit så otroligt mycket motgångar så är jag så otroligt glad över att jag har fått träffat så otroligt många fina människor som jag idag kan kalla mina vänner! Ni är verkligen guld värda!
Men som sagt är det äntligen dags för en omstart i livet och jag hoppas på att just 2018 faktiskt blir mitt år, då jag har så otroligt många planer på gång! Samt då jag tänker göra en comeback här på bloggen då jag har så otroligt mycket planer för bloggen i år!

Hoppas ni hade ett fint avslut på 2017 och är taggad inför 2018 för det är jag! ✨

Akrupunktur!

2017-11-07 19:43
Från Emeliiie

Godkväll!
Idag va det min tur att komma tillbacks till skolan efter ett helt underbart höstlov, saknar dock redan lovet men sånt hör väll till! Skönt nog så blev det en väldigt kort skoldag i dag, har varit väldigt trött i huvudet idag och i kroppen men skönt nog så mår jag faktiskt ganska bra övrigt i mig själv! Igår va jag på min akupunktur behandling för att lugna min själ å få ur all ångest och stress jag har i kroppen, vilket funkar så otroligt bra! Skönt nog så börjar jag äntligen få tillbacks all ro i min kropp igen och känner mig redan lugnar i mig själv! Mina planer nu för kvällen är att tända upp lite ljus i rummet och krypa mer under täcket och fortsätt lyssna på Himmelsberg podden, inan det är dags att sova!

Höstlovet!

2017-11-05 20:49
Från Emeliiie

Tråkigt nog så börjar höstlovet att lida mot sitt slut och det är dags att gå tillbacks till vardagen med lite rutiner efter ett välbehövligt lov, önska dock att höstlovet kunde vara lite längre men som tur är snart denna termin över. Så bara att härda ut den sista tiden. Övrigt så har lovet varit helt underbart då jag jag fått spenderat så mycket tid med mina vänner som verkligen va välbehövligt!

Mitt återfall + mående ?!

2017-10-30 11:31
Från Emeliiie

Godmorgon eller kanske rättare sagt godförmiddag! Ännu en gång har det blivit ett uppehåll från bloggen helt omedvetet då det har varit så himla mycket, och mitt mående har inte direkt varit det bästa dom senaste veckorna då jag dels har haft ett par återfall i min ätstörning som har taggigt så otroligt mycket på mitt psyke. Men äntligen så känner jag att allt börjar hamna på sin plats igen och jag börjar faktiskt kunna känna mig stark i mig själv igen. Så jag hoppas verkligen nu att det håller i sig, har iallafall äntligen fått hjälp nu och fått börja gå på samtal igen och börjat med akupunktur behandling vilket som faktiskt är till stor nytt och som även ger resultat!! Och åter igen så har jag även börjat läst på distans igen för att få den studiero jag behöver just nu när mitt mående går lite upp och ner, men som tur så är äntligen höstlovet här och det är dags att ta en paus från skolan vilket som är välbehövligt och har varit efterlängtat! I morse invigde jag mitt höstlov med en super mysig löptur i höstvädret och invigde utegymmet i blåsvädret! Nu ser jag fram emot en otroligt mysig vecka tillsammmans med vänner och familj!! ✨

Hon gjorde min dag!!

2017-09-22 20:09
Från Emeliiie

Äntligen är fredagen här som jag har längtat ,ska bli så himla skönt att få ta helg! I dag blev jag överraskad med blommor och en burk med massa fina citat som jag ska läsa för mig själv dom dagarna som är lite mörkare än dom andra! Hur underbar vän har jag inte som bara spontan kommer hem till mig med detta och ger mig en kram och säger att hon älskar mig?! Är så lyckligt lottad att få denna underbara människan i mitt liv! Vad skulle jag göra utan henne? Bättre vän kan man verkligen inte få! Så idag kunde man inte hålla in glädjetårarna!!

Och till dig Hannah så vill jag bara säga tusen tack för att du gjorde min dag full med kärlek!! Älskar dig världens finaste/bästa vän!!❤️
Och till er andra önskar jag er en trevlig helg!

Höstfeeling!🍂

2017-09-17 20:51
Från Emeliiie

Godkväll!
Äntligen är det dags att få krypa ner under täcket efter en dag med massa plugg, så himla skönt att fått undan så himla mycket och äntligen ligga i fas igen! Trotts flera timmars pluggning har även jag och vovven varit ut på en långpromenad vilket som va jätte mysigt då jag även passa på att träffa världens finaste vän som gav mig en stor styrkekram som verkligen va välbehövligt idag!! Och nu på kvällskvisten har jag små städat lite och tänt upp ljus i hela rummet! Har verkligen sån höstfeeling nu! Så nu ska jag bädda ner mig bland alla ljusen å bara njuta av att hösten är här!!

Öppnar upp bloggen igen!!

2017-09-14 10:21
Från Emeliiie

Godmorgon!

Måsta säga att det är super kul att se att jag har så många läsare kvar på bloggen trotts att jag stängde ner bloggen ett tag! Men nu är jag äntligen tillbacks och har bestämt mig för att ha kvar bloggen så idag öppnar jag upp mitt konto igen! Den senaste månaden har verkligen varit KAOS för mig. Har pendlat i mitt mående ganska mycket den senaste tiden, allt började i samband när skolan började igen då det blev ganska mycket förändring för mig då många utav mina vänner valde att byta skola så kände mig fruktansvärd ensam ett tag som gjorde att jag kände mig deprimerad. Även för mig så va skolbyte aktuellt ett tag då jag funderade på att byta till Falun men igår tog jag beslutet om att stanna kvar på Smedenskolan vilket jag tror kan vara rätt beslut! Men efter några veckor med ett mående som har varit upp och ner så börjar jag äntligen landa i allt å kan känna att jag börjar på att få en balans i mitt mående igen vilket som känns super skönt!!

Kram på er!

Sluta blogga?

2017-08-17 22:33
Från Emeliiie

Godkväll på er!!

Har fått ganska mycket frågar dom senaste dagarna om jag har slutat bloggat! Och om jag ska va ärlig så har jag funderat på att stänga ner bloggen för känner att det inte finns så mycket motivation för att fortsätta blogga just nu! Dom senaste dagarna har varit väldigt upp och ner för mig då jag har haft så otroligt mycket blandade känslor kring allt! Och speciellt över skolan som började igår, vilket som känns lite jobbigt eftersom detta läsår kommer bli lite annorlunda för mig! Så just nu känner jag att jag vill fokusera på skolan och mitt mående och få det att funka och bli så stabilt som möjligt inan jag tar tag i bloggen igen!! Så förmodligen kommer jag att lägga bloggen åt sidan nu ett tag och så får vi se hur det blir framöver!

Vad har hänt?

2017-08-08 12:25
Från Emeliiie

Godmorgon!!
Vart ännu ett uppehåll från bloggen tyvärr då mitt mående inte har varit så jätte bra och stabilt dom senaste veckorna. Det har även hänt lite saker den senaste veckan som gör att mitt mående är stabilt igen! Då jag och Linus bestämde oss för att gå skilda vägar då vi inte trivdes så bra i förhållandet! Och speciellt inte jag som kände att vi va alldeles för olika! Så vi valde att gå skilda vägar men vi skildes absolut inte åt som ovänner så vi är fortfarande vänner och har kontakt nästan dagligen!! Så tyvärr var det de jag behövde för att kunna mår bra igen tråkigt nog! Men äntligen så är mitt mående på topp igen! Så nu när allt har lagt sig och jag har börjar landa i allt så känner jag att det är dags att ta tag i bloggen igen!!

Piggare!!

2017-07-25 11:55
Från Emeliiie

Godmorgon!

Äntligen så börjar jag känna att jag är på bena igen efter omständigheterna! Börjar få tillbacks orken igen och rädslan över det som hände har släppts nu! och har även fått lite nya mediciner utskrivna så känner mig redan piggare!! I morse vakna jag upp och va feberfri vilket var super skönt så kände att jag ville ut och röra på mig så det fick bli en promenad med vovven i ett lugnt tempo vilket var jätte skönt att få lite frisk luft!!

AKUTEN! Vad hände ?

2017-07-23 18:18
Från Emeliiie

Som ni kan se i rubriken så blev inte min resa till Helsingland så himla lyckad tyvärr.. igår fick det bli ett besök till akuten pågrund av att jag fick andnöd och behövde få hjälp med andningen! Som tur va fick jag komma in direkt på akuten och fick genast ett eget rum då jag genast fick ventoline, syrgas och betapred som hjälp för att vidga luftrören, läkaren kunde höra att jag hade en förträngning i lungan. Så väntade på en tid på röntgen men efter ett tag så började alla mediciner jag fått ge effekt och jag började känna mig bättre, så läkaren ville aldrig utsätta mina lungor för röntgen så då ansåg dom att det va bättre att jag fick åka hem och sova och avvakta då även blodproven såg normala ut! Och det som troligtvis gav mig problem med andningen va att det visade sig att det fanns mögel i huset vi bodde i! Så igår fick jag tyvärr avbryta våra lilla weekend i Helsingland och fick åka hem till Dalarna igen tråkigt nog!! Men som tur fick jag iallafall några roliga minnen från Helsingland!