RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-01 00:14:51

Emmaa1998

Emma1998 blogg på Nouw

Vad har hänt under det senaste året?

2019-09-29 22:04
Från Emma1998

Hej på er!

Såg idag att det var över ett år sedan jag uppdaterade denna bloggen. Så tänkte bara skriva lite snabbt och kortfattat vad som har hänt sedan sommaren 2018 tills nu 2019.

Tog studenten sommaren 2018, men det har jag redan uppdaterat denna bloggen om. Sedan så började jag jobba som behovsanställd inom lokalvårdare på ett sjukhus och är fortfarande kvar där men snart är det dags för en uppdatering känner jag. Då jag behöver ett mer stabilt jobb med fast inkomst varje månad om jag vill flytta hemifrån någon gång.
Vad har mer hänt? Jo jag åkte på 2 utomlands resor 2018, en vecka på sommaren till Rhodos och sedan en weekend till Köpenhamn på vintern. Skaffade även en liten kattunge sommaren 2018, så nu är han över 1 år, Det är en liten norsk skogskatt blandat med birma och hans namn är Bobo....

I februari 2019 blev jag singel efter 3 års förhållande. så hade en tuff period under början av året då jag samtidigt stod utan jobb i 4 månader då dem inte behövde hjälp under dem månaderna på jobbet.

Nu för tiden är jag bara hemma om jag inte jobbar vilket har blivit en hel del det senaste. Jobbade bland annat hela sommaren så blev ingen utomlands resa i år + jobbade under hela mammas semester så vi kunde inte hitta på något kul heller då jag ville bara ta de lugnt under helgerna och vila. Sen har jag även träffat lite vänner, vilket jag knappt har gjort i år så det är ju kul att komma ut och träffa dem igen.



Bild 1 : Från Rhodos, Bild 2 : Från köpenhamn, Bild 3: från när man va arbetslös, Bild 4 : En liten söt selfie från jobbet, Bild 5 : Bild på mig och älskade Bobo.

Tillbaks lite smått!

2019-09-29 00:22
Från Emma1998

Godkväll på er!

De va ju ett väldigt bra tag sedan jag bloggade här på nouw, bloggade ju ett tag på devote.se men helt ärligt så var det inte en bloggportal för mig. Den var bra och så men ska jag vara helt ärliga så föredrar jag alltid nouw. Det är på denna bloggportalen jag startade min första blogg och sedan har jag hoppat runt mellan visa bloggportaler ett antal gånger tills jag bestämde mig för att stanna på nouw i flera år. Så 2018 kände jag för en uppdatering och ville testa en annan bloggportal igen och då blev det devote.se men tappade motivationen helt till att blogga och nu är jag faktiskt lite små sugen på att blogga igen. Så därför tänker jag komma tillbaks till denna bloggen!

Tänker inte lova er ett inlägg per dag till att börja med utan jag tänker uppdatera så fort det händer något kul och jag har lust att skriva ett inlägg. Så jag hoppas ni har lust att följa mig här på bloggen igen och tycker att det ska bli kul att läsa det jag har att skriva!

Byt bloggportal!

2019-02-25 13:05
Från Emma1998

Hej på er alla mina läsare!

Jag tänkte bara meddela att jag har byt bloggportal till devote.se/emmaa1998

Så ni får jätte gärna följa mig där istället!

Ha en fortsatt trevlig dag!


Förklaring till er!

2018-06-11 22:27
Från Emma1998

Hej på er!
Som ni flesta vet har jag varit väldigt oaktiv här på bloggen den senaste tiden och det är för jag har tappat lusten. Jag har tappat lusten till att fortsätta blogga och skriva om mitt liv och jag har även tappat inspirationen. Blogga är något jag har gjort en väldigt lång period och bara på den här bloggen så har vi vart tillsammans i snart 4 år i september. Innan dess har jag även hållit på med bloggandet i en längre period på olika bloggportaler. Men just nu känner jag inte samma känsla som jag gjorde för någon månad sedan när det gäller bloggandet.. Jag vet inte om jag får tillbaks den känslan till att blogga igen, men självklart hoppas jag på det i framtiden. Just ni har jag tagit ett väldigt svårt beslut och det är faktiskt att jag tänker sluta blogga.. Bloggen kommer självklart finnas kvar tills jag får lusten tillbaks och jag vet att jag kommer få den tillbaks någon gång säkert men just nu känns detta beslut som ett bra beslut. Eftersom det är ju inte kul att läsa ett halvbra inlägg där jag bara skriver en massa saker utan skriva det med kärlek..

Jag kände att jag var tvungen att förklara mig till er så ni vet vart jag tar vägen eftersom jag fortfarande ser att folk dagligen besöker min blogg utan uppdatering.
Just nu kommer ni att hitta mig på youtube framöver då det är något jag har fått ett intresse för. Så ni som läser min blogg jag hoppas att ni vill fortsätta följa mig och min resa på youtube istället!
Länk : https://www.youtube.com/channel/UCky5p09snstwGT6fvTDK09g
Eller sök på : Emma Jonsson
Hoppas ni fortfarande vill läsa min blogg om jag kommer tillbaks till det i framtiden!

#lelite

2018-06-04 12:00
Från Emma1998

/Vi är ett par stycken som ville ha mer kärlek på nätet. Mer positivet. Mer glädje. Så därför kommer här 5 frågor, som vi vill använda för att fylla internet med lite mera kärlek!/
1. Nämn en av dina egenskaper, som du är stolt över?
En av mina bra egenskaper som jag är stolt över är att jag har kämparglöd. Jag ger inte upp i första taget utan försöker så långt det går tills det tar stopp!

2. Lägg upp en bild, som fyller dig med lyckliga minnen!
Bilden säger mer än 1000 ord!


3. Berätta om en sak som varit svårt i ditt liv, men som har lett till något positivt?
Var skoltrött i måååånga år och funderade på att hoppa av skolan många gånger under gymnasietiden, MEN äntligen detta året tog jag studenten!!!! Sååå fortsätt kämpa!!!
4. Lägg in ett citat, som fyller dig med hopp.
A dream is not just not dream, it can be true if you fighting for it.
5. Berätta om en människa (vän, familjemedlem, offentlig person), som inspirerar dig?
Min mamma inspirerar mig då jag ser henne ofta kämpa. Men ändå tar hon igenom sig det! Världens finaste mamma! ❤️
#lelite

Vill du också delta i #Lelite? Följ denna länk: https://nouw.com/fellencia/lelite-33938741

Min student dag - video

2018-06-03 15:49
Från Emma1998

Uppdaterering sedan sist - youtube video

2018-05-27 23:34
Från Emma1998

Badtunnan Town

2018-05-26 09:17
Från Emma1998
I samarbete med : svenskabadtunnor.se

Går du runt och funderar på att skaffa en badtunna? Isåfall har jag ett väldigt bra förslag till dig!

Skaffa en här ifrån : https://svenskabadtunnor.se/badtunnor-1/

Jag personligen gillade badtunnan Town, Den var väldigt still ren och väldigt snygg! Tänkt att ha den på altanen eller sin uteplats? Hur mysigt hade inte det varit?! Du får plats med 1 - 8 personer och den går att värma upp till 38 grader. Vilket gör att du kan bada i den året om och hur bra är inte det?! Vem vill liksom inte ta ett kvällsdopp utomhus mitt i vintern? Men med denna badtunna kan du göra det när du vill och hur mycket du vill! Jag själv kommer lätt beställa en badtunna om jag flyttar till ett hus med altan eller uteplats. Eller kanske tar en lägenhet på botten våningen bara för att ha en balkong på markplan så jag kan inskaffa mig en badtunna.. Vi får se hur det blir men en badtunna lär jag inskaffa då jag älskar att bada och det blir ju så tråkigt att bada i sitt badkar hela tiden!

Badtunnan kan du välja mellan mörk eller ljus steneffekt på insatsen vilket är hur bra som helst för då kan du ju välja vilken färg just DU vill ha. Badtunnan värms upp genom en gasolvärmare och det bästa av allt är att det är FRI FRAKT och det går att delbetala i 24 månader utan ränta.

Så gör som jag ska göra när jag flyttar hemifrån och beställ en badtunna från svenskabadtunnor.se

FINNS FLERA OLIKA MODELLER PÅ HEMSIDAN!!!

30 års kalas.

2018-05-25 20:31
Från Emma1998

Godkväll på er!
Igår kom inget blogginlägg upp men de hände inte så mycket. Tog de mest lugnt, va i skolan på en lektion, sedan åkte jag och Gabriella och fixade. Sedan åkte jag hem åt mat och tog de lugnt resten utav kvällen. Idag vaknade jag runt 9/10 tiden då jag inte hade skola idag vilket var skönt. Har bara tagit de lugnt hela dagen fram tills 4 tiden. Då åkte jag, mamma och Martina hem till min morbror och träffade släkten då min morbror hade kalas idag då han fyllde 30 förra månaden.
Vi var där ett tag och därefter åkte jag och mamma hem och Martina drog till sin pojkvän. Väl på vagnen kom några polis volontärer på så trodde något hade hänt men de hade det inte så jag och mamma snackade lite med dem om värmen som kommit samt om vi trivs där vi bor eller inte. När vi väl kom hem så byte jag om till pyjamas och la mig i soffan och myste med lite chips och cola zero tillsammans med mamma och kollade på film.
Klockan börjar närma sig 9 tiden och jag börjar bli riktigt seg. Värmen tar ju verkligen på än samt att man inte gör så mycket. Så kommer nog gå och lägga mig innan 11 idag tror jag vi får se.
Och en sjuk grej! Det är endast 1 vecka kvar innan jag tar studenten?! Alltså nästa fredag så springer jag ut från skolan en sista gång!!!
Bloggar mer imorgon

Tur kan snabbt bli otur!

2018-05-23 17:21
Från Emma1998

Godeftermiddag på er!
Hahah gud va snabbt turen kan vända.. igår va en otroligt bra dag och idag va oturen framme.
Började redan på morgonen då jag kom sent till lektionen, men tror ni inte jag behövde komma?! Stressat i onödan för att bara sitta där och glo i typ 1 timme pga att jag var klar med allting? Efter lektionen skulle klassen åka till hönö så då gick vi på bussen i centralen och byte till färjan, sedan när vi väl va i hönö så tog vi de mest lugnt, doppade våra fötter i vattnet och spelade kubb, sedan uppstod lite privata problem med en viss person över telefonen så jag var piss sur. Sen när vi skulle gå tillbaks till färjan för att åka hem så drog vi ett par stycken lite tidigare än andra ( dem som kunde vägen) så vi gick vilse för att komma tillbaks till färjan behövde vi bestiga berg, motorväg och högt gräs. När vi väl hade åkt över med färjan skulle några av oss köpa vatten i en butik och påväg tillbaks till busshållplatsen missade jag en jävla trottoar så hela foten vek sig och jag ramlade och skrapade ut hela högra benet samt vrickning i vänster foten. Eller jag vet inte ens om de är vrickning då jag bara är svullen och har ont, är verken blå eller har så ont att jag kan gå. Som
TUR var gick det inte värre, hade ju vart piss om jag hade brutit benet eller inte kunna stödja mig mot foten eftersom de är studenten nästa fredag. Men sedan åkte jag iallafall, och då insåg jag att jag har bränt min övre del av ryggen och nacken, samt lite på axlarna.
Åt iallafall mat och nu ligger jag bara i soffan och tar det lugnt. Kommer inte hända så my let mer idag förutom att komma på tv och vila foten så den blir bra innan studenten!!
Så bloggar mer imorgon!