RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-07-11 21:32:19

sandraevekarlsson blogg

sandraevekarlsson blogg på Nouw

All the small things.

2019-04-13 21:30
Från sandraevekarlsson

Hejhej, sitter och kollar igenom gamla bilder och filmklipp. Från flera år tillbaka. Det får mig att inse hur mycket man saknar den gamla tiden. Där jag och mina två bästa vänner alltid var med varandra. Vi kunde bara vara ute och göra ingenting och ha hur roligt som helst. Och ibland hade vi spontana kvällar som bestod av alkohol, musik och skratt. Bara vi tre liksom. Det var vi tre mot världen. Nu känns det nästan som om man glidit ifrån varandra, var och en har jobb, pojkvän osv.
Så dagarna består av att jobba sen kolla serie eller något innan läggdags inför nästa jobbdag. Alla dagar är i princip likadana.
Kunde jag vrida tillbaka tiden så skulle jag göra det, för jag var så full av energi och glädje då. Visst är glad nu med, men jag är en sån person som behöver umgås med mina vänner och bara ha roligt. Inte bara jobba och titta serier/film hela dagarna.

pusspuss.But you've just turned me inside out.

2018-12-08 00:18
Från sandraevekarlsson

Hejhej, har inte bloggat så mycket för har haft fullt upp med partykryssning, jobb och packa inför flytt och sen själva flytten.
Nu är man snart helt inflyttad med alla saker, ska bara försöka hitta en till byrå att ställa några utav terrariumena på, med lådor så man kan ha småsaker i också. Kan berätta lite kort fattat lite av det roliga sakerna som hänt.

Den 22-24 november så var jag med min bästa kompis på partykryssningen x-cruise och såg bland annat Kaliffa, Italobrothers och LBSB. Det var sjukt grymt, träffade massa nya och trevliga människor, dansade och drack alkohol.

Fredagen den 1a december fick jag nycklarna till nya lägenheten. Så flyttade in dom stora möblerna och lite till då, sen resten på lördagen.

På kvällen den fredagen så gick jag och mamma till träffen och buggade till vårat favorit dansband Donnez. Det var hur kul som helst, skönt att få egen tid med sin mamma också. Kul att vi har lite samma intressen.

Nu när det är min lediga helg så ska jag dricka lite alkohol och lyssna på härlig musik!

Puss.

When you breathe, I want to be the air for you.

2018-11-08 22:11
Från sandraevekarlsson

Hejhej, idag ringde chefen vid 9 och hon mådde inte så bra. Så fick börja jobba 10 istöllet för 12.
Så det vart lite stressigt, hann inte ens äta frukost. Idag började kampanjen på jobbet också. Så vart att sätta upp de sista skyltarna och fixa iordning lite.

Sen under dagen har vi haft fullt upp, städat akvarium och fyllt dom. Packat upp varor, hjälpt kunder, och städat och donat
Klockan 18 slutade jag, då mötte mamma mig så gick vi hem till henne, sen kom lilja. Då åt vi hemmagjord pizza och satt och pratade lite. Sen var jag tvungen att cykla hem.
Så nu har jag diskat, tvättat, bäddat rent i sängen och dammsugit.
Förhoppningsvis är chefen frisk imorgon så då får jag börja 15-18. Och så kommer pojken imorgon kväll. Så nu ska jag kolla lite serie och bara ta det lugnt!

Puss.

So, what if I never hold you, or kiss your lips again?

2018-11-07 13:13
Från sandraevekarlsson

Hejhej, nu börjar jag känna mig stressad. Har massor att stå i på jobbet. Ska planera alla kampanjer, vart varorna ska stå och beställa skyltmaterial plus att jag har ansvar för våran facebook sida. Sen ska jag på partykryssning i två dagar den 22-24 november. Och helgen efter det är det flytt som gäller. Och har nyligen fått reda på att jag kanske inte kan hämta nyckeln till nya lägenheten förrens måndagen efter den helgen. Och har redan sagt upp elen på den här lägenheten så vet inte hur jag ska kunna flytta och städa utan el i total mörker..
Och kan inte flytta mitt i veckan för jag arbetar, och dom som har körkort och kan hjälpa till jobbar också. Så de är hel snurrigt i mitt huvud just nu. För mycket att tänka och hålla reda på. Men det löser sig väl, det brukar det göra i slutändan.

Puss.Men spegeln äter upp det positiva som hon ser.

2018-11-06 11:41
Från sandraevekarlsson

Hejhej, idag är en dag då jag inte mår så bra. Det kommer och går. Antar att det finns såna dagar för alla. Men just idag skulle jag bara vilja ligga i sängen, omstoppad av mitt täcke. Kolla på min favoritserie och drömma mig bort lite. Drömma att jag är någon annanstans.
Men idag jobbar jag 15-18, så får hoppas att jag känner mig gladare senare under dagen. För den här känslan är jobbig. Känns som jag ska börja gråta för inget liksom. Känns som en stor klump i magen. Har känt så ganska ofta nu för tiden. Alltid när man är ensam så smyger det upp på en. Tankar om att man är ful, otillräcklig, värdelös. Att man kunde ha gjort saker bättre i livet. Men det är ju sånt som är omöjligt att ändra på nu. Men jag känner att det är okej att inte må bra jämt. Man måste få gråta ut ibland.

Puss.

I was at the top and now it's like I'm in the basement.

2018-11-05 21:52
Från sandraevekarlsson

Hejhej, idag var jag ledig. Så tog sovmorgon och sov till ca 11. Sen gick jag ut men hunden och åt lite frukost. Sen träffade jag pojkvännen och Kattis och gjorde ett ärende. Efter det så åkte jag hem och kollade lite serie och tog de lugnt till klockan 18. Då tog jag cykeln och cyklade och träffade Cicci så hade vi lite egentid och åt på vipsgrillen för att sen gå och sola solarium på videobutiken.

Så nu har jag varit ute med hunden sista promenaden och gett henne kvällsmat. Ska sitta och lyssna på musik en stund sen kolla lite serie innan läggdags.

Puss.

Look into my eyes It’s where my demons hide.

2018-11-04 21:17
Från sandraevekarlsson

Hejhej, nu när det börjar närma sig jul så börjar man fundera mycket på gamla tider.
Kan säga nu att jag inte haft någon riktig glad julkänsla på många år. Visst har fått fira jul med mitt ex familj då när vi var tillsammans, och visst var det super trevligt. Men det är inte riktigt samma känsla som jag en gång kände. Brukade ligga sömnlös dagen innan julafton. För att jag var så exalterad. Inte för julklapparnas skull. Utan att få fira jul med min mamma och min lådsaspappa. Få sitta med dom, titta på Kalle Anka samtidigt som vi åt och hade det trevligt.


Min riktiga pappa och ena bror dog precis innan jag fyllde 2 år, i en drunkningsolycka. Så kände aldrig min pappa.
Men ungefär när jag var ca 6 år så träffade min mamma en ny man. Som jag såg upp till som en pappa.
Så vi blev som en liten familj tillslut. 
Eftersom jag är yngst så har nästan alla mina syskon firat med sina flickvänner/pojkvänner. Så de har oftast bara varit jag, mamma och Ronny ( min lådsaspappa ), sen brukade hans två söner komma förbi på jul också. Men sen en dag i maj 2010 så fick vi ett samtal att Ronny hade fått en hjärtinfarkt och att dom inte kunde rädda hans liv. Från och med den dagen så tappade jag all julkänsla. För nu kom den tiden då vi skulle få flytta runt en del. Så julen har aldrig varit desamma sen dess.


Så ni som faktiskt har en familj att fira jul med, gör det. Ta vara på tiden ni har tillsammans. För den kan vara kort. Rätt som det är så kan den ni älskar tas ifrån er. Säg att ni älskar varandra ofta, ta vara på dom små stunderna med varandra. Slösa inte tid på att bråka och vara arga på varandra. För man vill inte att ens sista ord ska vara något ont. Som min sista mening till Ronny var dagen han dog. Det hemsöker mig än idag, känner sån stor skuld.
Den morgonen hade vi ett stort bråk. Kommer inte exakt ihåg om vad. Bara att jag innan han åkte till jobbet sa till honom: "Jag hoppas att du dör". Man ska akta sig för vad man önskar, för den dagen blev den meningen verklighet. Vet att jag såklart inte hade något med hans död att göra, men nu får jag leva med den här skuldkänslan för resten av mitt liv. 

Så som sagt, älska varandra, mycket och ofta. Berätta för era nära och kära hur ni känner. Ta en fika med en gammal släkting ni inte träffat på länge, eller varför inte den där kompisen ni hade så bra kontakt med förr. Ta vara på varandra, livet är skört.


puss.

It was only just a dream.

2018-11-03 18:17
Från sandraevekarlsson

Hejhej, idag jobbade jag 10.45-16.15, sen cyklade jag hem och lämnade hunden. Sen gick vidare till Cicci och hämtade flyttkartonger som hon köpt till mig. Så nu har man börjat packa lite, inte långt kvar tills flytten.

Bor just nu i en lägenhet i andra hand, och har äntligen fått första hands kontrakt på en lägenhet. En 1a på 55 kvadrat.
Så skönt att ha ett eget utan att känna stressen av att man snart måste flytta. Så 1a december får jag flytta in. Ska bli riktigt skönt!
Så nu sitter jag med en ansiktsmask, lyssnar på lite musik och tar det lugnt inför ännu ett jobbpass imorgon. Sen får man vara ledig på måndag iallafall.

Ska väl snart laga lite mat och fortsätta kolla på min serie, that 70s show.


puss.

I know you love her, but it's over mate.

2018-11-03 00:09
Från sandraevekarlsson

Hejhej, vaknade upp med pojkvännen runt 11. Gjorde varma mackor åt oss och pratade lite innan han åkte hem.
Senare så vilade jag lite, åt mat och såg serie.

Runt 20.00 träffade jag Cicci, så vi gick upp till klocktornet och spelade pokémon en stund och bara satt och pratade. Sen följde jag med henne hem, där satt vi och kollade en stund på gamla bilder på oss från 2008.

Och gud va man har förändras under alla dessa år. Saknar tiderna förr. Även om jag hade de väldigt tufft i skolan pågrund av mobbning så hade jag, Cicci och Lilja många roliga stunder under dom åren vi var nästan varje dag. Men saker förändras, folk förändras. Självklart är vi fortfarande bra vänner, umgås ibland och så, men de är ju inte som förut. Cicci bor ihop med min bror nu och har skaffat nya vänner, Lilja har skaffat en pojkvän i Linköping som hon åker till när hon kan. Och jag har skaffat kille nyligen. Så man ses ju inte lika ofta när man är ledig som man gjorde förr i tiden. Men är glad över att vi fortfarande umgås och har bra kontakt efter 12 års tid.


puss

So many memories

2018-10-02 22:15
Från sandraevekarlsson