RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-11 13:22:53

FabulousMe blogg

FabulousMe blogg på Nouw

TEEZER

2016-04-16 21:42
Från FabulousMe

Har sagt det tidigare men säger det igen Tangle Teezer! den bästa borsten som finns. Den är skonsam, kompakt och väldigt söt. vad mer kan man begära? jag är inne på min 3:e Teezer, vilket är ett sjukt bra betyg. Finast är den i rosa leopard...

Ni hittar den på hm

4 MÅNADER

2016-04-16 21:19
Från FabulousMe

Min lördag har spenderats med denna snyggingen, vi (jag) har shoppat, lagat mat och varit ute på en lång promenad. tänk att du har varit min i snart 4 månader, hur snabbt går inte tiden?

Obeskrivlig lycka med dig baby

ANDAS

2016-04-14 16:25
Från FabulousMe

Gud vad längesen jag skrev ett inlägg här. ska försöka ta tag i bloggandet igen, det har hänt så sjukt mycket i mitt liv på väldigt kort tid så jag har knappt hunnit andas både positivt och negativt.

bild från i helgen har jag för mig.

BLONDEST

2015-07-20 16:57
Från FabulousMe

KATTFNATT

2015-07-19 16:00
Från FabulousMe

Älskar min lilla livsnjutare så otroligt mycket. Han är den gosigaste mest sociala katten som finns. Här har ni hans favoritsovplats förutom min säng. Men låt er inte luras av hans stora kinder & gröna ögon, när han får kattfnatt mitt i natten är han inte lika söt;)

Puss från Felix

KICKS GRADUAL TANNING

2015-07-19 13:10
Från FabulousMe

Efter att jag vart ganska besviken på Kicks instant bronze bus då den var svår att få jämn & något tjock i konsistensen samt att jag inte blev särskilt brun. Trots jag vart skeptisk till att testa Kicks Gradual tanning ville jag ge den en chans. Vilken tur att jag gjorde det för den är galet bra. Trots att krämen är vit så blev resultat helt jämnt. Den är perfekt för ovana busare då krämen är lätt att jobba med. Jag tycker också att jag blev brunare av Gradual tan än bronze varianten. Färgen går åt det gyllenbruna hållet vilket jag älskar. Du behöver inte förbereda huden med en body lotion då Busen är som en bodylotion, då den innehåller shea butter & vitamin E.

@Kicks

SJUNDE HIMLEN

2015-07-19 12:54
Från FabulousMe

​Tyckte det var dags att tipsa er om två budget favoriter. Duschcremen från Barnängen med doft av kakao är amaaazing, jag är i sjunde himlen när jag duschar med den, älskar doften... fattas bara att jag är på en exotisk öde ö. Min bodylotion är från Vaseline med kakaodoft såklart, min hud är bebismjuk efteråt. Perfekt för alla torrisar. Till alla kakao älskare spring & köp!

TODAYS SNAPSHOTS

2015-07-19 12:14
Från FabulousMe

​Dagens Jessica har ni här. Laddar som vanligt upp med en iskall Celsius;) Psst ser ni min lilla stalker i bakgrunden på tredje bilden hihi. 

ODD MOLLY

2015-07-19 12:07
Från FabulousMe

Lite seelfies (inte från idag). Har haft fullt upp med att jobba så bloggen har lagts på hyllan. Men har fotat en del ändå, men bilderna blir liksom försenade in på bloggen. Men dessa snapshots är från förra veckan, en av årets varmaste dagar har jag för mig. Min vackra blus är från Odd Molly för er som undrar.

PAKET FRÅN ELEVEN

2015-07-19 11:13
Från FabulousMe

​Har helt glömt bort att visa er vad jag klickat hem från Eleven. Nya sminkborstar från Real Techniques som för övrigt är dem bästa och mest plånboksvänliga borstarna som finns samt en smokie eye brush från Dirty works. Jag klickde också hem en ny pincett från Rubis som är i särklass den bästa pincetten genom tiderna. Köp genast ni kommer inte ångra er plus att den är pimpad med en diamant. Loooveit