RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-23 09:32:59

Misswhite

DEN LILLA FLICKANS VITTNE

2008-08-29 17:44

DEL 1 


I det här fallet, så var det familjen Mhur som blivit drabbade. De här två dagarna utan deras flicka har varit hemska! Idag så är flickans moster och hjälper till hos flickans mamma,pappa och syskon eftersom dem inte klarat så mycket. Det hördes två hårda bankningar från dörren."Ninna går, du och öppnar?" Säger mamma Angelica. Ninna nickar lite grann, och reser sig. Hon springer inte fram som hon gjorde förut, utan går med tunga steg och låser upp dörren. Det var en kort kvinna, med ljust hår och blåa ögon som liknade mamma. Deras moster förstås!"Hej Ninna." Säger moster och lyfter upp Ninna högt i luften."Hur mår du?" Frågar hon oroligt, och sätter ner Ninna."Jag mår verkligen inte bra moster!" Svarar Ninna, och mostern tar av sig sina skor och sin tjocktröja och följer med Ninna till mamma,pappa,Elina och Elisa."Hej!" Säger mamma och ger alla en kram."Alltså, polisen ringde igår och berättade att.." Säger moster Ewa. Man såg redan hur det rann ner en flod tårar och landade på en tidning, som blev blöt av Ewas tårar."Att dem hittat vår prinsessa men att, hon inte går att rädda." Nu var det inte bara Ewa som grät längre, utan alla.
Hööj,,,

2008-08-29 17:41
Ja hej på er, för den andra gången... Är inte hungrig, så jag hämtar inte något. Men, iallafall. Tänkte skriva en saga till er, som många valt ut. Ja som dem tycker att jag ska lägga ut, den är sorglig och lite läbbig, men ni klarar er nog för en sådan värsting är det inte. Jag hoppas verkligen inte att ni snor den!

Hej ;)

2008-08-29 17:31

Heejjsan, läsarna! Idag har det för det mesta bara varit en jobbig dag, vi var bort och gjorde massa jobbiga saker, sen fick vi klättra i en massa maskiner och sådant. Men det var väl trots allt roligt ändå, för det här får man ju inte göra någon mer gång. Aja, annars så gör jag inget mer än att chattaaaaa, eller nej inte längre för min syrra (Juzz), fick trojanska hästar om ni nu vet vad det  är. Ja, ett slags virus.

Tjenaaah

2008-08-27 23:10
Tjenare, jag är Yazz från den andra bloggen. Har precis tröttnat som Juzz då, men där skrev jag olika saker och så där. Och det här namnet lät mycket finare, är iallafall hemma från Kuba. Där det var grillhett, du behöver nog inte brunkräma dig mer. Åk dit istället, för det! Men aja, jag ska iallafall gå och lägga mig nu p.g.a skolan imorgon , där man nu ska vakna väldigt tidigt. Det är så drygt, 6.30 Hej då gottfolk då, godnatt och sov gott allihop! ;D