RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-11 13:43:19

Karinbergman

Goddagens

2007-03-23 18:44
Jag har inte så mycket att säga, bara det att jag är sjukt stressad. Jag orkar egentligen inte sitta här och skriva. Men det är trots allt fredagkväll. Och den är redan igång, klockan är redan 19:00 snart. Jag har kommit hem, pluggat och suttit här lite. Jag avskyr att plugga. Jag har aldrig gillat det! Vem nu gör det?..Aja, jag tänkte inte skriva så mycket här. Men jag har tränat det mesta nu, så jag har sträckt min högra hälsena. Det gör ont, alla skor jag har klämmer precis på hälsenan så jag haltar och ser helt sjuk ut då jag går.Så jag måste ta det lugnt, lycka till med det ^^Men nu ska jag gå, ska se på film med min tvilling :) tihi. Ha det super fint!

Goddag.

2007-03-09 14:04
Nu är jag här igen. Jag är sjuk. Jag har ont och jag är fruktansvärt trött. Hela eftermiddagen igår låg jag och små sov i mitt mörka rum. Det var skönt, men jag kan knappt inte vara uppe, och jag vet inte riktigt varför jag sitter här nu bara för det.. Men jag ska bara skriva lite och sen logga ut. Och gå å lägga mig och se på film.Jag fick min takida tröja igår och mina skivor! iiih, jag har försökt lyssna på dom men för att jag är sjuk och klarar inte av höga ljud osv så har jag inte kunnat lyssna på en del av dom bästa låtarna. Men de lugna har gått an.Annars så är det Lars Winnerbäck som gäller nu. Och jag älskar elegi, den är så sjukt fin."Vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut. Som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut. Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division.. Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron."Jag fattar inte hur man kan skriva så fina låtar. Det är perfekt lasse väder, eller en perfekt lasse dag. Jag är sjuk, klarar inte av att lyssna på hög och skrikig musik, så det är här lasse kommer in <3Nähe, nu vill min syster ha hjälp med photoshop, jag funderar på om jag ska hjälpa henne och sen se på film eller gå och lägga mig för att vila. Vilket jag iförsig behöver! Jag återkommer nog i dagarna och skriver lite här då och då. Och så kommer det en ny bild på mig, den ser lite mysko ut men vad sjutton!Ha en fortsatt trevlig dag! Jag ska försöka göra mig frisk iaf :)

Hejhallåhej!

2007-03-06 17:23
Jag har inte varit här på jätte länge. Har mycket och göra nu i skolan osv. Men jag överlever, längtar till nästa lov så jag kan få ta det lugnt ett tag. Sover knappt ingenting nu för tiden, det är lite trist! Det har hänt väldigt mycket sen jag senast skrev, vilket var längesen!Jag mår fint och jag hoppar runt som jag brukar. Och jag har köpt nya fin fina byxor! :D Lägger upp bilder på lite olika ställen, jag har länkat några utav dom på min presentation..Just nu så sitter jag bara och väntar på att jag ska få en avi till posten, för jag har beställt en massa saker från takidas hemsida: www.takida.seSå jag läääängtar! Jag borde få mina saker imorgon, det låter rimligt eftersom jag beställde sakerna i söndags. Iiiih, sen kommer jag gå runt i min tröja och lyssna på mina skivor för fullt! <3Och det kommer i år, igen! Jag ska dit. Jag ska dit!! :)Har blivit sjukt galen i takida (i försig har jag varit det mest hela tiden!!) men jag tror jag har blivit mera galen i dom nu.Vi har redan gjort svenska nationella prov, dom är snart över. Sen har vi "bara" engelska och matte kvar.. Jag tror jag smäller av! Jag känner bara hur allt kommer emot mig och jag kan inte stoppa något utav det.Men jag har överlevt än så länge så det borde gå bra.Jag ska försöka skriva mer här! Jag har bara så lite tid mest hela tiden. Men som sagt, jag ska försöka!

Onsdag

2007-01-17 15:16
Idag så skulle jag slutat vid 15:45 men eftersom min sista lektion inställdes pga gymnasiesamtal och grejer. Så nu är jag hemma och min stora syster har bakat, och det känns jag ändå hit så det skriker i min mage :/ jag ska nog snart gå ner och se om jag kan få i mig något. Har ändå ätit rätt mycket idag, frukost, lunch och frukt =) men om man tränar så gör man. Och om 3 dagar så åker jag till fjällen :) med skolan, det ska bli riktigt kul! Så på lördagkväll 22:45 så bär det av. Jag kommer inte sakna denna hålan, ibland blir jag så jävla trött på hela skiten. Och nu funkar mina linser som dom ska också, jag blir fettglad över det! Och nästa vecka då jag är i fjällen så ska jag ringa Markus såklart, bland annat :) Och Camilla =) pratat med Markus i 1 år nu så nu ska vi äntligen prata. Och likadant med Camilla, den 17 februari så har vi pratat i 1 år. Jag är lycklig. Dessa är några utav mina bästa kompisar. Jag blir så fruktansvärt glad och lycklig!Plus att jag får åka snowboard igen <3 iiiiiiiih! Jag längtar längtar längtar! :) ska börja packa lite idag, lägga fram kläder och lite så.Men det blir nog bara bra. Måste öva på min spanska idag också, för jag hinner inte imorgon.Men men! :) Nu ska jag lägga upp en bild på mig, men jag har ändrat lite och grejat, och jag gillar inte att den blir så stor! :O Grrrr.. Men jag ska fixa det, jag lovar.Och om ni vill så kan ni kolla på andra sidor där jag har tagit in lite fotografier som jag tagit:http://kakflingan.bilddagboken.sehttp://kakflingan.deviantart.comVar snäll och säg vad ni tycker! :)

Första inlägget

2007-01-15 19:37
Jahapp. Då har jag en blogg nu då. Kul, antar jag :) Jag vet inte vad jag ska säga direkt nu.. Jag tänkte lägga upp en bild på mig själv iallafall. Och kanske hoppas på att någon kommenterar. Och jag vet att min kära kompis Alice har en blogg. Och jag tror det är här? Men det ska jag kolla upp.Jag har inte redigt fattat hur allt fungerar här och så. Men det lär jag väl mig snart, hoppas jag. Tills dess så får det bli som det blir =) hehe.Jag kan berätta lite vad jag har gjort idag iallafall.Jag var i skolan, började vid 09.10 Hade 3 lektioner, sen var det lunch och sen in till idrottshallen där skolan hade innebandyturnering. Eftersom jag är förkyld så stack jag och några kompisar ut på stan och kollade lite. Sen fikade vi på Lennarts, det var riktigt mys! :)Nu har jag inte så mycket att säga.. Det kommer nog fler inlägg. Och bilder.