RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-17 18:33:47

Här och nu!

Doft!

2007-03-26 15:44
Var och handlade en snabbis med Per och på något vänster hamnade vi på Åhlens och där kunde jag inte låta bli att köpa den ny Donna Karan New York doften. Luktar så gott!Inte nog med det, nu luktar jag också gott :)Funderar på att kanske köpa den manliga till Per, eller någon annan som luktar gott, men vi får se vad som händer!

Poker!

2007-03-24 00:18
Sitter och spelar poker tuneringar, åkte precis ut på den första, kom på 149 plats av 300 st.. Rätt duktigt av mig tycker jag allt!00.30, börjar nästa tunering, får se om jag får bättre denna gång.. Blir min andra pokertuneringen i mitt liv! :DHör av mig sen!kram

Skolan..

2007-03-21 12:31
Har rast just nu, men det händer inte så mycket. Går in om en halv timme och har engelska då, igen. Det känns som om mitt liv bara består utav engelska och engelska. Men ändå lär jag mig ingenting! Vad trist..!Saja hade inte skrivit mycket i sin blogg, så det fanns inget som fick mina tankar någon annanstans ett tag. Vi får hoppas att det dyker upp något mer där under dagen, så att min dag känns helt bra. En dag utan att läsa vad som händer i Sajas liv, är en dag utan att göra något vettigt!Så Saja! Skriv något mera en två meningar, fast en av de fick mig att fundera på hur andra människor i andra länder har det. Att jag ska glädjads över det jag har och inte tänka så mycket, utan bara köra på.Tack Saja för den tanken!

Måndag..

2007-03-19 11:36
Ännu en måndag, ännu en ny vecka...Hmm, vad veckorna till lovet går segt fram, men men...Snart bär det av till skolan för att ha svenska och sedan två engelska lektioner efter varandra.. Trist, men sånt är livet... Engelska som är så svårt och spanska vill man ju inte läsa, så det blir dubbelt med engelska typ varje dag för mig.. Vill inte, vill inte!Men får väl stå ut!

Fredag

2007-03-16 21:47
Vad mysigt det skulle vara att mysa framför en film och äta detta. Bara han och jag <3

9 - 11 mars

2007-03-13 21:08
Var våran helg!Middagar och firade, gu vad kul det var!

-_-

2007-03-13 13:27
Skönt med en dag ledighet, bara ligga och sova hela dagen och ta en time out.Imorse runt tio ringde telefonen, det var en dam från telgebostäder som sa att vi hade fått en lägenhet, att det enda de skulle göra var att kolla hans arbete och sedan var den våran. Så vi ska åka till Järna imorgon och kolla på den, så eventuellt nästa vecka är den vår.Då flyttar vi in i slutet av denna månad! Gud vad skönt om vi får en egen lägenhet.Men som sagt, bara att vänta och se.

Framtiden..

2007-03-12 20:17
På fredag blir det spela tvspel med Saja!Vad härligt, ska bli så kul!

Yeah!

2007-03-11 00:21
Eller något sånt, Paulina och Göran har dragit och det är inte lika kul längre men men..Micke och Oscar sitter här och spelar kort och dricker en hel del.Man får göra det bästa av tiden..Kanske de drar snart.. vet vet?

Middag..

2007-03-10 19:20
Igår var man och firade Pao, det var jätte kul! Helt oförglömlig dag!Men idag är det min tur, Pao och Göran kommer över och äter mat. Sedan blir det att titta på melodifestivalen och umgås lite...Kanske lite senare på kvällen så kommer Micke och Oscar, men vi får se hur det blir på den punkten.. :)

Födelsedag...

2007-03-09 16:05
Idag är det Paulinas födelsedag och det ska firas riktigt stort! Just nu stor hon i duschen och ska bli fräsch, sedan kommer Hanna över så ska vi fixa oss, sminka, fixa håret och ha kul. Efter det far vi över till hotellet här i Hallunda och äter mat där, mm, gott det ska bli. Denna födelsedag ska bli oslagbar, det ska vi se till.Som sagt, det är bara en gång i livet man fyller artorn år.Som sagt, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAULINA!Hoppas den blir oslagbar, jag ska försöka se till att den blir det!Kram på dig <3

Dagens skratt

2007-03-06 22:41
Jenay... säger:alltså det är 14 cider och en passoa (den för 94 kr) Jimmy säger:piss vadJenay... säger:inte jag som ska dricka allt Jimmy säger:vem ska dricka pisset då?Jenay... säger:vadå piss? passoa?Dagens skratt! Så härligt jävla klockrent!

Nu vet jag..

2007-03-06 17:09
Det är nu man börjar märka vilka som är ens riktiga vänner och vilka som inte är det. Vilka som finns där och stöttar när det verkligen behövs, skulle inte klara det utan er. Tack! Utan er skulle jag inte komma långt här i livet...

Saknaden

2007-03-05 23:00
Sitter och tänker tillbaka, till tiden då det inte fanns några bekymmer här i livet och då livet lekte. Som första gången jag träffa dig. I sjuan, vi hamnade i samma klass och det förde oss tillsammans. Vi har varit vänner sen dess och är det än, det är du som har hjälp mig genom livet, då det har varit som tuffast. Tack för att du finns Sara!I sjuan, då alla var vänner med alla, då ingen vara utanför och då livet lekte. Det är så jag vill ha det idag, men tyvärr kan man inte få tillbaka det som en gång var.'Idag präglas livet av många bekymmer och svåra val, man får hoppas att man tar det bestämma beslutet. Inget man kan veta i för väg, det är bara att vänta och se!Saknar den tiden vi hade tillsammans!

?

2007-03-05 21:30
Vad ska man göra?Varför är det ingen som förstår?Tur att du finns Sara, lyssnar och stöttar mig! Tack, du är den bästa man kan ha, du den viktigaste personen i mitt liv!Tack för att du lyssnar och stöttar!

Sjuk

2007-03-05 19:28
Nu är man sjuk igen, jobbigt. Per har smittat med, har hosta och ont i halsen, som tur är så är det inget värre.Men det börjar bli rätt irreterande just nu, sjuk nästan hela tiden, men sen så är det sån årstid också.Ska go och kolla på det nya programet, "Klippshowen"som verkar inte vara något vidare. Roliga klipp? Mhm, har man sett det amerikanska varationen av detta program så vet man att det är helt världelöst, i alla fall vad jag anser...

Min dag idag!

2007-03-01 13:43
Idag är det min dag!Min artonårsdag, vad härligt att äntligen bli en stor flicka.. Ja vi får se om det är någon skillnad..Ikväll ska jag ut och äta med Per, mysigt det ska bli, sen åker vi nog hem till honom och kollar på några filmer.Ser verkligen fram emot det..

Idag så

2007-02-27 17:49
Idag har jag haft fullt upp, storhandlat klart och bakat..Bakat bröd, två olika sorter och sen två olika sorters piroger, gott är det säkert.. Nu är det bara städningen som åter står, trist, men någon måste ju göra det...

Afrikanskmiddag..

2007-02-26 13:53
Snart drar man iväg till Ängby plan, för att gå till Ilsa och äta afrikanskmiddag, gott ska det bli!Inte nog med det, ska bli kul att träffa Ilsa igen, inte sett henne på över ett halv år då hon har varit i Ghana under den tiden. Men ska bli kul att se henne... Hon är säker jätte brun, men lär märkas..Bättre mer ikväll om jag orkar! :D

Trött..

2007-02-25 17:46
Idag är jag väldigt trött, känns som om det har kommit en våg med trötthet över mig. Men det kanske inte är så konstigt? Så mycket som jag har stressat och jobbat...Resten av sängen fick inte hämtas idag, sura kille som har den tyckte inte vi skulle få de riktigt än. Glada blev vi inte, eftersom vi hade åkt från andra sidan stan för att hämta de och när man står utanför säger han; Jag har inte tid nu, mäklararen kommer om en timme och jag behöver städa..Taskig kille.. Men men..Funderar på att krypa ner under ett täcke, tända några ljus, se på film och kanske somna till det... Blir nog hel mysigt... Så här kan det se ut!