RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-22 09:21:58

Another day in hell

Klantig, Klantigare, Klantigast

2010-05-27 00:24

Den lilla ängeln är Expert på att klanta till saker och ting när hon fixar med saker när hon är trött.

Det är Sant! Fråga vem som helst som verkligen känner henne!!


Hon har vart trött länge nu... och så började hon pilla med inställningar och skit på sin blogg...

Det skulle hon Inte ha gjort (nej nej jag vet Förlåt mig så hemskt mycket skriker det i huvuet på henne, hennes pillriga sida gillar inte när saker och ting skiter sig den får alltid så mycket skit då)


I vilket fall som helst så ser inte Ni någon skillnad men den finns där och Dödar mig!

Så jag återgäldade detta på det snabbaste och enklaste sättet jag kunde kommma på....


*trummor*

Padambam nämligen genom att skapa en ny blogg


Så vill du/ni saker, ting, människor eller vad det nu är för mojssaker som läser om mitt Otroligt intressanta liv så... (haha nu skojar du igen va? frågar tråkmånsen)

Neeeeeeej jag skojar inte, jag tycker faktiskt att det är intressant, jag har ju för helvete fullt upp med mitt liv Hela tiden.

...Då måste de ju vara intressant eller?? höhö


Så adressen till min nya blogg är:

www.littleangel.bloggplatsen.se


Vi ses och hörs där för här kommer det inte skrivas något mer alls

Förlorat ett liv

2010-05-22 21:25

 Ja den lilla ängeln har det. Hon har förlorat ett liv, ett liv som hon tyckte mycket om.

Ett av de bästa liv hon faktiskt har levt, hon har levt många olika liv....

Det sliter i hennes hjärta att hon har förlorat detta liv... det sliter som fan

Egentligen så trodde hon inte riktigt att hon hade förlorat detta liv, men idag så slog det henne. Det slog henne så hårt att hon nästan började gråta (Den lilla ängeln är inte direkt känd för att vara den typen så gråter, det är rätt ovanligt att det sker förklarar viktigpettern)


Okej visst vi har ett nytt liv i Jönköping som vi faktiskt tycker om, visst det är kantat med massa problem men det har alla hennes liv varit. Enda skillnaden är att hon nu bär på problemen helt själv, fast det har hon gjort innan med så det är egentligen inga problem.


Nej problemet är att hon saknar livet i den lilla medeltida byn hon bodde i innan. Hon saknar sina vänner som hon umgicks jämt med där, de var en naturlig del av hennes liv. Vissa av dessa vänner bodde hon mer eller mindre med... Livet var perfekt om man bortser från att hon spökades av minnena från hennes förre älskade.

När den lilla ängeln sen fick veta att hon inte hade kommit in på Göteborgs universitet utan kommit in på Högskolan för Lärande och Kommunikation i Jönköping istället så rasade hela hennes liv. Hon Var Tvungen Att Flytta Och Flytta Långt!!


Men hennes älskade vänner lovade henne att de skulle komma och hälsa på henne så ofta det bara gick och hon lovade i sin tur att försöka lösa så hon kunde träffa dem så ofta det bara gick.


Det har nu slått den lilla ängeln, att Hon Flertal gånger har betalat för att komma till sina vänner (vilket hon måste göra för att i huvudtaget komma innanför västra götalands gränser Pucko, säger viktigpettern Igen)

Men hennes älskade har inte kommit till henne i Jönköping
den enda som har gjort det är hennes älskade Dumbo, som har vart där de två gånger hon har flyttat och hjälpt henne och sedan stannat. Den Enda är Dumbo och folk gnäller på honom liksom. Men han är verkligen den enda som har ansträngt sig.


Hela tiden får hon ursäkter som att de inte har pengar men va fan hon är Precis lika fattig som de men hon väljer att prioritera sina vänner framför t ex alkohol.

Men hon får inget tillbaka. 
Tänk så många ggr vi har drömt om att få visa våra älskade runt i Jönköping. få visa alla de platser som hon har kommit att älska...


men hon kommer inte få göra det, den inställningen har hon kommit till nu.

För Ingen förutom Dumbo kommer att hälsa på den lilla ängeln i Jönköping

Ingen.... Det är bara snack från deras sida

Äckliga smutsiga lögner


Så den lilla ängeln har helt enkelt förlorat ett liv... ett liv hon tyckte om... Som hon trivdes mycket med. Allt detta gör henne så sorgsen så att hon nästan börjar gråta... Hon har tårar i ögonen... och som sagt.. det är sällan det sker...


Sen så kom hon även på en annan sak, Den söta sexbomben sa en sak till den lilla ängeln för ett tag sedan om den lilla ängelns känslor för Dumbo och varför hon gör som hon gör

Den söta sexbomben har nog rätt... men även om hon har rätt så tänker inte den lilla ängeln ändra  på det... och hon tänker inte heller informera Dumbo om läget...
Äckel

2010-05-16 23:21

Växjöpojken var här igår och sov över tills idag.
Det var riktigt mysigt. Vi lagade wook gryta med ris ihop och han hade köpt ett flaska vitt vin som vi drack till maten (och sedan fortsatte dricka upp efter maten)

Sedan kollade vi på film tillsammans och drack lite cider med och bara hade det trevligt.

Det var inte så att någon av oss blev berusad ifall det är någon som inbillar sig det...


I vilket fall som helst så pratade vi också en hel del under kvällen och vi kom in på sex (inget ovanligt samtalsämne för den lilla ängeln) och han frågade oss hur många vi hade haft sex med...


Denna fråga fick mig att tänka, en eller två gånger innan har jag blivit frågad detta. Då av en av mina bästa vänner Secrett som jag inte skämdes för att säga vad jag hade för mig Då... men det var Väldigt länge sen han frågade mig det och antalet har sedan dess förändrats.

I vilket fall som helst så visste jag inte exakt utan slog till med en siffra jag trodde att det kunde vara.

Växjöpojken reagerade inte direkt på det höga talet (vi slog till med ca 15) utan han hade själv haft sex med väldigt många...


Men idag efter att han hade åkt så blev den lilla ängeln fundersam. Hur många har hon egentligen haft sex med? Vi visste ju att det var en del, hon hade en period i sitt liv då hon bytte killar som andra bytte kläder iprincip men hur många var det?


Så hon sätter sig ner och tänker igenom sitt liv från det att hon var fjorton år och förlorade "oskulden" tills Idag... hur många var det nu. Hon skrev ner namnen på personerna och sedan stirrade hon Länge på pappret hon hade framför sig.


Kunde den siffran verkligen stämma?

Kunde den det?

Är det verkligen möjligt att hon sen i höstas då hon började på högskolan verkligen har haft sex med 4 olika personer + två sen tidigare.

Siffran brände sig fast i huvudet på henne och hon började höra röster i huvudet.

Slampa, hora, äckel, slyna och andra hemska ord malde demonerna i huvudet på henne... 


Och hon börjar fråga sig. Stämmer det verkligen? Är hon en slampa eftersom det är det antalet det är?

Och hon äcklas av sig själv...

Och med dessa tankar snurrandes i huvudet ska den lilla ängeln kunna lägga sig och sova sen...


Lycka till säger jag bara!!

Utsliten

2010-05-15 00:09

Klockan är nu kvart i två och den lilla ängeln skriver igen under en natt.

Denna gång ska vi dock inte skriva så mycket.

Vi vill bara skryta lite och även passa på att gnälla lite med.


Det vi ska skryta över är att vi nu under två hela dagar har skrivit på våran förbannade dumma hemtenta som vi egentligen bara vill bränna upp (jävla pyroman vad har vi sagt om att elda saker?!) Meeeeeeen vi har inte gjort detta utan faktiskt tagit tag i den där skitsaken!

Det vi sedan vill gnälla över är att det är Jobbigt att skriva hemtenta när man skriver om något som man egentligen inte är speciellt intresserad av.

Jag menar vi alla vet ju att den lilla ängeln verkligen Älskar historia, men hon skiter faktiskt Fullständigt i Sveriges forntid och då tvingas skriva en massa dumma sidor om hur det såg ut i Sverige från jägarstenåldern till vikingatiden är Jobbigt!

Sedan är hon inte speciellt intresserad av de grekiska försokratiska naturfilosoferna heller, speciellt inte när hon vet att den uppgiften finns med i hemtentan BARA för att hennes förbannade jävla lärare är filosofilärare Och historielärare och därförär Frukstansvärt intresserad av filosoferna från den grekiska antiken!

Så det är helt enkelt bara Jobbigt att skriva tentan nu...Så lid med oss!


Men nu ska den lilla ängeln ta och sova och drömma porriga drömmar om den snyggaste människan på jorden nämligen han här:

 

Jag skulle kunna dö lyckligt om jag fick en dag med denna person. Oh ja!!


I vilket fall som helst


Ha det gott   

Oj oj oj

2010-05-05 18:51

Nu var det länge sedan den lilla ängeln skrev.

Hon har tänkt göra det flera gånger...

Men har inte orkat

Vi undrar lite om hon är lat, kan det vara så tro?


Haha den lilla ängeln tröttnade till och med på att skriva det lilla ovanför så hon var tvungen att ta flera timmars paus innan hon kunde fortsätta skriva.

Vi säger LoL på henne!!   


Så vad har hänt i den lilla ängelns liv sen sist??

Oj Oj massa (men inget märkvärdigt mumlar rösterna i huvudet)

Äh håll tyst med er nu och låt mig berätta för helvete!


Vi har gått ut på Vfu på en Underbar skola med helt fantastiska elever och supertrevlig personal. Vi trivs så otroligt bra allihopa!!

Skulle kunna prata om min praktik hur länge som helst men det går inte och det vet vi alla varför. Tystnadsplikt kallas det! Men i vilket fall som helst så har vi fått undervisa i historia i 4 veckor nu på all möjliga roliga sätt vilket förgyller livet för oss.


Vi har också flyttat till en tvåa i Tenhult där vi numera trivs som fisken i vattnet.

Vi har vart på ytterligare en romantisk middag med Teddybear vilket vi självklart gillar eftersom han är en underbar person


Sen nästan det viktigaste och mest chockerande!!!

Dumbo var hos oss förra helgen!

Nej jag skojar inte

Även om ni kanske tror det

Jag förstår er, jag hade nog trott att vi ljög om vi inte såg det med egna ögon själv.

Efter 4½ måndad så får jag Äntligen träffa min älskade, söta, snygga, sexiga, porriga, härliga, älskling Dumbo!!   På måndag så kommer jag få träffa Poparn igen!!! Jag har inte sett henne på APLÄNGE!! Det kommer bli Underbart... få umgås med henne och de två andra härliga människorna jag bara tycker så otroligt mycket om i skolan igen kommer bli så otroligt Awsome!!


Det måste nog ändå vara det enda som är det sköna med att komma tillbaka till HLK igen... Att få träffa alla underbara fantastiska vänner och människor där igen! Ni anar inte hur mycket ni betyder för mig!!


Nej nu orkar inte den lilla ängeln skriva mer... Hon ska typ lägga sig och läsa eller slösa den sista timmen innan sängen kallar på något annat trevligt sätt...


En annan sak med skolan som man får se positivt eller negativt är att man kommer träffa på människor man inte älskar lika mycket... Men livet kan inte vara perfekt hela tiden... Men bra nära på


Är det något jag har glömt skriva så släng en kommentar så kanske jag tillägnar ett inlägg endast till dig höhö   


Ha det gott

Läskigt

2010-04-10 16:23

Den lilla ängeln har börjat tänka väldigt mycket om en person och märker att hon ofta pratar om denna personen.... De e läskigt!

Den lilla ängeln vill inte bli för fäst vid en kille... det är läskigt!!

Tänk om den lilla ängeln skulle bli förälskad i den killen... Det är läskigt!

Den lilla ängeln vill inte det...

Men hon kan inte hjälpa att hon tycker väldigt mycket om honom... eller?

Vad ska hon göra?

För hon vill inte bli intresserad av denna personen...

Hon orkar inte med sånt i sitt liv.

inte efter Bajskillen... det orkar hon bara inte

Eller är det kanske så att vi ska lägga allt de dåliga bakom oss och faktiskt köpa det som denna killen säger till henne, att det finns bra killar och att han är en av dem. Inte att han har sagt att han är det med den lilla ängeln märker sånt...


Nej den lilla ängeln tycker att detta e läskigt så nu ska hon sluta tänka på det

Och hon ska Inte gå och kära ner sig i någon dum kille. Bättre att ha det som du har det nu gumman lilla eller vad säger du?!


japp så gör vi

Nu har jag fått ventilera lite och det känns inte bättre alls.. Jag kanske behöver ventilera mer? Eller??I vilket fall som helst så är det snart dags för party party då vi ska överraska en kompis som nyss har fyllt år. Det ska bli skit kul...   


Ha det gott

Moving

2010-04-09 00:43

Oj Oj vilken dag det var igår. Den blev inte riktigt som den lilla ängeln hade föreställt sig. För det första så kom inte Teddybear och de andra pojkarna jag sitter med är inte lika speciella som han.  Men vad händer efter kanske 40 min av lektionen. Jo Den lilla ängeln börjar klia på kroppen (inget märkvärdigt i det egentligen) men hon upptäcker snart att det bara blir värre och värre (nej jag är inte loppbiten) och det hon har fått är nässelfeber!!

Den lilla ängeln har fått detta en gång innan så hon visste att det var en allgergisk reaktion för Något men inte vad eftersom de enda likheterna med denna och förra gången det hände var att det var i april båda gångerna.

Men Den lilla ängeln vet nu att hon måste till sjukhus så hon säger till J.W att hon måste gå och rusar ut. Men hon kom inte längre än till sofforna utanför där hon kände att det nu hade spritt sig hela vägen till benen och hon började få lite smått panik (inget du brukar få ju muttrar det i huvudet) och ger sig på Bagge som kommer gåendes och han säger åt henne att gå till vårdcentralen som ligger bredvid och att Inte klia för då blir det värre.

Den lilla ängeln gick till vårdcentralen där de genast agerar och slänger i henne 10 st betapred och en Tavigyl och sedan ska hon vänta där i ca en kvart innan ska ha börajt hjälpa.

Den lilla ängeln märker att det bara blir värre och värre och hon slänger av sig klädena som gör att det kliar ännu mer när det nuddar huden och ringer den söta Sexbomben som genast kommer   

Men som sagt tabletterna hjälper inte utan det blir bara värre och värre och börjar nu sätta sig i halsen med. Så vi får en adrenalinspruta körd in i lårbenet var av nålfanskapet var ca 5 cm! De gjorde ont som Faaaaaaaaaan!!

Och precis när sprutan är är isatt så kommer ambulansmänniskorna och ska ta den lilla ängeln till sjukhus eftersom läkaren har upptäckat att jag inte andas som jag ska.

Men adrenalinsptruan gjorde att jag slutade att andas helt och hållet, tappade synen, kände hur det snurrade och att jag vara nära på att svimma, hur hjärtat for iväg och hammrade som fan i kroppen och hur jag blev illamående. Den söta sexbomben sa även att jag förlorade All färg i hela ansiktet. Och den lilla ängeln börjar hulka, och fortsätter tills hon spryr att sprutfanskapet och sedan får hon tillbaka synen, färgen och illamåendet försvinner. Men min frukost rök där!

Hon kommer till sjukhuset och får ligga under observation i 1½ timme vilket den lilla ängeln spenderar genom att kolla på Bones men den söta sexbomben på hennes dator.

Sen kommer vi tillbaka till skolan och avslutar dagen, men den lilla ängeln är ganska borta hela dagen eftersom hon har en massa starka mediciner i kroppen och när hon kommer hem så totaldör hon och sover gott till nästa dag =) 


Idag så har det vart en bra dag i skolan, haft en superdag verkligen =) Mellan 8-12 så jobbade studiegruppen med didaktikarbetet vilket kanske inte var det roligare men Ankan underhöll oss ganska bra med sitt knepiga snack och så hade jag ju Teddybear och J.W som alltid är lika kul. Efter att skolan slutade gick jag och Teddybear och käkade innan vi satte oss med våra hemtentor för att skriva.

Det som chokerade oss väldigt mycket var att Teddybear fick våran livshistora, inte jätte detaljerat men ändå ganska och han tog det bra, han blev inte som alla andra människor som har fått det. Jag gillar det skarpt! för jag e så tött på allmedlidande och skit som jag ska få hela tiden. Teddybear är lätt min stora idol   


Sen kom ju Mickey Mouse och hämtade mig och vi åkte till Tenhult för att kolla på lägenhenten och Oj va den var fin, stor och fin och jag blev alldelses kär, så självklart tog jag den, Så jag kommer att flytta dit i slutet av denna månaden så Äntligen kan den lilla ängeln även få må bra på i sitt hem. Livet känns så otroligt härligt nu!! Allt löser sig liksom. Thank the spirit!


Imon är det fredag och först ska jag och Teddybear åka till skolan och eftersom vi känner varann så vet vi att det Kommer vara massa slösnack så vi träffas klockan 9 och börjar jobba och käkar sen ute vid lunch innan vi fortsätter med hemtentan.

Efter att vi är klara med det så ska den lilla ängeln hem till Norrahammar packa sina saker och åka till Phemelie vilket ska bli jätte kul.  I helgen ska vi vara hos henne och på lördag så blire dricka. De ska bli as skoj verkligen.   


På månadg så börjar den lilla ängelns vfu vilket också ska bli jätte roligt. Få undervisa i 4 veckor och få ett litet avbrott från skolan är alltid skönt


Men nu ska den lilla ängeln återvända till sängen och drömma söta drömmar om det personer som betyder något för henne!


Ha det gott

Natti   

Its a new week in my life

2010-04-07 00:36

Ytterligare en vecka har nu börjat i den lilla ängelns liv. Det är numera April, Helt fucking insane!

Natten till idag sov vi hos mickey mouse och Gick till skolan i det vackra vårvädret där solen lyste och allt bara var underbart =)

Dagen i skolan var ganska tråkig eftersom vi gjorde saker som jag redan kunde (källkritik inom historia)

Men vi hade Teddybear som lekte med oss hela dagen och det var super kul =) jag gillar Teddybear, han gjorde lätt min dag, och Alingsåsarn när han spillde ut cola över föreläsningsgolvet! Se det är inte bara den lilla ängeln som gör sånt (haha du smittar av dig på de andra skrattar demonerna i huvudet)


Imon har vi heldag igen så det blir ytterligare en dag med Teddybear och alla andra underbara pojkar i klassen :)

På torsdag ska Alex och Teddybear stanna kvar i skolan efter att vi har slutat halv tolv och skriva tenta. Vi kommer alla stanna i skolan till klockan fyra då Mickey Mouse slutar och då ska vi åka och kolla på lägenhet Som Jag Vet Att Jag Hat Fått! Om jag vill ha den så är det bara att skriva på kontraktet!!

Sjukt glad över detta, enda problemet är att den ligger i Tenhult som Också ligger utanför Jkpg men jag kan leva med de bara lägenheten är bra. Och det är ju faktiskt en Tvåa!!   


Sen fick den lilla ängeln även ett klart godkänt på hemtentan som hon skrev ihop i all hast, vilket vi hoppas ni har läst i ett tidigare inlägg. Och det som H-O skrev som kommentar gjorde henne jätte glad.

Han skrev: " Hej Alexandra!

 
Tack för tentamensuppgiften. Det var kreativt av Dig att utgå från Dig själv. Och uppgiften har Du löst så att den är klart godkänd.
 
Hej då
H-O"
Fattar ni, han tycker att jag är kreativ!!! Den positiva feedbacken kände jag att jag behövde för att kunna ta tag i nästa hemtena som ska skrivas nu... och som skulle vart inne vecka 6..
Men nu Måste den lilla ängeln sova annars kommer hon vara dödare än dödast imorgon!
ha det gott alla
  
 
Btw Det Är Snart Sommar!!

Franska revolutionen

2010-04-01 01:16

Nu sitter den lilla ängeln återigen och skriver om natten. Det var länge sedan hon gjorde det nu.

De senaste inläggen här har bara vart positiva saker så nu känner vi att det är dags att gnälla lite igen....

Idag (nämen oj vad har hänt du säger rätt tid ropar viktigpettern i huvudet alldeles förvånad) så ska hemtentan skickas in till min käre lärare H-O.

Tentan handlar om den franska revolutionen vilket den lilla ängeln tycker e skit kul, hon tycker att det är en av de intressantaste sakerna som har skett. Meeeeeeeeeeeen vi gillar inte att skriva en jävla tenta på 10-12 datorskrivna a4!! jag menar seriöst Orka liksom!

Men eftersom den lilla ängeln tycker så mycket om historia så har hon hitills skitit ganska mycket i att den ska vara så lång tills NU!!

Har skrivit jätte mycket och vart hur duktig som helst idag, sex fina sidor har vi fått ihop men nu har det tagit tvärstopp!! Och tentan ska vara inlämnad senaste 23:59 idag!!

Jag får nästan lite panik... Blääääääääää


men men... Idag kommer Blondie hit igen, hon var här i helgen och hade filmhelg tillsammans med oss och nu kommer hon hit igen för att stanna till imon (fredag) De tycker vi är jätte kul... gör inte du de Blondie??


Nej nu ska jag försöka hitta min inspiration igen


Ha det gottSamhället vi lever i är Skit

2010-03-28 17:03

Den lilla ängeln har som alla andra följt nyheterna, tidningarna och all media runt omkring oss och sett om tjejerna som blev våldtagna och där samhället vände dem ryggen. Egentligen är det inget chokerande med de hela, samhället vänder Alltid alla människor som behöver hjälp och har vart usatta för både de ena och det andra.

Skillnanden med dessa tjejer är egentligen bara att folk inte trodde dem som bodde i samma kommun och att hatet spred sig på internet.

Det är detta som gör mig så arg, alla hennes vänner lämnade henne ensam och utblottad medans hon blev trakasserad på internet.

Men att själva samhället vände henne ryggen är inget ovanligt!!

De sker hela tiden men folk vet inte hur vårat samhälle fungerar....

Alla babblar om hur otroligt bra det svenska skyddsnätet är...

Men det är Bullshit!!

Jag önskar att alla vi som har blivit svikna av samhället och skyddsnätet i Sverige kunde gå ihop och visa alla normala människor att Sverige faktiskt inte är så jävla bra som många tror. För Sverige löser sina problem genom att proppa ungdomar fulla med tabletter eller spärra in dom på olika hem, eller helt enkelt skita i dom och låta den missbruka och förstöra sig själva. Men man är oftast så skadad så man orkar inte gå emot samhället, och det är samhället som skadar dessa ungdomar.


När jag kollade på programmet som uppdrag granskining hade gjort så kunde jag inte låta bli att tänka på min egen ungdom. Vad samhället gjorde emot mig, det är inte ens hälften så illa som fallet med "linnea" men illa nog. Jag kommer aldrig kunna förlåta samhället, hade saker och ting gått som de Skulle ha gått så hade jag vart mindre skadad.... jag hade inte hatat mig själv så mycket som jag gör, jag hade inte äcklats av mig själv lika mycket, jag hade framförallt inte använt saker för att förstöra mig själv. Om Samhället Hade Gjort Som Det Skulle Ha Gjort Och Fungerat Som Det Ska!


Jag menar när jag var 14 år använde jag sex och rakblad för att förstöra mig själv men jag sökte hjälp, jag kom på att det beteendet inte var bra. Men socialtjänsten förvägrade mig den rätten. Trots att min kontaktperson ofta tog hand om mina armar när det va helt uppskurna så anmälde hon aldrig det vidare. Trots att jag mer eller mindre bodde hos kuratorn på skolan och vi ofta pratade om att jag inte klarade av att bo hemma, trots att jag satt med blödande arm på lektkioner så gjorde varken skolan eller socialtjänste något.

Det var först när jag rymde hemifrån till en man jag inte visste vem han var, lät honom sexuellt utnyttja mig och sedan våldta mig som socialen reagerade.

De satte mig på ett behandlingshem i Uppsala där jag sakta men säkert kom till ro, personalen var underbar och jag kom jätte bra överens med de alla, jag började få rutin på livet och började sakta att må lite bättre. Men vad gör socialen då. Jo de river upp mig ur min nyfunna trygghet pch flyttar mig till Göteborg till ett utrednignshem där. Trots att både Jag OCH personalen på hemmet sa att det skulle förstöra det jag redan hade byggt upp. Så vad händer? Jo jag går tillbaka i mina gamla rutiner och skär, har skadligt sex och trycker i mig tabletter som jag får tag i. Allt för att skada mig själv. De tre månaderna på det hemmet var ett helvete! Och vad säger de på utredningshemmet, något som Alla redan visste om. Det bästa för mig skulle vara om jag fick bo på ett behandlingshem tills de att jag kunde flytta till eget boende. Och trots att det fanns ett hem där jag kände mig trygg och där jag kom bra överens med både personal och de som bodde där så fick jag inte komma tillbaka utan flyttades Ännu en gång till ett annat ställe som jag inte gillar....

Om socialtjänsten hade lyssnat på mig när jag var 14 år och sökte hjälp så hade hade jag inte haft en arm som är fylld med ärr, som jag måste tatuera nu för att kunna arbeta som lärare, jag hade inte blivit våldtagen och sexuellt uttnytjad av en 16 år äldre man, jag hade aldrig försökt ta livet av mig, jag hade aldrig blivit fysiskt och psykiskt misshandlad, jag hade inte förlorat så många år tillsammans med mina syskon och min familj, jag hade fått gå i nionde klass... Det är så sjukt mycket i mitt liv som är förstört pga att samhället inte fungerar som det ska, för att man inte tar ungdomar på allvar.


Så är jag förvånad över hur "Linnea" behandlades? Nej det är jag inte, det är bara vad man kan vänta av det svenska samhället som alla säger är så jävla bra.

Ledsen människor men det finns en väldigt mörk baksida på myntet också. Och om ni skulle bry er om att vända på det så skulle ni bli chokerade, för att för en del människor så är sådana här saker vardagsmat.


Så människor ta detta tillfälle i akt och vakna upp och se er omkring i den värld vi lever i, det är inte bara hemska problem i t.ex Afrika. Det finns lika hemska problem runt omkring er, kanske är det eran granne? Kanske killen/tjejen i klassen? Bara det att många håller käften, för sådana här hemska saker får ju inte hända i ett så bra och välställt land som Sverige eller hur!?


Jag funderar mer och mer allvarligt på att skriva en bok om mitt liv, min hemska uppväxt som bestod i incest, fysisk- och psykisk misshandel, sexuellt utnyttjande, våldtäkter, ta hand om se till att min familj överlever. För vet ni vad? Min uppväxt är egentligen inte så speciell, de finns tusentals andra människor som har en likadan uppväxt som jag, men alla har inte den styrkan som jag har att öppet och ärligt kunna prata om det... som sagt jag funderar allvarligt på det, så folk kan få se hur världen verklgien ser ut.

Och vet ni vad, jag hade inte klarat av Något av allt som jag har varit med om ifall jag inte hade haft min familj och mina älskade vänner bakom mig som trodde på mig som stöttade mig och som tog hand om mig när jag hatade dem som mest och bara var ett vrak.


Ett speciellt tack till moderskeppet och den svarta riddaren som är de människor som har funnits där längst. Ni andra har kommit in senare i livet och jag är lika tacksam emot er men dessa två har funnits i över 6 år för mig, den tig då jag gick igenom helvetet.

Idioti

2010-03-23 18:49

Funderar på om våran lärare Casservik tror att vi historielever är helt dumma i huvudet?

Hon skickar mejl till alla och skriver:

Morgondagen kommer se ut på följande vis att ni först har didaktiska begrepp föreläsning och sedan föreläsnking med Laila och därefter så fortsätter ni med era planeringar.


Va fan vi har ett schema där det står hur dagarna ser ut, vi behöver fan ingen extra mamma som skickar mejl till oss o förklarar hur dagarna kommer se. Vi går ju för helvete på högskolan!!

Den lilla ängeln tycker inte om att bli behandlad som om hon vore en barnunge, visst hon kan bete sig som om hon vore en liten flicka men det är bara för att livet blir mycket roligare då. Men Alla vet att den lilla ängeln Kan vara vuxen om hon bara vill, oj oj!!Va fan den lilla ängeln gillade den läraren förr i tiden men hon har verkligen inställningen på att vi alla är dumma i huvudet o hon har gjort så lite för många ggr nu för att hon ska kunna gilla läraren nu för tiden.


men men, imon e de heldag i skolan vilket innebär att vi måste laga mat sen. usch o blä den lilla ängeln gillar verkligen inte att laga mat men måste man så måste man.


Men de bra med morgondagen är att den lilla ängeln ska träffa söta sexbomben som hon inte har träffat sen i fredags.. humm undrar varför. Ajja det ska bli kul, det blir det alltid =) det är kärlek


Haha ne nu börjar den lilla ängeln att bli hungrig så hon ska gå och göra en macka


Ha det gott alla

En helg utöver det vanliga

2010-03-22 15:18

Den lilla ängeln brukar alltid skryta om att hon är så jävla bra på att inte dricka så ofta.... Denna helgen åkte hon (som vi alla redan visste) till Natt tjejen i Trollhättan.

Den lilla ängeln hade berättat för sin kära tjej i Thn att hon förmodligen skulle vara skit trött på fredagen så hon orkade nog inte festa då.... Så tanken är att dessa fem personer som är hos Natt tjejen bara ska dricka lite och spela kort...

Klockan sju på morgonen lägger dom sig, Pojkarna hade druckig sex liter vin o natt tjejen och den lilla ängeln en 70.a vodka var.... Ja de gick ju bra med det!!

Halv sex på kvällen senare så väcker natt tjejen den lilla ängeln och in flames killen och då e hon inte nykter än!! På kvällen kommer det typ 20 pers till natt tjejen och festandet är igång igen... Denna gång gick vi dock o la oss klockan sex på morgonen och vaknar halv fyra sen!

Ja den lilla ängeln som aldrig dricker två dagar irad... (förutom insparken!) haha de gick ju bra

 

I alla fall så skulle den lilla ängeln åka hem på söndagkvällen. Så hon tänkte ta 8 tåget eller fem i 8 bussen till Göteborg. Det spelade egentligen ingen roll vilket av det hon tog. Hon väntar på bussen men den vägrar komma. I samma veva säger tanten i högtaler att tåget är försentat till 21.07 HURRA   

Så den lilla ängeln hoppas på att bussen bara är Lite sen... men nej de e den inte utan den kommer 35 minuter försent!!

FY FAN VAD JAG HATAR LOKALTRAFIKEN!!!!!!!!!!!!   

 

Så vi missar ju bussen hem till moder som skulle gå halv tio och nästa buss gick inte fören 10 över Elva!! gaaah va fan skulle man göra i stan i 1 timme o 40 min helt själv.

Det är då den älskade underbara fantastiska Blondie säger att hon kan komma till stan och hon leker med Alex i stan tills det att hennes buss går och hon blev jätte glad!! (Ser du nu älskling jag skriver om dig i min blogg hahha)

 

Så den lilla ängeln kom hem till moderskeppet halv ett... o hon som hade tänkt mysa med prinsessorna lite men icke... så nu väntar hon bara på att de ska komma hem så att hon kan få pussa på dom innan hon åker hem till Jönköping...

som för den delen kommer bli imon på möra.. Bläää men va fan skit samma ^^

 

Nej nu ska den lilla ängeln hoppa in i duschen... tror hon om hon inte hittar något annat roligt att göra...

 

ha det gott alla!

Here I Come Redy Or Not

2010-03-19 13:13

Nu idag ska den lilla ängeln hämta ut sina glasögon så hon kommer kunna se igen. De gillar vi. Sen ska den lilla ängeln åka till staden Trollhättan där vi ska vara med och hos den här snyggingen(aka Nattjejen)

 


De ska bli skit kul eftersom vi inte har setts sen vi båda tog studenten i sommras. Usch vad tiden går fort. Så i helgen blire bara massa kul med henne.


Fick Vg på tentan och på kursen om medeltiden, mitt favoritämne i historia, vilket gjorde oss alla jätte glada. Japp Alla psyksidor hos den lilla ängeln vart glada och då blir den lilla ängeln super duper mega jätte glad.

Livet känns fortfarande så otroligt härligt och jag är så fruktansvärt sjuk glad över mitt liv.

Det enda som saknas nu är att jag ska få en lägenhet inne i stan med och sen är livet perfekt


Nej nu ska jag duscha och göra iordning mig innan jag drar till Nattjejen 


Ha det gott

Små saker är det som är viktigt

2010-03-18 20:18

Ibland så får den lilla ängelns hjärna för sig att brainstorma. Det gjorde den idag, är fortfarande lite i chock över att detta hände :P

Det är de små händelserna som spelar roll, de som gör en människa lycklig, som gör livet lättare, som gör att man orkar med allt när det är svart.

Detta kom hon på helt själv den lilla ängeln.

Ingen annan än jag som undrar hur i helvete hon kunde komma på detta själv? Hon som är miss negativ, ser allt gärna svart själv?   


I vilket fall som helst så har denna veckan vart helt underbar, lyckoruset fortsätter, och veckan är inte slut än   


Den lilla ängeln älskar alla dessa små saker som gör oss så glada och får oss att må bra


Ha det gott

Lyckorus

2010-03-13 17:01

Sen i torsdags har den lilla ängeln befunnit sig i ett lyckorus.

Hur ovanligt är inte det?? (ganska ovanligt händer väl en gång om året eller ditt pucko muttrar surisen i huvudet)

Okej inte så ofta det händer men nu har jag haft ett i nästan två hela dagar...!!!

Hur sjukt e inte detta?? (väldigt sjukt, du passar bättre som deprimerad suckar surisen)

Surisen är inte glad för att jag e de för en gångs skull... haha tycker idioten kan ha det mohahaha (Vänta bara snart e de över o då jävlar kommer du hamna Låååååångt nere skrattar surisen)

Hum i vilket fall som helst, jag kom hem till min lilla lya i torsdags kväll och kände mig exalterad inför fredagen för att jag visste att det skulle bli en bra dag (ja undra hur fan hon visste det, jag visste de då inte muttrar det i huvudet)

Skit du i hur jag visste det!!

I alla fall, den lilla ängeln kommer till skolan och fredagen går och allt blir bara bättre och bättre

Sedan på lördagen så vaknar man go o gla' och märker att det är VÅR ute... Glädjen sprider sig i kroppen och lyckoruset bara fortsätter...

Så den lilla ängeln hoppas bara att det håller sig och att hon på måndag morgon kommer att kliva ur skrivningssalen med en glad och nöjd känsla efter tentan... Men det märker vi hur det går (Hon blev inte ens ledsen när hon inte fick lägenheten på hemstigen för det var inte ens någon förvåning)

Nästa vecka, måndag tenta och sen leka med tvillingsjälen(aka söta Sexbomben)

Tisdag: Skola, kolla på en lägenhet i Dalvik, på kvällen bowling och pizza med goa pedagoger

Onsdag:Åka med de andra studentambassadörerna till Vimmerby

Torsdag: Åka till Västerås och jobba

Fredag: Skola och sen åka till natt tjejen  i Thn och vara där hela helgen


Kan det bli bättre?? Vad kan förstöra min vecka och mitt godahumör (bortsett från den fakking tentan vill säga)?? INGET! Det här kommer bli Bra, jag känner det på mig! 

  

Tenta time

2010-03-09 18:59

Okej nu e de snart dags för att skriva tenta, nämligen på måndag.

Vi behöver plugga, oj oj vad den lilla ängeln behöver plugga. Tentan handlar om världshistorien från 1000-1600-talet. De e Mycket som hände i Europa under denna tid.... Vi Behöver plugga o läsa så allt detta sitter till på måndag!!!

Gör vi det? NEJ   

Utan vi hittar på en massa andra saker som är mycket mer nödvändigt (som att blogga nu till exempel påpekar viktigpettern)

Fixa med saker, kolla på as bra (ganska dåliga egentligen) program på tvn, diska, laga mat, diskutera diverse olika saker med diverse olika personer, ja listan kan kan göras Låååååååååång...


Så hur ska den lilla ängeln nu göra för att bara skita i allt detta och läsa o lära de ca 500 sidor tung historia till på måndag?? Hon älskar ju sitt ämne men att läsa bara för att man Måste suger verkligen *Piiiiiiiiiiiiiiiiiip*!!!

Så om någon har ett tips på er den lilla ängeln ska göra så kläm ut det och berätta de för oss för vi Behöver verkligen hjälp!!


Ha det gott

Sötaste bruden i stan

2010-03-07 20:41

Brukar inte fundera på det med när den söta Sexbomben sa det så slog det mig.

Vi är exakt likadana, lika knäppa och besatta av samma saker.

Vi vet vad den andre menar utan att man behöver öppna käften, vi läser verkligen varandras tankar.

Vi pratar samma språk,  o den lilla ängelns språk behövs det nästan utbildning för att klara av.

Vi är helt enkelt tvillingsjälar, tvillingsyster...

Älskling vad sägs om att dra det ett steg längre och bli blodssystrar??

Du ska veta det att den lilla ängeln älskar dig mer än något annat!

Den lilla ängeln   söta Sexbomben

 Och här kommer en bild på den snyggaste/vackraste/Sexigaste/sötaste/finaste/underbaraste bruden i stan:

  Älskar dig gumman!!

Omotivation

2010-03-07 17:38

Nu gör den lilla ängeln det igen...hon Tänker!! *tänk tänk*   Ajja bajja!!


Nej men allvarligt... nu e de dags att skriva av sig igen känner vi

Vi vet inte ens i vilket hörn av alla de Sjuhundratretionio hörn vi ska börja i!!!

Oj oj vi har problem... (haha som om det vore något nytt skrattar psykot i huvudet)


Okej vi börjar med onsdagen då den lilla ängeln hade det lite det kul med en person vi kallar Bandy. Trots att Bandy inte alls egentligen är våran smak på en kille, han är blond, sportnörd (spelar elitserien i bandy och allsvenskan i fotboll) o ser väl egentligen ut som en typisk ekonom. Dock ser han bra ut , oj oj det gör han verkligen. I vilket fall som helst så visade det sig att han var en riktig gentleman och dessa personer växer inte på träd. Men vi hoppade ju självklart i säng med honom ändå, fast vi kan inte förneka att vi ville ha lite mer kontakt med honom.. Att han låg o myste efteråt och flätade samman sina fingrar med mina gick rakt i hjärtat på oss. Så hon lägger till honom på fb och märker att han bara klickar bort hennes "vänförfrågan". Det är då den lilla ängeln inser att de trots allt bara var ett "one night-stand" och nu har vi fått hemska "horkänslor", för hon kommer på att sen i augusti har hon haft sex med fyra olika killar varv två visserligen var gamla ex men ändå! Alex skärpning!! Jag äcklas nästan av mig själv, vi ska inte gå tillbaka till vårt gamla beteende!! men men vad ska man göra...   dum Alex, dum Alex!!


Sen nästa grej, Den lilla ängeln har återigen fått ett lägenhetserbjudande på samma gata som förra. Hon brydde sig inte ens om att kolla på den utan tackade ja med en gång, hon vet ju ändå efter den förra lägenheten hon kollade på att lägenheterna där är fräscha! VI MÅSTE VERKLIGEN BORT FRÅN NORRAHAMMAR!! Seriöst jag skjuter snart mig själv, jag mår så Jävla dåligt där att jag nästan får lust att sätta mig i ett hörn på rummet o skära sönder oss o se bldoet rinna bara för att vi Vet att det hjälper för en liten stund.Men hela tiden måste vi påminna oss om att det är en LITEN stund det hjälper (Liten är bättre än ingen alls eller hur flörtar demonerna i huvudet på oss). I alla fall så börjar hoppet sakta tändas igen om att vi Kanske Kanske kan få lägenheten denna gången? Eller? Jag menar vi måste väl ändå ha gått framåt i kön Något? Eller? Men samtidigt e vi skit rädda för att väcka hoppet inom oss för vi vet hur fruktansvrät besvikna vi blir om vi inte får lägenheten och det kommer fram att vi trots allt fortfarande är fast i NorraHammar (haha vi e inte ledsna för det, vi vill att du ska falla ner i det mörka svarta djupet som du känner av när du ska sova garvar demonerna i huvudet).


Sen nästa sak, moderskeppet och Kaptenen pratade som vanligt om moderskeppet vill att han ska lämna sin fru och flytta in med henne. VET NI VAD KAPTENEN SÄGER DÅ??? Jo att om det ska ske så måste det ske några ändringar, både jag och moderskeppet blir konfunderade, vad e det som behövs ändras??

Jo Kaptenen säger då att den lilla ängeln är för lat och hjälper till för lite hos moderskeppet och hon ska inte bara ligga på soffan och ha det gott. VA FAN MENAR HAN MED DET? Det är moderskeppet, den lilla ängeln, fjortisen, Nalle Puh och prinsessan hemma, om alla fyra som Kan hjälpa till gör det så blir det inte så mycket kvar för den lilla ängeln att göra!!

Moderskeppet försvarar i vilket fall som helst den lilla ängen och säger hur många ggr vi har skitit i skolan och andra saker för att passa de små prinsessorna, att hon ofta sitter med skolarbeten när hon är hos moderskeppet, att hon har ställt upp och hjälpt dem med hemvärnet och massa andra saker.

Och sedan kommer Kaptenen med att han räknar oss som vuxna och att han tycker att vi beter oss BARNSLIGT!!! VA FAN DET ÄR JU SÅDANA SOM VI ÄR!! VI SÄGER JU INTE ATT VI ÄR FYRA ÅR GAMLA UTAN EN ANLEDNING DET ÄR JU FÖR HELVETE VILKA VI ÄR!!!   FUCK YOU GUBBJÄVEL SÄGER JAG BARA!!!


Sist med inte minst så är det fortfarande 5 dagar kvar tills vi får träffa söta Sexbomben, va fan jag vill ha dig hos mig Nu och varje dag saxi lajdi!!   


Sen så hittar den lilla ängeln ingen motivation till att plugga, nästa måndag har hon en BIG salstenta i historia och hon har inte börjat plugga än fast det var vad hon skulle börja med redan i fredags... Helvete säger jag bara!! Den lilla ängeln har Aldrig fått underkänt på något, vi tror faktiskt inte att hon skulle kunna ta den smällen om det skedde nu... Hon skulle bli helt knäckt!!


O mina jävla anti-må-dåligt-piller hjälper ju för fan inte heller Egentligen, jag känner fortfarande av att jag egentligen mår dåligt men tabletterna trycker bara ner känslan så jag går omkring med en nedtryckt-må-dåligt-känsla-som-jag-inte-kan-göra-något-åt!!!! HELVETE!!


Ajja vi löser väl detta på något sätt, hoppas vi i alla fall


Nu orkar jag inte med er mer så jag ska Försöka läsa i min historiebok

Ha det gottSaknad

2010-03-04 17:19

Usch va jobbigt det är att sakna vänner.

Den lilla ängeln saknar den söta Sexbomben något otroligt mycket.

Hon saknar den Svarta Riddare som det var sjukt länge sen hon träffade.

Hon saknar Blondie också.

Och även Dumbo 

Och saknar natt Tjejen som jag inte har träffat sen i JUNI

Pehemelie saknas med.

Usch vad många det är!

Den lilla ängeln har även bestämt sig för att förlåta Secrett, men hon kommer Aldrig vilja vara hans vän igen och vill inte heller träffa honom. Problemet är nu att hon kommer inte kunna träffa massa andra människor som hon så gärna vill. Som JenJen, Acob, och flera av de andra på Ug... Pga av vad han har gjort. För den lilla ängeln kan inte riskera att träffa honom, hon tänker inte göra det!


I vilket fall som helst så saknar den lilla ängeln sina älsklingar något sjukt mycket. Blondie och Dumbo finns i Lödöse/Göteborg.

Natt tjejen och pehemelie finns i Trollhättan, Långt borta!

Den svarta riddaren fins i Nybro men där finns även hans tjej som inte klarar av mig, så hur ska jag då kunna få träffa den kille som betyder så sjukt mycket för mig och har gjort i minst fem år nu?

Söta Sexbomben har VFU nu och jobbar hela dagarna och på helgerna är den lilla ängeln hos sin mamma för hon klarar inte av att vara i det hemska rummet på helgerna också. Kan inte din VFU vara slut Snart??!?!??!?!?! I want you back in school so I can love you and show you to the whole world!!


I vilket fall som helst så e de jobbigt. Jag vill att mitt liv ska vara som förr. Där jag hade en fin stor lägenhet och där det Alltid var någon hos mig så man inte saknade någon... Men men livet är inte sånt längre och det gör den lilla ängeln ledsen.


Men något vi ändå är glada för är att vi har lämnat Lödöse, Lödöse som orsakade en sjuk berg och dalbana i vårat mående. Visst tiden då Blondie bodde hos oss vill vi ha tillbaka, tiden då vi kunde gå till pehemelie och hennes kille bara så där saknas också. Men den oro och nedstämdheten som hela tiden låg på lur, ifall man skulle se eller möta Bajskillen, ifall han skulle slänga mer skit på den lilla ängeln bara för att han njuter av att se oss må dåligt, alla fina och smärtsamma minnen som finns över Hela kommunen efter Bajskillen som inte kan lämna henne, Allt detta som spökade i vårat medvetande Hela tiden... Nej fy allt de bra i Lödöse kan inte kompensera för det dåliga. Nej det är vi glada för. 


I vilket fall som helst så önskar den lilla ängeln att hon kan få en redig lägenhet i stan så att hon kan få må 100% bra och kanske sluta med sina hemska piller? Eller? jag vet inte.. vi får se men nu ska jag nog ta och plugga lite på riktigt, inte bara säga det denna gången   


Ha det gott tills vi hörs igen!

Jaga gamlingar

2010-02-24 13:31

Haha den lilla ängeln har haft en sjuk kul förmiddag.

På didaktiken skulle vi ut och göra en fältuppgift. Det vi skulle göra är att gå ut på stan och fråga personer vad frihet är för dem. Vi valde att fråga pensionärer och unga för att vi trodde att svaren skulle skilja sig störst där. Jag och Popparn valde att fråga pensionärerna   

I vilket fall som helst så ger sig den lilla ängeln och Popparn ut på stan för att hitta gamlingar och jösses de var överallt!!! Vi sprang hit o dit över vägen och tillbaka och sprang efter de stackars gamlingarna.
Eftersom både jag o Popparna är helt sjuka i huvudet så var vi tvungen att driva om det medan vi sprang efter dessa pensionärer, vilket var hur kul som helst

haha i vilket fall som helst så träffade vi på både söta och rara gamlingar som blev så glada för att vi frågade dem och även gamlingar som vi Inte fick fråga när frågor till. Dagens citat blir helt enkelt:

Lilla ängeln: "Ursäkta, Hej vi är från högskolan och gör en liten undersökning och vi undrar om vi får ställa en fråga till er?"

Gamling: "Naeeeeeeeeej det tror jag inte att ni får *står tveksamt kvar*. Men vad e de för fråga då?"

Lilla ängeln: "Vi undrar vad frihet är för dig?"

Gamling: "Det är väl att jag ska kunna göra vad jag vill"

Lilla ängeln: "Okej tack så mycket"

Popparn: "Hon har inte fått nuppa på länge"

Båda brister ut i världens asgarv.

Så här kul kan man ha om man går på Högskolan för Lärande och Kommunikation   


Ha det gott