RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-11 14:14:07

sparklingme

Längesen

2014-12-29 01:56

Hej!
Förlåt för att jag inte har bloggat på jättelänge men jag har verkligen inte haft lust eller ork. Förresten jag hoppas verkligen att ni har haft/har en jättebra jul och ett gott nytt år. Just nu är det jullov och det är mer än 1 vecka kvar av jullovet så det är ju bra men det börjar ändå närma sig skolan och det vill jag verkligen inte. Skolan är något jag hatar otroligt mycket!! Och verkligen i nu läget när vi har nya klasser. Men jag vet inte om jag kommer blogga så ofta för att jag känner att jag måste tänka och lösa problemen i mitt liv innan jag ska blogga. Vill liksom blogga med glädje inte som det är nu. Svårt att förklara men mår helt enkelt inte så jättebra just nu och därför vill jag bara ta en paus och tänka på hur jag kan lösa alla problem och när jag har en plan över hur jag ska lösa allt och typ den svåra delen i livet är över så vill jag börja blogga igen. Och bara njuta av livet helt enkelt! Men jag ändå kankse kommer göra några inlägg nu om jag har lust! Men somsagt jag kommer antagligen ta en paus nu och ställa mitt liv till rätta och när allt är bra så börjar jag igen! Känner att detta blir ett jättekonstigt inlägg men ville bara få ut detta och det kankse är lite svårt att förstå men hoppas att det inte gör något.
Jag och alla ni där ute måste komma ihåg ~ It will be okay in the end,if it's not okay it's not the end~
Kram sparklingme

Fredag & Lördag

2014-12-06 10:20

Hej!
Igår i fredags så var det en kaosig dag haha. Det började med att vi skulle göra so prov och jag satt kvar längst. Precis efter so:n skulle vi ha tyska prov och då kom jag försent dit man bara YEY.. Men so provet tror jag gick ganska bra eftersom jag skrev ner allt jag kunde. Men tyska provet var lite weird men aja det gick säkert bra. Skönt att de proven är avklarade. Efter skolan var jag med en kompis och vi bara chillade. Sen när jag kom hem så satt jag och hela familjen och kollade på idol finalen. Och det bästa var ju att one direction var med. De var pretty amazing!! Så sjukt bra asså. Men idag är det lördag och jag och en utav mina allrabästa kompisar ska till stan och köpa julklappar och typ äta osv. Längtar aja måste sticka till henne nu herrå!
Kram SparklingMe

Plugg,plugg och mera plugg..

2014-12-05 00:47

Hej!
Idag var jag i skolan och det var lång tråkigt som always. Efter skolan så kom jag hem och övade på våra prov till imorgon som jag är sjukt nervös över. Men ja får bara hoppas på det bästa. Kommer ju kännas sjukt skönt när de är avklarade. Om ni inte visste det så gillar jag matte. Jag tycker inte att det är kul men det är iallafall absolut ett av de bästa ämnerna i skolan enligt mig. Så imorgon ska jag lämna in det näst sista provet vi ska göra i sjuan (tror jag) och ja jag gör det för att jag ligger lite före. Så det känns sjuukt skönt. Förresten imorgon är det FREDAG WOHOOO!!!! Längtat tills helgen något otroligt. Imorgon är det ju även idol- finalen och då kommer one direction på besök. Gaaaasshh *_* Men det kommer iallafall bli sjukt kul och skönt med helg. Hoppas att ni får en bra fredag och helg.
Kram SparklingMe

<3

2014-12-03 21:43

Hej!
Sorry för dålig uppdatering men har helt enkelt inte haft tid eftersom att jag har pluggat till två super viktiga prov vi ska ha på fredag. Men idag var jag inte i skolan för att jag hade sjukt ont i halsen men det är bättre nu så ska till skolan imorgon. Bara två dagar kvar tills det är helg #skönt.
Men nu ligger jag i sängen och ska öva vidare på proven, kolla på videos/serier och sedan sova.
Hoppas ni har haft en bra dag.
Kram SparklingMe

Skola imorgon

2014-11-30 22:54

Hej!
Nu är det söndag vilket betyder att det är skola imorgon :((((( Orkar inte :(
Men det är bara 3 veckor kvar tills jullovet vilket är sjukt gött!! Idag har jag pluggat lite eftersom vi har två viktiga prov på fredag :(( Sedan så har jag bara hjälpt till med att julpynta :D Älskar hur det ser ut hemma nu med allt pynt!! Juste idag är det även första advent wohooo! Och imorgon är det första december gaasshh *_* Men hare gött kram SparklingMe

Me and my broken heart

2014-11-29 23:05

Tips #2

2014-11-28 17:50

Hej!
Hudsalva är ett måste för mig på vintern. Det är inte så dyrt (köpte min för ca 20 kr). Och det återfuktar suveränt !!
Kram SparklingMe

Tips #1

2014-11-28 17:13

Hej!
Jag tänkte tipsa om en mascara som heter "All day long lash mascara". Denna mascaran är jättebra. Den ger både längd och volym och den är jättelätt att få bort,det är bara att ta lite ljummet vatten. Jag tror att den kostar ca 149 kr. Och den finns nog på de flesta affärer. Detta är min absoluta favorit mascara som jag använder varenda dag.
Kram SparklingMe

Vinter outfit

2014-11-28 16:41

Här har ni ett collage på en jättesnygg vinter outfit!
Kram SparklingMe

Dagen

2014-11-28 16:36

Hej!
Är sjuk så det blev ingen skola för mig idag. Det ända jag har gjort idag är att jag har kollat på några filmer och städat lite. Ska snart gå ner och äta och efter det så blir det nog att mysa ner sig i soffan tillsammans med familjen och titta på idol. Kan inte fatta att det bara är tre veckor kvar tills vi får jullov. Längtar något otroligt!
På söndag är det även första advent och gode gud vad jag är taggad. Julen är något jag älskar obeskrivligt mycket :)
Hoppas ni får en jättebra fredag och helg. Kram SparklingMe

Första inlägget

2014-11-28 16:21

Hej och välkomna till min nya blogg!
Jag är en tjej på 13 år som älskar allt som har med mode och skönhet att göra. Och självklart att ha kul! Denna bloggen kommer handla om allt från mitt vardagliga liv till mode och skönhet. Jag hoppas verkligen att ni kommer gilla och fortsätta läsa denna bloggen. Kram SparklingMe