RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-05-25 21:33:23

JohannaTilly

Johannatilly blogg på Nouw

bang bang the shooter shut me down

2019-10-29 03:37
Från Johannatilly

godmorgon eller något. Något small till högt eller drömde jag det? vaknade iallafall och vet inte om det är någon idé att somna om 2.5 timma eller ligga och slökolla på tv och mysa med snarkpelle med päls.
Grät rätt mycket igår men de va inte för något om mig.. en fyrbent vän , Rockys bästa vän fick somna in igår tillsammans med sin husse bredvid sig. Han va inte ens min hund men tjöt som en bebis iallafall. Jag kan inte tänka mig hur det känns att ta det beslutet.

nä nu blir det lite tv innan svinkall morgonpromenad med min älskling.

let this be a better day...

2019-10-28 08:28
Från Johannatilly

Vi somnade i soffan inatt jag och min vapendragare. Soffan som agerat som sovplats de senaste nätterna då sängen känns för stor och ljudet utav TVn får mig att somna lättare. Han somnade tätt intill min gosiga älskling.

05.20 ringde klockan första gången. Snozar och stänger av minst 4 alarm och går upp 06.15.. ut en runda i kylan med Rocky och sedan bege sig till jobbet.

Det är tomt i hjärnan idag, inget som snurrar inget som får mig att tänka till lite extra..
Snart är jobbdagen över. Jobbar kort pass idag 7-11.

När slutet inte finns ..

2019-10-27 21:56
Från Johannatilly

Wow, extreeeemt dåligt bloggande. Nästan så att man får sparka sig själv i rumpan och tala om för sig själv att det här med att blogga är terapi, man får skriva av sig.. senaste inlägget var i Mars! i mars det är liksom slutet av Oktober nu början utav november nu.

Jag vet faktiskt inte varför jag inte har bloggat. Allt annat har liksom kommit ivägen eller något.

Men nu ska det bli ändring som jag har sagt 450 gånger innan. Men jag ska försöka att blogga iallafall en gång om dagen.

För er nyfikna jävlar, nej jag har inte hittat någon ny kille, den enda killen som finns i mitt liv är Rocky. Min fina älskade hund ♥️ utan honom skulle jag nog inte vara här där jag är idag.
För om sanningen ska fram, så mår jag inte bra. Jag pratar ut men det känns ibland inte riktigt som det hjälper. Jag står fortfarande kvar och stampar på samma ställe. Går fortfarande och lägger mig med den där känslan att jag är ensamast i hela världen och känslan att leva i ett tomt skal finns alltid där. När ska det här vända? när ska jag få känna mig hel igen ?
Jag vet att någon dag , kanske inte i morgon , kanske inte nästa vecka eller månad eller år men någon dag kommer jag stå där med känslan att jag inte är ensam. spelar ingen roll att jag alltid har folk runt omkring mig. ensamheten tränger på ofta och mer frekvent nu. En vacker dag somnar jag inte med tårar i ögonen.

I can lit your world up with just one spark

2019-03-17 07:37
Från Johannatilly

Efter en veckas dippande i måendet så kände jag iallafall att fredagen och gårdagen fick kroppen att ta nya tag.
Hängde med Micke o Kimmo.
Två av mina tre kungar här i livet.
Spelade fifa, plinkade lite musik och sjöng.. går inte riktigt att mäta sig med det.

Närmast hjärtat

I want you to be happier

2019-03-14 08:48
Från Johannatilly

Jag vill bara att du ska vara lyckligare -Mer än va jag själv är just nu.

Jag har varit ypperligt dålig på det här med bloggandet under en längre tid.
Men jag har väl inte gjort något större ändringar i mitt liv. Kastat ut Tobias, bilen strular och byggt upp relationen med mina vänner. Speciellt min bästa vän, åh va jag är glad att han är just min bästa vän..
Tänk om alla hade en bästa vän som han jisses va alla skulle gå runt och vara lyckliga.

mitt psyke för tillfälligt är inte det bästa, jag försöker leva och överleva min ångest men när jobbdagen är över sitter jag där i min bil, gråter och önskar att ibland allt var lite lättare.

Saturday Feeling

2018-11-17 14:23
Från Johannatilly

Idag är det faktiskt en bra dag.
Jag fick sova ut, efter att ha försökt o väcka Tobias några gånger eftersom hans alarm gick igång..
Sov till 11.30 och sedan va de bara ut o göra ärenden.
Så nu är ja fitt for fight för en kväll med tjejerna i Linköping

Questions and Answers

2018-11-11 15:08
Från Johannatilly

vart är du född och uppvuxen ? - jag är född och uppvuxen i Normlösa eller rättare sagt Nederlösa som är ett litet samhälle utanför Skänninge.

När är du född och hur gammal är du? - jag är 28 år gammal. Född den 30 Mars 1990.

Vart bor du nu? - Just för tillfället bor jag i Vadstena tillsammans med min sambo Tobias, min hund Rocky och två bonusdöttrar varannan vecka.

Din favorit sysselsättning? - Jag vet inte riktigt om jag har någon, men gillar att lyssna på musik, vara ute i min systers stall och pyssla om hästarna. Hitta på saker tillsammans med min sambo och sova.

Hur länge har du bloggat? - jag har bloggat lite till och från sen 2009 tror jag. Kanske tidigare men jag har bytt bloggportal rätt många gånger  så jag har ingen koll.

Vilken social medie använder du dig mest av? - jag använder mig mest utav Facebook och instagram, ibland snapchat men inte lika mycket.

Gillar du att läsa böcker? Isåfall, läser du mycket? - Det beror helt på vad det är för böcker, jag gillar hellre att lyssna på poddar.

Vad för typ av böcker? - måste jag läsa så är det mestadels verklighetsbaserade böcker som faller mig smaken. Eller romaner.

Hur ofta bloggar du? - inte tillräckligt ofta som man borde göra haha.

Favorit inredningspryl/möbel? (kan vara flera) - jag älskar ljus, allt från doftljus till vanliga stearinljus.

Bor du ensam?- Nej jag bor inte ensam. Har sambo, hund och två bonusbarn varannan vecka.

 Isåfall, i lägenhet eller hus? - just förtillfället i en lägenhet i Vadstena.

 Eller bor du med din familj? - jag flyttade hemifrån 2009 när jag flyttade ner till växjö för att plugga.

Relationsstatus? - upptagen med pojkvän/sambo officiellt sedan 24 december 2017.

Måndag morgon

2018-10-22 07:12
Från Johannatilly

Ny vecka som betyder att veckans första jobbpass väntar.
Helgen har gått väldigt fort.
Träffade Patricia och Anso en snabbis efter jobbet i fredags innan jag åkte hem till Tobias som var i full gång med två rätter på spisen. somnade i vanlig ordning före Tobias då kroppen gjorde ont och jag frös som fan.
Lördags sovmorgon medans Tobias åkte till jobbet. Morgonmys med Rocky och långpromenad innan jag åkte in tilm Linköping för att träffa Michelle och hennes Kristoffer. Fick mina naglar fixade och träffade även Jennifer det va minst ett år sedan.
Igår hjälpte vi Tessan med lite grejer som inte tog så lång tid sen hade vi myskväll med bingolotto och kockarnaskamp hittade även hundrastgården som va DEN MINSTA JA NÅGONSIN SETT!

idag är det som sagt måndag och ny arbetsvecka.. kickar igång veckan med ett 7-17 pass.

fått naglarna fixade

2018-10-20 17:10
Från Johannatilly

åkte till michelle och fick mina naglar fina. tack @gymcouple ❤

Creepy kille på bussen hem

2018-10-01 17:05
Från Johannatilly

​Tyckte så synd om en tjej som fick en CREEPY kille bredvid sig på bussen hem till vadstena. 
Killen frågade henne massa konstiga frågor och hon svarade med standard frasen "jag vet inte" när hon inte visste va hon skulle svara på hans jäkla konstiga frågor. Hans beteende va sjukt vrickat. Han satt o typ korsförhörde henne bara för att hon sa " jag vet inte". Stackars tjej. 
Hon fick utstå hans frågor i ca 15 min tills hon äntligen skulle gå av, hon bokstavligen sprang av bussen och killen flyttade sig till sätena bredvid mig, HERREGUD! Önskade att jag skulle slippa hans jäkla tjatande, som jag gjorde. Men istället satt han och småglodde på mig hela tiden. ASSÅ VAFAN! 
De va väldigt obehagligt att ha någon som sitter o småglor på en hela bussresan hem tur att han inte gick av samma hållplats som mig, då hade ja sprungit hem....