RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-14 16:23:57

itskristina blogg

itskristina blogg på Nouw

Courage, dear heart.

2019-05-09 12:14
Från itskristina


Det känns som att jag skrivit dessa rader tusen gånger, trots att jag aldrig nämnt dem. De känns som att alla jag möter på gatan ser dem, trots att ingen någonsin hört dem. Ingen vet vad jag vet. Ingen bär vad jag bär. Men ändå känns de så tydliga. Dessa rader rabblas om och om varje dag att de känns som att de borde höras högt. Kan dem höra? Vet dem? De är så bekanta så de känns som en del av mig. Som att de är skrivna på min hud för alla att ta del av. Som att medan jag talar till dig, kan jag inte förmå mig att möta din blick. Att se vad de är du tänker. Att se vad det är du läst från mig.


Fast du vet inte. Ingen vet.

EN PLATS FÖR OSS. SOM OSS.

2019-05-07 16:19
Från itskristina

En soffa i denna kulör och även utförande är de jag söker. En djup med breda kuddar i mullvadsfärg. Wow!

Finns det någon som vet var man skulle kunna finna stora tavlor som denna? gärna i canvas. Letar som en tok men har inte hittat något ultimat ännu. Funderar på att ha ungefär detta stuk i vardagsrummet då jag anser att många tavlor i en öppen planlösning blir plottrigt.

Idag bor vi i vår andra lägenhet tillsammans. De tog oss ett år i den förra innan vi packade våra saker och nu hittat vår perfekta lägenhet. Det är så fint att vakna på morgonen och känna en slags frihet över att vara på den plats man är. Att känna lycka i sitt Hem.

I denna lägenhet är de otroligt mycket ljusinsläpp då vi har fönster längst hela planlösningen som dessutom ligger i solläge från soluppgång till solnedgång. Varje morgonen vi äter frukost tillsammans så är de ett gultsken i hela lägenheten och man ser solen gå upp över hela Uppsala. Juste måste nämna de faktum att vi bor högst upp i detta lägenhetshus och placerat på en högpunkt i Uppsala. Därav utsikt över exakt hela staden. De är sagolikt.

RUSET AV FEM GLAS CAVA

2019-05-07 10:52
Från itskristina

Valborg ändå hörni.

Inte för att jag har något att häftigt att skryta med men min dag var otroligt mysig. Vi tog en långpromenad ner på stan och gick sen yttligare kanske sex kilometer väl på stan... Tillslut tog vi vattenpaus över en lunch på Frenchi innan vi vinglade hemåt och tog en powernap på fyra timmar. Som sagt, inget häftigt men mysigt.

Guess who’s back, back again

2018-12-19 13:56
Från itskristina

Hej det är jag. Förlåt för mitt velande. Ber om ursäkt med en lack stjärt. Kanske ska jag börja skriva lite vett här igen? Kluddra lite mer då och då?

Nu när jag jobbar varje dag känns det bara som att jag står still i min kreativitet och utveckling. Jag minns för ungefär 3 år sedan, då jag hade otroligt mycket följare här. De fattade inte jag då...

Jag är som jag är så vi får se vart det leder till men känner sånt otroligt sug efter att få skriva av mig igen.

Säg mitt namn

2018-12-12 16:53
Från itskristina

Känn mig

2018-12-11 14:58
Från itskristina

Utforska mig kropp. Dyrka de platser du känner. Beundra de ting som är sig unika. Tråna efter de platser ännu okända. Älska mig.

Killing me softly with his song

2018-12-11 14:53
Från itskristina

Det känns som att jag skrivit dessa rader tusen gånger, trots att jag aldrig nämnt dem. De känns som att alla ser igenom mig, trots att ingen egentligen någonsin hört vad de är jag tänker. Ingen vet vad jag vet. Ingen bär vad jag bär men ändå är de tydliga. Jag dränker mig själv i dessa tankar varje dag. De är så bekanta, de känns som en del av mig. Som att de är skrivna på min hud för alla att ta del av. Ändå är de ingen som vet. Ingen som säger något.

Ruset av lyckan

2018-10-27 14:05
Från itskristina

Dränk mig i tröstan

2018-10-26 22:12
Från itskristina

Mitt i natten. Sitter jag här på köksgolvet igen. Ligger jag här under täcket igen. Lutar jag huvudet mot väggen igen. Med händerna hårt knutna & rabblar ord jag aldrig hört högt men känner igen så väl.

Jag är där igen.

Håll jorden under mina fötter

2018-10-26 01:02
Från itskristina