RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-22 20:13:58

makemeglow blogg

makemeglow blogg på Nouw

Tips på hemmagjord hårinpackning.

2019-03-26 23:23
Från makemeglow

Nu var det jättelänge sen sist jag skrev. Har varken hagt lust och ork. Mycket har hänt och stressen har bland annat speglat sig i håret och huden. Mitt hår har aldrig varit så torrt och livlöst som nu. Topparna har aldrig varit så söndriga. Har köpt några hårinpackningar, med resultat som lyst med sin frånvaro. Har googlat frenetiskt om bästa och narturligaste hårinpackning, som inte kostar skjortan. Har nu provat kokosolja köpt på ICA först igår. Tog i topparna på torrt hår innan sänggående. Bara ett tips, ta inte för mycket. Jag tog knappt en halv tsk och det blev alldeles för mycket, när jag värmde det i handen. Tvättade håret noggrant på morgonen och tog sen ett uns kryddmått i topparna på det nyfönade håret. Vilken skillnad på en gång!!! Tyvärr har jag ingen direkt bra bild på topparna innan jag la i kokosolja, men de var som tuggummi.

Det kändes mest narturligt att köpa ekologiskt kokosolja  som innehåller kallpressad kokosnötolja. Kokosoljan tränger in djupt i hårstråna och reparerar och motverkar verkligen frissiga toppar, torrt hår och slitage. Provade att locka mitt hår med plattång med kokosolja i topparna, som gav jättebra resultat.

Man kan även blanda in andra nartuliga ingredienser tillsammans med kokosoljan beroende på vilket resulterat man önskar.

Nya alster med gelenaglar

2017-12-16 15:57
Från makemeglow

Lite julinspirerande naglar och marmorerade naglar, som är lätta göra med rätt teknik. Testat mig fram för att få fram lättaste och snyggaste tekniken. Använt mig av Glam and Beautys produkter. https://glamandbeauty.se/

Sun5 led/uvlampa 48 W från Aliexpress

2017-12-04 23:45
Från makemeglow

Fick hem min nya Sun5 led/uvlampa 48 W från Aliexpress på 3 veckor. So far so Good. Verkar väldigt bra hittills. Funkar på både led och uvgel och härdar snabbare. Det finns 10, 30, 60 och 99 sek härdning. Den på 99 sek heter "Low heat mode" och gör att härdningen blir snabbare på 30 och 60 sek och för de som kan ha känsliga nagelbäddar, som kan känna att sett bränner. Har provat lite med olika gel. Hela lampan är nätt och väger mindre än min uvlampa. Nu kan jag göra julfina naglar. Önskar ibland att jag hade annat jobb där jag kan gå med roliga och häftiga nailarts .

French fading

2017-11-25 17:31
Från makemeglow

Har nu suttit och pysslat med mina egna naglar. Gjorde french fading med lite advents inspiration. produkterna jag använt är base one från glamandbeauty https://glamandbeauty.se/ Produkterna håller väldigt bra. Använder även produkter från nagelgiganten https://nagelgiganten.se/

Kiehl's hudvårdsprodukter

2017-09-03 23:16
Från makemeglow

Har varit så dålig på att skriva sista tiden. Min energi har gått åt jobbet och familjen. Mina planer var ju att skriva något om produkter jag köpt hem, men har inte orkat. Har en tid, sökt efter produkter jag aldrig provat förut och utanför min safetyzon. Hittade Kiehl's produkter efter att ha läst och sett andra omdömen. Rengöringen skulle vara så bra och ta väck all makeup. Den höll verkligen vad den utlovade. Tar man sen ansiktsvatten på pads, finns det inte tillstymmelse till gammal makeup på den, som det annars gärna gör. Köpte även hem nattserum. Det gör huden len som en babyrumpa.
Så här står det om Ultra facial cleanser: Det är en milda, pH-balanserade flytande ansiktsrengöring som löddrar och rengör huden från sebum.
Och om toner står det att den är alkoholfri och är pH-balanserade mjölkaktiga ansiktsvatten som avlägsnar effektivt orenheter samtidigt som den återfuktar huden.
Kiehl's midnight recovery concentrate verkar under natten för att återfukta huden och ger ett ungdomligare utseende. Serumet innehåller squalane, nattljusolja, omega 6-fettsyror och essentiella oljor så som lavendel. Absorberas i huden och hjälper till att återställa hudens lyster, och ger intensiv fukt för torr hud. 99,8 % ingredienser med naturligt ursprung och är fritt från paraben. Detta serumet räcker att ta 2-3 droppar, så den är väldigt dryg.
Köpte produkterna på Kicks och de är mycket prisvärda.

https://m.kicks.se/kiehls--b652/hudvard/ansikte/rengoumlring-c180/ultra-facial-cleanser-p32049

https://m.kicks.se/kiehls--b652/hudvard/ansikte/ansiktsvatten-c186/ultra-facial-toner-p31966

https://m.kicks.se/kiehls--b652/hudvard/ansikte/serum-booster-essence-olja-c187/midnight-recovery-concentrate-p73957

French fading.

2017-03-26 18:23
Från makemeglow

Tog några timmar att göra french fading på sig själv. Men riktigt nöjd med produkterna från  https://www.nded.se . Materialet håller länge. Använde inga tippar då jag själv har långa naglar. Ni får gärna komma med tips om olika nailart som jag kan göra.

Testar nail trainer och form.

2017-03-24 22:20
Från makemeglow

Har nu fått hem min nail trainer som jag skickade efter från Aliexpress. Det var värt väntan! Har även testat nagelformerna från  
https://nagelgiganten.se . Prövade att göra en ombre. Nästa gång blir det med glitter. Kom gärna med idéer!

Varit hos min frisör och fått en peachblond ton.

2017-03-22 17:44
Från makemeglow

Har nu varit hos min kära frisör Magda på Vild & Vacker i Halmstad och fått en peachblond färg och klippt topparna. Hon prövade sig fram med en ny ton. Satt hos henne i nästan 3 timmar och njöt. Hon har varit min frisör sedan 16 år tillbaka. Började hos henne då hon utbildade sig och jag har varit henne trogen sen dess. Många olika färger och frisyrer har jag testat under åren.

chiapudding till frukost.

2017-03-22 07:41
Från makemeglow

Länge sedan jag åt chiapudding med björnbär. Tyvärr har jag inga egenplockade kvar i frysen, så det blev till att köpa frysta. Håller sig mätt på det länge. Har även fyllt upp kylen med frukter och grönsaker för att kunna göra olika smoothies. Snart är det dags för att åka till min frisör, för att få en fin vårfrisyr.

Superbra highlighter, nyinköpta från Brallis!!!!

2017-03-21 23:23
Från makemeglow
The Balm Mary-Lou manizer / Makeup Revolution Pro Illuminate / Milani Strobelight Instant Glow Powder - Dayglow

Har nu köpt 3 olika highlighter på http://www.brallis.se och testat dem alla tre. Alla ä lika bra. Den första till vänster är The Balm Mary-lou Manizer Luminizer och kostar 199 kr och som många säkert redan provat. Den ger naturlig lyster för den som önskar ha lite shimmer. Den i mitten är Makeup Revolution Pro Illuminate. Det är väldigt stor i jämfört med de andra två. Man får mycket produkt för pengarna. Den kostar bara 69 kr. Den är lite mer champangefärgad än The Balm och ger en härlig highlight. Är glatt överraskad! Sista till höger är en ganska nytillkommen produkt från Milani och heter Strobelight Instant Glow Powder i nyansen Dayglow och är lite mer gulfärgad. Men på huden ger den en fin lyster till en festmakeup. Finns i många olika nyanser. Den kostar 179 kr. Jag kan inte säga att någon är bättre än den andra.