RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-18 00:54:37

Camillaw

camillaw blogg på Nouw

polikliniskt

2018-09-25 12:12
Från camillaw

Någon annan än jag som älskar sista minuten avbokningar? Eller älskar är vi kanske inte rätt ord men om ni läser med en smula ironi så förstår ni. Ni vet när man har gått och gruvar sig för något en längre tid och äntligen har hunnit smälta och bearbeta vad som ska göras och det inte blir som ni har tänkt er, alltså att man blir avbokad i sista stund, så fruktansvärt frustrerande när jag äntligen fått upp mitt mod liksom. Precis detta hände för moi nu idag. Kan säga att jag hade en tid 15.00 och dom ringde mig halv 11.

Ska börja med att förklara rubriken "polikliniskt", så vad är det. Polikliniskt är alltså vård på en inte inneliggande patient. I detta fall skulle jag vara patienten som skulle genomföra ett polikliniskt ingrepp som de nu har avbokat då. Vad är det då för ingrepp? Jo ni vet alla dessa cellprover som är så viktiga att gå på men många sopar under mattan? Det där som man oftast inte talar om. Jag har sedan allra första cellprov haft förändringar vilket i sin tur har lett till årliga besök, ibland t.om. 2 besök på ett är och nu senaste besöket så tog dom det här beslutet. Cellförändringar brukar oftast läka ut av sig själva men mina har inte gjort det, raka motsatsen - dom är kvar och har därefter gett mig blödningar (blödit 37 dgr som mest) som helt går mig på nerverna. Var så taggad på att få det här överstökat, har varit så inriktad på att "snart kan jag gå ut utan att ha väskan full med alla sorters mensskydd". Tji fick jag.. Fick berättat för mig att har jag "tur" så förhoppningsvis så finns det någon som avbokar deras tid - så jag kan ta den istället men annars var det bara till att gladeligen sitta och vänta till efter v45. Tack för den!

Okej slutpitchen nu då, en aningen frusterande eller hur? Kan väl inte vara ensan om att tycka det?

Adidas

2018-09-24 08:43
Från camillaw

Vår vardagliga verklighet!

Kanske borde börja med "hej" eller dylikt. Ni kanske ser att alla inläggen är helt bortrensade - anledning? Jo det är såhär att jag läste igenom bloggen helt och hållet, alltså från 2012/2011 och jag skäms rent ut sagt över de som faktiskt fanns här hah! Anledningen till att jag startade bloggen var ju för att jag skulle (som i detta fall) kunna titta tillbaka om ett antal år och se vad jag gjorde och hur jag själv växt som person. Men jag tyckte det blev på tok för pinsamt så allt fick raderas! Ångrar det inte heller, eller jo vissa saker som togs bort hade jag velat sparat men nu kan jag istället börja om och skriva sådant som jag förhoppningsvis inte kommer att ångra!

Ni som varit med ett tag vet ju om att vi flyttade till ett hus i februari i år, nu har vi återigen flyttat (skulle kunna tro att vi tycker om att flytta) men så är inte fallet. Idag bor vi återigen i Östersundcity,  i en nyproducerad lägenhet som har det nära till allt och vi kunde helt enkelt inte kunna gjort ett bättre val en detta! Hur det ser ut kommer ni att få se inom snar framtid om ni så vill såklart. Annars så ser vardagen likadan ut - Amy växer så det knakar, vi jobbar och får vardagen att fungera.