RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-01-04 16:53:17

kickan48

EN LUGN JANUARI DAG

2020-01-04 14:43

 

Hej på er  

Idag har vi haft en solig och fin vinterdag, +2 grader. Blåser en del med. Var meningen att det skulle blivit en promenad i solen idag, men tyvärr avstår jag gärna eftersom jag är känslig för kyla pga min fibro. Men jag hoppas det blir en dag imorgon då jag istället kan ge mig ut.


Sitter nu och börjat uppdatera bloggar, har ju inte varit igång med skrivandet på länge. Men tänkte att nu när det är ntt år känns det rätt vettigt att komma igång igen. Har tidigare raderat alla inlägg, för det jag kände att nu har mitt liv ändrats mycket och då tycker jag att det är roligare att börja på ny kula som man brukar säga.


Önskar er alla en fortsatt härlig dag. Här ska det bli lite kaffe och mer skriverier. Men jag återkommer snart igen.

Kram Lillan   

Test

2019-08-07 15:51

Test

TILLBAKA EFTER LÅNGT UPPEHÅLL

2019-08-07 15:10

 

Hej.

Nu är jag tillbaka och ska försöka komma igång igen och skriva lite om vad som hänt/ händer i livet. Har nyss suttit och rensat bort inlägg som varit kvar sedan fler år tillbaka, ser ingen anledningen att de ska vara kvar, nej här är det nytt som gäller :) 


Får återkomma om en stund, det jag nu kollade var mest att sidan funkar etc. 

Tjingeling !!! 

LIVET GÅR VIDARE

2019-02-05 10:59 NU dags att komma igång med skrivandet. Har ju varit borta från bloggar etc pga det som hänt i livet. Min tidigare sambo hade ju cancer och under förra året så somnade han in. Men jag har som tur är lyckats gå vidare i livet. 


Något jag aldrig kunnat drömma om var att jag skulle få bli lycklig igen efter det som hände förra året. Men ödet ville annat. Lever nu lycklig med en ny man. Vi har båda varit med om samma, dvs mist en livskamrat. Vi tar nu vara på livet, varandra, kärleken och tar dagarna som de kommer. Njuter av livet. Carpe diem är det som gäller. 


Jag får återkomma och skriva mer senare. Jag önskar er alla en underbar dag. TA vara på dagen, njut och va glad över livet och det du får uppleva. 


Kram/ Lillan