RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-11 13:13:52

kauthedino

Känslor.

2013-08-08 21:06

Hej!

idag pratade jag med Nova igen, åkte hem från henne sen så började vi skriva. självklart tog jag upp de där med attt jag är kär i henne och inte visste vad hon kände för mig. känns bättre nu, hon är inte kär i mig vad jag vet....men hon tycker om mig mycket.. De är positivt.


Imon ska jag baka en massa! tar kort på det och lägger ut här på kvällen :)men ska dra nu.


bye!

Åska..

2013-08-06 16:51

Hejsan!


Det åskar..och för er som inte vet så är jag livrädd för åska, verkligen livrädd. jag skakar och gråter när jag hör det. ialf sitter och väntar på (vill inte säga namn så hon heter nu nova.) nova, hon skulle hämta en cykel på hennes jobb då hon har sjukanmält sig för resten av veckan då hon och hennes familj och fått nått sen dom var utomlands..(typ två dagar sen dom kom hem) så jag fick inte åka hem då det smittar och jag kan var smittad. (har varit med henne hela tiden så) men det kvittar är bara glad att jag kan vara här även om de blir några mer extra besök till toan c:


nu ska jag sitta och koncentrera mig att inte gråta.


bye!

Hej!

2013-08-05 13:33

Ja detta är juh inte min första blogg.......vill blogga men slutar när ingen läser den :P


Jag är en tjej på 19 år som gillar att teckna, spela spel på dator och xbox. Det jag kommer skriva om är tecknandet, spel och känslo liv. tänker blanda det lite så det blir en rolig och konstig blogg. Och kommer skriva om konvent och sådant med.


Over and Out.