RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-01-27 13:22:04

Elisabeth Jönsson

Omfamnar livet

Famna livet inspirerar

2019-07-08 10:50
Från Elisabeth Jönsson

Famna livet inspirerar.  Famna livet i ett enda andetag gestaltas i detta inlägg av Jennifer Larsson, Margita Nilsson. Jag berättar också om en sångbok jag skapar som kommer att bära titeln En drömbok, en saga om verklighet. Jennifer Larsson och Margita Nilsson framför varsin sångtolkning av Famna livet i ett enda andetag.  En sångbok nalkas Min tanke är att … Fortsätt läsa ”Famna livet inspirerar”

Inlägget Famna livet inspirerar dök först upp på Elisabeth Jönsson.

En stund för livet med Elisabeth Jönsson, Hans Parment och Allan Rogers

2019-05-03 13:07
Från Elisabeth Jönsson

En stund för livet med Elisabeth Jönsson, Hans Parment och Allan Rogers. Nu är det klart! Efter månader av förberedelser och repetitioner känner vi oss klara att gå ut med vårt program i offentligheten. Välkommen att boka en livsbejakande stund, en meditativ reflektion i ord och ton om vad det kan innebära att vara människa … Fortsätt läsa ”En stund för livet med Elisabeth Jönsson, Hans Parment och Allan Rogers”

Inlägget En stund för livet med Elisabeth Jönsson, Hans Parment och Allan Rogers dök först upp på Elisabeth Jönsson.

Fina möten i Kosta och Skruv

2019-04-01 14:27
Från Elisabeth Jönsson

Torsdagens framföranden på Kosta servicehus och därefter på Furugården i Skruv värmde både själ och hjärta. Det är så tacksamt att få möta de äldre på detta sätt och få ta emot all deras värme för mina texter och min musik. Nu har jag till eget gitarrackompanjemang framfört ett anpassat program av Famna livet och livsglädjen på … Fortsätt läsa ”Fina möten i Kosta och Skruv”

Inlägget Fina möten i Kosta och Skruv dök först upp på Elisabeth Jönsson.