RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-21 19:42:02

youruppdate

Härligt!

2012-09-08 10:00

Fått nya skor! Njuter av min Ben  Jerry's och tittar på pewdie and cry =D kan det bli bättre?
Jo det kan det! Den Otroliga känslan då man tar på sig ett par byxer som var för små för ett tag sedan och som passar perfect nu :D


asså seriöst -.-

2012-09-07 16:13

Asså seriöst. nu har jag läst en del statusar på fb. här. kamrat. bdb ( dayviewes) osv och blir så trött på alla som skriver"jag älskade dig! Hur kunde du göra så mot mig. trodde det var typ du och jag för alltid. gilla/komentera om du hatar att folk lämnar dig." osv. Och dom är typ 13 år gammla! jag förstår ju att det gör ont att förlora nån men du e 13! vem var din kille? en P12 eller? hjälp. oxå när jag såg lillsyrran va inne på...vad hette det... MOVIESTARPLANET... hette det, så  hade hon en " kille" där, och dom sa att dom älskade varandra, gjorde videos, sa förlåt osv, när dom inte ens har träffat personen i verkliga livet.  Det gör mig sur.

Lite annat. Nyss köpt nya skor, från Reebook! :D helt underbara att gå i. bilder kan ni få lite senare. ;) ( ingen telefon) tog fem minuter att hitta dom och billiga var dom med. 499.kr :D
Träffade Limpan på stan. väldigt trevlig kille. Träffade också Min kompis Jeantette. ^^
Ha en bra dag.
Puss på er Homies ;D

Hejsan Hoppsan

2012-09-07 12:37

Tjaba! Dricker Monster, Myser med mina två underbara svarta katter, äter kalla kötbullar. :s och Tittar på Lite PeeewdiePieeee!! :D en av dom bästa LP:arna ;) Tobuscus bla, e oxå bra. =D <3  kollar på "Too The Moon" och jag insåg inte att Dr Rosalene där var svart. sett den serien ett tag men har inte haft tid. han har redan av slutat serien, och har börjat på en ny som hette... vad hette den... THE WALKING DEAD! hette den. ;) Han spelar oxå med "Cry" Som har en jätte gullig röst och ett underbart skratt. ;) Om du inte vet något om Pewdiepie så kan du fråga. :S  Subscriba på han <3

Kom nyss hem från skolan, och min startsida på datorn e ju MSN. Då såg jag något att det fulaste bilarna jag sett ( jag älskar saker som har en motor helt enkelt =D )  och några av dom läskigaste miss bildongarna på djur jag har sett. en stackars liten kattunge som hade ett stort öga och som dog :'( En väldigt cool liten sköldpadda med två helt perfekta huvud. ;)

Lite Nyheter. Just nu: En dödlig jordbävning i Kina. runt ett 50-tal döda och 100 000 hemlösa efter skalvet.
Man ska visst inte ha sex på dansgolvet enligt Aftonbladet...
Mirre van Robinsson. Jag hejade Självklart från början på Leif(!!!) och blev väldigt arg och ledsen då han blev diskvalitiserad. :'( Menn sedan hejade jag på Robban. ;) Grattis till honom för att ha salgit rekordet. <3  Och "folket" blev "rasande på det. En läsar storm enligt Aftonbladet igen.. men jag tror igentligen att folket inte bryr sig.  Men jag tycker endå att det e fel att dom försökta ta segern från henne. :/

Músik.
Min mp3 har fucka sig så jag kan inte lyssna på musik längre, och jag klarar inte skolan utan musik. (!!!!!!!!!!!!)
har inte så mke att säga om det. Har ingen telefon så jag kommer inte kunna lägga upp bilder på ett tag. ;)


First uppdate! Music! nr 1

2012-09-06 20:30

Hej! Inledning av min nya Blogg =D

2012-09-06 20:21

  Hej det e jag som e YourUppdate. Mitt namn har att göra med att jag kommer "updatera"er om Musik, Lite KändisNytt. Lite nytt på youtube och några som är "stora där" och lite mer. Så klart kommer jag att berätta lite om vad som har hänt i mitt liv oxå ^^.


Jag kan börja med att säga att jag inte kommer att skriva jätte långa texter som tar en evighet att läsa, utan bara kommer skriva det som behövs för att ni ska fatta vad jag pratar om ^^.


Jag är en allmänt glad och trevlig tjej. lite blyg om vi träffas första gången, men några av mina bästa kompisar vet att jag e bokstavligt talat Galen! x)


Det e bara att ställa frågor till mig om ni undrar något. =D
 ("spamma" gärna inte mina bloggar typ som " om du sätter denna status ¨på fem andra bloggar så..." bla bla bla. ok? tack jätte bra =D)