RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-12 00:53:14

xxsiiims3

Har bytt blogg!

2012-06-14 21:56

Har tyvärr bytt blogg & bloggar inte här längre! men ni hittar mig här:

http://siiims3.blogspot.se/ 

Där kommer ni hitta mycket mer tips, nya spel, store-föremål, en hel stor bunt med bilder och massa annat skoj! så följ med mig dit! hoppas vi ses där hörni!

Mysterious [DEL 5]

2012-05-18 09:57

Jag sprang ner för trappan och in till vardagsrummet. Jag låste upp balkongdörren och sprang ut på verandan och kollade mig om. Vad var det som hade låtit? Jag såg inget. Konstigt. Jag hörde hur min mage ville ha mat, igen. Den kurrade. Hur kan jag bli så hungrig så snabbt?


   

Jag tog flingor precis som igår, det fick duga iallafall. Jag satte mig utomhus och åt, och njöt av det fina vädret. Himlen var blå som alltid, det var som utomlands.


Jag sprang upp till mitt sovrum och gick fram till garderoben, jag tog ett bar ljusblåa jeans och ett linne. Klockan var halv 7. Om en halvtimme skulle min taxi komma. 


Jag gick ut och tog upp tidningen, där låg ett packet också. Hmm, är det till mig? det kanske var till dom som bodde här tidigare.

"Till Hope" stod det på paket, det var till mig. Jag sprang upp på mitt rum och slet upp packet, där låg två plagg och en lapp, jag tog upp lappen och där stod det:

"Här är dina arbetskläder."

Jag tog upp kläderna och satte på mig dom.


var det här mina jobbarkläder? fy. Folk skulle tro att jag inte har någon smak ju. Det här var avskyvärt. Såhär kunde jag inte gå runt i staden.


Fortsättning följer..   

Mysterious [DEL 4]

2012-05-17 22:33

"Hej mamma!"

"Hej gumman. Här är nycklarna till ditt nya hem. Var försiktig och ta hand om det väl, det är ny renoverat så det kan lukta färg och såvidare, men du kan alltid komma hit om det luktar för mycket."

"Okej, jag ringer dig sen mamma. Jag älskar dig."

"Jag älskar dig också. Ta hand om dig."


Jag gick neråt gatan, där jag visste att mitt hus låg. Det hade blivit mörkt ute, och min mage vrålade efter mat. Jag satte nyckeln i låset & låste upp, det var en liten kort korridor med två väggar, på dom väggarna satt två dörrar. Bredvid mig var en trappa uppåt. Jag gick in i rummet som hade första dörren, där var köket. Perfekt tänkte jag.

   

Jag öppnade kylskåpet och kollade runt. Vilken snäll morsa jag har, som köper mat åt mig på köpet också. 

Jag tog tofukorv och lite annat till jag tyckte va gott. Jisses vad min mage kurrade, jag var vrål hungrig. Jag tog ut korven och fixade den, sen la jag den i mikrovågsugnen tills det pep. Jag tog ut maten och satte mig vid bordet. Vad konstigt det kändes, jag åt riktigt mat för första gången på 2 dagar, för igår blev det snabbmat. Jag åt ensam också, det kändes lite skumt. 


   

Efter jag ätit upp diskade jag undan efter mig, jag gick ut ur köket och upp för trappan. Där låg mitt sovrum, jag gick fram till garderoben och tog på mig pjamas. Det hade varit en lång dag. Sedan tog jag trappan ner igen och in i köket igen. Där fanns en dörr till, jag gick igenom den och kom till vardagsrummet. Jag satte mig i soffan och satte på tvn, jag satte på nyhetskanalen. 

 

Jag tyckte det blev långtråkigt efter nästan en timmes pratandes. Jag stängde av tvn och släckte alla lampor på nedervåningen. Jag tog trappan upp och tände en lampa i hörnet av sovrummet. Jag såg ett litet skrivbord med en massa papper och pennor och massa annat material i andra hörnet. Jag gick dit och började skissa. 

     

Klockan rullade iväg och det var snabbt midnatt, jag fick lite panik pågrund av hur tidigt upp jag måste dagen efter och att jag antagligen skulle vara galet trött. Jag gick snabbt och bäddade i min säng, sedan satte jag mig på sängkanten och tog av mig mina tofflor, släckte nattbordslampan och la mig ner. Nästa morgon vaknade jag av ett konstigt tjut som kom utanför fönstret..

Mysterious [DEL 2]

2012-05-17 20:17

Jag gick och satte mig vid den stora fontänen som stod mitt i parken, jag hoppades att han inte skulle se mig. Jag gillade honom inte, han var en mobbare när han var mindre och han blev ju inte speciellt snällare när han var äldre heller. Ingen gillade honom, det verkade inte så iallafall. 


 

Han fick syn på mig, självklart. Han gick fram till mig och jag försökte le, det var inte alls lätt.

"Hej!"

"Hej.."

"Eh, ja kommer du ihåg mig? vi gick i samma klass förut."

"Jo självklart kommer jag ihåg dig, hur skulle jag inte kunna? du mobbade alla, nästan alla iallafall."

"Haha, ja.. fast jag har mognat nu."

Mhm mumlade jag för mig själv.

"Vad gör du här? har inte du något jobb?" fick jag fram.

Han skrattade. "Nej, inte just nu. Jag bor fortfarande hemma hos mamma och pappa. Jag har fått en lillasyster och dom jobbar, så nån behöver sitta barnvakt. Och ingen av barnvakterna i stan är pålitliga, så jag sitter hemma med henne hela dagarna. Vad gör du själv?"

"Jag har precis börjat på kontorbyggnaden, jag trivs väl sådär. Funderar på att hitta något annat jobb, något som passar mig mera."

"Jaha, men lycka till! Jo jag undrar, eftersom att du var så bra på schack i skolan när vi gick där, och jag har tränat lite mera på det nu. Ska vi köra en match?"

Jag hade ju inte direkt bråttom hem, men samtidigt ville jag hem.

"Visst, en match. Inget mer."

Han skrattade. "Visst."


 

Klockan blev mycket innan matchen var över, klockan var strax efter sju.

"Du, jag har inte tid med att spela mer. Vi får fortsätta någon annan dag. Men vi kan väl ses här imorgon?"

"Jag har inte tid imorgon, vi åker imorgon."

"Var ska ni?" frågade jag.

"Hemligt, ialllafall bort från staden."

"Jaha.."

"Ja, men vi ses väl någon annan gång skulle jag väl tro."
"Ja.."

När jag såg att han gick, drog jag snabbt fram mobilen.

"Hej mamma, förlåt om du jobbar eller är upptagen med annat. Men jag har en akut situation, du vet Mike från min gamla klass? ja, han, mobbaren. Han bor granne med mig, jag kan inte bo kvar. Kan du snälla fixa ett hus åt mig? med snygg inredning? det är allt jag ber om."

"Jaja, men efter det får du leva med var du bor, även om det är någon du hatar. Okej? vi ses klockan 7 vid stranden."


Mysterious [DEL 1]

2012-05-17 19:40

Jag hade precis fyllt 18 år, jag hade köpt en lägenhet i utkanten av staden. Jag hade 3100 kr från mamma & pappa, dom skulle räcka fram till jag skaffat ett eget jobb. Jag hade inget deltidsjobb under min skoltid & jag var väl, inte direkt, en jättebra student heller. 


Det här är min lägenhet, jag gick in i den & det fanns ingenting i den. Jag hade ju lite pengar, dom skulle räcka till både mat & möbler. Iallafall till jag skaffat ett eget jobb. Jag hade ingen bröder eller systrar, jag var ensam barn. Jag var van vid att bli bortskämd, att aldrig behöva betala något för mina egna pengar. Men så skulle det inte bli nu. Jag bodde ensam nu, i min egna lägenhet. Jag hade hela min framtid i mina händer.


Min väckarklockan ringde högt, klockan var sex. Det var dags att gå upp & börja fixa sig, det var dags att söka jobb. Men vad skulle jag jobba som? Jag gillade att spela instrument, men jag ville absolut inte bli en superstjärna. Jag gillade inte att läsa böcker, så bokhandeln var inte heller någon idé. Jag gillade ju stora företag som gjorde bra uppfinningar, så kanske var det något för mig? 


 

Jag sprang ut till mitt vardagsrum och kollade ut genom fönstret, det såg ut att bli fint väder idag. Jag tog upp min mobiltelefon och slog in numret till en taxi, jag hade ju inget körkort alltså inte heller någon bil. Kanske var det lika bra pågrund av min dåliga ekonomi. Taxin skulle komma om 20 minuter, då hade jag tid att fixa mig lite snabbt & slänga i mig frukost. Jag sprang in till sovrummet igen & drog på mig några kläder jag tyckte verkade passande & sprang sedan ut i köket. Jag hade inte hunnit handla så mycket, utan jag tog lite mat hemifrån när jag flyttade. Flingor & mjölk fanns, det fick iallafall duga så jag inte skulle bli allt för hungrig.


 

Jag hörde taxin komma, jag blev stressad och sprang ut i hallen och drog på mig en jacka & knöt mina skor. Jag sprang ut till taxin & sa att jag skulle till kontorhuset. När jag var framme gick jag in i kontorshuset & fram till disken.

"Hej, jag skulle vilja ha ett jobb här. Finns det något slags jobb ledigt?"

"Ja, det finns det. Välkommen åter imorgon så kan du börja jobba, din taxi kommer klockan 7."

Klockan 7? alltså hade jag en timme på mig att fixa mig, skulle det räcka? jag som hade stressat som en dåre imorse för att hinna hit.

"Det blir super! vi ses då" sa jag och gick ut. Jag kollade mig runt, vad skulle jag göra idag? jag hade inget speciellt planerat, så jag tog min cykel in till parken och där träffade jag en gammal skolkompis..

Som ni märkt..

2012-05-05 15:04

Som ni märkt har det stått stilla ett tag på bloggen, förlåt för det :( men iallafall har fått frågor osv om min twilight historia & kommer inte fortsätta på den, eller jo det ska jag men ska göra den i film-format istället! vad tycker ni om det? självklart kommer jag lägga upp varje del på bloggen :) 


Twilight [DEL 7]

2012-04-20 21:41


"Jag hoppas hela tiden på att Eric ska fråga ut mig till balen, men han gör det inte" sa Angela till mig.
"Du borde fråga honom. Ta kommandot, du är en stark, självsäker kvinna."
"Är jag?"
"Ja."

"Bella!" hörde jag någon skrika och jag vände mig om.
"Jacob! Hörni, detta är Jacob."
"Hej, hur mår du?" frågade Jacob Angela.
"Hej."
"Vad gör du här? håller du på stalka mig, eller?"
"Du är på mitt reservat, kommer du ihåg? Surfar du?"
"Defenitivt inte" sa jag och skrattade lite."Ni borde hålla Bella sällskap, hennes dejt kom inte" sa Jessica."Vilken dejt?!" sa Eric.
"Hon bjöd hit Edward" Sa Angela.
"Det är orättvist, ingen bjuder med dom någonstans" sa jag.
"Jag tycker det är kul att hon bjöd hit honom" sa Angela."Ja, för Cullens är galningar.""Det är helt sant!" sa Jacob."Känner ni till honom?" frågade jag Jacob.
"Cullens kommer inte hit" sa en av Jacobs kompisar. "Vad menade dina kompisar om att.. Du vet.. Cullens inte kommer hit?"
"Så det snappade du upp, va? Jag får egentligen inte säga någoting"
"Men hey, jag kan behålla en hemlighet."
"Umm.." skrattade Jacob och fortsatte:
"Egentligen är det bara en gammal skräckhistoria."
"Men jag vill veta."
"Okej, umm.. visste du att quileute ska härstamma från vargar?"
"Va? vargar?"
"Ja."
"Typ, riktiga vargar?"
"Umm.. det är en legend från stam."
"Okej.. så vad har historier att göra med Cullens?"
"De förmodligen skickas från någon slags indian klan. Min farfars far fann de att jaga på våra marker. Men de sa något annat, så vi gjorde ett fördrag med dem. Om de lovar att hålla sig borta från vårt land, då skulle vi inte berätta för andra vad de verkligen var, bleka ansikten."
"Jag trodde dom precis flyttat hit."
"Eller precis flyttat tillbaka."
Jag skrattade och mumlade "ja.."
"Vad är dom egentligen?"
"Det är bara en skräck historia, Bella. Kom, vi drar."
  Fortsättning följer..

Twilight [DEL 6]

2012-04-19 19:05

 

"Din mamma ringde igen" sa pappa när jag kom hem.
"Det är ditt fel, du skulle inte berättat för henne om min nästan olycka. Är du klar?"
"Ja" Sa han och fortsatte. "Ja, du hade rätt, hon kan verkligen oroa sig. Hon verkar annorlunda, hon verkar lycklig."
Jag svarade inte.
"Phil verkar vara en trevlig kille."
"Ja, det är han." 
"Hej, La Push Baby." Sa Eric. "Är du med?"
"Ska jag veta vad det betyder?"
"La Push stranden, vi ska alla dit."
"Det ska tydligen vara bra vågor där imorgon."
"Och jag surfar inte bara på internet."
"Du stod upp en gång på brädan, Eric. Och du föll."
"Följ med oss" Sa Angela till mig.
"La push, baby.. Det är l-a puuush" sa Eric igen.
"Okej, jag följer med om du slutar säga så till mig."
"Seriöst, det är läskigt polarn."   "Bella?" Edward stod bredvid mig vid grönsaksbordet.
"Tack. Du vet dina humörsvägningar börjar verkligen gå mig på nerverna.
"Jag sa att det skulle vara bättre om vi inte var vänner, inte att jag inte ville det."
"Vad betyder det?"
"Det betyder, att om du var smart, så skulle du inte umgås med mig."
"Okej, låt oss säga att jag inte är smart, skulle du berätta sanningen för mig då?"
"Nej, antagligen inte" Han fortsatte.
"Jag hör hellre dina teorier."
"Jag har undersökt radioaktiva spindlar och kryptonit."
"Det är superhjälte grejer. Tänk om jag inte är hjälten, utan den dåliga killen?"
"Det är du inte. Jag ser vad du försöker göra, men det håller bara bort folk. Det är en mask. Varför kan vi inte bara umgås? Alla ska till stranden, kom med."
"Vilken strand?"
"La push."
"Jag vet inte.."
"Är det något fel med den stranden?"
"Det är bara lite mycket folk."
Fortsättning följer..

Twilight [DEL 5]

2012-04-13 18:01

Jag vaknade plötsligt och satte mig upp, jag andas snabbt. Det var första gången jag drömde om Edward Cullen.


"Jag behöver allas tillåtelse hemifrån!" ropade Mr. Mellina. "Sam, samlar du in dom?"
Jag tänkte på vad som hände igår när jag plöstligt blev avbruten av Mike.

"Kolla på dig, va? du lever!" Sa han.
"Um, ja. Falskt alarm, gissar jag."
"Ehm.. jag vill fråga dig, du vet. Om, om du.. du vet det är typ en månad dit men.." skrattade han och fortsatte.
"Vill du.. gå på skolbalen.. på skolbalen.. med mig?"
"Va?" frågade jag, jag hade inte lyssnat. Edward stod några meter framför oss, så jag hade stått och kollat på honom.
"Vill du gå? på skolbalen? med mig?" frågade han igen.
"Åh, jag.. bal.. dans.. ingen särskilt bra idé för mig.. umm.. jag har ändå något den helgen.. jag, jag.. jag ska till Jacksonville den helgen. Du borde fråga Jessica, jag vet att hon vill gå med dig."
"Okej."

"Hörni, hörni, komigen. Vi måste åka, vi måste åka! Grön är vad? bra, kom nu!" sa Mr. Mellina.
Jag hörde hur Edward skrattade svagt.

  

Mr. Mellina pratade om kompositering, jag lyssnade inte riktigt.
Edward stod plöstligt brevid mig,
"Vad finns i Jacksonville?"
"Hur visste du om det?"
"Du svarade inte på min fråga."
"Du svarar aldrig på mina, så.. du säger inte ens hej till mig."
"Hej."
"Tänker du berätta för mig hur du stoppade vanen?"
"Ja, jag fick en adrenalin kick, det är jätte vanligt. Du kan googla det."
"Floridabor, det är vad det finns i Jacksonville.""Förlåt att jag är elak hela tiden, jag tycker bara att det är bäst så." "BELLA! gissa vem som just frågade ut mig till skolbalen" skrek Jessica till mig. Edward gick iväg, jag suckade tyst."Umm.." fortsatte hon "Ja, jag.. jag trodde faktiskt att Mike skulle fråga ut dig.."
Jag skrattade.
"Umm.. det är väl ingenting konstigt?"
"Nej" svarade jag. "Det är inte alls konstigt, ni passar bra ihop."
"Ja, visst gör vi?"
 
 "Bella, kolla! det är en mask."
Mike och Eric skrattade när dom såg min min.

"Bella, vi borde inte vara vänner" Sa Edward.
"Du skulle kommit på det tidigare" svarade jag. "Varför lät du inte bara vanen krossa mig? då skulle du sluppit all denna ånger."
"Tror du att jag ångrar att jag rädda dig?"
"Jag ser att du gör det, jag vet det."
"Du vet ingenting!"
Då kom Alice.
"Ska du åka med oss?" frågade hon mig ivrigt.
"Umm.."
"Nej, vår buss är full" Sa Edward.
Fortsättning följer..

Twilight [DEL 4]

2012-04-12 18:25

några dagar senare i skolan.

"Hej." Sa Edward. "Förlåt att jag inte riktigt presenterade mig förra veckan, ehm.. Jag är Edward Cullen, är du.. Bella?"
"Umm.. ja.. Du var borta."
"Ja.. jag var bortrest ur stan ett par dagar, personliga skäl. Gillar du regnet?"
Jag fnös lite.
"Vadå?" Frågade han.
"Frågar du mig om vädret?"
"Ja.. jag tror jag gör det."
"Jag gillar inte riktigt regnet, allt kallt och blött är inte riktigt min grej."
Nu fnös han.
"Vad?" frågade jag honom.
"Inget.." skrattade han lite. "Om du hatar regnet så mycket, varför flyttade du till den blötaste platsen i usa?"
"Det är komplicerat."
"Jag är säker på att jag hänger med."
"Umm.. min mamma gifte om sig och.."
"Så.. du gillade inte killen, eller?
"Nej.. det är inte det. Phil är jätte trevlig."
"Varför flyttade du inte med din mamma & Phil?"
"Um.. Phil är baseboll proffs, och reser därför mycket. Min mamma stannade hemma med mig, men det gjorde henne olycklig, så.. Jag tänkte att jag skulle bo med min pappa ett tag."
"Och nu är du olycklig?"
"Umm.. nej."
"Förlåt mig, jag försöker bara förstå dig. Du är väldigt svår för mig att läsa."
"Hey, har du skaffat kontaktlinser?"
"Nej."
"Dina ögon var svarta sist jag såg dig, och nu.. är dom typ guldbruna."
"Ja, jag vet.. det är lysrören.. umm.."

 Jag gick och ställde mig vid min bil, jag kände hur Edward kollade på mig från andra sidan parkeringen. Plötsligt kom en bil körandes mot mig och den stannade inte, jag greps av panik. Plöstligt stod Edward framför mig och bilen var på andra sidan oss, han hade stannat den.

Alla kom springade mot mig och Edward sprang iväg.

"Jag har larmcentralen i telefonen" Sa angela.

"Bella, jag är hemskt ledsen. Jag fick panik" sa han i bilen.

"Bella, är du okej?"
"Jag mår bra, pappa. Lugna dig."
"Jag är hemskt ledsen, Bella. Jag försökte stanna."
"Jag vet, det är okej."
"Nej, det är fan inte okej" sa min pappa argt.
"Pappa, det var inte hans fel."
"Du kunde ha dött, förstår du det?"
"Ja.. jag vet. Men jag gjorde inte, så.."
"Du kan säga hejdå till ditt körkort."

"Jag hörde att polismästarens dotter var här."
"Mh, Dr. Cullen."
"Charlie."
"Jag tar över nu, Jackie."
"Isabella.." Fortsatte Dr. Cullen.
"Bella." Instämde jag.
"Umm, Bella.. Inget är brutet eller så, hur mår du?"
"Bra."
"Kolla här" sa han och rörde fingret och mina ögon följde efter.
"Det är inget fel, och testerna visar bra. Och du har ingen hjärnskakning. Jag tror du repar dig."
"Det skulle vara mycket värre om inte Edward var där, han tacklade mig ur vägen."
"Edward?" Frågade pappa mig och vände sig till Dr. Cullen "Din unge?"
"Ja, det var otroligt. Han kom till mig så snabbt, han var inte ens nära mig."
"Låter som du hade väldigt mycket tur" sa Dr. Cullen.
"Charlie?"fortsatte han.

"Jag ska gå skriva på lite papper, du borde antagligen ringa din mamma."
"Berättade du för henne?! åh, hon är nog bara vettskrämd."

   

"Vad skulle jag göra? låta henne dö?" hörde jag Edward säga.
"Det här handlar inte bara om dig, inte om oss alla."
"Vi borde ta det här på mitt kontor."
Alla vände sig mot mig.
"Kan vi prata lite?" Frågade jag Edward.
"Rosalie?" sa Dr. Cullen.
Edward kom mot mig.
"Vad?"
"Hu.. hur kom du till mig så snabbt?"
"Jag stod precis intill dig, Bella."
"Nej.. du stod vid din bil, på andra sidan parkeringen."
"Nej det gjorde jag inte."
"Jo, det gjorde du!"
"Bella du.. du slog i huvudet, jag tror du är förvirrad."
"Jag vet vad jag såg!"
"Och vad precis var det?"
"Du.. du stoppade vanen. Du tryckte undan den med din hand!"
"Ingen kommer att tro dig, så.."
"Jag tänkte inte berätta för någon. Jag behöver bara veta.. sanningen."
"Kan du inte bara tacka mig och komma över det?"
"Tack!"
"Du tänker inte släppa det här, eller hur?"
"Nej."
"Då hoppas jag att du gillar besvikelser."
Sa han och gick iväg.


Fortsättning följer..

Twilight [DEL 3]

2012-04-12 17:18

"Mr. Mellina!"

"Hej, Mike. Oh, just ja. Miss Swan. Kan jag få ditt papper? tack så mycket. Här är dina grejer, okej? och.. jag har en plats åt dig här."

 

Jag såg hur killen jag kollade in i matsalen, Edward, tog handen framför sin mun.. Jag undrade vad som var fel, jag tog tag i en liten del av mitt hår och luktade på det, det luktade väl inget konstigt..

 

Jag satt och jobbade hela lektionen, Edward pratade inte ens med mig. Han satt bara och stirrade rakt på mig hela tiden, jag började känna mig ganska obekväm.

Jag såg hur Edward rusade ut när klockan ringde.

"Det måste vara någon plats över? Fysik? Kemi?"
"Nej, alla klasser är fulla."
"Vänta lite bara, kära du." Sa hon till mig.
"Jag är rädd att du får fortsätta med biologi." Sa hon till Edward.
"Okej, jag får väl försöka hålla ut."

 "Hej älskling, jo du lyssna. Om Phils träning går bra, kan vi flytta till Florida."

Telefonen: "Lägg i 2 till dollar för 3 minuter."
"Mamma, var är din telefon?"
"Okej, skratta inte.. jag förlorade inte laddaren, den sprang bort. Skrikandes. Ärligt talat lägger jag undan allt tekniskt just nu."
"Jag saknar dig."
"Åh, älskling, jag saknar dig också. Men berätta mer om din nya skola nu, hur är ungdomarna? är det några snygga killar?"
"Dom är alla väldigt.. motgående."
"Åhnej, berätta allt."
"Jag har läxor att göra mamma, jag pratar med dig senare."

Jag planerade att konfrontera honom, efterfråga vad hans problem var.
Men han kom aldrig.

Och nästa dag, var han fortfarande inte där.Fortsättning följer..
 

Twilight [DEL 2]

2012-04-12 16:20

Del 1.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag sprang ner för trappan och ut till pappa, där stod även dom två jag inte alls kände igen. 


"Bella, du kommer väl ihåg Billy Black?" frågade pappa mig.
"Ja.. du ser bra ut!" nu när pappa berättade vilka det var, så kom jag på vilka det var, Jacob & Billy Black.
"Jag dansar fortfarande. Jag är glad att du äntligen kommit, Charlie pratade bara om dig ända sen du berätta att du skulle komma hit."


      

"Hej, jag är Jacob, jo vi brukade göra lerkakor när vi var mindre."
"Jo, jo men jag minns det. Håller det alltid på såhär?"
"Det blir värre med åren."

"Vad tycker du?" Frågade pappa.
"Om vad?"
"Din hemkommningspresent."
"Den här?!"
"Jag köpte den precis av Billy."
"Jag har byggt om allting i den" Sa Jacob.
"Du skämtar, åh herregud. Den är perfekt" fnissade jag.
"Du måste skämta! oj, förlåt." Fortsatte jag.

Jag och Jacob satte oss i bilen och pratade en stund.

"Okej.." sa jag.
"Du måste trycka två gånger på kopplingen när du växlar, annars ska nog allting gå bra."
"Är det den här?"
"Ja."
"Ah okej. Ska vi ta en tur till skolan?"
"Jag går i skolan på reservatet."
"Ja, juste. Det hade varit trevligt att känna en person iallafall."Det var min första dag i skolan, det är mars och mitt i terminen.

"Snygg kärra!" sa någon till mig.
"Tack." svarade jag.

     

"Du är Isabella Swan, den nya tjejen? Hej, jag är Eric, jag är skolans ögon & öron. Är det någonting du behöver? en guide runt skolan? en lunch dejt? en axel att gråta mot?"
"Umm.. jag är lite mer "lida i tystheten" typen."
"Bra rubrik på din artikel, jag skriver i skoltidningen och du ska vara på första sidan!"
"Nej det är jag inte.. snälla gör ingen.."
"Wow wow, ta det lugnt. Ingen artikel."
"Okej, tack."   


"Hej, mikey. Har du träffat min tjej, Bella?"
"Oh.. Din tjej?"
"Ja.. ja."
"Min tjej! hahaha, förlåt att jag sabbade ragget för dig Mike."


"Herregud, det är som i ettan igen. Du är den fina nya leksaken."
"Le!" Säger Angela med ett stort leende.
"Okej.."
"Förlåt, jag behövde den till artikeln."
"Artikeln är död, Angela. Prata inte om det igen." Sa Eric.
"Det är okej, jag bara.."
"Jag skyddar dig, baby." Sa han till mig.
"Vi kan bara göra en artikel om tonårsdrickande, istället" Sa Angela
"Ni kan alltid skriva om ätsvårigheter, eller liknande." Föreslog jag.
"Det är faktiskt ett bra förslag."
Angela & Jessica småpratade lite och skrattade.
"Vilka är dem?" frågade jag.
"Det är Cullens." sa Angela.
"Det är Dr Cullens fosterbarn. Dem kom hit från Alaska, för typ några år sedan. Den blonda tjejen, det är Rosalie. Och den mörkhåriga killen, Emmett, dom är typ ett par. Jag är inte ens säker på att det är lagligt." Sa Jessica.
"Jess, dom är ju tekniskt sett inte släkt."
"Jag vet, men dom bor tillsammans, det är konstigt."


"Och den lite mörkhåriga tjejen, Alice, hon är riktigt konstig. Och, ehm.. hon är med Jasper, den blonda som alltid ser ut att ha ont." Fortsatte Jessica.
"Dr. Cullen är typ fosterpappa/äktenskapsmäklare."
"Kanske adopterar han mig" sa Angela.

      

"Vem är han?" frågade jag igen.
"Det är Edward Cullen. Extremt snygg, som du ser. Men tydligen är ingen här bra nog för honom. Som om jag bryr mig, du vet. Så ja.."
Jag stirrade rakt på honom men blev avbruten rätt snabbt.
"Seriöst, slösa inte din tid" Sa Jessica åt mig.
"Det tänkte jag inte heller."


Fortsättning följer...

Twilight [DEL 1]

2012-04-12 14:41

SWAN.

Bella - blå.

Charlie - Bech [stavning] 

Reneé - Röd.


BLACK

Jacob - Mörk grå.

Billy - Gul.


CULLEN

Carlisle - Mörkblå.

EsmeMörkgrön.

Edward - Grön.

Emmett - Mörk rosa.


Rosalie - Ljus lila.

Alice - Ljus grå.

Jasper - Svart.


ÖVRIGA

Victoria, James & Laurent - Mörk röd. 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jag har aldrig riktigt tänkt på hur jag ska dö,

men att dö istället för någon jag älskar,

verkar vara en bra väg att gå.Så jag kan inte ångra beslutet att flytta hemifrån.
Jag skulle sakna phoenix. Jag skulle sakna värmen, 

jag skulle sakna min kärleksfulla och omtänksamma mamma. Och hennes nya man."Kom igen hörni, jag älskar er båda men vi har ett flyg att komma med på."

Men de vill ut och resa, så jag ska spendera lite tid med min pappa. Och det kommer bli en bra sak, tror jag.

I en stat under Washington, i en stad av ett ständigt täcke av moln och regn. Finns en liten stad som heter Forks.
Invånarantal: 3120 människor. Det är hit jag flyttar.
Min pappa Charlie, han är polismästare i stan.


"Ditt hår är längre" sa pappa.

"Jag har klippt det sen sist vi sågs" sa jag.

"Det har väl växt ut igen, gissar jag."


Jag brukade bo här nästan 2 veckor varje sommar när jag var liten, men det var många år sen nu."Jag har plockat undan lite saker från hyllan i badrummet."

"Oh, ja juste. Badrummet."

"Det är en ganska bra arbetslampa. Min arbetskompis valde lakanet. Du gillar lila, va?"

"Lila är coolt, tack."

"Okej."

Det bästa med Charlie, han hänger sig inte över en. 
Jag kollade ut genom fönstret, där såg jag någon jag inte sett tidigare, det var väl vad jag trodde.. 


Fortsättning följer..

xxsiiims3.bloggplatsen.se

2012-04-05 11:55

Välkommna hit! jag som skriver i denna blogg heter Saga och bor i Uppsala. Här kommer jag skriva noveller och fusk blandannat, men massa annat gott hamnar självklart i bloggen också. 

 Jag tänkte börja med att skriva en roman på en gång, min första roman kommer bli Twilight, sen gör jag new moon, eclipse & breaking dawn båda delarna. Jag går ut efter filmerna & böckerna. Jag kommer göra både filmklipp & bilder till novellen, trailarna kommer bli filmklipp & resten kommer bli bilder & text. Låter det bra?   men vi hörs väl senare!