RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-12 01:22:01

xRazorbladeKiss

Genren "Death metal."

2009-10-12 21:11

Death metal, på svenska dödsmetall, är en extrem typ av Heavy Metal och är influerad av Trash Metal. Enligt många anses namnet komma ifrån bandet Death, ett av de första banden inom genren. Bandets sångare, Chuck Schuldiner, anses vara en av genrens pionjärer.
Death metal beskrivs som ilsken, snabb eller dramatiskt långsam med tunga distade gitarriff. Texterna har ofta mörka innehåll, som våld och död och melodierna är intrikata. Ett annat karakteristiskt drag för metallen är är sången, growl (grunt), som mer ofta skriks eller vrålas än sjungs på traditionellt sätt. En vanlig sättning i ett dödsmetallband ä, förutom sången, en bas (nedstämd och ibland distad), en eller två gitarrer (nedstämda och distade) och ett trumset med dubbelpedal eller två baskaggar. En vanlig del i trumkompen är blastbeats.
Trummorna är en mycket viktig del i denna sortens metal. Därför kan man direkt höra skillnaden på trummorna i t.ex ett black metal band och ett death metal band. Andra förekommande trumkomp är väldigt snabba baskaggar (elr. dubbelpedal.) 

Death metal började dyka upp under slutet av 1980-talet, med band som Death, Morbid Angel, Entombed (tidigare Nihilist), och Deicide. I Sverige kan speciellt nämnas Nihilist, Treblinka, Dismember och Grave som några av pionjärerna inom genren.

I början av 1990-talet började stilen accepteras alltmer av allmänheten och delades upp i subgenrer. Bland dem finner man:

 • Deathrash, som är en blandning mellan death metal och thrash metal. Exempel på band är The Crown och Merciless.
 • Teknisk death metal, med band som Burning Inside, Cryptopsy, Nile och Psycroptic i spetsen bland annat. Väldigt mycket taktbyten, speciell dynamik osv.
 • Brutal death metal, som man hör i namnet fokuseras det på brutalitet, ofta med texter om inälvor, zombies, perversion, mycket blod, våld etc. Inom denna stilen är det väldigt vanligt med Growl. Exempel på band är Deicide, Cannibal Corpse, Devourment, Brodequin, Lividity, Guttural Secrete, Sect Of Execration, Vaginal Butcher Colony och Goreinhaled.
 • Melodisk death metal, är dödsmetall med mycket melodier. På senare tid har det uppstått många band som spelar melodisk dödsmetall. Några av de mer kända är svenska band som In Flames, Arch Enemy, Soilwork, Dark Tranquillity och Amon Amarth.
 • Blackened death metal är en undergenre till death metal som innehåller element från black metal. Band inom blackened death metal betonar vissa karakteristika från black metal: ondska, satanism, ockultism. Band inom genren är Sarcófago, Behemoth samt Belphegor och Zyklon.

Vissa anser att även grindcore är en subgenre till death metal, medan andra menar att det är en egen genre, som i grunden snarare kommer från hardcore och punk än från heavy metal.

Info EMD.

2009-10-11 22:14

   

E.M.D (Erik, Mattias, Danny) är en svensk trio bestående av före detta Idol-deltagarna Erik Segerstedt (Idol 2006), Mattias Andréasson (Idol 2007) och Danny Saucedo (Idol 2006).

E.M.D släppte sin första singel med coverlåten All for Love den 19 december 2007. All for Love har nått 3 gånger platina med 60 000 sålda exemplar. E.M.D släppte sitt första album den 14 maj 2008. Albumet heter A State of Mind och innehöll låtar skrivna av låtskrivare som tidigare jobbat med artister som Akon, Leona Lewis, Westlife och Britney Spears. 2009 vann E.M.D sin första Grammis. Denna fick de för årets låt 2008 som var "Jennie let me love you".

Ursäkta mina nu tråkiga inlägg. Men det börjar bli att jag lägger ut dem på kvällen/natten och då är jag helt slutkörd och orkar inte tänka igenom det hela. Men det ska jag försöka ändra på. Ni får stå ut så länge. (;

The Final Countdown.

2009-10-10 23:12


Detta är väl en låt de flesta har hört antar jag? :) Klart en gammal 80-tals klassiker som nästan alltid fastnar på huvudet efter man hört den. En känd cover på den är Children of Bodoms. Nu har ni orginalet framför er nu, oroa er inte för det. Njut av den. (:

Kiss.

2009-10-09 22:45

  
Kiss har tydligen släppt en ny skiva, "Sonic Boom". Vilket jag aldrig hade fått reda på om jag inte sett det på Spotify. Så Kiss är back on track igen kan man säga då? För jag trodde personligen inte att man skulle få höra mer från dem. De enda låtarna jag hört med dem är "I was made for lovin you", "Strutter" & "Heaven's on fire." Men min pappa är ett fan till dem och jag har köpt en tröja med dem till han. Trots det vet jag inte mycket om dem, förutom då pappa säger att de är ett av världens bästa band någonsin. Jag ba: Yea yea right. Ärligt talat kom det som en liten chock för mig att Kiss släppt ny skiva. Jag ser ju dem som "gamla" och förväntar mig inte att det ska komma något nytt från dem. Men det var samma sak med Europe & Bon Jovi. Även om de är gamla komme de med något nytt. Får väl sluta döma efter att de är gamla.
Citat: "Så sent som i fjol sa Gene Simmons att Kiss inte skulle ge ut fler skivor förrän folk slutade att ladda ner musik olagligt. Genom att inleda ett samarbete med jätte­kedjan Walmart har Gene förvissat sig om att de kommer att sälja hundratusentals skivor den här gången också. Eller så har bandet insett att de inte behöver en storsäljare lika mycket som en officiell anledning att åka på turné."

Ayo Technology - Milow - Lyrics

2009-10-08 21:54

Är riktigt trött nu, ska ha prov imorgon och kan inte krypa till sängen än. Så det får bli månadens Lyrics idag. ._.


She work it girl, she work the pole
She break it down, she take it low
She's fine as hell, she's about the dough
Doing her thing right on the floor
Money money, she making, making
Look at the way she's shaking
Make you want to touch her, want to taste her
Have you lusting for her, go crazy face it
She's so much more than you're used to
Knows just how to move to seduce you
She gone do the right thing, touch the right spot
Dance in your lap until you're ready to pop
She's always ready, when you want it she want it
Like a nympho, the info, I show you where to meet her
On the late night until daylight, the club jumping
If you want a good time, she gone give you what you want


refrain:
Baby it's a new age, you like my new craze
Let's get together maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy, spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying
Ayo, I'm tired of using technology, why don't you sit down on top of me
Ayo, I'm tired of using technology, I need you right in front of me


In her fantasy, it's plain to see
Just how it be, on me,
Backstroking, sweat soaking
All into my set sheets
When she ready to ride, I'll be ready to roll
I'll be in this bitch until the club close
What should I do, on all fours
Now that that shit should be against the law
Different style, different move, damn I like the way you move
Girl you got me thinking about, all the things I'd do to you
Let's get it popping shorty we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen


refrain


Ooh, she wants it, ooh, she wants it
Ooh, she wants it, I got to give it to her
(2x)


I got to give it to her


refrain

Spotify.

2009-10-07 19:37

  
Dålig kvalité på bilden kanske men ja ja, det är min Spotifylista i alla fall. Och det är just Spotify dagens inlägg kommer handla om. :)

Spotify kan vara svårt att få då man kan behöva "invites" alltså att man blir inbjuden. Det finns folk som delar ju "invites" men så Spotify är så eftertraktat är det svårt att få då det tar slut snabbt. Man kan då välja att de på Spotify skickar en "invite" men det kan ta hur lång tid som helst, och det behöver inte betyda ens att de gör det. Så man kan behöva betala för det om man vill ha det. Rätt ironiskt egentligen då man nästan måste betala för det mesta nu för tiden.
Men! Jag läste en blogg och där hade hon lagt ut bilder och berättade hur man kunde få det gratis. Bara sådär i ett inlägg. Alltså behöver man inte betala och kan ändå få Spotify.
Gå in här och bläddra ner så kan ni se hur man skaffar det. :)
http://seiron.blogg.se/category/tips.html

Intervju med Takida!

2009-10-06 17:37

   

Har ni något speciellt minne från någon spelning som har varit lite mer utöver dom vanliga konserterna, bra publik, trevligt ställe osv?
-När vi lirade i Motala i somras så hyrde vi en stor båt och fiskade kräftor efter giget. Kräftorna fick vi tillagade i hotellresturangen dagen efter i Helsingborg. Färska egenfångade kräftor i logen. Lite galet. Å gott.

Man läser ju ofta i media om rockstjärnornas bravader på hotellrum och liknande, slänger ut Tv-apparater från hotellfönstret tex, vad gör ni för att leva upp till rockmyten?
- Vi är väl inte så inne på att trasha hotellrum. känns ganska slitet. Vi brukar hitta på bus som vi kan berätta om ungefär 10 År. Man ska ju ha skoj...

Jobbar ni på något nytt material till någon ny platta, eller vad är på gång nu efter turnén är slut?
- Vi jobbar för närvarande på kommande album och har gjort så i några månader. Det går bra och det kommer bli en grym platta.

Framtidsplaner i övrigt?
- Det som annars är i kikaren för Takida är att det ska jobbas för en etablering utanför Sveriges gränser. Vi ser fram emot att visa resten av världen vad vi går för.

Vad är det bästa med att vara rockstjärna?
- Att få jobba med det man tycker är skitskoj.

Vad är det mest onödiga ni köpt sedan ni blev rockstjärnor?
- Har inte köpt något onödigt, om man inte räknar med massa radiostyrda flygplan.

Värsta spelningen någonsin?
- Den värsta spelningen vi har gjort är nog en i Sandviken för ett par år sedan där vi var tvungna att avbryta efter 1,5 låt för att arrangörerna trodde inte det skulle behövas kravallstaket. Trots våra varningar struntade dom i det. Synd om publiken

Era personliga rockfavoriter?
- Jag tycker att James Hetfield är bra, och Dimebag Darrel (RIP) från forna Pantera en av dom coolaste och duktigaste som funnits.

Slutligen, berätta något vi inte visste om Takida?
- Ni visste inte att jag och Tomas har en liten, liten motorbåt med en 2-hästare på som heter M/S Lennart.

Haha Ja det var ju ett coolt namn på en båt, vi tackar Mattias för snacket och önskar Takida Lycka till!

Intervju: Tony Ryman, Foto: www.takidamusic.com

Savage Garden/Darren Hayes.

2009-10-05 21:13

  
Har ni någonsin hört Savage Garden? Har ni säkert, bara att ni kanske inte visste att det var dem. Ett exempel på 2 av deras låtar jag har hört på radion (läs Rix Fm) är Affirmation & To The Moon And Back. Riktigt bra låtar, och Darrens röst är helt underbar. Vissa tycker han är snygg, men det kommenterar jag inte. Eftersom utseendet inte är det viktigaste för mig. En annan låt jag rekommenderar med dem är Truly Madly Deeply. Jag föredrar den långt före Cascadas version av den. Otroligt fin är den och det är en låt jag brukar "deppa" till om jag orkar leta upp den på Youtube.
Folk kanske inte vill lyssna på Savage Garden för att Darren är bög? Men vad har hans läggning med musiken att göra? Inget, nej. Det har ju inte påverkat deras musik direkt. Inte vad jag har märkt i alla fall. Så om ni inte hört dem förut så tycker jag att ni ska ta och lyssna på dem. Ni kommer få länken till Truly Madly Deeply gratis av mig. (:
Lyssna gärna på dem, för de är riktigt bra och som sagt. Darrens röst är underbar!

Truly Madly Deeply:
http://www.youtube.com/watch?v=H6Dg1Ymji-Q

Konserter Oktober.

2009-10-04 21:30

4.de - Ane Brun - Lorensbergsteatern, Göteborg
4.de - Kings of Convenience - Mejeriet, Lund
7.de - Amon Amarth - Club 700, Örebro
8.de - Cinema Bizarre - Sticky Fingers, Göteborg
8.de - Raised Fist - Trädgårn, Göteborg
8.de - Mucc - KB, Malmö
9.de - Hardcore Superstar - Lisebergshallen, Göteborg
9.de - Bob Hund - Folkets Park, Huskvarna
9.de - Nouvelle Vague - Berns, Stockholm
10.de - Hardcore Superstar - Arenan, Stockholm
10.de - Mucc - Klubben, Stockholm
10.de - Fleetwood Mac - Ericsson Globe, Stockholm
10.de - Jonna Lee - Sticky Fingers, Göteborg
10.de - Bob Hund - Hornstull Strand, Stockholm
11.de - Mucc - Brew House, Göteborg
11.de - Green Day - Ericsson Globe, Stockholm
16.de - Bring Me The Horizon - Klubben, Stockholm
17.de - Mustasch - Annexet, Stockholm
18.de - Milow - Brew House, Göteborg
18.de - Massive Attack - Annexet, Stockholm
19.de - Alexander Rybak - Cirkus, Stockholm
20.de - Milow - Klubben, Stockholm
24.de - Alexander Rybak - Baltiska Hallen, Malmö
24.de - Muse - Hovet, Stockholm
25.de - Dead by April - KB, Malmö
28.de - Ane Brun - Cirkus, Stockholm
30.de - Lars Winnerbäck - Lisebergshallen, Göteborg
30.de - Fibes! Oh Fibes - Katalin, Uppsala

Michael Jackson Tribut.

2009-10-03 15:39


Verkligen en video värd att kolla på! Även om man inte gillade Michael Jackson så är denna verkligen cool. Så många personer på samma plats dansar till Beat It. När en börjar, fortsätter de andra. Verkligen ett bra sätt att hedra honom på. Jag gillade inte Michael Jackson så värst. Men denna kan jag knappt sluta titta på som har med honom att göra. Så kolla på den! :D

Green Day.

2009-10-02 21:04

   

Green Day är ett amerikanskt Arenarockband bildat i Kalifornien 1987. Då under namnet Sweet Children. Bandet består av Billie Joe Armstrong (sång, gitarr), Mike Dirnt (bas), och Tré Cool (trummor). Sedan deras sjätte album Warning har Jason White spelat gitarr och Jason Freese spelat keyboard med bandet, men de räknas inte som officiella medlemmar. Green Days succé har influerat och jämnat väg för oräkneliga av dagens punkinspirerade band.

De fick sitt stora genombrott internationellt 1994 med skivan Dookie. Singeln Longview blev genombrottslåten, även om singlarna Basket Case och When I Come Around kanske är de mest kända. Dookie är inte bara bandets bäst sålda album hittills, utan även det bäst säljande punkalbumet någonsin och har sålts i över 15 miljoner exemplar sedan den släpptes.

Deras näst bäst säljande album American Idiot, 2004, togs emot bra av såväl kritikerna som publiken. Det har sålt 14 miljoner skivor världen över och 2005 vann bandet två Grammy Awards för "Bästa Rockalbum" och "Record of the Year". På MTV Video Music Awards var de nominerade till åtta priser, och vann sju av dem. De vann även två priser på MTV Europe Music Awards samma år i kategorierna "Bästa Rock" och "Bästa Album".

Green Day har sålt över 70 miljoner album, varav 22 miljoner i USA.

2006 startade Green Day ett samarbete med miljöorganisationen NRDC.

Bandet spelade 2006 in röstspår till den tecknade filmen Live Freaky! Die Freaky! där Billie Joe gör rösten till Charles Manson. Filmen handlade om morden som Charles genomförde.

De kommer ju också till Sverige någon gång snart. Om ni inte visste det. 8D

Grunt/Growl.

2009-10-01 16:58

Ny månad, ny header, omredigerad blogg. (: Här har ni Oktobers första inlägg. ^^


Grunt är en typ av strupsång som används inom såväl etnisk folkmusik som mongolsk Tuva, tibetansk strupsång och även inom sydamerikansk sångtradition. Inom västvärlden har den under modern tid fått en renässans i och med den extrema metal-scenen. Den vokala ljudbildningen av "grunt" skiljer sig från "growl" i och med att den förra saknar inblandning av stämbanden och är således icke-tonande. Growl har förutom inom hårdrocken även en lång tradition inom jazz, blues, soul och traditionell folkmusik. En utav de mest signifikanta growl-sångarna var Louis Armstrong.


Grunt kom att få en renässans i och med black metal där band som Venom och Celtic Frost använde sig av aggressiv sång som närmade sig grunt. Sedan dess har sångtekniken utvecklats och förändrats av olika musiker, och är idag den vanligaste formen av sång inom flera metalcore-, black metal- och death metal-genrer. Det finns många olika klanger och användning av grunt, från de inom death metal vanliga mörkare grunt, till luftigare och distade grunt som ofta förekommer inom black metal och goregrindens tidvis mer "rasslande" grunt.


Ett skäl till att det oftast är män som använder grunt kan vara att de falska stämläpparna som orsakar ljudbildningen är större hos män och kan därför vara lättare att lära sig kontrollera. Dock finns även kvinnor som behärskar grunt, till exempel Maria Abaza i det ryska bandet Merlin, Angela Gossow i Arch Enemy, Cadaveria i Opera IX, Laura Nichol som sjunger i Light This City, Otep Shamaya i Otep och även Morgan Lander i bandet Kittie.


Olika sätt att Grunta:

 • Pig squeal
 • Inhale scream egentligen inte grunt utan ett tekniskt "skrik"
 • Over the pencil
 • Death grunt en klangsättning med lågt struphuvud och öppet svalg
 • September bloggandet xD

  2009-09-30 16:20

  13.de. Första inlägget på bloggen.
  Skrev: Hiss bra kvalité på Youtube saker, Diss folk som ”väljer” musik.

  14.de. Nu fick The Rasmus sin stund.
  Skrev: Vad jag kunde om dem och mina åsikter.

  15.de. Hultsfredfestivalen lyfts fram.
  Skrev: Info om dem, och stora band/artister som varit där.

  16.de. Intervju med Ville Valo <3
  Skrev: Tog från en sida, där de hade gjort en intervju med honom.

  17.de. Rix top 6 klockan 6.
  Skrev: Valde ut låtarna som fanns på listan, lyssnade och kommenterade.

  18.de. Stressig dag, Genren Rock.
  Skrev: Info om genren och grenarna till den.

  19.de. Daughtry – No Suprise.
  Skrev: Texten till låten, eftersom det faktiskt är en bra låt.

  20.de. Ut till folket om Emo!
  Skrev: Info om vad Emo egentligen är så folk får veta det.

  21.a. Musiksidor tips.
  Skrev: Länkar till olika musiksidor som jag tycker är bra.

  22.a. Deppmusik.
  Skrev: Tips på låtar man kan deppa till och rekommendationer.

  23.de. 10 senaste spelade låtarna.
  Skrev: La ut listan på de 10 senaste spelade låtarna på Rix fm som det var då.

  24.de. Egen musiklista/nalle
  Skrev: Var man kunde göra egen musiklista, sen bäddade man in min lista.

  25.de. HIM på Hultsfred 08
  Skrev: La ut ett video klipp från då de var där och skrev lite under.

  26.e. Idol 2009 är igång.
  Skrev: Vad jag tyckte om det och jämförde lite.

  27.de. Michael Jackson Tribut i Stockholm.
  Skrev: La upp den officiella videon och skrev lite under.

  28.de. Melodifestivalen, ESC 2009.
  Skrev: Mina åsikter om det, och vad jag tyckte var fel med detta års bidrag.

  29.de. Tokio Hotel.
  Skrev: Uppdatering om vad som hänt, händer när det gäller Tokio Hotel.

  30.de. September bloggandet.
  Skrev: La ut detta inlägg. :)

  Tokio Hotel.

  2009-09-29 17:00

    
  Alla har säkert i alla fall hört talas om Tokio Hotel? De skulle ju kommit hit till Sverige förra året, men Bill blev sjuk och allt ställdes in. Nu ska de tydligen komma till Sverige i början av nästa år. För alla Th fans. Håll utkik! Bill har ju som på bilden, skaffat Dreads, Gustav har färgat håret svart och Tom skaffat flätor. Men nu på har Bill dumpat dreadsen och skaffat sig Tuppkam tydligen. Sen har de ju kommit/kommer ut med ett nytt album iår också. Automatic. Några låtar kan man lyssna på nu. Automatic, Automatisch, Humanoid & Noise. Är ni intresserade så sök på youtube, så hittar ni nog dem. ;)
  Detta var bara en kort uppdatering om Tokio Hotel som jag har hört från min kompis. Skulle ni vilja veta mer, sök på det då. Google, Youtube osv. Ni kommer säkert få läsa mer om dem, någon annan gång. Har det så gött. (:

  Melodifestivalen, (2009)

  2009-09-28 19:46

  Visst detta är lite efter, men det är bara för att min blogg föddes ett bra tag efter melodifestivalen o ESC detta året. Men vad är det för fel på svenska folket? Hur nöt de ens rösta på La Voix så att den vann och skämde ut Sverige totalt inför Europa!? Jag fattar inte det. Det är väl inte ens någon som gillar den? (Ni som faktiskt gillar den, ta inte till er detta och sluta läs nu i så fall.) Som sagt så fattar jag inte hur den kunde vinna. Det gick ju inte ens bra sen i ESC. Jag kan inte hjälpa det, men jag blir så upprörd när jag tänker på den eller ens hör den. Herre gud, SKÄRP ER SVENSKAR! Det fanns många andra låtar som var långt mycket bättre som kunde vunnit. Hade det blivit någon annan än La Voix så hade det kanske gått bättre, vem vet? Att sen Snälla Snälla, kom på ANDRA plats är ju fan nästan värre. Seriöst, den är hur sjuk som helst och att den kom så bra är utom mitt förstånd. Hade jag själv fått välja vem som skulle vunnit så tycker jag nästan H.E.A.T - 1000 Miles. Det är en sån låt som livar upp hela melodifestivalen.
  Det är ju inte heller många "rockiga" låtar med heller. Mest schlager och det blir bara tråkigt i längden, om allt ska låta likadant. När The Poodles var med, nått år, kom de också till final. Och de hade samma "rockiga" stilen som H.E.A.T Så mer Rock i Melodifestvalen FTW! Ingen Opera mer tack, detta var ju andra gången vi deltog med Opera, och som sist så gick det åt skogen. Skippa det igen tack. Satsa kanske på något som är lite mer Rock? Kolla på Lordi för några år sen. De körde Rock och de vann hela ESC. Bara för de hade en annan sorts stil till resten av deltagarna. Keep on like that! (Y)

  Detta var bara min åsikt, håller ni inte med? Kommentera i så fall, vad Du tycker!

  Michael Jackson.

  2009-09-27 19:13


  Detta är en video värd att kolla på om man gillade Michael Jackson, även om man inte gjorde det så är det väldigt coolt. Den visar när en hel hög med folk i Stockholm dansar till hans låt Beat it. Vilket tycker jag är ett väldigt bra sätt att hedra honom på. Jag har aldrig varit förtjust i Michael Jackson, men detta är otroligt, från min sida. Att folk sen utför det är ännu ballare. Kolla i alla fall på den. Högsta betyg från min sida. ;)

  Idol 2009.

  2009-09-26 15:10

    
  Jepp, detta inlägget kanske kommer lite efter men i alla fall. ;) Idol 2009 har ju dragit igång då. Och detta är första året då jag faktiskt kollar på det. Det är nästan så jag beundrar alla som söker dit. Eftersom jag aldrig skulle nytit att ens åka dit och sjunga för några. Då jag är mycket väl medveten om hur dåligt jag egentligen sjunger. Så alla ni som söker dit, även om ni kanske inte sjunger bäst, så här har ni ett fan! För mig har de också en ny jury. Ni kansked vet vad de heter, men jag kommer bara ihåg Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas något, tror jag att det var.
  Men hur som helst. Idol är ju rätt populärt. Man kanske skrattar åt någon som sjunger väldigt dåligt eller ser rent ut sagt dum ut. Eller så kanske sjunger någon jättebra och man håller tummarna för att de ska gå bra för den här personen. Det kommer ju också en utklädd "kändis" och sjunger för juryn. Det är nog det jag gillar bäst. Jag skrattar alltid så jag håller på att dö. xD Att de ens går på det är roligt.
  Sen brukar jag ibland inte hålla med juryn. De kanske tycker någon sjunger jättebra medan jag tycker den personen suger på att sjunga eller tvärtom. Så hur många skulle egentligen inte vilja byta plats med juryn och själva kunna sitta där och döma folk? Det hade jag personligen gärna gjort. Sen när det har valts ut folk och de ska kämpa om att bli årets Idol det är nog något av det bästa också. De har ju olika teman sen också, det är väldigt coolt. Så jag kan bara säga detta nu. Kämpa ni som är med i Idol i år. Den som vinner får en...teckning av mig!
  Må bäste man/kvinna vinna. :)

  HIM, Hultsfred 13/6 - 08

  2009-09-25 12:38


  Jag kan bara säga att jag kan aldrig titta på något av klippen från när HIM var på Hultsfred 13/6 - 08 utan att börja gråta. Herre gud vad jag saknar det och dem! Jag var där och såg dem, längst fram stod jag och det var helt underbart. Men nu har ju tiden gått och det var ju ett över ett år sen. Det är inte klokt hur mycket jag vill tillbaka dit. Nu väntar jag bara på att HIM ska komma tillbaka till Sverige så jag kan se dem igen. Sen längtar jag också tills deras nya album kommer ut nästa år.

  Just detta klippet får mig att skratta också. Där i slutet överdriver Ville aningen och det låter hel skumt. x) Kärlek åå dem för de är det bästa som hänt mig <3

  Egen MusikLista :3

  2009-09-24 13:12


  MusicPlaylist
  Music Playlist at MixPod.com


  Söt liten nalle som spelar den musiken som jag vill lyssna på. Vill ni göra en egen? Gå då in på www.mixpod.com och gör er egna lista och sen kan ni välja sjäv vilken figur ni vill ha som spelar er musik. Jag ville ha en nalle :3

  10 senaste spelade låtarna.

  2009-09-23 19:55

  Jag har verkligen inget att skriva idag och jag orkar inte sitta och tänka på detta mer nu. Eftersom jag är sjuk så är det ännu jobbigare. Men här har ni i alla fall de 10 senaste spelade låtarna som det är ut just nu. Ingen kommentar eller länk idag. Tyvärr :/

  19:58 Lars Winnerbäck - Jag Får Liksom Ingen Ordning

  19:55 Bruce Springsteen - Streets Of Philadelphia

  19:51 Nickelback - Gotta Be Somebody

  19:47 Alcazar - Not A Sinner Nor A Saint

  19:43 Takida - The Things We Owe

  19:38 Enrique Iglesias - Do You Know (the Ping Pong Song)

  19:35 Milow - Ayo Technology

  19:26 Bon Jovi - It's My Life

  19:23 Pixie Lott - Mama Do

  19:18 Lady Ga Ga - Pokerface