RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-05-04 13:57:26

Watching Paint Dry

^^, Nio månader

2007-07-23 20:23

Nu är det niomånadersdagen älskling :) jag älskar dig tokmassor (L) kommer till dig omorrn sötnos :)


Kom nyss hem från jobbet.. sen börjar jag kl 7 imorrn bitti, så bara till att sova snart igen:P


Hmm.. händer nu? :S kolla på film? ^^, älskling är med mattson och holman så honom får jag inte prata med så mkt heller:P


Ajja.. hörs:D pös

Semester med sötboll

2007-07-21 14:32

Bara tre dagar kvar tills jag får åka till min sötboll ett tag :) de ska bli skönt att komma bort en stund :) sen blir jag där tills på tisdag veckan efter tror jag :)


Jag får väl se nu då, om jag lyckas med att skriva varje dag, eller om det blir som med alla andra, att jag skriver ett blogg inlägg typ, sen blir de inge mer, men jag ska värkligen försöka att skriva så ofta jag kan nu :)


Idag blir det bara slöa och kolla på simpsons :) och självklart prata med älskling, men honom får jag bara prata med en stund nu, och sen ikväll/inatt igen, för hans morbror kommer till honom ikväll :(


ska ni se simpsons filmen? svara på frågan här till höger :D kul att veta om det är många som är lika förväntansfulla över filmen som mig^^,


Snart börjar simpsonsmarathon^^ håller på i sex timmar:O kommer inte palla kolla på alla:P Huhu..


Brorsan är inne på sjukan igen han.. får väl se när/om han kommer hem nästa gång.. har är där typ hela tiden vaffan.. nog har har väl pratat om att flytta hemifrån, men grabben, sjukan är inte rätt plejs att bo på.. du måste ordna upp ditt liv din otacksamma jävla idiot! usch.


saknar alla mina kompisar som man hade i skolan. träffar ju inte som nått nu. o mindre blir de väl när man inte ens bor kvar här. då märker man iaf vilka som är dom sanna vännerna, dom kommer att hälsa på, eftersom de inte är nå långt till varken Sandviken eller Borlänge. men jag måste ju komma hit med :) och de ska jag försöka att göra så fort jag kan :)


Nej nu blir det chilla en stund och prata med sötbollis, sen typ sova lite senare:P sen upp och jobba imorrn.. börjar 7. blä.


Ha de så bra iaf :D Hörs imorrn? :| lovar inget^^,

 PÖSSSimpsons