RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-02-11 12:24:13

watching

Åttonde Juli.

2012-07-08 17:45

Det är sommar och det har som sagt varit varmt dom senaste dagarna så det har inte blivit mycket med bloggen alls, inte varit vid datorn överhuvud taget.. Men nu är det riktigt tråkigt väder ute, en massa mörka moln och regn. Kommer tydligen bli skit väder framöver med.


Har lyckas skaffat på mig två parkerings böter i veckan med, tusen kronor som man hade kunnat haft roligare för. Precis när jag och älskling skulle till bilen så stod han där och skulle skriva en till böter, men sån tur man har så slapp man den tredje bötern i alla fall.

Dagen har varit en riktig slapp dag med älsklingen, resten av veckan blir det ingen rast eller ro. Fullt ös blir det med packning för till helgen blir det flytt. Ska bli härligt och spännande, men jag kommer samtidigt sakna lägenheten här lite i vilket fall som helst.. I alla fall balkongen, är lite mys att sitta och äta frukost eller bara ta en kaffe i solen. Nu blir det att hoppa in i duschen och sedan en massa mys med älsklingen.

A Visit To Mohed.

2012-07-01 20:15

 


      
 

Första Juli.

2012-07-01 20:00

Gårdagen vart en kanon dag/kväll, god mat hos föräldrarna med älskling plus så var morfar och gunnel med. Senare på kvällen vart det kortspel och massa onyttigheter till sena natten. Men vart en tidig söndags morgon till stallet och för att ta ut favorit bubben som vart så lyckligt att få gå ut till betet. Dagen har också varit mysig hos föräldrarna men nu har äntligen älsk och jag kommit hem.

Ikväll blir det att förbreda sig för en smäckad måndag och tisdag med packning samt städning. Resten av veckan får jag dona själv, då älskling börjar att jobba igen.


När vi kom hem så försökte man sig lite på mammas yrke, floristeri. Det vart att jag planterade ut gräslök och salladen i en större kruka, det är väll bara att vänta och se om dom överlever.. Detta med blommor är inte ens bästa sida direkt.


                  

Tjugonionde Juni.

2012-06-29 15:00

Snart ska man ner till tvättstugan och hämta tvätten som borde vara klart. Ibland känns vardagen redan som man hela tiden gör samma sak dag efter dag när alla andra är och jobbar, men att vara hemmafru är i alla fall inget jag skulle klara av längre tid. Man får bita i det sura äpplet eller hur det sägs och se det roliga i tvätta, diska och laga mat var dag. Jag ser fram emot helgen som älskling och jag ska till mohed imorgon och umgås med familjen. Eventuellt om det blir fint väder kommer älskling och jag att drar till skärgården och myser på förmiddan.


I veckan blir det stor röjning samt packning inför flytten som är snart, jag hoppas verkligen att allt blir bra med lägenheten och allt runt omkring.

Beautiful Walk.

2012-06-28 16:15

  Tog en härlig promenad med älskling & knäppte lite bilder samtidigt, mys.

                

Tjugoåttonde Juni.

2012-06-28 08:45

Usch vilken jobbit kväll man har haft, innan man kunde somna. Hade en sådan halsbränna och hur jag än låg så var det obekvämt... Inte kunde man sova ut på morgonen heller. Men det var skönt att vakna i alla fall till det fina vädret, ska ta mig en promenad innan jag ska till barnmorskan. Man får passa på nu för det sägs att det ska bli regn!


Ne ska man ta och få något gjort, börjar med att göra lite kaffe och jäsa på balkongen innan man går vidare med städning och promenad. Hade en mysigt besök i hemtraken med fader, som bjöd på pizza och så var man lite smartare angående bilar.

Tjugosjunde Juni.

2012-06-27 09:54

Nu förbereds det att åka till hem till föräldrarna och umgås med fadern, som har semester nu. Men man gjorde ju ett misstag i går och målade naglarna med en hemsk rosa/periska färg, också var den halv skimrig utav sig med. Det tänkte jag inte på att kolla det när jag köpte den, om det hade varit matt hade den varit snygg i alla fall. Vart så besviken igår så jag orkade inte ta bort det heller, så nu får jag plågas med den på ett tag..


Imorgon ska jag till barnmorskan och kika hur det går för bebben i magen om han växer som han ska där inne. Inte långt kvar nu, älskling börjar bli lite nervös i mellanåt.

Tjugosjätte Juni.

2012-06-26 10:10

Morgonen börjar med att göra en mysig frukost till sig själv, till och med vart det varm choklad. Självklart hade varit mycket mysigare om älskling var här. Som vanligt är det monligt och man känner sig inte alls taggad att ta en promenad direkt, men ska försöka att få ut mig under dagen.. Det är konstigt vad lite sol kan göra skillnad på humöret och man vill verkligen ut och röra sig.


Tänkte dra mig till tvättstugan och trycka igång en maskin nu elva, sen så har jag bara lite disk som måste göras annars är det en mycker lugn dag framför mig. Skönt!

Vecka Trettiofyra.

2012-06-25 21:47

      Nu är jag i v.34 & lill pojken våran är ca 44cm & väger ungefär 2,3 kg.

   

Tjugofemte Juni.

2012-06-25 10:56

Dom här senaste dagarna har min sömn inte fått så mycket tid som den vill och därmed så orkar jag ingenting om dagarna nästan. Man får tvinga sig att vara duktigt och fixa det som behövs, men börjar i alla fall komma igång med att lägga mig i tid om kvällarna..


När man har haft folk runt omkring sig hela helgen och full fart, så blir det mycket ensamt när man blir helt själv plötsligt i lägenheten. Som sagt jag har ju lite att roa mig med, som att börja fundera på att packa inför flytten 13 juli. Men först nu blir det att mysa ner sig med lite tidningar om graviditet och barn som jag fick igår av min söta mor, som tyckte jag behövde något att roa mig med under veckorna.

Midsommar.

2012-06-25 10:45

Här är det bara några bilder utav den härliga midsommaren i bergvik. Har haft en mycket mysig helg hos föräldrarna, men det var skönt att komma hem igår efter en mys dag med älskling och mor på järvsö marknad.


    


   

Tjugoförsta Juni.

2012-06-21 14:45

Jaha idag var men riktigt förvirrad, gick till barnmorskan fast jag hade tid näst torsdag. Ibland tror jag att min hjärn celler har tagit sommarlov.. För att bli på lite bättre humör så har jag roat mig med att doppa jordgubbar i choklad, det vart lite kladdigt med gott ska det bli ikväll.


Imorgon är det ju midsommar, älskling och jag ska fira det i härliga Bergvik med härligt folk. Men det bästa med midsommar är ju självklart maten och drycken, men jag som nu är gravid har inskaffat mig alkoholfri mousserande och rosévin på systemet. Tummen upp för den!


Nittonde Juni.

2012-06-19 08:25

Nyss kommit ut från duschen och hamnade här framför datorn med en skål med flingor.. Men nu måste jag snabba mig på om jag ska hinna fixa mig samt diska innan man måste dra sig neråt till bussen. Man känner sig så bortskämd nu när man är van att bara kunna ta bilen och då gjorde det inget om man vart 5-10 minuter försen, för den stod alltid där ute på gatan..


Ska börja med beteshagen idag, inte för att jag kan hjälpa till så mycket.Gammel bubben min kommer att bli så glad att äntligen få komma ut på bete! Matvraket.


Vecka Trettiotre.

2012-06-18 21:33

           Är redan i vecka 33 & det går så fort..

  Lill pojken väger nu ungefär 2kg & är ca 44cm.

Artonde Juni.

2012-06-18 14:30

Bestämde mig för att skaffa mig en blogg.. Har haft en blogg förut men icke varit så speciellt seriös med den, ska försöka och se hur det blir nu. Den kommer handla mycket omkring min häst, graviditet som jag är inne i vecka 33 och såklart foton som jag tycker är mycket roligt att syssla med.


Dagens måsten är snart klart, har bara lite diskning som ligger i köket och väntar på mig.. Börjar känna en viss rastlöshet men ändå samtidigt så trött . . trött. Bara tanken på att man ska vara hemma, bara hemma och inte komma iväg på det man tycker är kul. Men allt kommer kännas bra igen efter få träffa hästen som var alldeles för länge sedan nu.