RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-05-04 14:33:48

vattenfisk

Litter Kwitter

2010-06-14 15:43

Hur häftigt och hur värt vore inte ett toaletträningsset - till din katt? Hur värt är de inte att slippa ta bort nå mer kiss och bajs från kattlådan, för endast 585 spänn?


Jag är sjukt redo att slå till på en sådan. Speciellt eftersom jag har tre katter...


http://www.coolstuff.se/Litter_Kwitter


AktiebolagNU! :D

2010-02-20 17:21

Hos AktiebolagNu kan man just nu få en gratis biobiljett! Allt man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med orden köpa aktiebolag, så skickar de biljetten inom kort! Hurra!

67

2008-04-30 05:37

Nu sitter jag här i brist på annat så tänkte jag göra en liten uppdatering (de där med i brist på annat var en lögn).

Veckorna har gått på som vanligt, skola, helg, kompisar.

Ja ni vet, precis som vanligt.Jag har mina vardagliga promenader med katterna, alla 3 går efter mig som i ett tåg så jamar dom på mig utanför min dörr när dom vill gå ut igen :)


Nu idag är de ju valborg vilket är, ja..alltså jag kan faktiskt inte bestämma mig för om den är underskattat eller överskattat, i grunden är den jävligt överskattad tycker jag tända en eld för att fira att de är, ja vår va? Ja jag vet inte ens varför man riktigt firar de och de är nog fler än mig som inte vet men bara ser de som en anledningn att supa, för de är det som de är. En anledning att supa mitt i veckan, och många kommer ta sin första fylla idag.

Men för oss, vi som inte super oss fulla och glömmer hela valborg, de är en jävligt mysig dag. Man samlas med vänner och bekanta, kanske grillar lite, folk kanske dricker lite till maten, kollar på elden och ja, har kul och en jävligt mysig kväll helt enkelt, och i de fallet, för dom som firar den så som jag och få andra gör så är den väldigt underskattad.


Idag blir de som vanligt att fira valborg med Linnea, vi har alltid så kul tillsammans, jag älskar dig <3

I alla fall så gör vi så att vi firar varannan högtid hos varandra alltså nyår hos mig, valborg hos linnea och så gör vi med alla högtider och på så sätt blir de även så att det vartannat år blir hos varannan person den specifika högtiden, de är ett smart system men framför allt väldigt mysigt, finns ingen jag har så kul med som Linnea hon är min första och bästa riktiga vän. De är hon och jag liksom, så lika men ändå så olika, sägs ju att dom som är födda i stjärntecknet lejon inte ska passa ihop med lejon, eller är de tvärt om? står olika överallt. I alla fall så i mitt fall passarjag ihop bäst med dom som är lejon har jag konstaterat. 


Ååh nu fick jag dåligt samvete, solen lyste mig i ögonen precis nu när jag satt här så jag gick och drog för gardinen bara men, nu fick ajg dåligt samvete för att jag täcker över solen när den äntligen kommit i sista sekund till valborg.


Tillbaka till mig och Linnea så finns de så mycket, så mycket jag vill säga. Som jag sa är de alltid hon och jag, vi kan vara seriösa, vi kan vara oseriösa, vi kan gråta tillsammans och vi kan verkligenverkligen skratta tillsammans.

Linnea, släpp mig aldrig. Jag älskar dig. 


jaja nu ska jag gå och packa lite för ikväll, ska vara i skolan till 3 sen åker jag hem till Linnea direkt efter de och kommer hem imorrn, första maj.

Spännande :)


 

Puss


66

2008-04-12 15:16

Gosch, nu har ajg så här mycke att skriva igen.


Anyway, kan ta veckan som varit.

Kan sammanfatta den i ett ord "Oooulf" ;) 


Söndag: Hämtade Kara från flygplatsen, min tyska utbytesstudent.

Vi hade en kul dag och kom redan första dagen jävligt nära varandra, vi var dessutom ute på en jävligt lång prommis.

Mys på den! 


Måndag: Kara följde mig till skolan. Hade matte, där vi spelade sänka skepp sen var de svenska vi var på en teater ch de enda tyskarna fattade var när dom som spelade teatern ställde sig och skrek "SIEG HEIL" typ tusen gånger så de bara ekade i hela rummet, alla stirrade på tyskarna och dom blev helt förskäckrta.

Fyfan.

jaja, efter de vr de gympa, vi gick på prommis in till stan där hon köpte lite vykort sen åkte vi och handlade mat åså ich sen fortsatte myset hemma.

Vi skulle på promenad på kvällen, vi gick och när vi var utomhus på trappen svimmade jag ihop, föll ner och slog skallen väldigt hårt i hörnet på stentrappan.

Fick en liten hjärnskaking och de blödde som fan och fyfan, gör ont än.

På kvällen var de middag på bryggis för alla värdfmailjer och utlänningar, alltås spanjorerna, polackerna, norskarna, danskarna och tyskarna, där blev jag omplåstrad av bryggisgubben för de började blöda igen ;P 


Tisdag: Hägnan med alla utbytesstudenter.

Äcklig dag, tillbringade dagen på hägnan med alla, först lite guidad tur på kass engelska sen hade vi aktivter och vårat lag vann (ooulf!), jag frös som fan och var trött och hängig pga att jag inte fått så mycke sömn natten innan pga smärtan i skallhelvetet. 

Fortsatt mys hemma :) 

 

Onsdag: Vi var i Jokkmokk först, där vi såg på samemuseet dom har där, fett fint och vi åt värsta lunchen i deras svindyra resturang som sjävlklart skolan stod för, efter de åkte vi till polcikeln där alla fick diplom för att gå över den, alla hoppåade ba poff..sen efter de var de storforsen på schemat, sen hem.

Blev mycke buss den dagen ;p

Här följde även Alexander (också tysk utbutesstudent) med oss hem, ajg tog en till för att hon som han bodde hos..ja jag vet inte, tjorvade så jävligt bara.

Och fyfan vilken kul kväll vi hade! :D

"trettitretrettitretrettitre" 


Torsdag: Alla vi var på ormberget där utlänningarna fick testa att åka skidor och sen grilla vi väcligt stora hamburgare och drack festis.

Vi lekte även i pulbakcen, eller ja, lärarna iaf.

Dom hade roligare än oss ;) 

Även här jävligt nysig kväll, vi åt även på exotic och efter vi skämt ut oss mycke och så så kom vår servitris vi hade underfund med att alex oxh kara inte kunde svenska så hon skulle säga till alex "aaaah you are a very funny guy" men råkade säga "gay" istället för guy.

Kan ju säga som så att han blev jväligt mobbad den dagen för den av oss ;)

Vi blev även jävligt bra kompis med markus (svensk), jorgen (norsk) och hanne (norsk) den här dagen.

Fyfan vad kul vi hade, skrattade typ ihjäl mig hela tiden :D och aao..

och tack än en gång för lånet av jackan markus :)

jag frös som fan där ute på ormberget men han tog av sig sin jacka och av den till mig, schyrre som! :D 

 

Fredag: Sista dagen tillsammans och den tillbringades i skolan, klockan 2 kom deras flygtaxi och hämtade dom och byebye. 


Här var jag även hos matte och maria och mysade, åt god mat, såg film/tv och bara hde kul :)

 

Lördag: de är alltså nu och jag ska strax iväg till avan för tjejkväll emd dom bästa, kommer nog bli mysigt. anyway, läget annars är väl sådär, saknar alla så jävligt. Har haft en riktigt kul tid och ja, jag ahr inte ahft så här kul och mysigt på länge.

Kommer sakna alla de här kvällarna vi suttit och pratat och skrattat nu när ni åkt men ja, jag ångrar iaf inte en sekund att jag tog den chansen att ta emot er :)

Och jag kan inte låta bli att fascineras över hur coolt de 'r med gemenskapen vi hade, alla hade en riktigt jävligt bra gemenskap och de är så kosntigt, trots att vi kommer från olika länder, har olika kulturer, äter inte samma mat, beter oss olika hemma jämfört me här och inte ens pratar samma språk så var de sån jävla sammanhållning och gemenskap.
Kändes så, äkta på nått sätt.

Kommer verkligen sakna de men skulle aldrtig tveka på att ta den här chansen igen! :)


Och med mitt huvud, är de sisådär, har fortfarande jävligt ont och ser ut som att ajg varit i slaggis eftersom jag ahr stort jävla blåmärke på hela den sidan i fejset de är typ mellan ögat och tinningen så ja, syns mycke och jag gruvar miog för hur ärret kommer se ut sen

jävla harrypotter wannabe säkert ;P


 

Puss! :* 

65

2008-03-26 21:37

Har ni nångång kännt hur patetiskt allt kan kännas?


Jag lever ett patetiskt liv, dag efter dag går.

Men inget skiljer dom åt.

Visserligen kan de skilja sig mellan vardag- och helgdagar. Vardagarna börjar alltid med att min äckliga klocka ringer runt 6, varje dag snoozar jag fram till 6.30 och får skynda mig som fan.

Klockan 07.10 kommer bussen instannandes vid norrbottens maskinen. Bussen är full av samma folk som varje dag, samma tanter, samma gubbar, samma gamla klasskompisar, samma okända.

På vägen mot bussen ser jag samma kvinna som hämtar posten som aldrig ens kan offra sig att iaf lyfta upp handen lite, jag ser samma kvinna som är ute med hunden som varje dag.


Jag byter buss och den går först till Bergnäset där jag ser samma små barn som leker, samma kille som är på väg till skolan och alltid har emd sig sin hockeyklubba som han går och skjuter isklimpar med på vägen till skolan.

 Bussen går vidare sedan mot stan, jag hoppar av vid gymnasiebyn och alltid är de samma folk som går av där, även samma folk som alltid går av linje 14 bussen som kommer nån sekund före våran.

Jag ser hon med mörblå jackan, hon med dom fina skorna, hon med nästan inga kläder alls på sig och jag han med den roliga mössan som han på något konstigt sätt faktiskt ser ganska söt och oskyldig ut i.


Skolan går, jag sitter där.

Levande död.

Jag hör vad dom säger men ändå inte, de går in genom ena örat och ut genom det andra.

Jag sitter och drömmer mig bort, drömmer och tänker på dig, på mig, på er, på oss och på mitt patetiska liv.

Lärarna klagar på mig, gör si, gör så.

Jag får hem ig-varning efter ig-varning.

Men jag är levande död, jag är en zombie.

Jag hör vad dom säger men ändå inte, de går in genom ena örat och ut genom det andra.


Vissa dagar mår jag bra, vissa mår jag dåligt.

Vissa dagar skrattar jag åt allt, vissa klarar jag inte ens att lyfta minsta lilla på i alla fall ena mungipan.

Jag kan vara seriös, jag kan vara oseriös.

Jag kan vara glad, jag kan vara ledsen.

Jag kan vara arg, jag kan vara sur.

Jag kan vara rädd.

Jag är rädd, jag är rädd som fan.'

Vad döljer sig egentligen bakom mina stängda dörrar som jag inte vågat förmå mig att öppna än?

Jag vet inte om jag är redo att öppna dom dörrarna än.


Jag antar att jag kan sno rakt av Berny Pålssons ord för det här "emotionell cancer".

Det är just vad det är, det är de allt handlar om.

Sorgen tränger på bakom mina ögonlock och enda jag vill är att den emotionella cancern ska ta slut, försvinn från mig.

Kommer den vara för evigt?

Kommer den alltid finnas här hos mig?

Kommer den alltid göra mig rädd om nätterna?

 Snälla, låt mig bara vara ifred, onda sorg - Lämna mig ifred.
64

2008-02-20 20:17

Ser att jag tappar jävligt mycke besökare nu när jag inte är så aktiv längre, förlåt för de.


Ska skärpa mig, men inte nu..sen.


Skriver nu egentligen bara för att fördriva tid medan jag äter upp min banan, sen blir det att sova. Yepp ska lägga mig 20.18


Som ni vet sover jag sjukt mycke nu, bara som igår gick och la mig 8, försov mig så jag vaknade inte först 13, och då steg jag upp för att jag var tvungen, inte för att jag var pigg och utvilad. Och har sedan dess fortsatt varit trött så, gonatt på den du.


63

2008-02-19 12:14

Gaah vilken äcklig dag, hatar allt och alla.

Vill it vara här på skolan, vill hem och sova.


Igår gick jag och la mig runt 8-9 tiden åp kvällen och ändå var jag så äckligt trött när jag väckarn ringde klockan 6 så jag snoozade fram till 6.40 så jag fick typ springa till bussen nästan.


Helt sjukt, när ska jag egentligenj behöva gå och lägga mig för att inte vakna och vara trött som en jävla mumie?

Kan ju lugnt säga att jag är levande död idag, jag mår inte så bra.

Hittills har bara halva dagen gått och redan har 3 lärare frågat hur jag egentligen mår, det var ju ett jävla tjat.

Jag vill bara vara ifred, helt jävla själv.

Right?

Bara så synd att ni inte kan acceptera det....


Igår var jag iaf på en arbetsintervju, men ja, jag tyckte inte att det gick så bra men ja, dom tyckte iaf att det lät intressant och bara att jag ens fick komma på intervju av så många som sökt in är ju ett under.

Dom ska iaf höra av sig vare sig jag får det eller inte men inte först 2-3 veckor så får se.

Håll tummarna för det.


Nu har jag lunch och börjar typ 13 och klockan är 12.19

Har 2 lektioner till, mediekommunikation och mediekunskap sen slutar jag klockan 16, och bussen går inte först sent..

Det här suger fucking apa, jag hatar det här!


Gaaaah


Nu går jag och hänger mig me en sytråd eller så ;)

puss. 

62

2008-02-13 20:04

Idag började dagen med att jag FAKTISKT for till skolan, vilket var duktigt av mig, var väldigt nära på att stanna hemma..iaf kom dit, hade svenska ett litet tag sen kom skolsköterskan och hämtade mig för hälsoundersökning och fyfan va länge de tog där.

 

Fick typ gå igenom hela mitt liv och allt slutar med att:

 

- jag måste köpa kalciumtabletter

 

- jag ska börja på terapi TYDLIGEN eftersom jag sa till henne att psykologerna kan ta sig i röven för de hjälper inte men de här är en ny terapi (KBT) gör att man lär sig se framåt och nu, här idag, istället för bakåt, låter vettigt men ja...

 

- jag kanske kommer gå 4 år istället för 3 på gymnasiet, alltså inte gå om eller så utan bara dela upp tex nu 2an i 2 delar så jag bara kommer läsa typ 3-4 ämnen sen de 4e året ta igen de andra på distans och i massa jävla olika klasser..nackdelen är att de blir 1 år längre skola (men jämnar ut sig eftersom jag får mera ledigt), och att jag inte kommer ha nån direkt klass utan kommer få hoppa runt bland massa jävla olika, men de är ju faktiskt så att skolan går före kompisar, eller nej men jag menar jag kan inte välja skola efter mina kompisar..så ja..får se.

 

Sen efter de hade jag NK, kommer dit (försent dessutom) och hon börjar dela ut prov på växthuseffekten?! Liksom, wtf?! Vad är de ens? så ja fick sitta där och låssas kunna de sen läsa nån text som var väldigt partisk.

 

sen vare lunch, och efter de mentorstid, var väl inge större problem..sen hade vi projekt och gjorde grupparbete, lyssna på radioprogram och sen ge de feedback och hjälp vad jag garva, var typ de enda jag gjorde…

 

sen efter de så slutade normalt folk men jag är ju inte särskilt normal så jag fick stanna vkar och göra ett prov jag missat i mediekunskap om filmens historia?! wtf?! jaja var bara sitta där och låssas kunna de med sen drog jag hem med 16.30 bussen och sitter nu här, ensam hemma igen, mitt huvud håller på att sprängas och de sucks to be me.

 

För övrigt hade jag och evelina väldigt kul på väg till maten idag, de blåste som faaaan ute sååå, så fort de kom en liksom vind började vi sjunga "fångad av en stromvind" med vääääärsta fina dansen till, vilka blickar vi fick på oss av bilarna på stora vägen mot stan (efter bergnäsbron) charmigt på sitt lilla sätt iaf :')

 Sen har jag även fyllt i mitt val till 2an idag, men ja vi får se… ;)

61

2008-02-10 00:47

yeppyepp tillbaka, back in the game.

Nu ska vi se här, mycke händer och sker vet dock inte vad jag kan och ska berätta.

Skoloan går väl inte direkt bra skulle jag vilja påstå, visst när de väl är nåt går de väl helt okej men det är ju orken att gå dit och ta tag i dagarna och hela mitt liv som förstör de lite för mig just nu.

Så äckligt vintertrött, samma som varje höst och vinter.


Aah, vad har hänt sen sist då..Aah de rycker och spritter i mina ben efter för att kunna få åka slalom, och sen även kunna de tekniskt *-)

Som ni kanske vet så gav jag mig på de förra vintern typ, och ja de slutade med att jag fick hoppa på kryckor så de är nog inget för mig kan man säga..

Men även så hann jag där omrking skada mig rätt hårt i "laxen", isdjuret här i parken, ja såååå..så gick de med de ;P


till poängen så tänkte jag då ge isdjuret ett nytt försök som de här året är en fjällemmel, de slutade med att jag försöker få ha de lite barnakul där, då jag och evelina ser att tv4 står och filmar, och även en gubbe fotar med sin hyperultradupersuper-kamera..

Javisst.

Shit, typ de värsta som kan hända i de läget tror jag.

Men hur som helst gick kanåket åt helvete, den är inte tillärckligt halkig än så jag ger den ett nytt försök om ett tag ;)


och har även hunnit hända lite småsaker som att en helt vanlig dag, och jag skulle till stan och när jag skulle till stan så skjutsade daddie mig till bussen..iaf så stod jag där efter e4an och vänta så kom den, MEN KÖRDE FÖRBI MIG! Jag ba ehm jaha men sket i de och tänkte att de kanske kommer en annan men så börjar den bussen backa, BACKA EFTER E4AN! :O och jag, jag är så trög och blind så jag såg de inte ens så den började även tuta och allt och dååå såg jag den så gick mot den så börja den backa ännu mer..asså fyfan vad jag skämdes då..ville helst bara försvinna under ytan..backa och tuta på e4an för att jag inte har reflexer och står där som en mumie, fast i svarta kläder..och de var där problemet satt ;D


Jag har även hunnit vara i piteå ett par gånger, bara stan åså..ni vet ^^ och såklart vanliga stan, shit..fyfan va de går pengar för mig egentligen!

Är på stan i stort sett varje dag, iaf varje vardag..helt galet!


Jaja, de här var väl en liten uppdatering iaf..annars äre ju bara kolla på bdb istället, för som ni kanske märkt är jag ju inte sådär jättehaj och alert på de här med att blogga.. *-)


Mjaja nog om de, gonatt!


60

2008-01-08 05:39

Hejhej, bloggarna blir allt mer sällsynta här men jag ska försöka skärpa mig men om jaginte känner för att skriva så är de ingen ide då blir de bara knasigt, har egentligen ingen lust nu heller men jaja ska väl försöka knåpa ihop några rader iaf.


Idag börjar skolan igen, 8.30 med engelska´och jag ber till alla jävla gudar på jorden att jag ska få ett soft schema.

We'll see..


Så vad har hunnit hända sen sist då? hm..nyår har varit ja, firades här hemma med linnea, så mysigt och bra de kan bli! Älskar dig bruden, du är min solstråle!

hm, vad mer..jo! har varit på årets första basketmatch, plannja - sundsvall, plannja förlorade tyvärr med ett par poäng men ja får väl hoppas de tar igen de sen nästa hemmamatch som är nu på fredag, plannja - stockholm 08. Kommer bli en grymt spännande match, så jag och linnea kommer sitta bänkade som tusan! :D och ja, annars vet jag inte om de händer så mycke mer, förutom att jag ska träffa erik då på torsdag mest troligt..och ja ska försöka hinna träffa linnea nångång också, utanför basketen, hade varit kul..

ååh helt grymt mycke jag saknar evelina! Inte träffat henne på år ochdar känns de som men nu idag får jag äntligen träffa henne om ett par timmar..iiiih :D


Har kört en lite halvtsomhalvt vaka inatt, har ävnt så otroligt sjukt mycke på dygnet så kändes meningslöst att ens försöka lägga sig ner och ligga och vrida å vända på sig så stannade upp och såg lite simpsons och scrubs, inte så lite heller typ en säsong simpsons och ett par avsnitt scrubs ;D


gaah sitter nu coh tänker efter så jag har med mig allting till skolan men tror de..fast fan kom just på att jag ska ta med mig sstegräknaren min också! Jag och evelina ska mäta hur långt de är till resturangen där vi äter skollunch, fan den får jag inte glömma!


Nej ska nog gå och leta den nu sen se lite albert och herbert, helt sjukt härlig humor, fast den är gammal som gatan :D

nej nu går jag och letar den så jag inte glömmer shiten, pusshejs!59

2007-12-28 21:55

Hejhej.

Jag sitter här och förundras över hur jävla patetiskt mitt liv är.

Jag har sagt minst 29359285 gånger att jag ska ändra på mig, och mitt liv, mitt allt, men de blir aldrig av, på något sätt så trivs jag ändå i min egen jävligt lugna, patetiska liv..

Jag känner mig trygg i de.


Igår var jag på stan med brudarna evelina, linnea & marie. Sötnosar <3

Kollade lite på rean åså men hittade inget, eller jo! En baoutanalle x) gahaaw den är hur mjuk som helst och ja, jag kände ett väldigt behov av en nalle (a) de är iaf vad jag försöker övertala mig själv om ;P


Nu såhär f.ö så är väl julen kort och gott slut för de här året, skönt som tusan..Jag gruvar mig redan för nästa år..men de är över och faktiskt så var min jul så jävla bra den kan bli, firades hos farmor med mackan, danne, madde, daddie och farmor..och ja vovvarna bamse & goliat och kissemisse nisse <3

Men de var hur jävla lugn och skön som helst..

sammanlagt fick jag skorna av daddie som jag dregglat efter i månader, och väskan jag också velat ha hur läng som helst fick jag från evelina + en bild från 7an >.<, av linea fick jag ju i förväg biljett till takida, de var de jagfick i förväg men sen på själva julafton blev de smink, 3000, ett presentkort på bio, te+tesil, drömfångare (som ajg inte förstår poängen med), sen även en bok med rätt tänkvärda saker i..

Men ja, jag är nöjd, helt klart.


De mest sköna är nog att jag inte har ett jvla skit som jag verkligenverkligen behöver för dom pengarna så jag kan köpa vad som helst, alltid annars har jag behövt nått som sommarjobbspengarna dom försvann på 10-15 dagar för jag köpte ny mobil och kamera då och så men ja nu behöver jag inget, förutom datahögtalare som jag tänkte kosta på mig att köpa nu när jag har lite pengar..


Och ja, egentligen har jag ingen aning om vad jag berättat om tidigare och inte men..ja..hade uppesittarkväll dagen före dopparedagen hos matte & maria med farmor..och bamse x) ja och pappa då ;p vi spelade bingolotto (VARNINGVARNINGVARNING FÖR PENSIOSTYLE), vann inget. Eller jo, hahahaha maria vann..EN NY LOTT! xD så hon måste tyvärr sitta där en dag till och spela ;) men ja, så de var bingolotto, hur jävla mycke mys som helst med glögg, dricka, nötter av alla de slag, godis, chips och ja..mys på den!


Och snart är de då nyår igen, kul men fan, tyckte de var nyår nyss?! Aja, de kommer iaf bli jäkligt lugnt, här hemma hos mig med bästaste neoo, jag saknar dig snutten, även fast jag träffade dig igår ._.

Utan dig hade jag inte varit den jag är idag. Du är bäst!


Så på tal om nyår var de då, imorgon ska jag och linnea upp i ottan (näe okej klockan 10 men ändå!) och shoppa lite saker till nyår, lite partyhattar etc, klassiker <3

Raketer är köpta och ja mat ska köpas imorron annars har vi nog de mesta :)

Haha ja får la se hur de blir de här året, förra året firade vi de hos linnea och jag kom till henne klockan 14 typ och vi var vakna till klockan 16 sen somna vi och vakna (TACK VARE ALARM) kvart i 00 annars hade vi missat hela nyårsskiftet xD men ja och efter de alltså typ 00.15 så gick vi in igen OCH SOV fram till klockan 12-1 dagen efter..Vi är lite trötta av oss :'D

De roliga är att vi typ alltid sover när vi är med varann, hahaha men vafan, de är skönt att sova ;o


Nej men nu ska jag posta de här inlägget och sen ladda ner lite film till nyår och sen ska jag faktiskt ta mig i kragen och iaf försöka sova..


Puss ;*

58

2007-12-27 08:47

Tjenamoss i skogen.

Eller nå.


Nu har jag gjort de igen, jag har dygnat fast jag inte ska göra de.

Men ja, jag vaknade idag klockan 18.00 så hade lites vårt att somna och skulle ändå upp kring 8 (för att jag ska på stan mde favvobrudarna evelina, marie & linnea) så ja, shit the same.


Nu sitter jag här och ska snart börja knata iväg till bussen, jag älskar att åka buss btw.

Ibland iaf.


Näh fan om man kanske skulle ta och börja gå nu då, jag har ltie svårt att slita mig men jag ville bara ge er ett livstecken att jag lever men inte skriver så mycke här men ska försöka att få ihop en liten redogörelse för vad som händer i mitt liv ikväll, när jag kommer hem igen..


Men nu får ni önska mig lycka till med att fynda mycke för julklappspengar.

Gaah shoppashoppashoppa <3


Puss ;*

57

2007-12-22 01:22

Egentligen har jag ingenting att skriva om.

Men..ja..idag fick jag då jullov, skönt som faaan, synd att de är så jävla kort.

Idag skulle de firas med lite lilla julafton med bäst-brudarna men jag for aldrig, på grung av vissa omständigheter..


Nu sitter jag här, lite så där halvt jävla galetfuckingcptrött meen försöker övertala mig själv att jag inte alls är trött och att jg visst orkar vara uppe lite längre..pfft..egentligen hade jag behövt åka in till stan imorrn fixa sista jävla julklapparna med typ no-money. Vafan ska man hitta på?!

Hata jul. hatahatahatahata.


Snart är de då jul....fuck.

Blir väl att fira först på dagen hos farmor m. släkt, sen hem, eller hela dagen där.

Jag vet inte, och jag bryr mig inte.

Bara julen försvinner så fort som jävla möjligt så är iaf jag nöjd.


Sen är de nyår, antar att de blir som enligt traditionerna att fira med bästaste linnea, varann högtid firar vi hos henne och varannan här så antar att de blir här i år då.


 Seeen kommer jag även få in en graffitimålningen hit in i rummet som saras boyfriend anton ska knåpa ihop åt mig, rätt så jävla baoutaschysst av honom! :)


Nu ska se film eller så för att försöka hålla mig vaken, bara iaf ett litet tag till..hmpfh vi får se hur de går.

Puss, kram & nyp i stjärten.

56

2007-12-14 10:49

De är över. Aldrigaldrigaldrig mer.

Ääh,bäst jag tar de här från början kanske..


Igår hände de som jag övertalat mig själv att det inte fick hända, jag bröt ihop.

Jag bröt ihop totalt.

Det kändes som om marken bara öppnade upp sig och jag föll ner där, dränkt i mina egna tårar som inte ville sluta rinna från mina rödsprängda ögon.

Det slutade inte.

Men trots allt så är de där ändå inte från början.

Det började med att jag och evelina hade luciavaka hemma hos mig. Vi hade skittrevligt och mysigt, det var verkligen sååå härligt. Jag kände att liksom, fan, jag lever.

Vi såg film, baka pepparkakor (vissa finare än andras *-)), glöggade, drack julmust och ännu mer film.

Men sanningens ord ska väl alltid fram har jag lärt mig så, helt ärligt, vi somnade ett par timmar.

Yepp. Dock inte allt för länge utan blev en natt med cirka 2-3 timmars sömn.

Dagen efter hade jag den där jävla praktiken, jag ryser bara av att höra ordet praktik.


Det var så här, jag gruvade mig och klumpen i magen växte och växte när jag kom in genom dörren dit, efter att ha stått på kallagret i min ensamhet halvt som halvt dränkt i tårar så kommer äntligen evelina och frågar efter mig och säger att jag faktiskt har lunch, vi går och äter lunch tillsammans och efter lunchen så drar hon med mig till skolan, till vår lärare där hon säger att jag inte klarar av att ha de så mer för att jag mår dåligt, både psykiskt och fysiskt utav de.

Vilket dock var sant men..ja..

Jag trodde inte jag var så svag.

Jag är så jävla svag.

Jag klarar ju för fan ingenting..jävla meningslös nolla är vad jag är, ett jävla offer.


Evelina pratade iaf med min lärare om min praktikplats då och att de faktiskt var ett rent helvete, rent ut sagt. Och sen fick jag prata med nina (läraren) också, jag berättade att de var så och jag brast ut i tårar i personalrummet, där stod jag och lipa. Det var då jag kände hur marken liksom öppnade sig under mig och jag föll ner, ner, ner. Men som tur var fanns evelina där och en FAKTISKT skitbra lärare som..på något sätt kastade ner ett rep till mig där jag låg under marken. Ett rep att dra mig upp och hålla mig kvar där uppe.

Det var ju dock inte bara pga praktiken jag stod och lipa utan mycket annat skit som trängde sig ut i dom tårarna också, jag har en rätt så dålig period just nu bara.

Allt är inte så enkelt som på film, även fast man ibland önskar att allt bara var på film, bara trycka på en knapp, och allt stängs av och blir svart. Kolsvart.

Men nu är tyvärr inte livet som en film, även fast de varit enkelt så.

Det är irl, in real life, reality, verklighet, in fact.


Som tur är så är j min lärare bra så de tog inte längre än 15 minuter och allt var löst. Hon sa att jag inte behöver gå tillbaka dit och att ja ginte ens behöver ringa och säga de för de skulle hon göra, och att de bara är dom som är idioter som behandlar mig som om jag vore något som katten släpat in, alltså med tanke på att dom faktiskt inte behandlade ens de andra praktikanterna så.

Vissa uppgifter dom gav hade jag bara lust att skita i allt och säga att jag faktiskt bara är en människa, vad mer kan jag göra?

Men jag är inte den som klarar av att visa mig svag förrän jag ligger där och bara vill bort från allt.

Sån är jag, och kommer nog alltid att vara.

 Men iaf så var de ju då vad jag skulle få göra nu, sista veckan som egentligen är kvar av min praktik..och allt löste sig helt fucking underbart eftersom jag får sitta här på skolan och ta igen skolarbete som jag msisat när jag ja..har så mycke frånvaro, har fått csnvarning..men iaf..så får jag ta igen de, och jag slipper göra de på jullovet.

Underbart.

Jag älskar min nya skola, de gör jag verkligen!

Att man kan kombinera intressen och skola i samma, trodde jag aldrig.

Kanske så man ska känna, är de det som faktiskt är en skola?

Jag vet inte.


Nina tog med mig och evelina följde med, ner i rummet brevid kuratorn där de är tyst och de finns en telefon så skulle nina springa runt halva sverige och leta telenummer dit, jag satt fortfarande och storbölade.

De var då, i de läget jag fick känna den känslan.

Känslan av vänskap.

”Det här, de här är vänskap”

Att hon stod där med mig, höll om mig och de små orden ”jag stannar här, jag går ingenstans..du behöver inte gå tillbaka dit, aldrigaldrig mer tess..de är okej..” de orden, de behövdes.

Det var de orden som fick mig att orka den dagen också, orka att leva.


Å nu sitter jag här i skolan och har inga direkt bestämda tider eller så utan ja, de är ju för mitt eget bästa men ajg börjar iaf  varje dag. Men de är ju sita veckan nu och måndag ska vi bara ha julavslutning så blir ju soft sen försvinner torsdagen för jag ska till tandläkaren tydligen sen onsdag har vi apu-samling och då brukar vi sluta efter lunch så ja, de är nog lugnt..


Frågan är bara när jag har lunch idag? Hjälp.

Jag är hungrig.


Jaja, hejdå, hoppas ni har de bättre än jag har de just nu.

Puss.

55

2007-12-12 07:18

hejhej.

aah jag har varit kass på att skriva men som ni vet har jag min praktik och ja, det är inte världens lättatste kan jag ju lova er.

Fiiifan vilket slit allså men iaf..

vad händer annars då..ja som ni vet har jag gått och blivit basketgeek igen..gaah kan man annat än älska adrenalinkicken av att sitta där i pontushallen?

Jag har även varit på takida, som ni också vet..men hm..ja..idag är de iaf onsdag vilket innebär att vi har skola, för att dom ska vara säkra på att vi skriver våra rapporter som jag inte ens vet vad dom pratar om (a) så har skola till 2-3 eller nått sånt sen ska jag träffa erik och sen stan med evelina, för att vi ska köpa pepparkaksdeg och sånt där smått och gott ni vet för sen ska vi nämligen luccevaka. Yäh.

Jag kommer vara helt freakiin deeeead dagen efter alltså..funderar på att dra en storskolk som jag visserligen gjort ett par dagar den här veckan..actually alla meen ja..

Ja vi får se..

Men tanken är iaf att jag och eve ska mysa och grejja lite..mata sönder våra hjärnor med julmusik, baka pepparkakor (vilket kommer sluta i kaos), se på film & ja..något sånt..men känner jag evelina rätt så kommer hon somna och jag kommer få sitta där uppe som ett fån helt ensam ;p

nej fan, då väcker jag henne! Här ska itt sovas nå! :D


Nuuu ska jag gå och platta håret och kanske, lyssna och häpna, äta lite frulle.

Ja, jag äter aldrig frulle.

Eller har iaf inte gjort de på 6-7 år meen ja. Men nu jävlar, fifan va duktig jag är. Aja hejs! (:


Kommer en blogg..hm..nån annan gång. ^^

54

2007-12-01 00:00

Hejsan.

Nu tänkte jag ta mig i kragen och skriva lite här bara så den inte dör ut som alla mina andra bloggar gjort.

Jag är på bra humör.

Strålande humör.


I skrivande stund sitter jag och lyssnar på takidas nyaste album "bury the lies", och vet ni varför jag gör just det?

Jo förstår ni, lilla tess ska på takida-konsert den 5e.

Tess längtar.

Jag tänkte ju gå typ förrförra året, när dom var på lk men tyvärr räckte bara peningarna itll en dags lk och det blev inte takida-dagen.

Men nu jävlar.

Shit, jag längtar så.

Och det blev en smart lösning på det hela också för jag och evelina har köpt en julklapp till linnea, och evelina köpt en till mig, så då hade jag kvar att köpa till evelina och linnea till evelina och mig också.

Så vi (se: jag och linnea) slog våra kloka (se: osmarta) huvuden ihop och gav evelina en biljett till takida, eftersom hon gillar dom och då, köpte linnea en biljett till mig, eftersom hon visste hur mycke jag ville se dom och hur pank jag är.

Tack linnea, du är helt jävla fantastisk.

Älskar dig så fett mycke. <3


Btw, idag hade jag min sista skoldag idag.

Sen går vi 1or ut på APU, jag har plats på cubus (klädaffär), i 3 veckor och efter apu:n är det jullov så HEJDÅ SKOLAN! FUCK YOU!

fram till nästa termin iaf....*-)


Så idag var det alltså min sista skoldag och jag försov mig, jag försov bort 2 lektioner av 4 så jag kom precis lagomt till den 3e lektionen då amanda.å (i min klass) frågar mig

A: men therese..vad gör du här?

J: ehm..skola? jag försov mig så..ja..

A: jaha men vi har ju slutat..

J: VA DU SKOJAR?!

A: hahaha näää..du vet vi är klara med datan, och nina (svenska läraren) är i danmark så ja..


Så det var bara fara hem igen, jag hann inte ens öppna mitt skåp så var de dags att fara hem.

Rätt soft iofs men jobbigt att jag ens steg (se: sleeeeet) upp mig själv ur sängen.

Aja, tur i oturen. :)


Till något helt annat så förvånas jag utav mig själv, imorgon är 1a december och jag har ingen chokladkalender. Ingen kalender alls in fact.

Wtf, det känns fel.

Jag vill ha julkalender men inte köpt någon eftersom jag övertalat mig själv att jag är för stor för det och det egentligen inte är så stor grej, men se på fan, det är något stort.

Egentligen alltså.

Och på tal om julkalendrar så snacka jag med Emma i bussen för någon morgon sen och hon satt och var överentuastisk över att det är första dec. och att hon har kalender och wihuwwihuw.

och jag satt där lite halvsovande "mm va bra höredu.." och hon frågade förstört "men tess har inte du nån kalender?" och jag skrattade åt de typ "haha nejnje.." "hm okej..men du..klaga int på mig! min syrra har en tv/radiokalender!" "jasså..men hur gammal är hon?" "hm..snart 20 :)"

haha klockren syrra.


Sen så är jag strålande glad över att plannja vann bortamatchen som var ikväll.

Sundsvall - Plannja.

Plannja vann med 98-96 :)

YOU RULES!


Shit, jag tor jag håller på att bli basketnörd igen.

Men det är bra.

Det är riktigt bra faktiskt.

Jag saknar mitt gamla jag, kanske är det på väg tillbaka, jag vet inte.Fredag (nu i skrivande stund alltså): "skola", städa som satanigatanrullstolsrullator (damn jag saknar det uttrycket..).

Lördag: städa klart det sista, sen tammefan vila så mycket så det finns inte.

Söndag: Skyltsöndag med evelina & linnea, bara för att få minsta lilla julkänsla alltså.

Måndag: APU:n börjar, jag är fan nervös. Kommer säkert göra fel massa saker, det är mig i ett nötskal. :)

Tisdag: -

Ondag: TAKIDA KONSERTEN!!! <3

Tordag: Marie tyckte jag skulle hänka på hockey..

Fredag: Plannja - öresundskraft. LÄNGTAR SÅÅÅÅ (:

Lördag: -

Söndag: -Jaja, det var väl allt.

Hejdå. <353

2007-11-28 14:26

Det är väl dags för en ny sån här nu igen..

Jag har som vanligt inget av intresse att skriva om.


Det står helt still i min hjärna.

men ja..hm..


Nej, jag är lessen, de här går inte.


hejs.

52

2007-11-21 12:30

Igår blev jag väckt av att det var en gubbe som hamrade och klampade runt på vårat tak.

Why?

Han kanske fixa något, jag blev rädd iaf.

Så är han här idag med och jag skulle hämta vatten nere i köket så jag stod där i köket och dansade för mig själv medan jag väntade på att vattnet skulle spolas kallt så sneglar jag lite omedvetet mon fönstret som är precis brevid mig och ser då att takgubben står och stirrar på mig från sin byggställning.

Han skakade bara på huvet och gick upp igen.

Han verkade tycka att det är något fel med en 15åring i en rosa pingvinpyjamas som står och dansar i köket klockan 12 på dagen.

Pfft, helt normalt ju.Jag saknar Mario.
Alltså NES m. mario.

Mario 3, kan man annat än älska det? :)

Men började även tänka idag på att den snubben som uppfann mario måste ha varit rätt hög när han kom på det.

Jag menar, vilken normal människa skulle komma på att skapa ett tvspel med en rörmockare med musche som springer runt och fångar pengar + käkar svamp samtidigt som han sparkar skölpaddor? ehm jag menar..ja..

Aja, hur som helst tackar jag den, vem de än är, som kom på mario :DJag har börjat tänka på lite saker som jag gör, alltså vanor som jag gör omedvetet och nu när jag tänker på det inte kan sluta med.

Till exempel så varje gång min väckarklocka ringer så vaknar jag till typ samma sekund den börjar ringa och skriker ut "NEJ!" och slår av.

Det där jävla nej:et börjar störa mig nu.

Sen stör jag mig även på mig själv att jag alltid räknar allt, lampor, bussar, bilar, säten, godisar, tidningar, steg jag tar, knappar på jackor m.m, allt jag ser börjar jag räkna.

Även tuggor.

Och mer jag tänkt på på tal om tuggor så delar jag alltid upp min mat i tuggor, så att jag tex inte ska få slut kött före potatisen eller liknande xD

Jag är ganska konstigt tror jag.


En annan grej jag tänkt på som jag knappast tror jag är ensam om är att alltid när det ringer och man blir väckt så vågar man aldrigaldrigaldrig erkänna att man faktiskt sov?!

"hej oj sov du?"

"nejfan nejnej.."

även fast klockan är så där 3-4 på natten så nejnej.

och att jag även ibland kan börja gå så långt så jag ljuger och typ "aha..du låter så nyvaken bara" "jaa men jag börjar bli förkyld bara/lite krasslig/ont i halsen" aja ni förstår, hahaha.

Är jag ensam om att göra så? ^^Annars har jag väl inte så mycket annat på hjärtat.

Förutom att jag verkligenverkligenverkligen vill att min pappa ska veta hur mycke jag älskar honom och hur mycket han betyder för mig.

Utan dig hade jag aldrig klarat mig när allt var som jobbigast.

Jag älskar dig och jag vet, att du alltid kommer finnas där för mig.

vad det än är och när det än är.

Tack.


Ha det bra där ute i världen nu, och btw, någon mer som ska på plannja på fredag eller nästa vecka nångång? säsongkort ftw <'3

Puss ;*

51

2007-11-18 14:48

Nu var det ett tag sen jag skrev men, jag har haft anledning till det.

Saker händer, saker förändras helt enkelt.

Nu är jag sjuk, magsjuk har ju självklart som varenda jävla andra år åkt på vinterkräksjukan aaw puss på dig med livet! -.-


Jag spyr och äcklar mig samtidigt som jag inte har en jävla aning om vart du är, hur du mår eller vad du gör.

Egentligen liksom.

Så har det iofs varit i några år nu kanske 2 år ungefär men jag har ännu inte vant mig vid den tanken.

Inte riktigt, nej...


Jag har tråkigt och haft de hela helgen, just för att jag är sjuk alltså.

Jag har underhållit mig själv med att skicka sms till mig själv typ "hej tess vad gör du?" "nej inget jag är sjuk, självdå?" "ääh inget speciellt.." och sånt där meningslöst så nu har jag slut pengar på mobilen. :)

Sen har jag även spelat monopol med mig själv, jag var 2 olika gubbar och bytte bara plats när jag skulle vara den andra, så hade jag olika dialekter också.

Hej jag är normal!


Jag funderar förresten på att sluta blogga, just eftersom jag inte har något intressant att skriva om som jag trodde jag skulle ha, så ja..bara så ni vet. 


Nej nu ska jag gå och rota igenom gamla skivor, med gamla bilder för att skicka på framkallning.


Puss på er.


50

2007-11-15 14:42

50nde inlägget. Hurray!


Jag sitter, som en äkta nörd på bibblo. Luleås stadsbibliotek.

Jag ser människor gå förbi mig, under, över, bakom, framför.

Men jag ser dom inte.

Jag ser bar tomma salar och ut på den kalla hamnen där himlen lyser rosa ovanför.

Jag ser en gammal tant.

Hon sitter mittemot mig.

Hon sitter och läser tidningen, så avslappnad.

Jag undrar vad som för henne hit.

Varför hon sitter just nu här och läser just den tidningen?

Är de lugnet som får henne att komma hit?

Är hon en snålkärring så hon orkar inte köpa tidningen?

Har hon bråkat med sin man och for hit?

Jag undrar hur hon agit sig hit också.

Buss, bil, flyg, tåg, taxi, cykel, gått.

Vart bor hon?

Berätta vart du kommer ifrån.


Min mun är bedövad, hela jävla kfäten är som borta.

Det är så illa så att jag inte kan prata, OCH jag känner inte om de rinner dreggel.

Skämmigt.

När jag öppnar munnen stannar en del av överläppen kvar så jag ser rolig ut.

Ha-ha.

Det är roligt.

Jag funderar starkt på att ta och ge mig själv en käftsmäll också.

Alltså bara för att se om det gör ont.

Men jag överväger att inte göra...iaf inte just nu när folk ser.


Beslutsångest.

Jag har 2 akutella alternativ, gå precis jävla nu till busstationen och åka hem med 15.10 bussen MEN behöva gå från e4an och hem = långt & jobbigt.

Jag kan även sitta här och nörda fram ill 16.30 då går de en buss som kör ända fram till gatan där jag bor.

Då behöver jag bara gå en bit.

Hur ska jag göra?


Finns massa saker jag vill göra här i KH (kulturens hus), alltså egentligen.

Jag funderar på tt gå och köpa en kopp te och bara sätta mig i en snurrfotölj och njuta, njuta av livet, staden och ja. vara nöjd för att vi har den möjligheten här i Sverige.

Jag funderar även på att gå ner och kolla på den akutella utställningen, kolla och fundera.

Tänka lite.

Jag fundera även på att gå ner till souvenirshoppen, på entreplanet för att se och kunna skratta åt vad företag egentligen gör för nå skit för att kunna sälja.

Muggar, kapsylöppnare, tröjor, vykort, älgar, skyltar, troll och stenar.

U name it.

Smart säger dom, patetiskt säger jag.


Min käft börjar släppa bedövningen nu.

Jag fick dubbel bedövning.

Jävla kärring.

Mina tandläkare var trevliga.

Dom pratade och frågad emig massa saker.

Dumb ass!

Hur fan tror dom att jag ska kunna svara på deras töntiga jävla frågor som "är de kallt ute?" men för fan, stick ut din långa jävla näsa genom fönstret, och vips så har du fåttr svar på de.

Dumjävlarna stoppar in en massa jävla verktyg, borrar, slemdammsugare, vattenpinne, tops, plastbrickor, slipare x2, och massa jävla fingrar och dom hänger över mig så att jag kan se in i deras jävla näsor, varenda jävla snorkåka och dom tycker jag ska ta och svara på massa frågor?!

"Är de kallt ute?" TA DIG I RÖVEN!


Olyckor händer hela tiden.

Bilolyckor.

Halka.

Aj.

Dom händer hela tiden.

Men känner man inte personen/personerna som är inblandade i de, struntar man i de.

Man kanske tar och pratar lite om de ifall de skulle vara en väldig tragisk olycka men annars, annars äre igenting för oss.

Så är vi svenskar.

Samma som att om vi går efter en väg och vi ser en mötande, som vi känner går vi så sakta som möjligt och tar så många omvägar som de behövs, för att inte behöva stöta på personen.

Hej Sverige.

Men ibland är de så att man känner personen slash personerna som det handlar om.

Ja, ibland är det så.

Nu är det så.


Jag orkar inte.

Hejdå.