RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-05-04 14:26:06

vårda kärleken

Spel som väcker minnen

2009-09-16 15:43

Nog finns det allt en liten gamer-nörd i dig med :)

Jag kom o tänka på spelen som jag lirade när jag var yngre och hur mycket tid man lade ner på dem. De flesta av spelen som jag fastnade för då var gjorda för Amigan.

Jag ska radda upp några av dem här tänkte jag..


*Cannon fodder - krigsspel som även idag är grymt bra!

*Flashback - Någon gång i livet ska jag åter igen spela detta spel..och klara det!

*Superfrog - Tycker att det var det bästa och roligaste plattformsspelet till Amigan

*Beneath a steel sky - Är än idag en av världens bästa äventyrsspel, kolla upp det! Finns till pc med och är gratis att ladda hem: http://www.scummvm.org/downloads/

*Indiana Jones and the fate of Atlantis - Ett annat äventyrsspel som är värt att testa

*Speedball 2 - Annorlunda, futuristiskt sportspel som svalde mycket av min tid


Mitt sug för spel har ebbat ut med tiden. Kan hända att jag spelar ett spel som jag har stora förhoppningar på, men det sker väldigt sällan. Väntar nu på uppföljare i half-life serien och det är i stort det enda. Annars lirar jag Eve-online från gång till gång. Vad hände med Alan Wake förresten???Nu rullar det igång

2009-09-16 14:48

Plugget har åter igen kommit igång och det är faktiskt skönt, vill nämligen ha det avklarat och börja söka efter ett nytt spännande arbete! Tänk er så skönt det kommer att bli när du får dina papper i handen. Du har nu tagit kandidatexamen, grattis så in i helvete! -Tack som fan! säger man då, skönt att få slippa alla pinsamma redovisningar och jobbiga nätter då man intensivt sitter och bankar in fakta i huvudet inför feta tentor. TACK!! och aldrig mer! ;)

Studentlivet är inte något för mig har jag märkt, korridorsfester och sånt.. kanske är det min ålder. Men jag har ju fått uppleva det tidigare när en vän till mig studerade på universitet, jag själv jobbade på den tiden. Men visst det var skoj, nu känns det dock lite passé.


Kärlekslivet blommar och mår bra :) Anser att jag har en riktigt bra relation :) Allt är ju inte perfekt! och det är ju så det ska vara om man ska kunna utvecklas som människa.


noh!

Enough

2009-09-15 21:46

I´m done fighting with myself, the darkness within tears my soul and life apart, leaving me wounded and suicidal. I find peace and forgiveness in God, he and the angels gives me the strength to face my inner demons and I question myself.

My fate is illuminated, sealed and stashed in a carbon box at Gods secret vault, only he knows what, where and why. He laughs at my plans, and I can feel him starring at me. I have been tourmented enough, time to blow the sickness away and embrace the true love without regret, without worry.

This is my confession, my words of gold, printed with the value of life and measured with the very existence of myself and my soul. I´m greatful, and so are you.