RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-05 05:52:18

ungdomslivet194

Nya bloggen!

2011-11-23 13:41

Den här bloggen statar jag för att dom som har följt mig på min andra blogg som he

Mittmorkaungdomsliv men nu kommer ni få veta lite mer saker..

Vaknade i morse och jag han inte äta innan jag va tvungen att åka till skolan, Thomas har slutat röka och så fort jag sa något var han sur..jag och han sa inte ett dugg till varandra på hela vägen till skolan, Han "trännar" här hemma och han dricker något jävla sak för att vara mätt hela dagen och han lagar inte mat heller till mig..ingen idé att prata me homon..GUD vad jag längtar till fredag då jag åker på permiss över helgen! <3


soc har sagt att jag får åka hem över Jul och nyår bara om jag sköter mig, jag får inte må dåligt psykist för då får jag inte åka säger soc..


Jag kom ihåg förra julen, jag var sur och ville inte fira jul, 3 dagar innan jul så satt jag ju på polisstationen och jul lixom det passar inte så bra, Men nu är det tvärtom jag vill ha JUL och bara mysa me min familj!! kom ihåg den 14e september då jag fyllde 17 i år! Fick inte fira föddelsedagen me min mamma som jag brukar göra varje år! och sen den 16e fyllde nora 3år och jag hade inte pengar till paket till henne då kände jag så JÄVLA värdelös morbror nora har som inte kan ens köpa något till henne! Men då hade jag ett nytt Xbox 360 och han jag bor hos ville bara ge 500 kr för ALLT 20 Spel kontroll!! men jag fick säga ja..Så då hade jag 500kronor till godo att köpa något kul till henne, jag handlade saker för alla pengar bara för att Jag har VÄRDENS sötaste systerdotter! <333Jag vet att jag har svikit min mamma och syskon, dom börja inte tro på vad jag säger!

Jag har sätt dom gråta men jag vände bara ryggen till och "pissade/inte bryr mig" på dom, jag lyssnade inte!!


Min pappa lämna mig 06 när jag var 11 år! min pappa var snäll men ändå dum! kom ihåg när jag var 9-10år och Jag var i skolan men skolkade tror jag att jag gjorde och då kom pappa och drog mig i håret ända hem och jag skrek till homon "Släpp mig jag ska ringa polisen" men han hade tagit ut batteriet i telefonen! även när han hade druckit så var han DUM mot mina syskon och mamma!


Efter pappa tog sitt liv så har det bara skitit sig och valde helt fel väg helt enkelt!