RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-09 19:42:11

trivsmedlivet

Suget blev för stort!

2010-10-29 22:18

Så blev suget för stort! Har bloggat på annat ställe innan men plötsligt kändes det inte "hemma" längre och och bloggen flyttade till facebook. Saknar att skriva och just nu skanade jag det mer än vanligt. När jag sitter här i min ensamhet för mannen jobbar! Och hunden sover sitt sötaste. Jag är ingen fan av idol så utbudet på tv är inte så stort precis. Men klart, just nu har jag tv:n på så att jag kan höra vem som åker ut!


Vem är då jag? Precis fyllt 40 har jag gjort.Och det känns ingen skillnad alls. Om nån undrar. Jag har inga barn! Men min man betyder allt för mej!


Jag har nyss börjat golfa. Inte trodde jag att det skulle vara så kul!  Har aldrig förstått tjusningen innan. Men nu har jag gjort det! För det ÄR kul!! även om det är jättesvårt. men jag har mitt gröna kort i alla fall. Och nu ser hemmet än mer ut som en golfbutik.


Hunden är ett annat intresse, och att läsa, röra på mej, laga mat, träffa vänner och en massa annat. som ni nog lär märka.gillar att inrda och fixa hemma. Och loppisar! Både att gå på loppis och att sälja saker på loppis. Saker man ändå inte använder!


Som person är jag: glad, rolig, optimistisk. Har ett jäkla humör om det ska till och det vet jag men sen jag träffade min man har det blivit mycket bättre.

Ha en skön kväll så länge!