RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-17 04:32:44

Tina Nguyen!!

Ny blogg !! ;)

2011-12-11 15:34

Ny blogg på gång här !! Är just nu klart , det som behövs nu är Header .. Och det ska jag fixa !! Och just nu finns jag här på http://tinanguyen.blogg.se/ .. Vi ses där . puss och kram !! 

Dag 1 - Prensentation

2011-12-11 08:04

Jag heter Tina och jag är 11 år . Jag bor i en liten stad i Småland som heter Tranås och jag går i Junkaremålsskolan !! På fridtiden så tillbringa jag tiden genom att vara med mina kompisar , dansa och kanske går en runda på stan ;) Jag är en sån som köper dubbelt så mycket kläder än jag redan har ... Haha .. Och jag har bloggat i 1 år men jag har också bytt blogg ganska ofta men det här är den bloggen som jag har nu . Jag bor i lägenhet med min mamma och min storebror !! Mina föräldrar är skilda sen jag var små så jag är rätt van :D Jag gillar annars att fotografera och ändra lite på bilder !! Jag ger mig aldrig tills jag vinner eller aa .. Jag är en tävlingsmänniska men jag blir inte arg om dem andra vinner ..Jag går i 4:an och jag älskar min klass !!  


   


Amanda Fondell !! <3 <3 <3

2011-12-10 17:51

Heeeello .. Kollade ni på idol igår ?? Jag kolla på reprisen nu även om jag vet vad som händer .. Ja och Amanda vann , det är så självklart !! ;) Hon var azå bääst , och jag har typ nya bloggläsare i min blogg nu . Så jag tänkte göra lite saker så ni börjar lära känna mig mer ... Hihi !!  Och då ska jag skriva om mig själv på 10 dagar :) 


Dag 1 - Prensentation 

Dag 2 - Vad jag har på mej ?

Dag 3 - Mitt rum 

Dag 4 - Mina syskon 

Dag 5 - Varför jag blogga ? 

Dag 6 - Mina minnen

Dag 7 - Mina kompisar 

Dag 8 - Att få mig mår bättre 

Dag 9 - Mina vardag 

Dag 10 - Det jag ångrar mig 


 Sååå nu på dem 10 dagarna så får ni lära känna mej ;)  Men jag bjuder på denna så längee .. Vi hörs :) !! ;) .. Kram !! 

...

2011-12-09 19:56

Tjena alla !!! Förlåt för att jag inte har bloggat på länge ... Men jag har iallfall försök göra ett video .. Jag tänkte video blogga , men tyvär så gick det inte bra .. så ni får ursäkta mig .. Jag har suttit och grejat med hela videon men det gick inte , så det blev ett inlägg istället !! Hoppas ni tycker att det är bra ;) Sitter och lyssnar på musik nu , har ingenting och göra azåååå .. BLAALBLBLLALALLA , ok tillbaka till det normala . Jag har vart med Liv idag , vi lekte lite och såå , sen när jag koom hem så visade sig att min bror hade inte nyckel hem så han satt där ute och väntade på mig .. Stygga mej , innan det så hade mamma skickat ett sms om att han inte hade med sig nyckel men då var inte min mobil på hela eftermiddagen ... Såå ja , men jag kan berätta om vad jag vill har i julklapp ... Det är väldigt mångaa grejer men jag kan skriva några av dem ........... 


1.Kläääder 


2.Longboard från .. skickar länken sen :) 


3.One Direction skiva ;)   


Jaa , det var allt för idag .. Så får jag hoppas att ni har en trevlig fredag .. Puss och kram .. Tina !! 


 

What makes you beautiful !!

2011-11-28 17:50

Tja , sitter och lyssnar på music !! Jaa , Wilma och jag var idag och hon har gått hem nu !! Vi var riktigt busigaaa vi !! Vi gick och sa hej till typ alla ja .. Och ja !! Har ingeting att skriva om men jag bjuder på denna låt !! ;) God kväll på er :D!!


Snäll du är tomten !! :/

2011-11-27 18:22

Tjoho på er !! Idag så har jag vart i stan med Wilma och köpt lite julklappar !! Men ja , och det var en sån dag som man kände att julen börjar närma sig , men det tyckte inte jag för det var regn och tråkig !! Första advent idag och ingen snöö !?!? Men så står  det på tidningen att det kommer en tomte och sen så får man nånting och Wilma och jag gick och såg tomten, och dem gav dem andra barnen nånting men dem gav inte oss !! Så himlaaaaaa Störande !! Men fick iallfall tomteskum av söta Ellen !! Så tack Ellen , för "tomteskummen" P.s Jag vet inte hur man stavar tomteskum D.s !! Hejdå !! 

Jag som är trött kan inte blir tröttare ...........

2011-11-22 15:34

Hej !! Är tröött idag så ni får ursäkta mig om jag skriver fel !!! Men ska försöka skriva bra , idag så var det friluftsdag idag !! Har spelat innbandy , badminton , mini tennis och åkt skridskor i 2TIMMAR !! Det va skönt att komma på igång på isen igen !! YEaaah , åkte med Ebba hela skridskor timmen !! Och sen så åkte jag med Iza och några andra me !! Men jag hade en toppen dag !!!! Det bara hände en liten sak men det är bara nått som händer ofta !! Så jag hoppas att dem lägger av dem som gjorde det !! Ja....!! :D Hejdå !!

Pan Am

2011-11-20 10:30

Hello !! Sitter här och har det sjuuuuuuukt tråkigt !!! Jag va i Jönköpings badhus i fredags så det var drf jag inte skrev !! .... Hmmm , men jag kollar på ett tv prgram här !! Det handlar om dans om ni undrar !! Men jaja , hejdå !! Skriver senare !! Puss och kram !! 


 

Heeej på er !!

2011-11-16 15:28

Hej !! Förlåt för bloggande .... Har bara glömt det !! Sorry !! Men ja , idag har jag vart i skolan ! Kommer inte på nått bättre !? Och vi har busat lite på rasterna , jättekul !!Hmmmm , jaaa och nu är jag inne på Facebook . Och nu så har jag inget att skriva om mer eller jo att mamma och jag ska till stan och köpa pennor !! AHHAHAH , ok !! Men ville bara fråga en sak !!


Vad tycker ni att jag ska skriva mer i min blogg ??? Svara genom att kommentera !! Så vt jg vad jag ska skriva !! Jag är usel på att komma på vad jag ska skriva om !! Men jaja , kommentera så mycket ni kan och då kanske jag skriver lite senare !! Ciao ciao !!


 

Håll hårt i din goda vän för där ute finns det gott om ormar !!

2011-11-13 11:15

Heeeellloo !!! Jag be om ursäkt för att jag inte har bloggat på länge !! Har vart astrött !!! Är hemma idag !! Egentligen ska man på gudtjänts idag !! Men gjorde ej det , azå jag går inte på kyrkan eller nått sånt men jag går på en sak som heter högtrycket och då har vi spelat in en film och då visa dem det för hela kyrkan idag !! Och man fick går ditt om man ville !! Men jag valde att inte går ditt !! Har massor andra grejer och göra , och föresten visa dem det för oss på måndag !! Kul ... Jaaapppp !!! Så är det !!!! Ja , och det var jättekul i spira ... Jag och Louise vi var typ as tokiga !! Vi hoppade och sjöng med as högt men vi hade kul .. Och det var det som var meningen !! HAde en toppen dag !! Men ja , hejdå !!


 


Bjuder på denna bild !!

Då kör vi tjejer och killlar !!!!!!!!!!! :D

2011-11-10 21:28

Jaha , då blir det spiral imorn ... Eller vänta , glömde och säga hej !! Hej !! Imorn så blir det spiral !! Eller hur man skriver det !! Spira , det är det som är i Jönköping !! COOLLT .. Sure Bacon !! Jaja , men ja !! Har vart med Wilmis och Johanna och Louise idag i skolan !! Fett kul , eller jag och Johanna bi dansade kängoro dansen till wilma och dem !! Men nu ska jag sova måste upp tidigt som jag aldrig har gjort förr !! Neee , Sure Bacon !! Aja , hejdå 

Nej , jag vill inte göra det !!

2011-11-09 19:16

Hej ! Idag har jag varit med Louise och Wilma !! Vi gick in på Youtube och kolllade på svarta daman och Bloody Marry !!! Och det var ingen bra ide att titta på det !! Man blir faktikst as rädd !!! Men hejdå ska går nu !! Skriver mer imorn !! 

Coolt ..

2011-11-08 21:22

Hej ! Är gift med Cody Simpson nu ... kul !! Aa ,   Bästa låten azå !! Men det var dagens låt !! Och sen så kommer denna låt !!Ocht till sist men inte minst ...

 


Ja , det var alllt för idag !! Men ville bara säga att jag kommer inte att blogga på fredag !! Då ska jag åka med kören från min skola till Jönköping ! Och där ska vi sjunga ... Ska träffa Charlotte Perrelie eller sjunga med henne.. Stavning?!  Ska blir jättekul !! Och sen så ska vi sjunga med två till en som heter Maria Klingvald eller hur man stava hennes namn !! Och en kille eller man ... Jaja , skit i det men det var allt "Igen" !! Hejdå   

Rubrik saknas

2011-11-08 15:37
HeJ!! Jag mobilblogga .. Kul ;)) har as tråkigt nu .. Bajs tråkigt!! Aja Hejdå !!!! :))

I have Cody Simpson on my mind !!

2011-11-07 21:25

Hej , sitter och lyssnar på musik lyssna på Cody Simpson !! Azå han är min man om ni undrar ....(Skoja) Eller vi är förlovad nu men imorn då är det bröllop så ni får gärna komma !!     Och bröllopet ska vara i skogen .. Hmmh hoppas det inte regna imorn , men aja ja !! Har vart i mammas affär idag lite , sen så jag och mamma åkt till en sak så vi har haft det helt Busy !!! hmmm , men nu är det BEDTIME !!!! Eller säger man så !?   Aja , nu ska jag sova ... Äntligen , hejdå !! Puss och kram  


     

Grattis .. Grattis... Tack ... Tack ... Tack !!! <3

2011-11-04 21:05

Hej hej !! Har nysst kommit hem från mammas affär och haft en underbar födesedag !! Vi firade i mammas affär , det var as kul .. Tårta fick jag med några ljus på som jag blåser och blåser på men det slocknade typ inte !! Men det var en sånt typ ljus !! Jag fick Onepiece och massor av kläder (Såklart) sen fick jag pengar !! Ja men nu ska jag kolla på tv !! Hejdå , jag kommer kanske att ladda up bilder som jag tog idag !! 


 

Trött , trött , trött ,trött och trött !!

2011-11-03 23:15

Hello !! Blogga idag .. Även om jag är trött !!! Vaknade as tidigt idag och nu så sitter jag och försöker hitta en sidan som jag ville har headern från !! MEN DEN SIDAN HAR FÖRSVUNNIT !! Så har as ont i huvud nu ... Suck !! Det hålller på att spränga ..orkar inte mer .. Förlåt !! Hejdå , skriver imorn !! Jag lovar för då är det min Birthay !! aja , hejdå 

Love ya !! :)

2011-11-02 23:28

Hello !! Sitter o är inne på Facebook !! Ingen som jag vill chatta me är inne , var är folket egentligen !?!?   aja , men idag har jag mobilbloggat men så hände det att hela skiten inte gick och då fick jag skriva här istället .. Suck !! Men jag blogga iallfall !! Idag så gick jag in i statistik och då såg jag att det var 4 personner som gick in i min blogg idag !! Är sååååååå glad !! Ok , det låter konstigt .. 4 Personner !! Men det är det högsta som bloggen har haft , så hoppas ni förstår vad jag menar ... Hehe !! Men ville bara säga att en kompis till mej har gjort en blogg och då kan ni besöka honom han heter Axel!! Den är helt grym !! Och jag är riktigt impad faktiskt han är en kille och gör en såå fin blogg ..!! Så jaja , ni får gärna besöka hans blogg !! Men nu måste jag går , puss !! 


P.s Om 2 dagar är det min födelsedag .. Är över lycklig!! :D hehe  D.s


 Säg aldrig för mycket för den du lita på för den lita på på nån annan !!

2011-10-31 13:10

Hej hej !! Idag är det måndag och det är höstlov !! Gött ... Japp !! Är nu hemma och känner mig as yr och trött det känns som att jag ska svimma !! :(  Har dock inget lust att skriva men har inget skit och göra så  ... Ja , mamma har fått sin Iphone 4 !! Det kanske jag inte har berättat om , men hon har beställt den och nu har vi den här !! Men ja .. Och jag och mamma ska beställa Samsung Galaxy s2 till mej och min bror !!  Aa , och det kommer att tar 2-3 dagar för den att komma !! Kan inte det går fortare !?!? !!??  Men vet ni ....... Om 4 dagar så SMÄLLLER det !! Då fyller lilla jag 11 år !! Eller lilla jag ... !! 11 år .. 11 år !! Yeees ... Men jaja , ska chatta med min kompis nu !HEjdå , kanske blogga lite sen !! Puss o kram !!