RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-09 20:11:55

TheRedNail

Senaste dagarna...

2010-06-23 23:00

Faller en, faller alla

 

 

 

En bomb kommer sällan ensam

Ett litet citat

2010-06-17 09:46

 

The people who deserve the sun always get rained on the hardest. The people who deserve the rain always get the brightest sun.

 

Från en facebook-grupp, "I miss you. The old you. Then new one sucks."

:D

2010-05-15 19:54

"Även den längste väg

börjar med ett första steg"

En kul grej jag hitta på internet

2010-05-04 21:50

Jag vill berätta om en fin upplevelse jag hade igår. Jag var ute och gick på stigen som leder från huset när tre katter
från Yttre Rymden kom ut bakom ett nagellack. Jag kunde inte tro mina ben .
Mitt hjärta stannade. Jag ville skrika allt jag orkade från mina ögon
men jag kunde inte för jag hade tappat min lapp.
Jag var väldigt nära att rulla
när en av varelserna nyligen
höll ut sin boll och skakade min vägg.
De var vänliga, men såg ut som konstiga borstar.
Den ene som var gul hade ett gigantisk band på sitt huvud och han hade klockor utstickande från en blomma.
Jag undrar om allt det här var ett påhitt av min kudde.Man skulle skriva ut olika verb, adjektiv och substantiv, och så sattes de in i texten.

Smile

2010-05-03 21:00

Den här dagen har varit konstig. Jag var med laget och inventerade. Och när jag är med laget brukar jag alltid känna miglite utanför och konstig. Inte alls som jag är när jag är med mina kompisar. Sen när jag kom hem kom några kompisar till mig och vi var ute, inget konstigt med det. Men sen efteråt kom jag på att jag hade haft mycket roligare med laget än med min kompisar efteråt. Det har nog inte hänt på länge.

Älskar det här citatet!

2010-04-23 16:15

Ångra aldrig nåt som

fått dig att skratta!

Dagens lilla incident

2010-04-22 16:16

Helvetes, jävla, skitcykel!

The history of the bike

Första cykelturen ramlar pedalen av

Sen dess har växeln gått sönder, tre olika skruvar från korgen lossat, punka på däcket, plingklockan gått sönder...

Det senaste började förra veckan:

Dålig luft i bakhjulet (som vanligt, hjälpte inte att pumpa) så jag sket i det, för jag behövde komma till stan fort. Så jag skjutsar min kompis, ner för en lite för hög kant. Hela j*vla fälgen blir sne. In på lagning. Sen idag, två dar efteråt, punka på bakhjulet så att hela slangen sitter löst.

 

Fatta att man blir trött på den!

Rubrik saknas

2010-04-18 16:45

  

Knepig dag

2010-04-17 18:07

Usch, idag känner jag mig bara ensam. Det verkar vara dan när alla mina närmsta gör mig besviken, och sen lämnar mig ensam. Det är inte så att jag vill ha nån att sitta och prata med hela tiden, jag vill bara inte vara ensam hemma medans alla andra är ute och gör något roligt med nån annan.

Vår=Underbar

2010-04-11 18:05

Jag har varit och shoppat med några kompisar. JAg har köpt massa sommarkläder så nu får våren och sommarn snabba på lite. Jag har såna otroliga vårkönslor, jag älskar våren!

Fungerar ofta

2010-04-02 23:17

Fake it, til you make it!

Den bästa tiden EVER!

2010-04-02 15:16

Nu är det vår!

Vi har haft dörren öppen så det luktar vår i hela huset, och solen skiner. Jag och bror var ute i bara t-shirt och satte upp studsmattan. Nästan all snö är borta nu också.

Jag älskar våren!

Lilla farmor

2010-04-01 16:31

Jag bläddrade igenom några bilder på vår släkt, och så dyker en bild på min farmor upp. Hon såg så glad och frisk, och levande ut. Jag har inte gråtit på länge, men den dök upp så plötsligt och jag var inte beredd. Så min ögon tårades och en tår rann ner för min kind. Jag trodde att jag hade gråtit klart över dig nu farmor. Men jag antar att jag aldrig kommer att  sluta gråta över dig. Jag kommer att bli påmind av dig då och då, och låta en tår eller två rinna. Och det är helt okej, det är bra att gråta ibland.


Farmor

Ibland...

2010-03-25 21:56

Ibland...

...så träffar man en underbar kompis

Ibland...

...så måste man skilljas från en underbar kompis

Ibland...

...kommer en underbar kompis tillbaka

Ibland...

...så måste man bara njuta av att man har en underbar kompis

Ibland...

...om man har tur, träffar man en underbar kompis, får behålla en underbar kompis, då har man två. Vad mer kan man begära?

 

 

Jag tror nog inte riktigt ni vet hur mycket ni betyder för mig, men det ska jag berätta för er. För jag vill aldrig behöva skilljas från er. Bara för att ni är ni, och för att ni är så j*vla underbara.

 

Me, Myself & I

Fotbollen<3

2010-03-22 08:15

Nu vet jag varför jag var så grinig förra veckan. Jag var förkyld och hade halsbränna, så jag var inte på en enda träning. Sen i lördags skulle vi samlas och prata om matchen på söndag(som jag inte HELLER va med på)  och äta och lite så. Efter spelade vi lite match i A-hallen. Det var askul, jag har nog aldrig sprungit så mycket ens på en träning förut. Så denna veckan ska jag gå på ALLA :D

Just a thought

2010-03-19 13:45

All this time I've been walking backwards, looking only at the good things that used to be. Soon I have to turn around and face the reality. It'll might be hard but who knows what happens if idon't?


Me, Myself & I

En sån där speciell dag

2010-03-18 12:30

Alla har en sådan, men ingen har två. Man får bara en, och man kan inte ens bestämma när den ska infalla. Här i Sverige får man mycket uppmärksamhet på sin dag, man får äta tårta och öppna gåvor.

En sån dag hade jag idag

Precis så känner jag mig

2010-03-09 16:03

"My shadow's the only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish someone out there will find me
Till then I walk alone"

 

Green Day 'Boulevard Of Broken Dreams'

Mina allergier

2010-02-25 22:48

Jag är seriöst allergisk mot ordet "tjejkväll". Så fort nån säger att dom ska ha tjejkväll går ett alarm på i mitt huvud som är helt anti. Själva innebörden av ordet har jag inget emot, jag älskar att vara med min kompisar och kolla på film och sånt, det är jättemysigt. Filmkväll däremot så ropas det "Ja, va kul!" i mitt huvud, även om det menas att man gör samma sak. Antagligen är det för att jag inte känner mig tillräckligt tjejig för att gilla tjejkvällar, det passar liksom  inte mig. Eller så är det något annat, något omedvetet. Ärligt talat vet jag inte riktigt, det är mycke jag inte fattar med mig. Och om jag inte fattar mig själv, hur sjutton ska jag då förstå någon annan??

Månen

2010-02-21 21:40

"Sikta mot månen,

missar du är du redan bland sjärnorna"