RSS - xml

Kontrollerades senast: 2018-11-09 03:07:06

swaggies

hej

2012-12-04 13:22

Hej Hej ast nu så sitter jag alla kära läsare, just nu tså sitter jag på SV lektion, as tråkigt, vi tvingas att  kolla på tummelisa, Julia är hemma och hon är sjuk, HAHAHAHAHM Tummelisa är nt roligt :)

iallafall, efter skolan drar jag till min finaste bästis Emelie, vi ska hänga och chilla, och sedan så ska vi typ på kosföroläsning, så sjukt roligt, just nu så säger Tummelisa att hon inte kan g och grodan, ´gifta sig med mullvaden, och nu slåss hon med grodan, YES NU KOMMER PRINS CORNELIUS TILL UNDSÄTTNING    yeah :)

men efter efter skolan så ska jag ju, ja ni vet, sedan drar jag h har jag em, och bara chillar framför Gt med emelie, och sedan så tror jag att jag dricker te och sist men inte minst så slaggar jag :)   .

på onsdag så börjar jag halv tio, och sedalla så har jag fotbollsprofil, så det blir nice, men JAAAAAAAAA :)


ja, nu börjar Fredrik komma, PUSS KYSS- A

Manus<3 ;)

2012-11-27 20:24

Hej Hej Bloggen.

just nu kollar jag lite FB osv, Jag ska snart läsa genom hela mitt Manus fö att jag ska spela in en film imorron


Ja vi har spelat in scen 2 nu ska vi göra 1 3 4 jag kommer dö   .

Men men jag kommer klara det hoppas jag.


Jag vet inte vart mitt manus är så jag bad en kompis som också ska spela in filmen med mej om hon kunde skicka 4 bilder på alla scener så jag måste hitta min mobil också men jag vet på ett ingefär vart den är,


Sen så hade jag konsert i lördags och söndags Skit kul men jätte nervöst sista dan för jag och znorpan kanske znorpan jag kommer inte ihåg men vi eller jag är ovän med 2 st killar och när jag skulle göra öppningsrummet när vi var klara så säger en tjej som var bästis med en av dom förut att dom sitter där näst längst fram, Och jag dog .

När vi skulle upp och sjunga Obladi Oblada så min hand skakade asså jag vet inte hur mkt den skakade men iallafall det gick bra annars.


Men idag har vi nt gjort någonting tror jag jo jag och Znorpan har pluggat hemma hos mej en stund  sen var hon tvungen att åka hem,

Ja jag fick iallafall 5 sidor gjorda,

Vi ska göra 22 sidor på 4 dar jag fattar nt hur vi ska hinna med det men jag får väl försöka plugga skit mkt då.

OM jag hinner eftersom vi har fika på fejm imorron men ses sen bloggen om jag hinner så kanske jag kan blogga senare kanske halv tio eller någonstans där men nej nu måste jag träna på manuset hejdå ha det bra


                                                                               KYSS - J  


Hej Hej

2012-11-19 14:20

  

Hej Hej bloggen, just nu så har vi NO, men jag får typ blogga,, (  jag frågade läraren.)

jag och typ 7 till sitter i datorsalen (IT-SALEN) och ska göra kalrt våran NO uppgift, och nu är typ alla kalra, så då kollar ALLA youtube och bara chillar, idag började jag halv tio, ASSSSSSSSSSSSSSSSSSSCHILL.

Julia sitter just nu bervid mig och hon hälsar  typ?

men iaf, idag efter skoolan HAR JAG FOTBOLL   .

så när jag kommer hem så ska jag väll typ käka?

maten idagvar typ SAFFRANSRIS och bajsgryta, så som ni kanske förstår så gillade jag nt maten idag.

mina kill "kompoisar" jätte pratar, så det är skit jobbigt.

Men iaf, ja? alltså, kan nt ni typ komentera lite vad ni vill att jag/vi ska göra för videos? exempel är sminkvideo,hiss&diss. osv.

efter skolan, ja käka, sedan chilla, jag kommer sist hem av alla idag, faaaaaaaan, hade velat vara ensam hema med Elsa min hund

måste dra nu -kyss A.Hej

2012-11-19 08:41
Hej hej, just nu så sitter jag på bussen, det är asabajsatråkigt. Men idag börjar vi med profil, tänkte bara säga det.
Kyss-A

Hejsan:):)

2012-11-16 17:29
Hej hej alla käraJust nu skypar jag och Alvina med en tjej.
Vi ska typ dygna men nu måste jag dra ses sen

Kyss - J

hej hopp gummi snopp

2012-11-15 19:27

Hej Hej, det är Znorpan här, just nu så städar jag mitt rum, och skypear, men tänkte bara göra ett snabbt inlägg , PUSS :* <3


Hejsan.! <3

2012-11-14 20:27

Hej Hej bloggen.!

För ett tag sen kom jag hem från min sång det var SKIT kul. Sen var det ju skola idag också.  Men det gick väl bra hoppas jag hahaa.

Ja som sagt jag var ju på sång det var helt okej vi skulle sjunga på en scen utan microfone eller hur det stavas.

Ja så alla skulle kolla på så det var ganska kul faktiskt. När jag skulle gå till bussen förut så skulle jag försöka komma in på bloggplatsen på mobilen men det gick inte tydligen. För det stog bara anslut och när jag trycke där så hände det ingenting skit också.

Jag bloggde  nt imorse jag vet men jag han inte för jag missade bussen haha. sen så hände det en grej så jag var tvungen att gå tillbaka från busshållsplatsen jag bor presic utanför bullhållsplatsen.


Ja ja men jag kan blogg mer senare hejdå ha det bra kram     
                                                                    Puzz - J <3 <3 :* :*

Hej. <3

2012-11-13 20:41

Hej Hej bloggen.!

Jag heter Julia men kalla mig    Biebz eller Jullan. Jag är 12 år gammal.  Jag går på dans och sång.


Jag går på 2 olika dans grupper en som heter Scenskolan frejm och en som heter J.A.M sen så går jag på sång som den första Scenskolan frejm. Jag älskar Justin bieber och min familj. Jag brinner för att dansa och sjunga. 

Jag kommer lägga upp lite videoinlägg lite då och då om jag kan för att min mobil är lite konstig.  

 Som sagt så har Znorpan redan sagt det men kan säga igen vi kommer nt lägga upp personliga uppgifter.

 Jag har gått på dans i snart 4 år. och sång i 3. 

 Jag kom nyss hem från Znorpan och nu ska jag FIKA med min Mamma och Pappa.


Jag kommer lägga upp videoinlägg lite var som helst inte bara i skolan men den kanske blir mest i skolan för jag går ju i skolan så sent. Jag går i en kultur klass heter det dår får man sjunga och dansa ocha bild. Men bild e jag nt så duktig på,


Jag har premiär heter det varje år på Scenskolanfejm, så vem vet Znorpan kanske lägger upp en video där jag sjunger och dansar Hahaha. Idag så började hag 08:15 och slutade 14:35 den första lektionen vi hade var musik så man skulle gå uppe från och ner och man skulle spela trummor för hela klassen undra om det var pinsamt   Ja imorgon så börjar jag klockan 08:00 jag har kultur. Och vi slutar 15:30 skit sent ju 

( Jag går i samma klass som Znorpan så ni vet haha)      Men det är det vi har nt samma profil.

Sen så ska man upp klockan  05:45 skit tidigt jag vet Men imorgon kanske jag gör ett inlägg med mobilen om den funkar nu.

alltså jag hade bloggplatsen sen så skulle jag logga ut från den och logga in på den här sen så gick det inte men det kanske går nu vi får se

 

                                                                                          Puss - J