RSS - xml

Kontrollerades senast: 2018-11-09 03:03:36

swaggiebieberstory

Nytt kapitel - info!

2013-06-19 11:43

Kommer upp ett kapitel ikväll runt 21:00-23:00 då jag har haft ganska mycket att göra. Var inte hemma igår och idag ska jag också iväg. Sen ska jag iväg från torsdag till måndag typ så ska försöka skriva så många kapitel jag hinner och göra tidsinställda inlägg så ni kommer få ett nytt kapitel varje dag!
Kram.

4 - Fuck!

2013-06-17 19:46

Previous: 

Jag tar snabbt på mig ett par gråa mjukisbyxor och ett vitt linne och går sedan ut ur mitt rum och ner för trappan. Fay sitter på soffan och kollar på tv. Jag går mot henne och sätter mig i hennes knä. "Förlåt för hur jag uppförde mig förut.." mumlar jag. Fay nickar. "Det är lugnt" säger hon och zappar bland kanalerna. Jag flyttar mig från hennes knä och sätter mig ner bredvid henne i soffan. "Kan vi inte hitta på något?" frågar Fay och stänger av tv:n. "Visst kan vi det, vad vill du göra?" säger jag och möter hennes blick. Hon reser sig upp och rycker på axlarna.


 


Morgonen efter..


Lily's perspektiv:


Jag vaknar av solens strålar som skiner i mitt ansikte genom fönstret mitt emot min säng. Jag öppnar försiktigt ögonen och det första jag möts av är ett hemskt dunkande i hela mitt huvud, huvudvärken kommer snabbt som blixten. Jag stönar och sätter mig upp och håller händerna för ansiktet. Jag stelnar till när jag hör andetag bredvid mig, jag tar bort händerna från ansiktet och vrider huvudet åt vänster. Jag ser en snygg kille ligga där, han har svart hår och jättefina käkben. Jag slår handen för min mun och tar snabbt på mig en morgonrock och smyger ut ur rummet.


Jag tänkte tillbaka på vad som hände igår kväll, jag och Fay bestämde oss för att gå på fest. Jag träffade en kille, antagligen han som ligger i min säng. Vi pratade och dansade hela natten och hade hur kul som helst. Jag försöker minnas vad han heter, jag tror att han sa att han heter Dave. Jag kom sedan ihåg att han följde med mig hem, jag kommer ihåg vad vi gjorde.


"Fuck!" säger jag ganska högt och sätter mig ner på golvet och lutar min rygg mot väggen. Jag lutar mina armbågar mot mina knän och täcker ansiktet med händerna.

Jag hör fotsteg, min sovrumsdörr öppnas. Jag kollar upp och möter Dave's blick. "Sorry, jag tänkte just gå. Här är mitt nummer om du skulle ha lust att ringa.." säger Dave och räcker fram en liten lapp som jag tar emot. Innan jag vet ordet av det så har han gått.


Jag ställer mig upp och går mot Fay's rum, jag öppnar försiktigt dörren för att se om hon sover. Det gör hon så jag stänger dörren och går tillbaka till mitt rum och lägger mig i sängen.
Jag måste sluta ta hem killar varje gång jag festar. Men det är inte mitt fel att jag vill få bort de dåliga tankarna, det är inte jag som gjorde att jag själv mår som jag gör.
Det är Justin's fel.


Justin's perspektiv:


Efter en lång resa som tog hela natten är jag äntligen hemma, jag har sovit ovanligt bra på flyget så jag var hyfsat pigg. Jag öppnar dörren till mammas hus och smyger in. Jag stänger dörren efter mig och ställer resväskan mitt i hallen, jag tar snabbt av mig skorna och börjar gå direkt til Jazmyn och Jaxon's rum. Jag öppnar deras dörr försiktigt och går in till dom. Jag stänger dörren efter mig och ser att båda två sover. Varje gång jag är borta så sover dom alltid tillsammans, dom tar alltid hand om varandra även fast dom är så unga som dom är. Jag tar av mig mina kläder så jag bara har kalsonger på mig och lägger mig i mitten mellan dom. Jag drar täcket tätt intill min kropp och ger båda en kyss på pannan innan jag blundar och försöker sova en liten stund.


"JUSTIN!" hör jag Jazmyn skrika. Jag hoppar till och kollar förvånat upp på henne. Hennes ögon är fyllda med tårar. "Hej min prinsessa" säger jag och sätter mig upp och drar henne tätt intill mig, hon har ett hårt grepp om mig och vägrar släppa. "Varför gråter du gumman?" viskar jag och smeker hennes hår. "För jag har saknat dig" säger hon. Hon snyftar vid mitt öra och tårar börjar bildas i mina ögon. En tår rinner långsamt ner för min kind. Jag kollar mot Jaxon men han sover fortfarande. "Jag har saknat dig med min älskling" snyftar jag och kysser hennes kind. Mina syskon är det bästa som någonsin kommit in i mitt liv. Efter några minuter ligger Jazmyn i min famn och sover, hon har nog haft svårt att somna när hon visste att jag skulle komma hem vilken tid som helst.. Jag ställer mig upp med henne i famnen och lägger henne försiktigt vid Jaxon. Jag struntar i att ta på mig en tröja just nu och tar snabbt på mig ett par röda jeans innan jag går ut ur deras rum.


"Hej mamma" säger jag och kramar om henne. "Hej gubben, gud vad jag har saknat dig!" säger hon och besvarar min kram. "Saknat dig också" säger jag och sätter mig mitt emot henne vid köksbordet. "Så hur var turnén den här månaden?" frågar hon och lägger ifrån sig tidningen som hon satt och läste. "Turnén var jättebra som på alla andra, hade jätteroligt" säger jag och ler. Hon nickar snabbt innan hennes blick dras till min arm. "Ännu en tatuering?" mumlar hon och suckar. Jag kollar på min arm och sedan på henne. "Ja.." svarar jag och drar fingrarna genom mitt hår. "Hur många ska du göra egentligen?" väser hon surt. "Så många jag vill göra, det är min kropp mamma. Ska du bli sur så fort jag kommer hem?!" väser jag tillbaka och går sedan med snabba steg upp till mitt rum.

__

Vad tycks? Kommentera!

3 - What did she want?

2013-06-16 10:51

Previous: 

"Gubben, jag tänkte att nu när du ändå är ledig så kanske du vill följa med mig, Jasmyn och Jaxon till New York och hälsa på din kusin Fay?" säger mamma glatt. Ett stort leénde bildas på mina läppar. Det var längesedan jag träffade Fay. Hon och jag har alltid roligt tillsammans, vi hittar alltid på någonting roligt att göra och vi har så lätt att prata med varandra om exakt allt! "Ja absolut, när åker vi?" svarar jag. "Vi åker om en vecka".
Det han inte visste var vem som också bor i New York nu för tiden..


 


2 dagar senare.


Justin's perspektiv:


Jag lägger i mina kläder i min resväska som ligger på sängen. Jag slänger snabbt i alla skor och allt annat där i också. Jag sätter mig på resväskan och stänger den då den var överfull av saker. Min blick kollar runt i rummet för att se om jag glömt något, när jag packat klart så greppar jag tag i handduken som ligger på soffan och går med snabba steg in till badrummet. Jag tar av mig kläderna och lägger dom vid handfatet innan jag går in i duschen.


"Justin planet åker om 1 timme så du måste skynda dig!" skriker Usher från korridoren. Varför måste han alltid skrika?! Jag kollar mig snabbt i spegeln och rättar till min tröja och går fram till min säng och tar min resväska. Skorna har jag redan på mig. När jag kommer ut i korridoren står alla redan och väntar på mig, som vanligt! Det är alltid jag som är klar sist. Vi alla springer mot hissen och går in, förutom jag. Jag klarar inte av det där trånga utrymmet. "Vi ses där nere, jag tar trapporna" mumlar jag snabbt och går vidare en bit till trapporna och springer snabbt ner.


"Är alla här?" frågar Usher och kollar runt på planet. Alla var här så nu kunde planet lyfta. Jag gillar inte att flyga. Jag är alltid nervös när planet ska lyfta, man riskerar ju sitt liv varje gång man är där uppe i luften. Jag blundar när jag känner att planet börjar lyfta, hjärtat dunkar 500 gånger snabbare än vanligt, just nu vill jag bara hem till min familj. Det var över 1 månad sen jag träffade dom sist. Jag vet, jag borde vara van.. Men att vara borta från min familj är det jobbigaste jag vet.


Lily's perspektiv:


"Hej det är Fay" hör jag Fay säga. Jag kollar mot henne och höjer på ena ögonbrynet. Fay viftade handen mot mig och fortsatte att prata. "Hej Pattie, det var längesen!" Jag stelnar till när jag hör namnet Pattie. Justin Bieber's mamma. Mina tankar fylls med bilder av Justin, mitt ex. En person som jag inte träffat på över 2 år ungefär. Killen som sårade mig så enormt så jag inte kunde leva med mig själv ett tag, jag blev deprimerad och det var tack vare honom. De orden han utalade om mig, mot mig, sättet han behandlade mig. Jag känner hur min hud blir alldeles knottrig. Jag smeker min vänstra arm och kollar rakt fram på den vita väggen i mitt rum och försvinner in i mina egna tankar helt.


"Lily, mår du bra?" viskar Fay i mitt öra och kramar om mig. Jag kollar mot Fay och möter hennes blick. "Vad ville hon?" mumlar jag och drar fingrarna genom håret. "Nej ingenting speciellt, hon undrade bara hur det var med mig och så" säger hon och sätter sig på min sängkant. Jag suckar och lägger mig på sängen och drar täcket över huvudet. "Du Lil, du kan inte bli sådär så fort jag pratar med någon som känner Justin.." mumlar hon och drar väck täcket från mitt ansikte. "Justin är faktiskt min kusin och jag kan inte undvika alla som känner honom bara för att du inte gillar honom.." säger hon kollar på mig. Jag förblir tyst och kollar upp på taket. Fay suckar och reser sig upp. "Kom sen när du inte är sådär barnslig" säger hon innan hon går ut ur mitt rum och stänger dörren efter sig.


Jag tar snabbt på mig ett par gråa mjukisbyxor och ett vitt linne och går sedan ut ur mitt rum och ner för trappan. Fay sitter på soffan och kollar på tv. Jag går mot henne och sätter mig i hennes knä. "Förlåt för hur jag uppförde mig förut.." mumlar jag. Fay nickar. "Det är lugnt" säger hon och zappar bland kanalerna. Jag flyttar mig från hennes knä och sätter mig ner bredvid henne i soffan. "Kan vi inte hitta på något?" frågar Fay och stänger av tv:n. "Visst kan vi det, vad vill du göra?" säger jag och möter hennes blick. Hon reser sig upp och rycker på axlarna.

__

Vad tycks? Några/något kapitel kvar sen kommer det hända mer!

Kommentera.

2 - That was amazing bro

2013-06-15 06:51

Previous: 

"Nu är jag hur mätt som helst" stönar jag och glider ner ännu mer på stolen och lutar mitt huvud bakåt. "Då är vi två" flinar Usher som sitter framför mig. Han klappar belåtet på sin mage och kollar på mig. "Så Justin.. Snart ska du ju ta en paus från BelieveTour. Har du bestämt vad du vill göra då än?" säger Usher och torkar sig med en servett runt munnen. Jag suckar och skakar på huvudet.

 

 

 


Lily's perspektiv:


"Ska vi bada?" frågar Fay och stannar upp och ger mig en hundvalpsmin. Jag tänker ett tag innan jag svarar. "Men det är ju så kallt.." mumlar jag och ryser till. Fay skakar på huvudet och skrattar. "Kom igen nu fegis, så kallt är det ju inte. Plus så har jag med mig badkläder till oss båda så kom nu" säger Fay och tar tag i min hand och börjar gå mot stranden. Även fast det var sommar så var det faktiskt kallt, speciellt för mLily's perspektiv:
ig som är väldigt kall av mig och fryser nästan hela tiden.


"Är du klar snart?" ropar Fay en bit bort från mig. Jag svarar inte utan drar snabbt på mig bikiniunderdelen. Jag virar handduken runt min kropp och små springer till Fay. "Släpp handduken så jag får se hur du ser ut" piper Fay nyfiket. Jag gör som hon säger och lägger handduken bredvid mig. Jag hade på mig en vit vanlig bikini, inget speciellt alls. "Gud den passar ju dig perfekt!" utbrister Fay och kollar med stora ögon på min kropp. "En perfekt kropp har du ju också" mumlar hon avundsjukt. Jag måste erkänna att jag är nöjd med min kropp, jag är smal men inte för smal, jag har en platt mage som jag drömt om att ha i hela mitt liv och nu har jag äntligen det. All träning har verkligen gett resultat och det var så värt all träningsvärk som jag fick. "Du har också en perfekt kropp" säger jag och pekar på Fay's kropp. Hon fnyser åt min kommentar och tar tag i min hand och börjar gå ner mot vattnet.


"Fyfan vad kallt det är!" skriker jag och hoppar runt i vattnet. Fay skrattar innan hon snabbt dyker ner under ytan och kommer upp några sekunder senare. "Tycker inte du att det är kallt?!" utbrister jag och slår ut med armarna i luften. "Nej det är skönt" säger Fay och simmar en bit bort. Jag suckar och går upp på stranden och lägger mig på min handduk i sanden för att sola, nu är det dags att jobba på brännan!


Justin's perspektiv:

 

Jag gick till mitt hotellrum och stängde dörren efter mig. Jag tog av mig mina supras och min t-shirt men behöll mjukisbyxorna på. Jag la mig ner på sängen och tog fram mobilen. Dags att twittra lite med mina beliebers. Dom som hjälpt mig att komma så långt, dom som alltid stöttat mig och fått mig att le när jag mått dåligt. Mina älsklingar. Jag skulle kunna ta en kula för dom. "How are u? Are u ready for the show later? :)" skriver jag, flera hundra svar rullar in varje sekund. Jag svarar på så många jag orkar innan jag lägger ifrån mig mobilen och blundar en stund för att vila innan konserten.


"Det där var amazing bro!" säger Usher när jag kommer ner från scenen. Vi gör vårt handslag innan vi springer iväg till bilarna som står och väntar på oss för att köra oss tillbaka till hotellet. Nu har jag 4 veckor då jag kan göra vad jag vill. Jag sätter mig i snabbt i baksätet i den svarta bilen innan vi åker iväg. Jag rullar ner fönstret och ger några slängkyssar till fansen utanför innan jag rullar upp rutan igen och lutar huvudet bakåt.


Jag sätter mig på sängkanten och knappar in mammas nummer, signal efter signal går och till sist så svarar hon. "Hej gubben, hur var konserten?" säger hon glatt. "Det var bra som på alla andra konserter" mumlar jag och lägger mig raklång på sängen. "Gubben, jag tänkte att nu när du ändå är ledig så kanske du vill följa med mig, Jasmyn och Jaxon till New York och hälsa på din kusin Fay?" säger mamma glatt. Ett stort leénde bildas på mina läppar. Det var längesedan jag träffade Fay. Hon och jag har alltid roligt tillsammans, vi hittar alltid på någonting roligt att göra och vi har så lätt att prata med varandra om exakt allt! "Ja absolut, när åker vi?" svarar jag. "Vi åker om en vecka".
Det han inte visste var vem som också bor i New York nu för tiden..

__

Det kommer hända mer snart. Förlåt att det är långtråkigt i början men det blir ju mer spännande sen när Justin åker till New York! 

Kommentera.

1 - Getting your love.

2013-06-14 16:45

 

 

Lily's perspektiv:


Jag går ut genom skolans entré och ett stort leénde bildas på mina läppar. Äntligen sommarlov! 10 veckor utan plugg, 10 veckor utan bekymmer.
"Lily!" hör jag en bekant röst skrika. Jag vänder mig om och möts av en stor kram som jag glatt besvarar. "Det är äntligen sommarlov! Tänk vad roligt vi ska ha det!" piper Fay och hoppar runt i cirklar av glädje.
Fay är min allra bästa vän som jag känt sen jag var runt 4 år. Hon är nu 17 som jag så vi var lika gamla när vi för första gången träffades.Vi har aldrig bråkat eller någonting och vi berättar allt för varandra, verkligen allt. Till och med våra djupaste hemligheter. Hon har varit min bästis i ungefär 13 år nu så jag vet att jag kan lita på henne och hon vet att hon kan lita på mig. Hon är kusin till Justin Bieber, popstjärnan som alla pratar om. Även känt som mitt ex.
"Ska vi gå och köpa glass för att fira att det är sommarlov?" säger jag glatt. Fay nickar ivrigt. Vi springer till Fay's bil och kastar in våra väskor i baksätet. Fay sätter sig snabbt som blixten i förarsätet och startar bilen. "Vänta på mig dumbo" skrattar jag och sätter mig i passagerarsätet bredvid henne och sedan kör vi iväg.

"En kula med päronsmak i en bägare och en kula med chokladsmak i strut tack" säger Fay till mannen bakom glassdisken. Han nickar och börjar genast skopa upp en kula päronglass i en bägare och en kula chokladglass i en strut och ger dom sedan till oss. Jag tar glatt emot struten medan Fay tar bägaren. "Det blir 50kr tack" säger mannen och flashar oss ett riktigt sexigt smile. Både jag och Fay blev tomatröda i hela ansiktet. Jag tar fram en hundralapp och skulle precis ge den till mannen bakom disken innan Fay stoppade mig. "Jag betalar" säger hon med munnen full av glass. Jag rycker på axlarna och skrattar.

"Så vad vill du göra under sommaren då?" frågar Fay mig och tar en sked med glass och stoppar in i munnen. Jag rycker på axlarna. "Jag har ingen aning, pappa jobbar för fullt och mamma också. Så jag tycker du och jag kan typ resa någonstans" säger jag och Fay håller med och nickar instämande. "Ja.. Nu är bara frågan vart vi ska åka" säger Fay och äter det sista som finns kvar av sin glass. "Vi löser det, vi kan åka på en spontan resa när vi vet ett ställe vi kan åka till" mumlar jag och kastar små bitar från mig glasstrut till ankorna som är en bit bort.


Justin's perspektiv:

 

"Justin kom nu, alla väntar på dig" ropar Usher från korridoren. Jag stannar upp mitt i mitt hotellrum och letar med min blick efter något att ha på mig. Jag drar på mig ett par svarta mjukisbyxor och en vit v-ringad t-shirt och går sedan till spegeln i badrummet. Jag drar fingrarna snabbt genom håret och tar på mig mina röda supras. Jag springer smått ut genom dörren och vidare ner till hissen som är lite längre bort. Där står mina bakgrundsdansare, Usher och några fler. Vi ställer oss i den lilla trånga hissen och åker ner mot matsalen. Jag känner hur paniken försöker tränga sig fram i den trånga hissen. Jag tar ett djupt andetag och blundar för att lugna ner mig. "Justin vi är snart nere, relax bro" säger Usher lugnt och lägger sin hand på min axel. Jag nickar snabbt på huvudet.

När hissen väl stannar så tränger jag mig snabbt förbi alla och tar några djupa andetag. Äntligen ute ur den där trånga hissen, nästa gång tar jag trapporna. Vi alla går vidare till matsalen för att äta frukost. Vi går förbi dörren till entrén där massor av beliebers står. Mina beliebers. Jag vill bara gå ut dit och ta några foton med dom, eller i alla fall säga hej. Men jag visste att det bara skulle bli ännu mer kaos då. Jag vinkar till dom med ett leénde på läpparna innan jag går vidare.

"Nu är jag hur mätt som helst" stönar jag och glider ner ännu mer på stolen och lutar mitt huvud bakåt. "Då är vi två" flinar Usher som sitter framför mig. Han klappar belåtet på sin mage och kollar på mig. "Så Justin.. Snart ska du ju ta en paus från BelieveTour. Har du bestämt vad du vill göra då än?" säger Usher och torkar sig med en servett runt munnen. Jag suckar och skakar på huvudet.


__

Första kapitlet ute. Vet att det kanske är lite långtråkigt men det är svårt att få till en bra början. Men jag hoppas att ni gillade det, ni får gärna kommentera vad ni tycker! Nytt kapitel kommer ut senare ikväll eller imorgon.

// www.swaggiebieberstory.bloggplatsen.se