RSS - xml

Kontrollerades senast: 2018-11-09 03:03:52

swaggiebieber

One chans with you.-Chapter three.

2012-06-04 20:04

Ryan svängde in på en parkering ungefär 5 minuter här i från. Så ingen skulle sno den,vilket dom kan göra. Vi gick ut ur bilen och började gå mot ET. När vi ungefär var framme stannade jag. Ryan och Chaz kollade konstigt på oss. "Har ni med er era fejka ID kort?" Frågade jag oroligt och dom nickade. "Ja! Hur skulle vi annars kunna komma in?" Svarar Chaz och jag skrattar. "Haha! Bara undrar!" Dom nickar och vi går fram till vakten. Ungefär sommaren förra året fixade vi varisitt fejkt ID kort för att vi tyckte det såg så kul ut på klubbarna. Och gissa vad? Det funkade. Vi fick komma in! Vakterna var väldigt osäkra först men släppte in oss. Och sen dess har vi festas! Det var nog då jag blev fast för partyn. Direkt. Jag bara älskar det! "Ursäkta,era ID kort tack." Säger den stora vakten och tar fram sin stora hand för att få se våra ID kort. Vi nickar lätt och drar upp dom. Han tar dom och kollar nogrant på dom. "Okej,ni kan gå in." Säger han tillslut och ger oss dom. Jag sneglar på Ryan och Chaz och suckar en lättad suck. Det gick. Vi går in till den stora byggnaden och går direkt till baren. Musiken ekar i hela lokalen och alla dansar eller dircker. Jag möter bartrendarens blick och ler stort. "En redbull vodka tack." Skriker jag för att han ska höra. Basen är så hög att hela golvet skakar. Det är så sjukt fräckt. ET är den bästa disco baren i stan. Och då menar jag det. Ingen annan disco bar slår detta! "Jag tar detsamma!" Skriker Ryan till bartendaren och han nickar. Ryan får sin och Chaz beställer en vanlig vodka. "Skål till första sommarlovs kvällen!" Skriker jag och vi skålar.

Efter några drinkar känner jag hur jag verkligen vill ut på dansgolvet. Jag drar upp Chaz och Ryan till dansgolvet och vi börjar dansa. "Bästa kvällen ever!" Skriker jag och flinar. Chaz och Ryan flinar till svar. Jag ger dom en ursäktande blick och springer fram till bartendaren. "Hur mycket är klockan?!" Skriker jag och han kollar ner på sin klocka på armen. "Halv ett!" Jag nickar och går i väg. Jag sätter mig på en soffa och suckar högt. Jävlar vilken kväll! Jag letar med blicken och ser Chaz med en tjej. Nawe,sött! Han har hittat en tjej,hoppas han bara fattar att det bara är en gångs tjej. JAg trevar med blicken och hittar Ryan med en tjej. Men varandras tungor i halsen. Jag skrattar till. Min mobil plingar till och jag drar upp den. Nytt sms...från mamma. Jag suckar innan jag trycker upp det.

Jag reser mig upp för att leta efter Ryan och Chaz. Som har försvunnit,Igen.


Nu är dom på ET! Hehe,mamman fick lite agro där? ;) Kommenteraaaa!

 

One chans with you.-Chapter two.

2012-06-04 16:03

Jag kollade ösäkert på henne och till svar får jag ett flin. "Ashley,jag trodde du hade lov?" Säger hon och slänger med håret. Jag sväljer hårt. "Det..har jag också." Svarar jag och hon tar och lägger en hand för hennes mun. "Oj,förlåt!" Säger hon ironist och himlar med ögonen. Jag sneglar mot Ryan och Chaz som bara står där,tysta. Säger inte ett knyst. "Vad gör du här då? Pluggar?" Det sista säger hon med avsmak. Hennes vänner börjar fnittra och Jenny med. Jag skakar lätt på huvudet. "Nej.." Börjar jag. "Jag...skulle bara hämta en sak!" Avslutar jag och Jenny nickar. "Visst,men vi ses." Säger hon och går förbi mig. Hon stannar två meter i från mig och vänder på huvudet. "Juste,hälsa din familj." Säger hon innan hon går. När hon är borta från synhåll suckar jag högt. "Varför frågade du inte vad hon gjorde här?! Varför sa du inte imot?!" Utbrister Chaz och jag suckar. "Jag..jag vågar inte helt enkelt. Det går bara inte." Jag kollar på Ryan som står stilla och kollar ner på sina skor. Han har alltid varit kär i Jenny. Såklart. Hennes bruna hår ligger platt på hennes axlar. Hennes kropp. Hon är snygg enligt alla andra killar. "Kom igen,så farligt var det väl inte..?" Säger jag till slut för att avbryta den pinsamma tystnaden. "Jaja." Muttrar Chaz tillbaka. Jag suckar och går mot dörren. "Förlåt!" Jag vänder mig om och ser Chaz ansikte. "Det gör inget." Svarar jag och han ler mot mig. Ryan kommer fram till oss. "Så,vad ska ni göra i kväll då?" Frågar Ryan och kollar på mig och Chaz. "Vet inte,mamma och pappa är borta,så ensam hemma." Svarar Chaz och ett leende sprids på mina läppar. "Vad sägs om att festa?!" Utbrister jag glatt och Ryan suckar. "Festa? Första sommarlovs dagen?" Jag nickar. "Det kan ju inte bli bättre! Är ni med?" Ryan suckar. "Okej,för din skull." Jag ler stort. "Chaz?" Han nickar. "Visst,för din skull." Jag ler stort. "Jippi!" Säger jag glatt och vi brister ut i skratt.


"Hemma!" Skriker jag och stänger ytterdörren. Jag går in till köket där mamma och pappa sitter. "Vart är Olivia?" Frågar jag och mamma möter min blick och ler. "Hos Diana." Svarar hon kort och jag nickar. "Jo,jag,Chaz och Ryan ska ut i kväll,går det?" Frågar jag. "Vart då?" Svarar mamma snabbt och jag suckar. "Till..ET." Svarar jag kort och hon suckar. "Varför kan du inte stanna hemma och mysa med film,med familjen?" Frågar mamma ledsamt och jag rycker på axlarna. "Jag vill spendera min första lov dag med mina bästa kompisar!" Svarar jag. Pappa möter mammas blick. "Anna,låt henne festa i kväll. Hon är snart 18 år. Vuxen människa." Säger han milt och jag nickar. Pappa har rätt. Jag är 18 år snart,om 5 månader! "Jaja,okej,i kväll! Men i morgon är du hemma!" Svarar mamma tillslut och jag ler stort. "Tack!" Säger jag och kramar om mamma o pappa. "Men drick inte för mycket bara!" Varnar pappa mig och jag himlar med ögonen. "Jag lovar." Jag springer snabbt upp till mitt rum och sätter på spotify. Marina & the Diamonds-Primadonna får eka i hela rummet. Jag sjunger med och loggar in på facebook + twitter.

Jag skriver ett snabb sak på twitter och går fram till min garderob.

 

Vad ska jag ha på mig? Efter några minuters letande så bestämmer jag mig för en kort klänning.

Jag sneglar mot klockan,Halv nio. Skit,redan?! Jag tar på mig klänningen snabbt och sätter på plattången och låter den vara en stund. Jag tar upp min mobil och knappar in ett sms till Chaz. Efter några minuter så får jag svar.

Jag nickar lätt och sneglar mot klockan. Kvart i nio. Jag tar upp min plattång och börjar platta allt mitt hår. Efter det så går jag in till toan i mitt rum och kletar på lite smink. När jag går ut ur toan är klockan 3 minuter i nio så jag bestämmer mig att gå ut och ställa mig. Jag tar ner mina klackskor från hyllan och sätter på mig dom. Jag går ner och in till vardagsrummet där hela familjen sitter. När kom Olivia hem? Hon brukar alltid vara så glad? Har Diana tagit all kraft från henne eller? Haha! "Jag går nu!" Säger jag och får alla blickar på mig. "Ska du se ut sådär?" Frågar mamma och jag nickar. "Ja,man brukar se ut så? Jag kommer hem i kväll,ok?" Svarar jag och alla nickar. Jag går ut till hallen och sätter på mig skorna. Jag kollar mig snabbt i hall spegeln och ler stort. Jag öppnar dörren och får se Ryans bil på uppfarten. Jag ler för mig själv och går fram till bilen. Jag öppnar baksätet och sätter mig. "Tjena Grabbar!" Säger jag och dom ler. "Hej Ash!" Svarar Chaz och jag suckar. "Du vet vad jag tycker om det namnet!" Säger jag och skrattar. "Men är ni beredda för att festa loss?!" Frågar jag och dom nickar. "Alltid!" Svarar dom mun i varandra. "Okej,Here we come ET!" Skrattar jag och Ryan backar ut ur parkeringen. I kväll skulle det bli den bästa kvällen någonsin.


Kapitel två! Som jag sa,mycket längre! För det var det väl? :) Kommentera gärna nu! Jag vet inte riktigt när Justin kommer in men kanske i kapitel 3-4? Vi får se! :D

    

One chans with you.-Chapter one.

2012-06-03 21:02

*PIIP PIIP PIIP*

Jag suckade högt och stängde av klockan. Eller rättaresagt,krossade sönder den.

Jag skulle sommar jobba,på mammas jobb. I en blomster affär. I en hel vecka. Det kanske inte är så dåligt endå? Men jobbigt,första sommarlovs veckan så ska man jobba. Inte den bästa starten.

Jag ställde mig upp och gick fram till min lilla garderob som stod i hörnet av rummet. Jag nuddade alla kläderna med mina fingertoppar. Vad skulle jag ha? Jag skulle jobba i en blomster affär,då skulle man inte direkt klä upp sig.

Det får bli ett par jeans och ett vitt linne. Jag tog på mig det snabbt och borstade håret. Kletade på lite mascara och börade gå ner för trappan. Jag gick in till köket där mamma sitter och smuttar på sitt kaffe. "Godmorgon." Säger hon och ler trött mot mig. "Godmorgon mamma." Svarar jag och sätter mig ner framför henne. "Sover pappa och olivia?" Frågar jag och mamma nickar. "Såklart dom gör,klockan är bara halv åtta." Jag nickar som svar och häller upp fil i min skål. Och sen lite mùsli. Jag tar en tugga och njuter av maten. Mammas hemma lagade musli är det bästa som finns,verkligen. "Ashley,du får rappa på lite,är du snäll. Vi ska åka om en kvart." Säger mamma och går ut ur rummet. "Okej!" Skriker jag och äter upp det sista. Jag ställer in den ljupa talriken och skeden i diskmaskinen innan jag går och borstar tänderna. "Klar?" Mamma sticker in huvudet till toaletten och kollar mig. "Japp." Svarar jag och hon nickar. Vi båda går ner till hallen. Jag sätter på mig mina vita,eller kanske just nu grå,coverse och jeans jacka. "Kan vi åka?" Undrar mamma och jag nickar. Jag öppnar sätet fram och bredvid förarsätet och sätter mig där. Mamma sätter sig på andra sidan och startar bilen. Hon backar ut på våran parkering. Jag sätter på radion och The A Team,Ed Sheeeran sätts på. Jag nynnar till låten och känner hur mamma ler stort. "Du borde verkligen satsa på musiken,du har en gudomlig röst!" Säger mamma när låten är slut. "Mamma,sluta. Du vet att jag inte kommer satsa på det!" Svarar jag och hon suckar. "Varför inte?" Jag himlar på ögonen. "Mamma,jag kommer göra det som jag tycker är roligt!.." Börjar jag. "Som vaddå?" Avbryter mamma mig. "Jobba på en bar?,Mamma jag har ju sagt det typ 85 gånger?" Mamma suckar ännu högre. "Vill du ha kompisar?" Frågar hon efter ett tag. "Uhm,ja?" Svarar jag. "Jobba då inte på en bar! Man får inte vänner du! Bara ligg kompisar!" Jag drar in andan. Sa just mamma "Ligg kompisar"? "Jag vet! Men man kan få kompisar ändå?" Hon ska precis börja snacka men jag avbryter henne. "Vi snackar inte om det här nu,vi ska jobba tillsammans jag vill vara kompis med dig då mamma,snälla?" Hon ler snett. "Du har rätt,vi ska jobba tillsammans." Jag nickar och ler. En sak jag verkligen hatar är att bråka med min familj. Det suger verkligen.

-

Klockan var ungefär snart halv ett och jag skulle få sluta klockan ett. "Så,vad ska du göra efter jobbet då?" Frågar mamma och sätter sig bredvid mig. "Går kanske till bibloteket.." Svarar jag och tuggar på ett salladsblad. "Ska Chaz och Ryan med?" Jag rycker på axlarna. "Vet inte,ska kolla." Jag drar upp min mobil och letar upp Ryans nummer. Jag knappar in massa ord och trycker på skicka. "Hänger du med till bibblan sen?,ska fråga Chaz." Min mobil plingar till och jag trycker på Ryans namn. "Visst,Chaz är med mig så han hänger med,när ska vi ses?" Jag kollar på mamma. "När slutar jag?" Hon kollar på klockan. "Du kan gå nu,vi ses hemma." Säger hon och ler milt. "Om 5 minuter?" "Visst,ses." Jag ställer mig upp och tar min väska. "Jag går till bibblan nu mamma,vi ses hemma." Säger jag och pussar henne på kinden. Hon svarar med ett lätt hej då. Jag går ut ur det lilla huset som står i hörnet. Jag går över gatan och går in till bibloteket. "ATLANTAS BIBLOTEK." Jag hälsar på kvinnan som står i det lilla hörnet och sorterar böcker. Böcker har alltid vart min bästa vän. Allt är så tyst,lugnt. Man kan tänka på sina privat saker. "Ashley!" Jag vänder mig om och får se Ryan och Chaz. Jag springar fram till dom och kramar dom. Mina allra bästa vänner. Det finns inga andra,ärligt. Jag skulle inte kunna klara mig utan dom. Vi går till våran hörna. "Fantasy.". Vi alla tar en bok och sätter oss vid ett bord. "Är det kul att jobba i en blomsteraffär?" Frågar Chaz och jag rycker på axlarna. "Typ,eller jag vet inte. Endel kunder är snälla och endel bara skumma och läskiga...så jag vet inte." Svarar jag och dom nickar. "Men det är sommarlov!" Säger Chaz glatt och jag skrattar. "Ja,Chaz,vi vet." Ryan och jag brister ut i skratt. Chaz har alltid varit den glada typen. Han är nästan aldrig ledsen.

Vi hade suttit i bibbla ungefär 2 timmar när vi bestämmde oss för att gå hem. Vi ställer tillbaka böckerna och börjar gå mot ingången. "Nämen,Ashley." Jag stannar. Dom. Nej. Dom får inte vara här. Jag vänder mig om och får se Jenny.


Vet,kanske inte bästa kapitlet! Jag lovar,det ska bli längre! Men måste sticka till skolan om 5 minuter,så var bara tvungen o lägga ut den! Oh,vad ska Jenny göra? Och vem är hon?

Kommentera!

 

One chanse with you

2012-06-03 20:45

Ashley Jensen är en tjej på 17 somrar. 

Hon bor i Atlanta med sin familj. Mamma,Anna,Pappa,Olle och lilla syster Olivia.

Hon hänger väldigt mycket i bibloteket och framstår som en tönt för alla andra.

Hennes två bästa kompisar,Ryan och Chaz är med henne där. 

Men Ashley har ett problem. Alkohol,Sprit och droger. Hon kan inte sluta.

Festa är hennes passion. Hennes mamma tycker att hon borde försöka komma  in till musiken för hon har en röst som en ängel. 

Till slut vinner mamma och Ashley bestämmer sig för att gå med i musiken.

Men en dag kan förändra hennes liv. När en kille kommer in och försöker få ett skivkontrakt med henne.

Vem Vet? Kommer hennes liv vändas upp och ner? Eller vara som det brukar vara?


Det här är novellen jag kommer skriva på nu! :) Vad tycks?

Jo,om ni skrollar ner längst ner så ser ni en liten ruta som ser ut såhär:

Där kommer jag skriva alla mina noveller,ja och där står då novellen jag ska köra på nu. Stanna gärna o läs! Jag kommer inte ha någon person till Ashley. Ni får fantisera hur ni vill att hon ska se ut! :D 

   


 

Hej till min nya blogg!

2012-06-03 18:55

Hej till min nya blogg! Jag som bloggar här är en tjej på 11 somrar och snart 12!

Jag bloggar även på: Biebzfreak.blogg.se och Truebieberlove.blogg.se! Men ville testa på bloggplatsen.se! :)

Jag kommer då skriva olika noveller om Justin Bieber,när min design är färdig!

Hoppas du stannar och läser,gärna mina andra bloggar också!