RSS - xml

Kontrollerades senast: 2018-11-09 02:35:15

swaag

Kapitel 6 Skateboard!

2012-09-06 20:32

    - Prev: Varför gjorde du så för? frågade han arg och hållde sig på kinden jag hade slagit till. Pedofil mummlade jag. innan jag klev ur sängen kollade på klockan som visade 7 pefect då hinner jag duscha osv. Jag hörde hur han mummlade lite innan han förmofligen gick ut ur rummet. Jag suckade. Jag kommer inte klara av att han ska bo här. Jag tog av mig mina kläder och hoppade in i duschen. När jag var klar lindade jag handuken runt kroppen och gick ut ur badrummet. Jag kollade runt så inte Joe var kvar i rummet. Tanken på att Joe skulle bo här gjorde mig spyfärdig. jag tog på mig ljus rosa under kläder ett par shorts och en ljus gul slapp tröja. Jag gick in i badrummet igen och sminkade mig. Jag gick ner till dom andra tog ett äpple, gick ut till hallen tog på mig mina supras och väskan innan jag gick ut och smällde igen dörren. Ännu en dag i skolan, men värre en dag med Joe! 

 

Jag var på väg till bussen med Joe hack i häl, som försäkrade hur sexig rumpa jag hade och hur mycket han ville ha mig. Jag suckade frustrerat innan jag klev in i bussen. Jag sökte med blicken i bussen och fastande på Chaz och Ryan som satt och diskuterade något. Jag gick fram emot som och petade lite på Ryan axel. Han hoppade till lite innan han log mot mig, jag log tillbaka. 

- eehm.. jag ville bara ta-, mer han jag inte säga innan jag kände hur någon slog till min rumpa. Jag vände mig om och kollade på Joe som stog och flinade, jag spännde hårt käkarna och knöt ihop min hand till en knytnäve. Han såg det och gick sen iväg. Idiot mummlade jag. Innan jag vände blicken mot Chaz och Ryan igen med en osäker blick. Dom kollade på mig med en blick jag inte kunde tyda. 

- Jag ville ifall bara tacka för att ni ville hjälpa mig att hitta hem igår, annars hade jag nog fått sova på gatan, sa jag och flinade lite. 

- Så lite, och om du vill kan du alltid sova hos mig, sa Ryan och blinkade med ena ögat. Vilket fick mig att börja skratta. Jag satte mig brevid dom fast på andra sidan av bussen. Vi började prata om allt och inget ända tills vi var framme vid skolan. Jag ställde mig upp och likaså gjorde Chaz och Ryan. Vi gick tillsammans in i skolbyggnaden och till våra skåp. Jag gick fram till mitt låste upp, slängde in min jacka och väska för att sedan greppa tag om Kemi boken. *suck* Kemi var en utav dom ämnena som var riktigt tråkiga. Jag började gå mot Kemi salen, och råkade såklart gå in i någon. Jag kollade upp på killen/tjejen som jag hade gått in i. Det var en kille, men inte vilken kille som helst utan Joe.. såklart. En frustrerad suck lämnade min mun innan jag reste mig upp. Innan jag hade hunnit tänkt hade jag blivit putat så jag var med ryggen mot skåpen med Joe mittemotmig. 

- Vad gör du? frågade jag ilsket. Han svarade inte utan istället pressade sina läppar mot mina i en obehaglig kyss. Jag la mina händer på hans bröstkorg och putade bort honom. Torkade mina läppar med ena handen och gjorde en äcklad min. 

- Du är seriöst dum i huvudet på riktigt, sa jag innan jag putade honom en gång till och gick iväg till kemisalen. När jag öppnade dörren satt alla och fjantade sig som vanligt. Jag satte mig brevid Esmarelda, en som bryr sig om sitt plugg 24/7, har aldrig kul och har en crush på skolans nörd Antonio. Det fick jag höra av Chaz och Ryan ifall. Hon log ett leende, tror jag. Men det såg mer ut som en grimas. Hon hade runda glas ögon och taandställning samt en hel del massa finnar. Jag vände bort blicken mot henne och kollade på Mr. fetch istället, våran Kemi lärare. 


Ungefär en timme senare var Kemilektionen slut. Jag slog ihop min tjocka bok, tog tag i mitt anteckningsblock och gick ut igenom dörren. Alla var i Korridoren och en del påväg till Cafeterian. Jag började gå lite långsamt mot Cafeterian medans jag knappade in ett sms till Miley. Jag kände två armar krama om mig bakifrån och viska ''bu'' i mitt öra. Jag hoppade till innan jag sakta vände mig om. Där stog Chaz och Ryan och såg allmänt nöjda. Jag kollade på dom med en misstrogen blick. 

- Hämd kallas det gullet, sa Chaz och flinade. Jag himlade atomatiskt ögonen och log lite mot dom. Vi började tillsammans gå till Cafeterian medans vi pratade om lite allt möjligt. 

- Är du en belieber, frågade Chaz när vi hade kommit in på ämnet 'kändisar'. Jag kollade lite på honom innan jag log och skakade på huvudet. 

- Jag är ingen Belieber, men jag är ingen hater heller, hurså? frågade jag. Dom skakade lite på deras axlar innan Ryan log mot mig. 

- Men.. min syrra avgudar honom, du skulle bara sett henne i förgår. Haha, hon satt och pussade på en av sina hundra affisher, haha det såg ganska kul ut, sa jag medans jag skrattade. Dom började också skratta lite grann. Jag ställde mig i kön till maten med Chaz och Ryan bakom mig. Vi satte oss vid ett bord som var ganska nära fönstret. 

- Vill du följa och skata sen? frågade Chaz. Jag brast upp i ett stort leende. Skata..Det var längesen jag gjorde det nu. Jag nickade lite mot dem. Dom fick två breda flin på läpparna, vad skulle dom göra nu då? 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Förlåååt för dålig upptatering..men har inte haft tid. Fick slänga ihop ett fort kapitel nu, måste duscha... men KOMMETERA för MER! <3

- L

Kapitel 5 Idiot!

2012-09-05 14:31

- Så hur tycker du att det ska bli att b   o med mig? frågade han helt plötsligt, vänta va?

- Va? frågade jag oförstående. Han flinade sitt creepysmile innan han fortsatte. 

- Ja, har inte din pappa berättat? frågade han, vadfan snackar pojken om?

- Nej, vadå? frågade jag lika oferstående. Han kollade på mig med sitt creepy flin och skrattade lite. 

- Min mamma och din pappa datar, sa han. VA!? så dom ska flytta hit och bo med MIG? nej det får inte hända utan att säga nånting ställde jag mig på min loangboard och började åka någonstans fort som attan. Utan att jag visste om det hade det börjar rinna tårar ner för min kind. Shit hur ska det här sluta.

 
- Justin! ropade mamma till mig, jag kollade upp på henne med en frågande blick, hon log ett fenurligt leende innan hon kom fram till mig.

- Packa väskan gubben vi ska till Stratford ikväll, sa hon och jag sprack upp i världens leende. Jag hoppade upp på fötter och kramade om henne innan jag sprang in i mitt rum som jag hade i våran turnebuss och drog fram min väska. Jag gick fram till garderoben öppnade den och började ta ner nästan alla kläder. Jag skulle få träffa Chaz och Ryan, CHAZ OCH RYAN! shit dom hade jag nästan glömt bort, eller nej inte glömt bort men jag ska nog överaska dom som dom alltid gör med mig. Jag funderade lite på hur jag skulle överaska dom tills jag fick en super bra ide. Den kan vara lite riskabel menmen. När väskan var packad gick jag ut till Mamma som satt och kollade på tv. Jag satte mig brevid henne.

- Hur länge ska vi stanna? frågade jag henne. Hon kollade på mig och log lite.

- 2 månader, sa hon. Två månader, shit det var länge.

- Men..du kommer ha några kontserer i Toronto och sen förkänar du faktiskt en paus, sa hon och log mot mig. Jag log stort tillbaka.

- När åker vi? frågade jag. Hon funderade en liten stund innan hon log ett leende.

- Nu, typ, sa hon. Vänta va? nu? Jag nickade lite innan jag gick ut ur det rummet hon satt i och gick ut till det där Kenny och Alfredo satt. 

- Hej dudes, sa jag och log. Dom vände blicken mot mig innan dom också log ett litet leende. 

- Hey man, sa alfredo och flinade lite. Alfredo var den jag hängde mest med under mina turneer. 

- Eehm, ni kanske vet att jag och mamma drar till Stratford och är borta i 2 månader? frågade jag. Dom nickade lite innan Kenny reste sig upp och gav mig en kram. 

- Sköt om dig kiddo, sa han jag nickade lite innan han släppte mig. Jag och Alfredo gjorde vårat handslag. Sen gick jag ut till mamma som stog och väntade på mig. Jag gick till henne och sen tog vi en taxi som gick till Flygplatsen. om några timmar är jag i Stratford, tänkte jag och log stort.


- Chloes prespektiv -


Jag åkte någonstans i lilla Stratford, jag satte mig på longboarden och tog fram min mobil, slog in Mileys nummer och tryckte på ring upp. Det tog några signaler innan hon svarade.


Vanlig = Chloe Fet = Miley

Hej älsk

hej, sa jag och snövralde lite innan jag torkade bort en tår som åkte ner för min kind.

Men vad har hänt,frågade hon med en orolig röst.

Joe har hänt, sa jag och började gråta mer.

Va? 

Miley, Joe ska flytta in hos mig eftersom hans mamma och min pappa är tillsamans, utbrast jag och snövralde lite igen. Det blev tyst i andra änden, och jag kollade om hon hade lagt på men det hade hon inte. 

Miley?, frågade jag.

Du jag kommer till helgen så vi kan hänga så fixar vi det, eller ja du fixar det. Det gör du alltid. Jag nickade även om hon inte såg det så jag sa att vi får ringa på torsdag eller fredag sen la vi på. 

Jag reste mig upp och kollade mig runt, jag var i en park. Det var bara några få människor här. Ställde ena foten på longboarden och började åka runt lite. Shit vart kom jag ifrån. När jag åkit en bit ser jag två stycken killar spela basket. Jag åker lite närmare. När jag var ungefär 10 meter framför dom ser jag att det är Ryan och Chaz. Jag harklade mig lite så jag kunde få upp uppmärksamhet, vilket inte funkade. Så jag åkte fram lite längre så det bara var några meters avstånd. Men dom stog med ryggen mot mig så dom såg mig inte. Jag gick fram till Chaz och petade han på axeln. Han skrek till vilket fick mig att skratta till. Båda två vände förskräckt huvudet mot mig. Jag såg hur dom båda andades ut. 

- Shit vad du skr.. Chaz avbröt sig i sin mening och kollade på mig med en förvånad blick. Vad var det nu då? Jag kollade på honom med en lika oförstående blick.

- Chloe vad har hänt, frågade han mig. Då kom jag på det, jag såg säkert ut som en panda nu med allt mitt smink som hade runnit ner. 

- Nä, det är inget, sa jag och fejklog men det såg nog ut som en grimas. Innan någon hade hunnit öppna munnarna hade jag frågat om dom visste vart jag bodde och hade sagt att det bara var kvarteret bakom dom. Så jag gick och hämtade min longboard och ställde mig på den. Både Ryan och Chaz spärrade upp sina ögon och jag kollade på dom med en förvirrad blick. 

- Åker du longboard? utbrast Ryan häpet. Jag skrattade lite innan jag nickade lite.

- Coolt, svarade han och nickade gillandes. Jag skrattade lite till innan jag skulle ta ner foten för att få fart stannade jag igen.

- Tack för hjälpen föresten, sa jag och log mot dom, dom log till baka och jag började åka iväg. 


När jag var framme vid mitt hus stog det en vit rangerover parkerad brevid våran bil. Juste, Joe och hans mamma.

Jag suckade lite innan jag slet upp dörren sparkade av mina Supras och gick in i köket där pappa och Marie (Joes mamma) satt och hånglade. Jag harklade mig och båda två vände blicken mot mig. Pappa kollade surt på mig medan Marie kollade på mig med ett vänligt leende. Jag fnös högt innan jag gick fram tog tag i min pappas arm och drog med han ut till vardagsrummet. Jag stannade och kollade på honom. 

- HUR FAN TÄNKER DU!? HUR KAN DU BÖRJA DATEA MITT EX MAMMA!? Skrek jag på han, jag var arg, riktigt arg. Han kollade på mig med en skrämd blick. 

- Men lilla gumman det var ett år sen, jag trodde du hade kommit över honom? frågade han.

- om du bara visste, mummlade jag innan jag sprang upp på mitt rum och smällde igen dörren. Jag satte mig i sängen och kände hur trött jag var efter allt gråtande och klockan var endå åtta. Den här dagen hade gått fort. Jag la mig ner och drog täcket överhuvudet innan jag somnade i en drömlös sömn. 


Jag vaknade på morgonenoch kände hur någon hade handen på ena bröstet, jag vände mig förskräckt åt sidan. Där  JOE låg och sov. Jag blev riktigt irriterad sa jag höjde ena handen och smällde till honom på kinden. Han satte sig  rakt upp och kollade på mig med en irreterad blick. 

- Varför gjorde du så för? frågade han arg och hållde sig på kinden jag hade slagit till. Pedofil mummlade jag. innan jag klev ur sängen kollade på klockan som visade 7 pefect då hinner jag duscha osv. Jag hörde hur han mummlade lite innan han förmofligen gick ut ur rummet. Jag suckade. Jag kommer inte klara av att han ska bo här. Jag tog av mig mina kläder och hoppade in i duschen. När jag var klar lindade jag handuken runt kroppen och gick ut ur badrummet. Jag kollade runt så inte Joe var kvar i rummet. Tanken på att Joe skulle bo här gjorde mig spyfärdig. jag tog på mig ljus rosa under kläder ett par shorts och en ljus gul slapp tröja. Jag gick in i badrummet igen och sminkade mig. Jag gick ner till dom andra tog ett äpple, gick ut till hallen tog på mig mina supras och väskan innan jag gick ut och smällde igen dörren. Ännu en dag i skolan, men värre en dag med Joe! 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ganska långt och bildlöst sooorrryyy.. men nu kommer justin med snart :D

 

- Liza<3

Kapitel 4 Call me maybe?

2012-09-04 11:59

 Prev: Wow du var hungrig, utrbrast Ryan och spelade förvånad. Vilket fick mig att bryta ut i skratt. Ryan gick mot ett bord lite längre bort där en kille satt och sökte efter blicken igenom matsalen tills den fastnade på Ryan och mig. Han sken upp i ett leende vilket Ryan också gjorde. Jag följde tveksamt efter Ryan och satte mig brevid honom som alltså blev mittemot den andra killen.

- Chaz det här är Chloe, Chloe det här är Chaz min bästavän, sa Ryan och pekade på mig och Chaz. Jag nickade lite innan jag hälsade på honom, och han var precis lika trevlig som Ryan. 


 

När skoldagen var slut hade jag varit med Ryan och Chaz imprensift hela dagen. Jag hade turen att vi hade samma lektioner, dom vet jag ju inte eftersom jag inte vet om dom gillar mig eller inte. Den gammla vanliga klockan som ringer när lektionen är slut gav ifrån sig sitt jobbiga ljud. Alla andra elever flög upp från stolarna förutom jag, Chaz och Ryan som satt kvar och väntade på att alla skulle gå som gick på några sekunder. När alla var ute så reste vi oss upp och tog med på Geografi böcker. Jag gick till mitt skåp som var mittemot deras. När jag lagt i allting i skåpet låste jag det och sa hejdå till Ryan och Chaz innan jag sprang till bussen för att hinna hem. När jag gick på bussen så sökte jag med blicken var jag skulle sitta tills den fastnade på Mark. Han vinkade lite åt mig och klappade på andra stolen brevid sig. Jag gick fram till han och satte mig där och det blev en ganska pinsam tystnad. Han harklade sig lite innan han öppnade munnen för att säga nånting men stängde den igen och kollade fram där tjejerna jag hade stött på imorse gick på. Jag suckade lite innan jag kollade ner på mina fötter. När jag sneglade lite mot dom var dom påväg hitåt. Den blondaste som hette Alison hade jag hört och hennes hundvalpar brevid henne ställde sig brevid mig och la ena handen på hennes höft medan hon bitch-blickade mig och gav ett sexigt leende till Mark. Inte för jag tyckte det var sexigt. Jag log ett snett leende på Alison som såklart bitch-blickade mig tillbaka. Jag brydde mig inte. 

- Akta på dig jag ska sitta här, sa hon och pekade på sätet där jag satt. Jag suckade innan jag vände huvudet uppåt så jag såg henne i ögonen. Dom glänste hat. 

- Tyvärr, så sitter jag här nu, sa jag nonchalant och ryckte på axlarna. Hon laddade ena handen och jag var berädd på ett slag på någon av kinderna så jag knep ihop båda ögonen men kände inget slag. När jag öppnade ena ögat så hade Mark ställt sig upp och tagit tag i Alisons arm och hållt fast henne. Jag pustade ut och öppnade det andra ögot också, jag var tvungen att blinka lite för att få bort den suddiga synen. Alison suckade frustrerat innan hon gick iväg och började hångla upp en annan i fotbolls laget. Jag himmlade med ögonen innan jag vände blicken mot Mark som hade satt ig ner igen. 

- Tack, sa jag och gav honom ett snett leende. Han log tillbaka. Shit han är så söt. 

- Ingen orsak, sa han och blinkade med ena ögat. Jag kollade ner på mina fötter och kände rodnaden sprida sig på mina kinder. Jag började alltid rodna när jag var blyg eller något sånt. När jag kollade upp igen satt han och flinade medan han kollade ut igenom fönstret. 


- Jag ska av här, sa jag och gav honom ett litet leende. Han kollade på mig med en fundersam blick, vad var det nu då?

- Kan jag få ditt nummer?, frågade han lite osäkert. Vänta va? mitt nummer SÅKLART! Jag nickade ivrigt och sprack upp i ett leende. Jag sa mitt nummer innan jag klev av bussen med ett stort leende på läpparna. 

När jag var hemma efter en 2 minuters promenad ropde jag att jag var hemma, men fick inget svar och det betyder att jag är hemma själv. Jag tänkte på lite vad jag skulle göra och kom på att jag faktiskt inte hade sätt mig omkring i området, så jag hoppade ner från barstolen som jag hade snurrat runt på och gick till halen för att sätta på mina vita Supras istället för vans. När jag kom ut ur dörren ser jag min longboard stå lutad mot väggen. Så jag tog tag i den och ställde mig på den. När jag hade åkt runt lite så hör jag hur det plingar till i mobilen jag har i bakfickan. Så jag tog upp mobilen och ett nytt sms från Okänd stog det på låsuppskärmen. Jag öppnade smset och läste '' kolla bak '' stog det. Jag vände mig förvirat om och några meter ifrån stog en kille i min ålder ungefär. jag kände igen honom, men vart hade jag sätt honom? När han kom närmare så såg jag vem det var.. Joe.. mitt ex han hade varit otrogen medan han var ihop med mig för att ha sex. Jag mötte hans iskalla blick och svalde hårt. Jag kände hur mina ögon började vattnats men jag stog fastfrusen på samma plats. Han kom närmare så det bara var några centimeter emellan oss. han lutade sig framåt och tryckte sina läppar mot mina, Vänta va han kysser mig..Jag tog i och plaserade mina händer på hans bröst innan jag putade bort honom. Han kollade på mig med en frustrerad blick. Vad fan gjorde han i Stratford? 

- Så hur tycker du att det ska bli att bo med mig? frågade han helt plötsligt, vänta va?

- Va? frågade jag oförstående. Han flinade sitt creepysmile innan han fortsatte. 

- Ja, har inte din pappa berättat? frågade han, vadfan snackar pojken om?

- Nej, vadå? frågade jag lika oferstående. Han kollade på mig med sitt creepy flin och skrattade lite. 

- Min mamma och din pappa datar, sa han. VA!? så dom ska flytta hit och bo med MIG? nej det får inte hända utan att säga nånting ställde jag mig på min loangboard och började åka någonstans fort som attan. Utan att jag visste om det hade det börjar rinna tårar ner för min kind. Shit hur ska det här sluta.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

oojoj tänk er sjävla om killen man varit ihop med och blivit våldtagen av skulle bo i ens hur för era föräldrar och hans föräldrar började data* Kommentera för mer <3


- Liza <3 

Sjuk = Kan skriva hela dagen (y)

2012-09-04 08:50

Hej hej lovebirds haha. Är sjuk och det beryder att jag kan skirva hela dagen om jag orkar och har fantasin till det ;) men bara så ni vet skriver jag nu och det kommer väll upp klockan 12 kanske? Är as seg när det gäller att skriva ogår tog det 2 och en halv timme att skriva kapitel 3 lol. Men komentera för det är för er jag skriver och jag tål kritik. 


 

- Liza <3 

Kapitel 3 Hottie

2012-09-03 17:49

Prev: eh ja, så ni vet heter jag Chloe, Chloe Jones jag flyttade hit igår och förut bodde jag i LA där min mamma bor eftersom mina föräldrar är skilda. Några frågor? frågade jag och kollade runt på alla som satt där. Min blick fastnade på en kille han hade kort brunt hår och gröna ögon, var fan har jag sätt han förut? 

 

Du kan gå och sätta dig brevid Butler, sa han och pekade på killen jag hade fastnat med blicken på. Jag nickade lite innan jag gick fram till ''Butler'' som jag kunde gissa på va hans efternamn eller hade hans föräldrar bara väldigt dålig smak för namn. Jag satte mig på stolen brevid honom och sneglade lite på honom och märkte att han satt och kollade på mig. Så jag harklade mig lite innan jag rätade på mig och sträckte fram handen mot honom. Han tog tag i den och skakade den. 

- Ryan sa han med ett litet leende.

-Chloe som du nog redan vet, sa jag och skrattade lite likaså han. 

- Svårt att missa, mummlade han. 

- Ja kanske det, sa jag och log mot honom. Han log tillbaka innan han kollade ner i sin matte bok igen. Jag suckade lite innan jag också kollade ner i boken jag hade fått av våran lärare. När lektionen äntligen var slut så skulle alla gå på lunch. Jag satt kvar en liten stund så att jag inte skulle behöva trängas eftersom jag har klaustrofobi. När alla var ute så gick jag ut ur klassrummet jag också, jag kollade vart alla andra gick och följde efter och såklart skulle jag gå in i någon *suck* jag tog mig på axeln som en reflex där någon hade stött i. Jag kollade upp lite på..vänta lite ryan? Haha jaha inte lika pinsamt men endå vi träffades idag och vi har sagt våra namn. Han skrattade till lite och likaså gjorde jag.

- Gick det bra? frågade han. Såklart det gick bra, bara dom som var otroligt känsliga skulle tycka det där gjorde ont.

- Såklart, sa jag som om det vore världens självklaraste sak, det kunde ju inte han veta om jag var känslig eller inte. Han log lite mot mig, och jag log tillbaka

- Vill du hänga med till matsalen? frågade han med ett flin. Jag nickade lite innan jag började gå brevid honom. Vart fan ska jag sitta, har ju liksom inga vänner för jag vet inte om man räknar Mark och Ryan som vänner eftersom vi nyss träfades. 

- eeh, ryan är det ok om jag sitter med dig på luchen?, frågade jag med en osäker blick. Han kollade på mig som om jag var dum i huvudet. Jag visste det jag får helt ennkelt hitta någon stans att sitta själv. 

- Såklart, utbrast han med sitt ryan leende, vänta va jag fick! jag kände hur glädjeruset for igenom mig. Jag log stort mot honom som tack och han besparade mitt leende. När vi kom in i matsalen så satt alla och åt sin smörgås eller vad dom hade plockat åt sig, vi ställde oss i kön och väntade på att skulle bli våran tur. Medans vi väntade så pratade vi om allt möjligt tex. om Stratford, skolan osv. Ryan var värkligen jätte snäll. När vi kom fram där man fick ta mat så tog jag ett äpple med lite äppeljucie. 

- Wow du var hungrig, utrbrast Ryan och spelade förvånad. Vilket fick mig att bryta ut i skratt. Ryan gick mot ett bord lite längre bort där en kille satt och sökte efter blicken igenom matsalen tills den fastnade på Ryan och mig. Han sken upp i ett leende vilket Ryan också gjorde. Jag följde tveksamt efter Ryan och satte mig brevid honom som alltså blev mittemot den andra killen.

- Chaz det här är Chloe, Chloe det här är Chaz min bästavän, sa Ryan och pekade på mig och Chaz. Jag nickade lite innan jag hälsade på honom, och han var precis lika trevlig som Ryan. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kort och tråkigt. Men nyheter började nu.. hahah nerrå :) men måste sova snart annars kommer jag vara ett lik imorgon. så godnatt och glöm inte att kommentera. Älskar er 


Hope u join it! <3


Skriver...

2012-09-03 20:17

Helluu.. Jag håller på att skriva men det går segt eftersom jag kollar på robinson men det kommer upp ikväll ifall. Trodde jag skulle dö förut 15 unika läsare OMB TAACK!! :DD <3 som sagt älskar er 

Im a idiot!

2012-09-03 08:26

Kolla här.. jag är en stoooor idiot har gått runt och tänkt på att jag måste blogga hela tiden och det har gjort så jag fått press sen har nånting alltid kommit imellan men NU! ska jag börja skriva chapters igen och sen försöka skaffa några som läser denna blogg. Idag är jag sjuk så idag kommer jag göra om kap. 2 och skriva kap.3 ;) Join it!


- Idioten som ni kallar liza ♥

Information. ♥

2012-07-27 21:42

Hej hej luvies hehe. Jag orkar inte skriva Kapitel 3 idag har redan skrivit den 2 gånger men klumpig som jag är så råkade jag gå ur sidan och radera allt :( ni kan ju fatta vilken damp jag fick 2  gången ärligt talat skrek jag haha :D men kapitel 3 kommer förmodligen ut imorgon på morgonen/förmiddagen :) fortsätt läsa och kometera 


ps. 

 

AAAAW KOLLA PÅ DOM!!!!

Kapitel 2

2012-07-26 14:54

 

Prev: Jag suckade och gick in i rummet som antagligen skulle bli mitt. Väggarna var latte bruna, taket var vitt och några riktigt stora fönster lät solskenet forsa in. 

- Gillar du det? pappa la händerna på mina axlar.
- Visst, sa jag och försökte låta sur. Han släppte taget om mina axlar och gick ut ur mitt rum och stängde dörren. 
När han hade stängt dörren gick jag runt i rummer,  det fanns två olika dörrar en till ett super snyggt badrum och den andra dörren ledde till en walk in closet. Jag kunde inget annat än att le stort.

Klockan var halv 11 och Lisa och pappa satt nere och kollade på skräckfilm. Jag satt uppe på mitt rum och hållde på med min macbook. Jag loggade in på msn och blev fort bombad med frågor från Miley. Jag skattade lite tyst för mig själv innan jag började besvara frågorna. Vi chattade i kanske en timme men sedan var hon tvungen att logga ut för att hjälpa sin lillebror som hade fastnat med fingret imellan kylskåpet, fråga inte hur han gjorde men han lyckades. Jag suckade lite tyst och stängde igen locket på datorn och gick in i badrummet för att borsta tänderna och byta om till min pjamas. När jag var klar så kröp jag ner i min nya säng, den är mjuk och stor alltså perfekt. Jag somnade på några minuter. Jag vaknade nästa morgon av att någon skakade på mig. jag shisade lite med ögonen och såg pappa som stog där och flinade. Jag suckade frustrerat till och drog täcket över huvudet. 
- Du vet vad som händer om du inte går upp för det är skola om en timme, sa han med sin lungna röst. Vänta skola? Vi flyttade ju hit igår. Jag drog bort täcket lite grann så man bara såg ögonen i mitt ansikte. Jag kollade på honom och såg inte en gnutta ironi eller skämt i hans blick. Jag suckade yterligen en gång innan jag satte mig upp och rätade till linnet som hade åkt upp lite.
- Vi flyttade hit igår? sa jag.
- Japp, sa han och flinade fortfarande. Vad vare med honom? 
- Brukar man inte få vara hemma en vecka typ innan man börjar skolan? sa jag, han flinade fortfarande. 
- Eftersom alla våra möbler och dyligt redan var uppe så behöver inte vi göra det därför får du och Lisa börja skolan idag, sa han och jag himmlade med ögonen åt honom och mummlade whatever innan jag bokstavligen hoppade ur sängen, Pappa skrattade lite åt mig innan han försvann ut ur rummet. Jag började gå mot min WIC, plockade fram en svart magtröja och sen ett par skinnyjeans kladdade på lite mascara sen lite ljusare ögonskugga och läppglans smackade med läpparena sen var jag klar. Jag gick ner för trappan och in till köket där Lisa och Pappa satt och åt frukost. Jag gick till kylskåpet för att ta fram mjölk och sen till skåpet för att ta fram ett glas när jag hade hällt upp mjöken och var på väg att sätta mig ner så började lisas mobil ringa så jag hoppade till och råkade hälla halva glaset över min tröja.
- MEN FÖRIHELVETE LISA! skrek jag och hon flinade bara åt mig. Åh vad jag hatar henne. 
- Chloe inte sånt språk! sa pappa strängt whatever mummlade jag innan jag gick upp på mitt rum för att byta tröja. När jag kom in i köket igen så sitter pappa inte kvar men Lisa sitter och pratar i telefon jag tar fram ny mjölk och häller upp det i glaset. Sen sätter jag mig ner på stolen mittemot Lisa och lyssnar på när hon pratar
- Va nej har inte hunnit med det en, sa hon med en förvirrad röst det dröjer inte hur jag hör att någon skriker något i andra ändan och Lisa blir typ i chocktillstånd eller något innan hon också börjar skrika.
- MEN LISA FÖRFAN HÅLLKÄFTEN!! skrek jag ungefär lika högt. Men hon lyssnar såklart inte utan hoppar ner från stolen och springer ut från huset och börjar skika ''omb'' och då förstog jag vad det var Justin bieber skulle komma till staden. Så jag sprang ut till Lisa gick fram till henne och hållde för munnen på henne
- alltså är du helt dum i huvudet eller? det ligger folk och sover och om du vill sminka dig eller nått nu så går bussen om 5, fräste jag åt henne.
- VA!? om fem?? utbrast hon innan sprang in i huset igen. Jag suckade frustrerat innan jag gick in för att sätta på mig min skinnjacka och mina svarta Vans. Jag ropade till Lisa att hon fick gå själv för att hon var ett missfoster vilket var otroligt sant. Pappa hade åkt till jobbet lite före Lisa blev galen. Jag gick ut igenom dörren och kände den varma värmen på min kropp jag log stort innan jag gick med snabba steg mot bussen för att hinna med den. När jag var framme där bussen skulle stanna så var jag inte ensam det stog en tjej där hon hade långt blont hår som var uppsat i en hög hästsvans eftersom jag bara såg profilen såg jag inte ögonfärgen men jag skulle gissa på blå/grön det har nästan alla blondiner. Jag såg bussen komma lite längre bort på vägen. När den nästan var framme kommer Lisa flåsande mot mig innan hon slår till mig på armen och mimar idiot till mig. Jag fnyser lite åt henne innan jag går på bussen som stannat framför oss, jag klistrade på ett leende innan jag hälsade lite på chauffören och satte mig på en ledig plats, pluggade in mina hörlurar i min mobil och satte på min favorit lista. Jag hade ganska lågt för att kunna höra om det var något någon ville. Jag lutade mig tillbaka i sätet. Bussen stannade igen och in kom tre stycken tjejer två av dom hade blont hår medan den tredje hade brunt hår. Alla hade kort kort eller någon tröja som visade halva magen och en extrem push-up eller opererade. Dom hälsade på alla killar och gav dom slängkyssar det såg ut som att killarna vekligen skulle dö. Hon kom fram till mig och gav mig en bitch-blick jag kollade upp på henne med ett frågande uttryck
- Det där är min plats så flytta sa hon och kollade ner på mina slitna jeans.
- Oj, vad tråkigt för här sitter jag nu, sa jag och putade med underläppen. Hon spände käkarna innan hon utbytte blickar med hennes kompisar som jag kan slå vad om var falska och behövde ett bättre liv än att förfölja bitchen. Sedan gick hon faktiskt iväg. Jag himmlade med ögonen och satte i hörlurarna lutade mig tillbaka i stolen igen. Jag kände hur någon petade på min axel så jag vände mig om och där hade en kille satt sig han hade blå ögon och brunt hår han var riktigt söt faktiskt. Jag tog ur mina hörlurar och gav honom ett sockersött leende. 
- Hej, du är ny va? frågade han, ohshit hans röst *dör* Jag rodnade lite och kollade ner på mina skor innan jag kollade upp igen. Han flinade lite. 
- hehe ja det är jag, sa jag och log lite mot honom. Han räckte fram sin hand och jag tog tag i den och skakade den. 
- Mark, sa han och log sexigt. Jag fnissade lite innan jag svarade att jag hette Chloe. Bussen hade stannat utanför skolan och Mark hade frågat om jag ville ha följe till Rektorn och jag hade ju såklart tackat ja. Jag hade inte ens en tanke på var Lisa va men jag brydde mig inte. När vi gick i korridoren så kollade alla på oss med ett leende en bitch blick eller en fundersam blick, inte så kostigt Mark var ju hur snygg som helt och sen var ju jag också ny. 
- Så här är rektornskontor, sa han och blinkade med ena ögat. Innan han gick vidare till några andra killar och gjorde ett handslag, jag kom på mig själv med att stå och le som ett fån så jag andades in och ut innan jag klistade på ett poker face och knackade på dörren. Jag hörde hur någon harklade sig där inne.
- Kom in, sa en röst från andra änden av dörren. Jag öppnade den lite försiktigt och kollade in lite innan jag smidigt klev in och stängde dörren efter mig. 
- eeh hej eeh jag ska börja här idag eeh Chloe Jones, sa jag lite osäkert. Jag suger vekligen på att presentera mig. 
- Jaha din syster heter Lisa va? frågade hon. Jag nickade lite granna. Hon log lite smått mot mig och nickade lite mot stolen sov var snett framför skrivbordet som hon satt bakom. 
- Hon var här förut och frågade efter nycklar osv. Jag nickade lite. Hon harklade sig lite igen innan hon öppnade munnen för att säga nånting.
- Så här har du ditt schema, här dina nycklar till ditt skåp, och sen en penna och ett sudd, sa hon och pekade på dom olika sakerna. Jag nickade lite igen, jag var inte så mycket till att prata med främlingar.
- Jag ska ta och följa med dig till ditt skåp så du får lämna n din jacka och väska och sen går vi vidare till matte salen där du ska din första lektion, sa hon medan hon reste sig upp likaså gjorde jag.  När vi kom fram till dom röda skåpen så kollade jag på lappen som det stog 3214 det borde vara enkelt att komma ihåg så jag stoppade in nyckeln i hålet där den skulle vara och vred om det. Det öppnade sig med ett litet klick och sen öppnade jag ''dörren''till skåpet och la in min jacka och väska innan jag stängde det igen och vred om nyckeln. När jag kom in i klassrummet så blev det tyst i hela rummet jag kände hur alla blickar brände på mig. Jag tittade ner på mina skor innan jag kollade upp igen. Matte läraren Harklade sig lite.
- Ehm.. ja det är såhär att vi ska få en ny elev idag hon heter Chloe och jag vill att ni ska vara snälla mot henne, Eehm ja om du vill Chloe kan du presentera dig, sa han men en osäker blick på mig, jag nickade lite grann innan jag tog ett steg fram.
- eh ja, så ni vet heter jag Chloe, Chloe Jones jag flyttade hit igår och förut bodde jag i LA där min mamma bor eftersom mina föräldrar är skilda. Några frågor? frågade jag och kollade runt på alla som satt där. Min blick fastnade på en kille han hade kort brunt hår och gröna ögon, var fan har jag sätt han förut? 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kort och tråkigt lol men kommentera för mer för jag är RIGHT HERE börjar med kapitel 3 på direkten :D 
Jag är sjuk så kanske kommer fler än ett till idag måste börja skaffa läsare igen.. ): ni bara försvann 
 
Jag älskar er endå dissare xd
 
- Mystiska författaren :D 

Kapitel 1 Stratford

2012-07-26 14:32
1. deras nya hus                                        2. Chloe

Hej mitt namn är chloe jag är 17 år och bor med min jätte jobbiga lilla syster och min otroligt snälla pappa. Jag bor i LA men nu har pappa bestämt sig för att vi helt plötsligt ska flytta till stratford. Jag har en kille som heter Jack han är det underbaraste och mest sötaste killen man kan få, det kommer bli sjukt jobbigt att lämna honom och vi har bestämt oss att inte ha distansförhållande.
- LISA STÄNG AV SKITEN!!!!! skrek jag till min lillasyster som lyssnade på Justin Bieber i andra änden av väggen.
Hon hatade när jag kalla honom skit och det är alltid lika kul att reta upp henne. Hon kom klampande in på mitt rum och skrek att han inte var en skit, jag började bara skratta åt henne. Att hon orkade vara så sur för en sån liten sak förstår mig inte på alla beliebers som börjar gråta så fort dom ser honom på en bild. Jaja alla har olika smak och det är bara att aceptera. Lisa knäppte med fingret framför mig så jag vaknade ut mitt dagdrömmande hon flinade åt mig när jag hoppade till.
- Sluta det var inte roligt, sa jag och hon bara skrattade utan glädje. Ibland kunde hon vara den snällaste och unerbaraste syster men ibalnd kunde hon vara den mest otåligaste syster man absolut inte önskade va ens syster.
Jag suckade ljudligt och satte mig ner på golvet igen och började sortera mina kläder. åh, jag vill inte flytta härifrån jag kommer sakna alla här min bästis Miley min pojkvän eller snarare ex nu, vi var tvungna att göra slut eftersom att jag var tvungen att flytta till stratford, Lisa däremot är överlycklig eftersom det är Justin Biebers barndoms stad wooow jag har aldrig hört talas om det. Jag vet bara att det ligger i Kanada. Jag tog upp min Iphone ur fickan och började knappa in ett sms till miley. 
''Hej babe, mötas vid parken? Vill verkligen prata ut med någon''

det tog inte lång tid tills jag fick mitt svar hon svarade självklart ja. Jag tog på mig min skinnjaka och mina vita converse ropade till pappa att jag gick till parken för att möta miley. När jag kom utanför dörren kände jag hur varm det var ute. Det var tur att jag hade jeansshorts och en aprikosfärgad tröja på mig annars hade jag väll svettats som en gris. När jag kom till parken så satt miley på en bänk och tiddade på en gamling som kastade en boll till sin hund, ganska gulligt faktiskt. Jag ropade hennes namn och hon vände snabbt bilken åt mitt håll. Det tog inte långt tid tills hon var uppe på fötter och sprang emot mig som om fjärdevärldskriget skulle brytas ut vilken sekund som helst. När hon kom fram till mig så slängde hon mig runt min hals.
- Hej på dig också, sa jag och skrattade lite. Vi gick fram till glasskiosken och beställde varsin glass och en dricka sen satte vi oss vid en parkbänk och började prata om allt mellan himmel och jord. Det plingade till i telefon det var ifrån pappa 
''Kom hem nu vi måste åka''

- Miley, sa jag med tårar i ögonen. Hon svarade ett förvånat ja hon såg säkert alla mina tårar som dansade ner för mina kinder
- Jag kommer sakna dig! sa jag och nu gick det inte att hålla det inne längre jag kastade mig runt hennes hals och började stor böla. Hon klappade mig bara på ryggen och sa att vi skulle skypa varje dag. 
När jag kom hem så var det helt tomt i huset. Gud vad jag kommer sakna det här huset. Nu ska vi väll säkert bo i ett litet skruttigt hus någonstans i lilla stratford.  När vi kom till flyplanet så checkade vi in våra väskor och sen gick vi igenom någon slaks kontroll. Jag satte mig vid fönstet och kollade ut på dom fluffiga molnen. Jag kände att mina ögonlock blev tyngre och tyngre och tillslut somanade jag i en drömlös sömn. Jag vaknade av att lisa skakade på mig..
- Mmh sa jag surt. 
- Vi är framme!!! skrek hon högt så att alla tittade på dem men hon brydde sig inte. 
- Okey okey ta det lungt det sitter andra på planet, sa jag ganska tyst.
 
1 timme senare - 
 
Vi gick ut taxin som stanade utanför huset som var otroligt stort, vitt, runt om var det en svart grind och stora palmer stod utan för huset. Som gav huset en väldig excotic look. 
- Wow, det är underbart, sa min pappa när vi klev ut ur taxin. 
- HELVETE! skrek Lisa högt, jag hoppade till. 
- Sådär säger man inte, sa min pappa strängt och jag flinade. 
- Hm, undra vem som lärde henne det! sa min pappa sedan och gav mig en sur blick. Jag ryckte åt mig min väska och öppnade grinden. Huset var ganska coolt, fakiskt. Dock skulle jag inte erkänna det efter som jag inte var glad över mitt pappas beslut, till att flytta hit. 
 
När jag kom in i huset slog en doft av nytvättade lakan min näsa. Huset var lika coolt innut i. Vardagsrummet var stort, köket lika så, på bak sidan fans en stor pool lika så grillplats och gräsmatta. Jag gick upp för trappan och in i ett tomt rum. Väggarna var målade lila, jag tycker lila är helt okej.
- Pax mitt! Lisa sprang in i rummet och började skutta runt med en affich i sin hand. Hon tryckte upp den på väggen med lite tejp. 
Jag suckade och gick in i rummet som antagligen skulle bli mitt. Väggarna var latte bruna, taket var vitt och några riktigt stora fönster lät solskenet forsa in. 
- Gillar du det? pappa la händerna på mina axlar.
- Visst, sa jag och försökte låta sur. Han släppte taget om mina axlar och gick ut ur mitt rum och stängde dörren. 
När han hade stängt dörren gick jag runt i rummer,  det fanns två olika dörrar en till ett super snyggt badrum och den andra dörren ledde till en walk in closet. Jag kunde inget annat än att le stort.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Så vad tycker ni, komentera! 
 
BIIEBAAAH LOOVE / liza